Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Pedig viktor azt mondta, hogy átalakítják az országot. Ja átalakították. Mindenhol bebetonozott narancsosok vannak, azon kívül csak adóemelésre futja itt is mint a szociknál, ez persze szavazat vesztéssel jár, így már nem is nyúlnak a sok álrokkanthoz.
Szörpöt pedig nem tudom mikor ittam utoljára..talán 10éve.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Hét évet kapott Timosenko
Kocsis Máté a Fidesz hajléktalanügyi referense
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
na, itt azért elállt a lélegzetem 😊
ha õ egyenes, korrekt ember, hogyan lett 20+ mrd Esztergom adóssága, miközben komcsi korszakot idézõ, elmebeteg fejlesztésekre is ment el pénz?
ugyankérlek...
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Én mindkettõt elolvasom, és azalapján ítélem meg, te pedig csak az egyiket.
Ennyi.
U.i.: A FIDESZ-nyilatkozatokon nagyszerûen látszik, hogy kb. a felét rendszeresen lehagyják és a közleményük csak arról szól, amiért támadni lehet a polgármestert. Õk direkt arra bazíroznak, hogy az átlagember úgysem akar, úgysem tud utánanézni az ügy hátterének.
Aranyos truccpolitika: szóval a fidesz.hu-n írottakat automatikusan igaznak kell elfogadni, ahol kibontanák az igazság minden részletét, az mocsok, alja oldal.
Aha. Több kérdésem nincs.
Meggyes házát azért gyújtották fel mert nem ment bele a mutyiba... errõl ennyit, mellesleg azok az emberek Tétényi szeretet baráti társasága, de mind1. Minden összefügg csak ti nem látjátok, hogy kikkel eszi magát körül Tétényi, kik jutatták hatalomra, ki fizette ki neki a 11 milliós kampányát... az aki most a piacra szerette volna tenni a kezét, de végül nem sikerült neki szerencsére, de ebbõl is szép nagy botrányt csináltak... meg lehet érteni õket 10 millát zsebrevégtak volna simán, ami a városé nem pedig 1-2 magánemberé.
Abból is látszik hogy szarik mindenre Tétényi, hogy még most sem írta ki a tömegközelekedés pájázatát, pedig a tesület elfogadta és már csak a polgármester szignója kellene rá... addig is akik vasúttal jönnek fél órát sétálhatnak be a városba, a buszok random jönnek, 1 órát kell várni a megállóba stb stb... ezen már rég túl kellene lenni, de ugytünik ez a helyzet tetszik a polgármesternek valamiért.
Döbbenet az a kisstílûség, amivel a politika herdálja az emberek, a Te/Én millióidat/millióimat. Függetlenül attól, hogy én most itt épp kit látok hibásnak (a korábbi, maxi-korrupt, felelõtlen fidesz önkormányzatot és annak szellemi örökös képviselõit, akik megharagudtak, hogy valaki kiteregette a korábbi évek szennyesét).
Forza.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Vagy az a "péter" a szijjártó lehet az írásban? 😄
Forza.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem baj, majd az unortodox jobb kéz meggyógyítja ezt is.
azt irod, "JOGOS" követelését... az mér tétényi hibája, ha van egy hitelezõ, jogos követeléssel?
van link a részletekhez?
Forza.
D😄😄😄😄😄😄
Windows fog futni az amerikai B-52-es bombázókon
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
A kínai bankoknak pedig több a bevétele, mint az amerikaiaknak.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”