61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • arty
    nem, igazad van, bankadó nem létezett, csak papíron

kollegám se végtörleszt, csak álmodja
  • arty
    ""körülményeket kihasználva kéne jól érvényesülni." - Pont ti akartatok felvilágosítani engem arról, hogy ha ilyet akarna a Magyar csinálni elveszne mert esélye se lenne a külföldi piacon, akkor most miről írkálsz. Amúgy valóban bilincsben a kezünk, előbb azt kéne hozzá leszeni."

kevered a szezont a fazonnal, "mi" a bezárkózás képtelensége ellen érveltünk. magyarország összehasonlitva a térség országaival nem él a lehetőségeivel, itt és most erről van szó!

""meg hogy a zsidók irányitják a kormányokat?" - Az oroszokat és Iránt talán nem, meg olyan zsidót se láttam még amelyik kínaiul néz ki. :D A fontosabb helyeken ott vannak a ciók, nem tudom hol élsz te, de hogy nem a Földön az biztos."

tehát a te érved az "ők irányítanak és kész"?
    nemtom miért nem elég simán patkányozni a politikai elitünket, hogy az antiszemita felhang miért okoz neked örömet... a kormányok a lobbisták, a kampánypénzelők bábjai, nem holmi zsidó árnyékvilágkormányé. amikor orbánviktor 50 millás tanácsadoi szerződést ad egy ügyvédnek, mert egykori iskolatársa, haverja, abban én nem látom a gonosz ciókat. abban sem, amikor mondjuk a hagyómiki BÁRKINEK odaadja a metrószerződést 2 milliárdért. vagy amikor adott biztositotársaságra szabnak egy törvényt. stb. én itt csak annyit látok, hogy X hatalomba juttatja Y-t, cserébe Y kamatosan visszafizet X-nek. holt lényegtelen, hogy X és Y épp zsidó-e.

gondolom X és Y is zsidó a te elmédben, és nyilván tagjai egy titkos társaságnak, akik A-t és B-t, a két igaz magyar erőt ellehetetlenitik. néha kapnak titkos emailt, telefont, hogy most ezt meg azt kell csinálni, mert "ezt kívánja a titkos zsidó árnyékvilágkormány" és ők persze megteszik, mert apa anno elmagyarázta nekik, hogy ezt hogyan is kell intézni.

""szerited az a tény, hogy "kiirtják a magyart" ???" - Minden ezt erősíti, igen, tény."

ne csak hajtogasd, hozz már valami példát is erre a szervezett megsemmisítésre plz. mert én csak annyit látok, hogy egyre kevesebben születnek a halálozásokhoz képest, ergo LOGIKUS-an csökken a számunk :))
  • Bronx South
    "kapálóztak, de lenyelték" Biztos ?
  • arty
    a bankrendszer igen fontos, meghatározó eleme a gazdaságnak, de hogy iránytana az erős tulzás. ha a háttérből ők irányítanának, meg lehetett volna valósítani a bankadót? a végtörlesztést?

kapálóztak, de lenyelték - mi mást is tehetnének :) más kérdés, hogy az országról szép lassan kialakul/kialakult a kép, hogy itt
    1.) bármi megtörténhet, jogállamiság zuhanórepülésben
    2.) hosszutávon a bankok szivatása visszaüt a gazdaságra

hogy anno a háttérben miféle lobbit folytattak az elmultnyolcévben, ami miatt kialakulhatott pl a devizahitelesek helyzete, az más kérdés... tehát befolyásuk biztosan van. mint mindenkinek, akinek sok a pénze :///
  • Danny1987
    Hát a magyarok inkább 1 gyereket vállalnak de annak mindent megadnak.
    Ez a magyar (meg amúgy fehér) gondolkodás.

Az hogy ez egy életképtelen felfogás az majd visszaüt.

A hóhéraink meg saját magunk vagyunk.

Viszont olyan szempontból jó hogy csökken a népesség hogy a jövőben kevesebb lesz az erőforrás.
    Így majd kevesebb temetés is lesz.
  • Bronx South
    "körülményeket kihasználva kéne jól érvényesülni." - Pont ti akartatok felvilágosítani engem arról, hogy ha ilyet akarna a Magyar csinálni elveszne mert esélye se lenne a külföldi piacon, akkor most miről írkálsz. Amúgy valóban bilincsben a kezünk, előbb azt kéne hozzá leszeni.
  • Bronx South
    "meg hogy a zsidók irányitják a kormányokat?" - Az oroszokat és Iránt talán nem, meg olyan zsidót se láttam még amelyik kínaiul néz ki. :D A fontosabb helyeken ott vannak a ciók, nem tudom hol élsz te, de hogy nem a Földön az biztos.

"szerinted az a tény, hogy "kiirtják a magyart" ???" - Minden ezt erősíti, igen, tény.
  • csige791
    Értem én. Csak akkor a bankrendszer irányít vagy nem?
  • arty
    békülne, mert LOGIKUS, mert a kispöcs országnak kell a világhoz alkalmazkodnia, mert a széllel szembehugyozás miatt 300+ forint az EUR, mert ezermilliárdok mentek el a fasz, unortodox(LOL) gazdaság-politika miatt a SEMMIBE.

nemazért, mert rohattzsidók, hanem mert a világ igy működik. szarul, de ezen nem magyarország fog tudni változtatni - nekünk inkább a körülményeket kihasználva kéne jól érvényesülni.

de nyugodtan elmagyarázhatod, hogy a 306 forintos EUR, a 260 forintos CHF vagy a 357 forintos GBP hogyan van a magyar emberekért (hiszen eddig ugye nem kérdés, a fidesz szopatta a bankrendszert) - szivesen meghallgatom!

• csige791
    Lehet a TASZ-t írták át FASZ ra.
  • Ironman2
    Ott a falon miket striguláztak vajon? DDDD
  • csige791
    biztoshogynemigaz, a teljessen független magyar kormány csak a zemberekért van :D
  • arty
    szerinted az a tény, hogy "kiirtják a magyart" ???

meg hogy a zsidók irányitják a kormányokat?
  • tmp

A fasz felirat a falon sok IQ-ra vall :)

http://www.origo.hu/itthon/20111104-helyszini-riport-gyongyospatarol-eszes-tamas-halala-utan.html
  • Bronx South
    A magadfajtának meg az, hogyha a tényekre is rámondja hogy összeesküvés, de érvnek kevés lesz. Tudod mit ? Ne is érvelj, nekem bőven elég az amit látok a két szememmel és a 3ikkal.
  • arty
    liberált helyettesitsd be a logikus szóval és máris lesz értelme a mondatodnak!

tudom, neked az okoz kielégülést, hogy valami összeesküvésben higyj :))
  • Bronx South
    Mint mindenre, erre is van valami liberál magyarázat.

Amúgy #54739, a magyarok maguktól mennek elfele, önként. Igaz a kényszer, de hát nem erőszak.
  • Ironman2
    De azért megnyugodtam,mert nem gumilövedéket vásároltak.Az már milyen csúnya lenne megint.Ezek most nagyon udvarias rohamrendőrök lesznek áááám! Odamegy hozzád,elnézést kér elötte,és,lefúj a spray-vel.Lehet hogy elötte elszaval majd egy locsolóverset is.
  • csige791
    Vigyázat, konteó! :D

• Ironman2
    Készülődnek ők is jövőre?
  • Bronx South
    Hát tüntetésen majd szétszórják.
  • Ironman2
    Paprika spray-t vesz az adóhatóság

minek az nekik?
  • Ironman2
    ehehehe
  • Bronx South
    :D
  • Vlala #54756
    BRÉKING NYÚZ!!!

Kérem a Házigazdát, emelje ki ezt a hírt a tömegből. Bannerba vele, legalább akkora betűkkel, mint a "Kultúrált fórumozás..."
  • arty
    lézer jános észak koreában kellene legyen politikai fogoly...
  • Vlala #54754
    Ezt nem kellene reklámozni, mert a gáz is könnyen 250-300 Ft környékén találhatja magát.
  • ManoNegra
    A skandináv népek érdekesek ez tény. A svédekről jut eszembe!

Mi jár a svéd képviselőnek?

"Ha Lázár János Svédországban lenne frakcióvezető, hétközben igénybe vehetné a parlament egyik szolgálati garzonlakását, a hazaútra pedig az éves vasúti- vagy buszbérletét. Ugyanis ez járna neki. Munkája során adódó más költségeit, természetesen megtérítené a Ház gazdasági hivatala - annak szigorú keretei között. Ám, gondja se' lenne vidéki otthonáig tartó távolság napi legyőzésével, mivel nem tölthetné be egyidőben a polgármesteri posztot is. Igaz, olyan poszt itt nincs is!...
  • Vlala #54752
    De. Komolyan elvárom tőlük, hogy mint Nemzeti Együttműködés Kormányxa, igenis kérdezzélk meg az embereket.
  • arty
    Svédek pl már mondták egyszer, hogy "akarok" :)

De amugy jah, az egész emberiség birka.
  • Danny1987
    Hagyni kellett volna őket népszavazni.
  • ManoNegra
    Természetesen eszembe sem jut elvárni. Még valami, aztán befejezem ezt a témát.

Ha ezt kérdezték volna, akkor is csak eső után köpönyeg, mert már elvagyunk adósodva az unokáink kontójára. A másik pedig, ha bármelyik országban népszavazásra bocsátják ezt a kérdést, hogy "akarsz még több adót fizetni" szerinted mi lenne a végeredmény?
  • arty
    Egy demagóg, önző, populista párt ilyet soha nem fog kérdezni. Niylván Te sem várod el komolyan(!) egy fidesztől... csak akkor meg nem értem miért is írod ;)

Horn Gáborról is ugyan az a véleményem, mint a többiről. Mondjuk nem narancslével mosták át az agyát, az tény.
  • ManoNegra
    Horn Gábor szerinted egy "demokratikus berendezkedésünkkel tisztában NEM levő, agymosott narancsos" Nagy mókamester vagy azért.
  • ManoNegra
    Majd ha azt kérdezi a fidesz hogy "akarod az unokáid kontójára eladósítani az országot", és erre elsöprő lesz az igenek aránya, akkor majd visszatérhetünk erre a kérdésre. Érdekes módon sok népszavazás nem volt azóta.

A nagy nyugati demokráciában ennél jóval kevesebbért is lemondtak volna.
  • arty
    A magyarok nemet mondtak további adókra.

Ennél többet max a demokratikus berendezkedésünkkel tisztában NEM levő, agymosott narancsosok láttak bele. Épelméjű ember nem képzelhette, hogy előrehozott választások lesznek, ha itt IGEN-t ikszel. Még a narancsok sem azzal kampányoltak:

• ManoNegra
    NEM azt mondták
  • ManoNegra
    Te nem tudtad? Azt mondták hogy vegyetekfel mégtöbb kölcsönt, hanem azt hogy Feri menj a p....ba.. Valljuk be.
  • arty
    Nem a lóf*szt nem :) Az emberek elsöprő része támogatta, hogy vegyünk fel további hitelt és abból éljünk.

• Bronx South
    Jók a hszek is.