Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

immovable
Aljas disznók. Mind.
Mert nem lehet megszorítás<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mcmoha
Ne adj nekik ötleteket vaze.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

tviktor91
Lézerblokkoló

Ezek után nincs mirõl beszélni.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

immovable
A Széll Kálmán tervben beígért százmilliárd forint helyett alig spórol valamit a nyugdíjkiadásokon az állam jövõre, rokkantnyugdíjakra többet költ, mint idén, a hiányt így továbbra is az adóbevételekbõl kell kipótolni.

Pedig viktor azt mondta, hogy átalakítják az országot. Ja átalakították. Mindenhol bebetonozott narancsosok vannak, azon kívül csak adóemelésre futja itt is mint a szociknál, ez persze szavazat vesztéssel jár, így már nem is nyúlnak a sok álrokkanthoz.
Bronx South
Azon csodálkozok h számítógép adót miért nem vezettek még be, vagy telefon adót. 😄 Az van mindenkinek !

tviktor91
Lekvár nem érdekes..az úgyis házi.
Szörpöt pedig nem tudom mikor ittam utoljára..talán 10éve.

polluxware

polluxware
<#rinya>mégjájóóbb

Miután te is jól látható tényeket hagysz figyelmen kívül (mint például mi Esztergom adósságának az oka), biztos vagy benne, hogy bennem van a hiba?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
"Meggyes házát azért gyújtották fel mert nem ment bele a mutyiba..."

na, itt azért elállt a lélegzetem 😊

ha õ egyenes, korrekt ember, hogyan lett 20+ mrd Esztergom adóssága, miközben komcsi korszakot idézõ, elmebeteg fejlesztésekre is ment el pénz?

ugyankérlek...

Forza.

Totti5
Érdekes, mindig a másik oldalt hozod ki gyõztesnek, így tök mindegy mit olvasol. Na befejeztem, ennek semmi értelme.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Úgy hívják, kognitív disszonancia.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem.

Én mindkettõt elolvasom, és azalapján ítélem meg, te pedig csak az egyiket.

Ennyi.

U.i.: A FIDESZ-nyilatkozatokon nagyszerûen látszik, hogy kb. a felét rendszeresen lehagyják és a közleményük csak arról szól, amiért támadni lehet a polgármestert. Õk direkt arra bazíroznak, hogy az átlagember úgysem akar, úgysem tud utánanézni az ügy hátterének.

Totti5
Te olvasd azt én olvasom a másikat, ennyi.

immovable
A válasz. Hívõ.
immovable
:ASD:😄
immovable
Miért van 20 milliárd mínusz?
Nem tudom, nem olvasom el és nem is kattintok rá, mert 99% hogy ferdítések vannak leírva, mint mindig.

Aranyos truccpolitika: szóval a fidesz.hu-n írottakat automatikusan igaznak kell elfogadni, ahol kibontanák az igazság minden részletét, az mocsok, alja oldal.

Aha. Több kérdésem nincs.

polluxware
<#rinya>

Totti5
Jaja ezt akarja elhitetni veled, sikerült. Most hogy nem fizeti ki, majd a bíróság fogja rá kötelezni és + 100 millió megy a levesbe. Éljen, de a Fidesz a hibás nyilván. Elsõ körben csak 30 millát buktunk, ez most megörtént 30 milla mínusz! a smmiért, mert õ máskép gondolta... csak az a gond hogy 1 éve ezt csinálja és közben meg ingyenes parkolással kampányol most is, bár már annyira nem, mert rájött hogy mekkora faszság.

Totti5
Nem tudom, nem olvasom el és nem is kattintok rá, mert 99% hogy ferdítések vannak leírva, mint mindig. Ez az oldal a tétényi fanok fanoldala, olyan minõségú és hangévtelû cikkekkel amit jó érzésû ember egy percig nem vesz komolyan.

Meggyes házát azért gyújtották fel mert nem ment bele a mutyiba... errõl ennyit, mellesleg azok az emberek Tétényi szeretet baráti társasága, de mind1. Minden összefügg csak ti nem látjátok, hogy kikkel eszi magát körül Tétényi, kik jutatták hatalomra, ki fizette ki neki a 11 milliós kampányát... az aki most a piacra szerette volna tenni a kezét, de végül nem sikerült neki szerencsére, de ebbõl is szép nagy botrányt csináltak... meg lehet érteni õket 10 millát zsebrevégtak volna simán, ami a városé nem pedig 1-2 magánemberé.

Abból is látszik hogy szarik mindenre Tétényi, hogy még most sem írta ki a tömegközelekedés pájázatát, pedig a tesület elfogadta és már csak a polgármester szignója kellene rá... addig is akik vasúttal jönnek fél órát sétálhatnak be a városba, a buszok random jönnek, 1 órát kell várni a megállóba stb stb... ezen már rég túl kellene lenni, de ugytünik ez a helyzet tetszik a polgármesternek valamiért.

immovable
Gondold el ha kifizette volna a vállalkozót, akkor nem maradt volna pénz pl. tanárokra, villágításra, stb. Ez lett volna a helyi fidesz célja, mert akkor sokak szemére rálépett volna a polg. Igaz ez a helyzet nem is állna fenn ha a fidesz nem adósítja el a várost. Pont azt csinálták mint a szocik csak õk helyi szinten. Értelmetlen presztízs beruházások 5x áron, hitelbõl.
Totti5
Ezt a mocsok, alja oldalt légyszíves ne linkeld már...

arty
tehát #53142 hazugság?

Döbbenet az a kisstílûség, amivel a politika herdálja az emberek, a Te/Én millióidat/millióimat. Függetlenül attól, hogy én most itt épp kit látok hibásnak (a korábbi, maxi-korrupt, felelõtlen fidesz önkormányzatot és annak szellemi örökös képviselõit, akik megharagudtak, hogy valaki kiteregette a korábbi évek szennyesét).

Forza.

immovable
Fúúú tuti bolsilibsi agitátor írja ezeket a hazug galád dolgokat az aranyos és jószívû, lokálpatrióta meggyes tomikáról. Egyem a szívét.

immovable
Orbán tagadja a megszorításokat

LOL, felköpött és alá állt. 😄
Totti5
Megtagadta a kifizetést a polgármester. Ez egy vállalkozó volt. Bíróságra vitte az ügyet, a bíróság kötelezte, a város fizetett + 30 millát, mert nem tette elsõ körben. Amennyiben továbbra is ezt fogja játszani Éva, akkor a többi vállakozó is ezt fogja tenni és +40-60-70 vagy több millió mehet a levesbe, csak mert Tétényi a jóságos, persze most is a bank, bíróság és mindenki más volt a hibás és a tudatlan meg a hülye ezt el is mondta az ülésen. Tététnyi vs a világ. Ez megy. Neki és a tanácsadóinak van egy meggyõzõdése, ami vagy a tudatlanságból fakad, vagy direkt csinálják. Mind a kettõ út folyamatosan károkat csinál, és nem vezet jóra.

És az miért baj ha lefoglalták? Ennyi erõvel bárki behozhat 2 kamionnyi kalasnyikovot,még ha nem is mûködik,mert filmforgatásra kell.Vissza kapják majd

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

arty
Érdekes, hogy a cikk nem emliti a fidesz frakcio 70%-át 😉))

Vagy az a "péter" a szijjártó lehet az írásban? 😄

Forza.

polluxware

Narxis
Eleve már az elv érdekes. Az adóztatás mindig is büntetést jelentett. Én annak idején nem panaszkodtam mikor kitalálták, hogy az iskolai büfékbõl számûzik az egészségtelen termékeket(ami nem is teljesen valósult meg nálunk, ez persze már más kérdés...). Ez nevelés. Az adóztatás viszont büntetés amellett, hogy persze számítanak rá, hogy a hülye polgár így is megveszi. Ez a brigád se különb az elõzõnél, pedig ellenzékben még adócsökkentésrõl papoltak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

immovable
imho fidesz.hu
Bronx South

arty
"az egyik hitelezõ jogos 300 milliós követelését leveheti a város számlájáról."

azt irod, "JOGOS" követelését... az mér tétényi hibája, ha van egy hitelezõ, jogos követeléssel?

van link a részletekhez?

Forza.

tviktor91
A HÉVIZI rendõrök...😄DD

Bronx South
Kékhalál!!!!!
D😄😄😄😄😄😄

Elõször azt hittem hogy hírcsárda,de nem az.

Windows fog futni az amerikai B-52-es bombázókon

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Atomreaktor
A bankok nem állnak olyan rosszul a fejlõdõ országokban.

A kínai bankoknak pedig több a bevétele, mint az amerikaiaknak.

polluxware
hát ez elég meredek hasonlat..

immovable
Szemét Tétényi mi? Pár hónap alatt csõdbe vitte a város, pedig egy jól prosperáló városi gazdálkodást vett át. Igaz volt 20+ milliárd tartozás.<#idiota>
polluxware
<#taps>

Pluskast
Dehogy az egészségünk miatt. A kávénál pl egyes kutatók azt mondják egszséges míg mások azt, hogy káros. Szóval nem eldöntött tény. De ez a kilónként 250 forint ez kemény. Komolyan a középkorban az egyszerû jobbágytól kevesebb pénzt nyúltak le mint most tõlünk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”