61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#54820 az a baj hogy 2 hét múlva meg jösz megint olyan dolgokkal ami már, vagy akár most is meg lett válaszolva. de értettem a védekező reakciódból, kemény vagy. -
Lantee #54819 Nem kell nekem semmit megvédenem, hisz én egy sötétségben kapálózó, tudatlan libsi vagyok, de végtelen bölcsességed segítségével talán sikerül kitörnöm a fénybe. Kérlek, taníts még minket! -
#54818 két hszt is le kéne reagálnod cinikus mellébeszélés helyett , de ahogy látom nehezedre esik. elgondolkoztál ? vagy már nincs érv hogy megvédd az általad nagyra becsült hatalmat ? -
#54817 hát egy egysíkú topikhoz elég a megszokás -
#54816 látom a motoros fukciók még mennek nálad..;)
-
Ronny #54815 Most mit vinnyogsz? Én is mínuszban vagyok:)
Egyszerűbb adót alacsonyabb nyugdíjakat
-
neB #54814 Egyiptom jó úton halad afelé hogy elveszítse a GDP-jének a 7-10%-át. -
#54813 Nincs bikini, sör és Tutmózisz! -
Lantee #54812 Ó mester, taníts minket mester! Mi, ki oly nagy sötétségben éltünk idáig, isszuk bölvs szavaid! -
#54811 OFF - Áldom az eszét annak az úriembernek viszont aki ezt a hasznos hozzászólásos pontozási rendszert kitalálta :D -12% -ban haszontalan hszeket írok ?? :D 77 minuszból 76 -ot itt kaptam, úgy látom nagyon nem egyeznek a vélemények a libsi társasággal, de kérdem én hogy mi alapon feltételezi itt bárki is hogy hatalmas igazságokat állít ? Vagy csak a minusz gomb nyomogatása megy itt ? :D Hát akkor toljátok fel nekem akár 100-200 ig mert leszarom, nekem kicsit tovább terjed az inteligenciám, a véleményem a világgal kapcsolatban viszont változatlan maradt. -
#54810 Lantee barátunk józan belátását teljesen elnyomja az USA és a zsidók iránti érzelmei, felesleges is neki bármit is megmagyarázni mert úgy se látja be hogy nincs igaza. A haverjaival elintézik annyival hogy összeesküvés és társai, meg lenyomnak vmit ami volt a híradóban azt szvsz. Lehet hogy ez trollkodásnak hangzik, de szánalmasnak érzem hogy egyes emberek mekkora sötétségben kapálóznak. Van is egy mondás erre, "Nem látja a fától az erdőt". -
#54809 Hát akkor lehet hogy már nem tudnak minket hova minősíteni, mert tavaj decemberben két fokozattal is kaptuk a levest. :DD
Itt meg egy kis zsidó vergődés, már az is elég ha nem teszünk a háborús bűnösök(????) felelőségre vonásáért, hát még akkor hogyha adunk egy pofont a bankoknak. Szóval az utolsó mondatodat akár zsebre is vághatod, nem kell megjátszani az értelmiséget, mint ha olyan qrwa jól vágnád a dolgokat. Sokáig elhittem azt amit a mainstream media a pofámba hányt, szerencsére kinőttem belőle. Ugyanazzal a szarral feleslegesen dobálózol nekem.
És hogy művelődjél, az NWO = "Novus Ordo Seclorum" az az New Order of the Ages > New World Order
Eredete, és 1935 -től az amerikai dolláron is rajta volt. És eddig semmi összeesküvést nem írtam. -
neB #54808 Ha én lennék az USA barát akkor megkérdezném Izraeltől hogy ők miért fejlesztettek ki titokban nukleáris fegyvereket és ezt Iránnak miért nem szabad? Jah mert hogy BIZTOS hogy egyből Izraelre dobná? Mondjuk én az USA helyében nem vagánykodnék hanem nagyon mélyen magamba néznék azok után hogy sikerült megölniük negyed millió civilt Japánban. Azóta sem rótta fel ezt nekik senki mert mindig elintézik azzal hogy háború volt... A másik amit nem értek az a megelőző csapás. Az időjárást nem tudják pontosan előrejelezni nehogy már egy világpolitikai eseményt meg tudjanak. Vicc. Ennyi erővel Irán is küldhetné rájuk a rakétákat megelőző megelőző csapás néven.
Mindenesetre most hogy az Anonymousról több hír is volt a napokban azon kezdtem el gondolkozni hogy az hogy a francba lehet hogy pár koszos hacker pedofiloldalak százait nyomozta le emberekkel eggyütt? Olyan dolgot tett amire a bűnüldözőszervek évek óta képtelenek. Lehet hogy ilyenekre kéne fordítani a nagy pénzösszegeket és nem a Stuxnetre. Arról már nem is beszélek hogy ideje lenne már a saját háza táján is körülnéznie az USA-nak főleg hogy egyre csak szaporodnak az OWS tüntetések. (amit rendőri erőszakkal nyomnak el)
Hír a végére: 30 és 60 ezer közé teszik a NATO bombázások civil áldozatait. -
Garfield #54807 New World Order -
#54806 akkor még 1 utolso: mi az az NWO ? :D
sose mertem rákérdezni :))) -
Garfield #54805 amugy az azért érdekelne, miért jó hinni egy globális összeesküvésben? mert gondolkodás nélkül lehet mindenre magyarázatot találni?
Van, aki abban hisz, hogy egy szimpatikus gondolatokat terjesztő fiatalembert a gonosz rómaiak felszegeztek egy keresztre, illetve az ő tanaiban, van, aki pedig abban, hogy az élet célja és értelme a világot az NWO felé terelő cionista világuralom leleplezése. -
#54804 az a leminősítés még nem történt meg (de borítékolható)!
és már megint összeesküvést látsz... a gonosz bankok megrángatták a mazzagokat, és az egész világ zsidói összefogtak magyaro. ellen
pedig csak arról van szó, hogy a befektetők nem biznak egy olyan országban, ahol a vezetők kapkodnak, össze vissza intézkednek, rövidtávon gondolkoznak, lábbal tiporják a jogbiztonságot, stb. na, ezért "dőlünk". aztán ha dőlünk, még jobban kell kapkodni, amitől méginkább elveszik a bizalom és mégjobban dőlünk... zsidókkal vagy anélkül :)
amugy az azért érdekelne, miért jó hinni egy globális összeesküvésben? mert gondolkodás nélkül lehet mindenre magyarázatot találni? -
Ironman2 #54803 jaj,és ezek kezében van a hatalom? -
Ironman2 #54802 A Fidesz nem a megszorítások pártja.DDD -
#54801 Gyanús hogy közel sem atomfegyverekről szól itt a dolog, hanem csak egy ürügy. Irán elég sokat bepofázik a cióknak, valahogy el kell hallgattatni szerintük. Most jelent meg egy cikk hogy pakisztán atomfegyvereket dugdos, ők miért nincsenek megtámadva ? -
#54800 Iránból nem lesz Irak2, főleg hogy katonailag fejlettebb, továbbá az USA így is élen táncol az oroszokkal és kínával szemben, az ugandai rendezkedés hírére meg is lett fenyegetve a nato, ha megtámadják iránt az az én szemszögemből egyenlő a 3ik vh-val. Nézd meg az első vh ennél kevesebbért robbant ki, itt meg már konkrét országokat támadnak meg a usáék. -
Vlala #54799 Az a baj, hogy ha ezek maradnak, akkor az embereik is. Lézerjani, szógyártó , smitpali és tarlós is.
Ebből pedig ország a büdös életben nem lesz, mert az egó fontosabb a jövőnél. -
#54798 Teherán szerint azért mert hamis jelentéseket küldenének.
Persze tudom hogy a fejlett nyugat ilyen mocskos csalásra sosem lenne képes de ez végül is teherán álláspontja.
http://atv.hu/cikk/20111105_egy_ensz_jelentes_szerint_bebizonyosodott_az_irani_atomprogram
Mondjuk itt meg már nem békés célú felhasználásról van szó.
-
ManoNegra #54797 Nem tökmindegy beengedik-e? Irakot úgy támadta meg az USA, hogy keresztbe kasul járták az ellenőrök, és végül nem is találtak semmit se... -
#54796 És akkor arra mi a magyarázat, hogy nem akaaaaarnk beendedni nemzetközi ellenőröket. -
#54795 "Két dolog biztos: Ha Irán atomfegyverhez jut, szinte azonnal rádonja Izraelre."
Ebben mi a biztos?
Mert ez maximum a te szuverén véleményed.
Másrészt irán se hülye tudja hogy ha ezt megteszi akkor az izraeli válasz csapás az ő országuk végét jelentené.
Ha izraelnek lehet atomja sőt ha pakisztánnak lehet atomja (függetlenül attól hogy ők nem fenyegetik izraelt) akkor iránnak miért ne lehetne?
De jelenleg még azt sem tudja bizonyitani a nyugat hogy atom bombát fejlesztenek. -
#54794 Csak aztán nehogy Iránból egy Irak2 legyen... -
Lantee #54793 Ezt tényleg be fogják vállalni?
Ha én lennék az USA gyűlölő - de mégis Bronx South álnéven ügyködő - kommentelő, akkor azt mondanám, hogy a mocskos ciók kirobbantják a világháborút.
Mivel szerencsére én másképp látom a világot, szerintem ez egy eléggé összetett dolog. Két dolog biztos: Ha Irán atomfegyverhez jut, szinte azonnal rádonja Izraelre. Izrael meg ezt nem akarja megvárni, és a szövetségeseit is belerángatja egy megelőző csapásba. De Kína, Oroszország és még néhány arab állam NEM szövetséges, szóval nem tudom. Itt talán az USA döntheti el, hogy bevállalja-e Izraelért, vagy inkább megalkuszik. Teszem hozzá, ez utóbbi okosabb döntésnek tűnik...egyelőre. -
Garfield #54792 Emlékeztetőül: egy hazaárulózó karrierje -
Garfield #54791 De akár jöhettem volna a "No de doktor úr, maga rajzol mindig pinákat!" örökérvényű igazságával. -
Garfield #54790 Nem a miniszterekkel van baj, hanem alapvetően azzal, hogy a nézőtérnek fociznak, nem pedig az eredményért küzdenek. Az egy dolog, hogy Matolcsy idióta, de amíg azt mantrázza az összes kormánypárti főmufti, hogy itt aztán egy deka megszorítás sem lesz, addig a a kormánypárt hazug világszemléletével sokkal, de sokkal nagyobb a baj.
Változás itt akkor lesz, amikor végre Orbán - ismétlem, Orbán, nem Matolcsy, nem valamelyik mameluk - kiáll az ország elé, és azt mondja, hogy sorry, szarban vagyunk, igenis megszorítások kellenek - azok is azért, mert töketlenek vagyunk a kiadások csökkentéséhez. -
Lantee #54789 Magyar Terror
Nagyon jó kis írás!
"Terrorközeli helyzetről lévén szó, kifejezetten enyhe az ítélet; az ilyen elkövetők holnap aztán egyenesen azt skandálják az utcán, hogy „Orbánt a Dunába, a többit meg utána!”, majd akasztani akarnak, de minimum a miniszterelnök háza elé vonulni, kocsikat borogatni, hidat eltorlaszolni, a végén pedig elfoglalni a Hír TV-t, és felgyújtani."
"Ami viszont a történelmi távlatokat illeti, a Medgyessy-kormány idején egy Loppert Dániel nevű fiatalember ugyanazt a terrorcselekményt követte el, mint a pásztói férfi, csak ő a nyílt utcán, a miniszterelnök közvetlen közelében, mire fel azonnal szabadságharcos hőssé vált, és állást kapott a pártirodán." -
Garfield #54788 "ne csak hajtogasd, hozz már valami példát is erre a szervezett" - NWO témában ez a tény szanaszét volt rágva, ha itt elkezdeném elemezni a dolgokat el se hinnéd, ahogy azt se hiszed el hogy a zsidóké a bankrendszer
Akinek kalapács van a kezében, mindenhol szögeket lát. -
Ironman2 #54787 Miért,ha mennek akkor jobb lesz szerinted? Jobb a nagy p.csákat! Inkább maradjanak,és végre forduljanak már jobb oldal felé.Ezeket a hozzá nem értő minisztereket,meg váltsa le minél elöbb.Vannak normális szakemberek -
#54786 Hoffmann Rózsa nem tudja, mit írt alá
"ez annyira titkos, hogy ő sem tud róla" -
Vlala #54785 Így van, az orbán egyből nem.
A 2009-es orbánnak is. -
#54784 De amúgy most esett le... ellenérvelni kell, az orbán egyből nem (?) úgy írod hogy a haverod végtörleszt, mintha valami isteni áldás szállt volna rá ezzel a lehetőséggel. -
#54783 Valamit félreértettél.
Az én emlékeimben szerepel egy leminősítés ami alaposan aládurrantott az amúgy se stabil gazdaságunknak, ha jól emlékszem még pont ti szúrtatok be olyan cikkeket hogy nem hogy csökkent, nőtt az adóság, és az én emlékeimben az is szerepel hogy a forint lecsúszott olyan mélypontra, hogy nem csak az únióban, hanem az egész környéken a leg megbízhatatlanabb valuta lett, lassan nincs értéke. Egyik oldalon engedünk, másik oldalon szorítunk ? De még az arányokkal is gond van. -
#54782 ""mi" a bezárkózás képtelensége ellen érveltünk" - Én soha nem érveltem a bezárkózás mellett.
"tehát a te érved az "ők irányítanak és kész..."" - lehet hogy te darabosan nézed a dolgokat, de én megpróbálom az összképet látni, és az aktuális helyzetből levonni hogy amit gondolok az helyes e. a ciók kezében a bankrendszer, ők a tőke, és az alapokat szerintem volt idejük rotschildék és haverjainak lefektetni ahhoz, hogy létrehozzák a világ legnagyobb átbaszáson alapuló iparát, vállalkozását ha lehet így mondani. a politikusok meg a lóvétól lágyabbak lesznek mint a vaj. apropó. a szabadkőműveseket és a cionistákat viszont nem illik összekeverni.
"ne csak hajtogasd, hozz már valami példát is erre a szervezett" - NWO témában ez a tény szanaszét volt rágva, ha itt elkezdeném elemezni a dolgokat el se hinnéd, ahogy azt se hiszed el hogy a zsidóké a bankrendszer. pedig ezek nyílvánvaló dolgok, de ne én érezzem már magam hülyének, lol -
Vlala #54781 Ez a hír röviden annyi, hogy Szent Orbán rájött, hogy nem éri fel a fehér lovat, csak a hasa alatt rendelkezhet az ott lévő testrészekkel.
Ha ezt a bankdolgot komolyan gondolta volna, addig lett volna kormányon.
De egy kicsit elkésett a béküléssel. Aki beleszart a levesbe, utólag már hiába kavargatja.
Orbánnak és kormányának mennie kell.