Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Bedönti a hazai benzinkutakat a méregdrága üzemanyag

Erre jön majd egy emelés amire még többen leteszik majd a kocsijukat.
Ördögi kör ez.

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Danny1987

immovable
De legalább nem anonim a dolog. 😊
arty
még 3 napig lehet interneten leadni a kérdõívaket

épp kitöltöttem. fura, hogy anyagi helyzetet felmérõ kérdések nem voltak ... sõt, szinte semmi olyan adatot nem fognak tudni kiszedni az ívekbõl, ami engem pl érdekelne a magyarokról 😊

Forza.

Bronx South
valószínûbb, de a belátható idõ sántít.

Soha nem lesz a benzin ára százötven max ha bevezetik az eurót. Elõbb foglaljuk vissza Erdélyt.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Amikor elõnyös számukra az aggály, akkor persze.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Egy kis adalék az "euroatlanti tõkések kiszipolyozzák szegény görög testvéreinket" témához.

Görögország 109 ezer halottnak továbbra is fizeti a nyugdíját

"Troioka csak remélni tudja, hogy a közszolgáknál nem találnak hasonló visszaéléseket"

One can only imagine how great their surprise was to discover that 6,000 civil servants said they were aged over 90 and even 100 years. Another eight officials, perhaps priests who said they were archbishops, surprised them too.

arty
Esetleg kérdés nélkül is táborba küldhetnéd, nem? Elképesztõ mekkora náci vagy... 😞

Forza.

Annyira, de annyira jó, amikor egy focimeccs a szurkolók részérõl a jó játékra való buzdításról szól.

Érdekes módon olyat miért nem kántálnak soha, hogy "lesz még a benzin szááázötven": ennek a megvalósulása mondjuk valószínûbb belátható idõn belül...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mi sem megyünk oda az oroszokhoz, hogy az Állami Duma szavazzon számunkra kedvezõen azért, mert a negyven évig megszálltak minket.
Sem az osztrákokhoz, törökökhöz, tatárokhoz...

... de kántáljuk egy focimeccsen, hogy lesz még Erdély Magyarországé. Szóval mindenkinél megvan az a pont, ahol a lemezjátszó tûje újra meg újra visszaugrik, nemdebár?

0Fritz0
Azért nem török pálcát senki felett, hogy miként szavaz majd (jelenlegi politikai érdekbõl, mi másból).
Viszont rohadjon meg az, aki még mindig csak holopánikozni tud érvelés helyett.

Mi sem megyünk oda az oroszokhoz, hogy az Állami Duma szavazzon számunkra kedvezõen azért, mert a negyven évig megszálltak minket.
Sem az osztrákokhoz, törökökhöz, tatárokhoz...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bronx South
<#eljen>

tviktor91
Lesz még Erdély Magyarországé? xDD
(tegnapi válogatott magyar-finn meccs)

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

0Fritz0
A szokásos holozsarolás/vergõdés/fenyegetõzés.
Csodálatos érzés kiröhögni ezt a szennyet. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Narxis
Jó lenne tudni, ugyanis az egyik verzióban a lánnyal, a másikban az iskolával tudok teljes mértékben egyetérteni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

polluxware
ver ááár júúú Hegi90?

ver áááár júúú??

Na mi van VörösLala, tán nem teljesítenéd a követelményeket?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagyon jó ötlet!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DaemoonHunter
egyenlõre inkább a palettával van gond, és azon egyik párt se segít sajnos

Bronx South
Rákérdeznék az igazgatóra szívesen hogy beszél-e héberül.

banok
Egy kurva Árpád-sávos pajzs miatt verte ki a cécót az iskola? Ez most komoly? Mióta önkényuralmi jelkép egy ilyen pajzs? Mikor a cikket elkezdtem olvasni azt hittem horogkereszt vagy valami Jobbikos jelkép lesz. De ez nagyon piti.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danny1987
A libsik szerint a jobbikot az alacsony iskolai végzettségûek támogatják.
Sõt a rasszizmus is az alacsony iskolai végzettséghez köthetõ.

Szóval ha a jobbiknak sikerülne átvinnie( nem fog)a javaslatot akkor a jobbik megszûnne.

Szóval örülnöd kéne vagy nincs meg a 8 általános?

HAJRÁ ALONSO
tviktor91
Mert? Mi baj van vele? Cigányok legalább nem ugatnának bele.

Újabb hatalmas ötlet a Magyarok Lelkiismereteitõl.
Taps!

A Jobbikot nem lehetne valamiféle iskolai végzettséghez kötzni, hogy ne beszéljenek hülyeségeket?

Populizmus mindenekfelett. Higgy benne, add a pénzt, nyugdíjat, fizetéást, és tök jó lesz minden.

- Biztos vagyok abban, hogy ezek a mondatok nem hangzottak el, én ilyenrõl nem tudok - magyarázkodott Sipos Imre, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója. - Egy nagyon kellemetlen eset azonban valóban történt, Marosán Anita az iskolában aláírásgyûjtésbe fogott a Jobbik nevében. Amikor ez a tudomásomra jutott, tájékoztattam Anitát, hogy ezt a tevékenységét a gimnáziumban nem folytathatja, hiszen az intézmény falain belül semmilyen pártpolitikának nincs helye. Anita kiváló sportoló, akinek megítélését, tanulmányi elõmenetelét természetesen nem befolyásolhatja közéleti szerepvállalása. Sajnálom, hogy a Teleki Blanka Gimnázium neve ilyen eset miatt került a hírek közé, s nem értem azt, hogy Marosán Anita miért a sajtóhoz fordult. Sem õ, sem pedig a szülei engem nem kerestek fel ezzel a panaszukkal.

Akkor most ki (nem) mond igazat?

Danny1987
Danny1987
http://szentkoronaradio.com/kulfold/2011_10_12_felmentettek-a-pedofiliaval-vadolt-papot-%E2%80%93-hallgat-a-media

"Sajnálatosabb, hogy a fatimai nyilatkozatból is kiderül, hogy az ottani püspök is egy sikeresen és –mint láthattuk – mesterségesen keltett sztereotípia áldozata lett: a papok gyermekmolesztálók."

Ilyenkor persze szabad az általánosítás.

FrezeR
<#shakehead>

arty
a cikk mindent elmond, ha valakinek még kétségei lettek volna <#eljen>

Forza.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

polluxware
nekem errõl a grafikonról az egyik Hofi elõadás jut eszembe.. talán a "Szólíts nyugodtan Cucinak"

még az ovodában is jobbat rajzolnak..

aszondja:

1pont -> kétharmadunk van
...

<#rinya> ez is a "kész" kategóriája

lassan azon kéne itten politizálni, hogy hogyan és miként kéne elhagyni az országot mindenestül.. (már akinek persze adottak a lehetõségei😞

ha végigviszik ezt a 4évüket, sztem már nem lesz mit rendbehozni

immovable
A miniszterelnök tényleg úgy hiszi, hogy 2014-re hazánkat alacsony adók, egyszerû adórendszer és lényegesen leegyszerûsített bürokratikus környezet fogja jellemezni. Mindez azonban illúzió.

És ez az, ami a Véleményvezért egy kicsit meg is ijeszti: tényleg úgy látszik, a kormányfõ elhiszi, hogy mindez két év alatt megvalósítható. Pedig mindenki számára nyilvánvaló, hogy 16%-os jövedelemadó ide vagy oda, a vállalkozások átlagos adóterhe, és ezzel az adóelkerülés szintje nem csökkent lényegesen; hogy az áfa 27%-os szintjével világcsúcstartók leszünk; hogy az adórendszer egyszerûsítése eddig azt jelentette, hogy az adófajták száma az elmúlt másfél évben 52-rõl 54-re nõtt; és hogy a bürokratikus terhek csökkenésébõl egyelõre semmi nem látszik, sõt a kormány legutóbbi javaslatai a minimálbér-emelés vállalkozói költségeinek kompzenzációja kapcsán teljes adminisztrációs káoszt vetítenek elõre.
immovable
Jön a lekvár és a szörp adó.
Pluskast
Nem mintha szeretném õket, de most komolyan olyan dolgot állítanak be negatívumként ami nem tilos. Most ezen az alapon végig sétálhattak volna a belvárosban és megkérdezhették volna azokat az autó tulajokat is akiknek szintén ilyen ketyere van a verdájukon. Inkább a pénzügyi helyzetüket firtatták volna.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tviktor91
De úgyse lesz bevezetve mivel ha a cigányokat kiszûrik az RACCIZMUS

Bronx South
Végülis a cigányokat ezzel már kilehetne szûrni a választók körébõl. Nagy részének jó ha megvan a 8 általános. Más haszon nem származna ebbõl, akikkel számolni lehet nagyrészt nyugdíjasok, vagy 40 év feletti Magyarok, azoknak minimum egy érettségi megvan már.

tviktor91
<#eljen>
Nem ártana.

arty
Õszintén! Tudtuk, hogy patkányok. Azok, na.

Forza.

Csak az árokban.
Senkit se hagynak az árok szélén

Danny1987
Na amíg megmarad ez a pazarló jóléti állam addig itt nem igazán lesz jobb.