Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként rossz helyen jársz, mert mint már mondtam, a választások elõtt meg köcsöggyurcsányozás ment, azaz a színvonal konstans, csak a célszemélyek mások. (Azt persze nem is merem feltételezni rólad, hogy a köcsöggyurcsányozás mint színvonal nem zavart volna. <#ravasz1>#ravasz1>)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
blablabla... "zsidó érdek"... blablabla... Hát igen, persze...
"facebook" szerintem nem sok ember van aki a facebookot hírportálnak tekinti, te meg megint sugalsz egy hülyeséget.
Annyira aranyos, ahogy, igaz, kissé izzadságszagúan, de játszod a hülyét, hogy fogalmad sincs, melyik mélymagyar hírportálról van szó, amelyik a FB-os pletykát így kezelte, ahogy leírtam. Kit próbálsz becsapni?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"facebook" szerintem nem sok ember van aki a facebookot hírportálnak tekinti, te meg megint sugalsz egy hülyeséget.
Lantee-nak leírod, hogy zavarnak az orbános hozzászólások, amikor meg ezután Tsol-tól kapsz egy dedikált Orbános hírt, akkor meg nem érted, miért pont te kapod?
Õõõõ, ez nekem kusza...
Tudom, hogy számodra ez kissé nehezen emészthetõ lesz, de én ugyanúgy magyarnak tekintem azt, aki habzó szájjal zsidózza a másikat csak mert nem ért vele egyet, és magyarnak tekintem a lezsidózottat is. Így nézve pedig igenis mi vagyunk a hibásak, mert az egyik magyar magának követeli a jogot, hogy megmondja, ki a magyar, azaz a magyarok egyik csoportja magyarabbnak gondolja magát a másiknál. Nem kell ide semmiféle globálcionista métely, meg világösszeesküvés a magyarok ellen, megoldjuk mi magunk.
"abszurd példa" Ez most komoly hogy a facebookos pletykát hozod fel nekem példának ?
A magukat magyarabbnak gondolók egyik kedvenc hírportáljáról van szó, ami pletyka helyett kész tényként kezelte napokig. Szóval akkor itt most kik mondják meg, mit kellene gondolni?
Viszont a kérdésednél már látok egy ellentétet.
Jössz itt nekem azzal hogy a nagymagyarkodó xxy, õk tehetnek arról hogy a magyarság többi részébõl már kiivódott a nemzeti tudat.
Most meg leírod hogy "Mi". Akkor jó lenne ha eldöntenéd hogy a szemedben kik a Magyarok akikben a hiba van, mert a másik fél akkor tulajdonképpen nem tehet semmirõl ? Vagy nem is Magyarok ?
"abszurd példa" Ez most komoly hogy a facebookos pletykát hozod fel nekem példának ?
Nem tudom hogy ezt miért nekem küldted, bár biztos van nyomós okod rá amit én nem tudok.
Egy tipp:
Minden második hsz az, hogy orbán így, orbán úgy, vagy ha a hszben nincs benne hogy orbán, akkor kötõdik a nevéhez vagy a fideszhez.
Itt vagyunk október közepén, egy olyan költségvetési évben, amelyben irdatlan pénzek áramlottak az államháztartásba és még így is deficites, és jövõre a mostani hiány majd tízszerese 1000 milliárd várható, és még csak most kezdenek ötletelni, hogyan feleljenek meg Orbán légbõlkapott elképzeléseinek...
Tudod, ez ugyanaz az önhazugság, mint ami a Kossuth-szobor kapcsán politikai akcióról pampog egy szerény képességû fideszes, pedig csak arról van szó, hogy az emberek egy csoportja jelentõsen mást akar, amit a fideszesek elképzelnek. Hogy is van az, hogy egyszer a Zemberek akaratára hivatkozunk, amikor az jó nekünk, de amikor szembemennek velünk, akkor politikai akció az egész?
Mi csak jót csinálhatunk, de rosszat sosem, ugye? Ami rossz velünk történik, annak mindig valami gonosz külsõ erõ az oka?
még kicsit se gondolkozzanak el a helyzeten. az utóbbival kapcsolatban egy példa: a cigány épp kirabolna valakit, késsel fenyegetõzik, oda megy a nagy magyarkodó kg és telibe veri a cigányt, a cigány véletlenül rossz helyen lett eltalálva, meghal. a média mint mond ? "hogy a cigányt holtig verték, a tettes elõzetesben." remélem érzed azért a lényeget.
Vagy mondjuk egy abszurd példa: tömegpánik tör ki egy szórakozóhelyen, három embert agyontaposnak, mire az egyik, azonnal szalagcímben hozza, hogy cigányok késeltek odabent, és még akkor sem frissíti a címet, amikor már más médiumokból mindenki számára egyértelmû, hogy ilyesmirõl szó nincs. Ezek szerint a gondolkodás hiánya másutt is jellemzõ, nemdebár, lényeg a gondolkodás nélküli Két Perc Gyûlölet.
Szóval, én nem nagyon hallok olyat, hogy valakik cigányokat vertek volna.
A kormány sem tudja hogyan tartható a büdzsé
1. Ha nem vetted volna észre, akkor jelenleg a FIDESZ van kormányon, õk, az õ cselekedeteik, az õ kormányzásuk határozza meg a közélet tematikájának nagyobbik részét, így természetesen róluk lesz szó nagyobbik részben. A 2010-es választások elõtt a hírek 90-95%-a az akkori kormánypártokról, az akkori disznóságokról szólt, és érdekes módon senki sem reklamált.
2. Amúgy pedig ha zavar, akkor tegyél be másmilyen hírt, ami szerinted érdekes. Más kérdés, hogy viszont a figyelem nem jár automatikusan a betett linkeknek.
Mivel jelenleg - sajnos - orbán vezeti az országot, méghozzá elég ügyetlenül, ezért nem meglepõ, hogy a HÍR TOPIKBAN orbán neve elég sokszor felmerül. Két évvel ezelõtt gyurcsány neve szerepelt itt sokat...de áh...minek is magyarázom, hiszen TE értelmes vagy! Nem pofonért jársz ide! 😄
A FIDESZ 2010-es gyõzelme nem racionális alapokon nyugodott, nem azért nyertek, mert nagyon állatok voltak, hanem hanem a 94-es MSZP-gyõzelemhez hasonlóan egy kissé túlszaladt protestszavazás volt, ahol a lényeg a jelenlegi kormány garantált leváltása volt.
Csodálkoztok azon, hogy manapság kiveszõfélben a nemzeti öntudat Magyarországon? Nem veszitek észre, hogy ti romboljátok le? Amikor a privát kis agymenésetekre felnyaljátok a "magyar érdek" címkét, és mindenkit lehazaárulóztok, lezsidóztok, stb., aki nem ért azzal egyet, neadjisten ellent is mond, akkor az emberben egy idõ után kialakul a reflex, hogy arrébb húzódjon, amikor bõ nyállal elkezd valaki magyarkodni. És igen, ennek az lesz a következménye, hogy attól is el fognak húzódni, aki teljesen jószándékkal, és sanda politikai felhangok nélkül gondolkodna. Köszönjétek magatoknak.
A magadfajtát nem is akarom meggyõzni, mert semmilyen közösséget nem akarok vállalni azzal a rothadó eszmeiséggel, ami a magyarkodó-zsidózó mentalitásotokból árad.
Ezzel véletlenül sem azt akarom suggalni, hogy ez egy liberális topik lenne, de van egy bizonyos értelmi szint, ami alatt csak pofonért járnak be bizonyos emberek. Ha egyszer megérteném, hogy vajon miért jó ez nekik, talán egy kicsivel boldogabb ember lennék.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A 229 -ben leírtakra nem értem miért utalsz, arra már magamtól is rájöttem, sõt!
#53260: Ki vagy rekesztve ? 😄😄
Akkor most menj szépen a másik versenyzõ mellé, és döntsd el, hogy mi bajod, jó?
A 055 -re meg már ha jól emlékszem válaszoltam is abban a vitában, de legyen ez a sablon dumád, attól én még ugyanúgy lefogom írni amit gondolok.