Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Tehát sem uborkát lopni, sem autókat feltörni, sem verekedni, sem pedig kirakatokat féltéglával bedobni ne legyen szabad, teljesen mindegy, hogy éppen melyik párt van hatalmon.
Sajnos ennek pont az ellenkezõjét tapasztalhatjuk már régóta, ugyanis a rendõrség dolga a MINDENKORI HATALOM megvédése és kiszolgálása lett. Éppen merrõl fúj a szél...
Ilyen rendszerben viszont ne csodálkozzunk, hogy itt tart a mai magyar rendõrség, ahol tart. Mielõtt rákattintaná a bilincset valakire, gyorsan át kell gondolni, hogy milyen következménye lesz ennek rá nézve, esetleg a felettes(ek)tõl gyorsan véleményt kell kérnie, hogy akkor ezt most lehet-e.
Szomorú!
Elõször is totális politikai függetlenséget kéne elérni a rendõrség berkein belül, és utána növelni a jogokat.
Jó volna, de sajnos lehetetlen.
Elõször is totális politikai függetlenséget kéne elérni a rendõrség berkein belül, és utána növelni a jogokat.
„Kitüntetéssel diplomáztam, kapcsolatokat építettem, önkénteskedtem, és több év munkatapasztalatom volt, mire végeztem a fõiskolán. Mégis munkanélküli vagyok” – olvasható a sárga papíron, amelyet egy fiatal, divatosan öltözött fiatal férfi tart egy másik fotón.Mindkét szöveg végén az összegzés: „én vagyok a 99 százalék”, vagyis egyike az amerikaiak döntõ többségének, akiket egy új mozgalom szerint az ország lakosságának egyetlen százaléka kizsákmányol.
rendoroket_vertek_erden/2244884/]Rendõröket vertek Érden
Négy férfi bántalmazott két rendõrt a Pest megyei Érden - közölte a privatkopo.hu bûnügyi portál csütörtökön. Az MTI értesülése szerint a rendõröket megtámadó férfiakat õrizetbe vették.
A honlap információi szerint a rendõröket Érd belterületén még szerda este bántalmazták, amikor egy autó utasait akarták ellenõrizni.
Az a durva, hogy ilyenkor jogosan felmerül minden tisztességes állampolgárban az igény, a rendõrség jogainak drasztikus növelésére. Viszont mi van akkor, ha direkt erre játszanak? Senkinek ne legyen kétsége afelõl, ha megkapná a jogokat a rendõrség, akkor azt bármikor bárki ellen be fogják vetni. A jó ég tudja mi lenne helyes...
Wow, már várom az elsõ alkotmánybírósági döntést, melyben a Szent Korona-tannal érvelnek.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Azt #53342 után nem magyarázza nekem senki hogy az én szemszögemmel van baj. 😄
Azt hiszem pont az Alien 2-ben ereszt el egy ilyen Ripley, hogy:
"Tudja Burke, örülök, hogy csalódott bennem!"
😉
"Tudod, mi a félelmetes?" - Gratulálok, egy új képességre tettél szert. Elég sokáig tartott.
Fogadd el tényként, és neked is sokkal egyszerûbb lesz az életed.
Tudod, "Boldogok a lelki szegények..."
😉
Ajánlom elolvasni / megnézni a 12 dühös ember címû darabot/filmet: részben pont a fekete-fehér mögött megbújó részletekrõl szól és arról, ha az ember felelõtlenül eltekint azoktól.
a további színek meg csak vakítják az embert, és elterelik a lényegtõl más irányba.
Tudod, mi a félelmetes? Hogy pontosan úgy viselkedsz, ahogy az 53321-ben leírtam.
Hatalmas agy kellett hozzá....egy kis utánajárás és sok-sok szabadidõ a jelszavak próbálgatásához.😄
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
DE ittasan drogosan majdnem embert ölni - álá stól bucika - annak elég lesz 5 hónap.
Mint már írtam, senki sem akadályoz, hogy olyan hírt szúrj be, amilyet szeretnél, viszont nem várhatod el az érdeklõdést: vagy fel tudod kelteni, vagy nem. Ha nem, akkor ez van, törõdj bele, vagy menj máshová, ez a két lehetõséged van, a figyelem ki- és megkövetelése nem harmadik opció. Mellesleg akkor ez azt jelenti, hogy ha beszúr valaki Kiszel Tündérõl is egy hírt, akkor kötelesek vagyunk megcsámcsogni? Nem.
cutána jött egybõl egy kg orbános hsz, amit rágni kezdtek szokás szerint az emberek, és a zsidózás is valószínûleg a rágás utáni végtermékbõl alakult ki, amibe én is bekapcsolódtam. ezt is ti gerjesztitek.[/i]
És megint ott vagyunk, hogy a zsidózásért nem a zsidózó a felelõs, hanem megint más... NEM. A zsidózás annak a sara, aki ezt csinálja, meg se próbáld másra fröcskölni, viseld a tetted következményeit.
Mellesleg a lentebb már említett nem gondolkodásra szép példa, hogy az orbánozásra azonnal a zsidózás a válasz...
De tudod mit, a kedvedért mondok egy másik példát a gondolkodásmentes világnézetre.
Valamivel össze kell fognunk a csoportot, és egyúttal meg kell akadályoznunk, hogy a csoport tagjai akárcsak kicsit is megkérdõjelezzék a csoport elveit, illetve a tagokat meg kell kímélni egy adott kérdés kapcsán felmerülõ komplex problémákról, melyek megingathatják az elvek iránti elkötelezettséget. Mit kell csinálni ergo? A világot le kell egyszerûsíteni fekete-fehérre. Szóval szépen leszúrjuk az ideológiai tilalomfákat, hogy mi ezeket az elveket képviseljük, azon túl meg ott a Gonosz, amely a létünket veszélyeztetõ. Mondjuk legyenek õk a zsidók. A tilalomfák felénk esõ oldalán levõ dolgok érdekesek, a másik oldalra meg azt mondjuk, hogy azzal nem szabad foglalkozni, mert az zsidó agymosás, csak azért vannak, hogy megkérdõjelezzék az elvhûségünket, végsõ soron az elpusztításunk a cél. Mi mindent jól csinálunk, mert egy nemes eszményért küzdünk, ergo ami velünk rossz történik, az az ellenség ármánykodása lehet csak. Ez az eszmény az egyetlen jó, így aki megkérdõjelezi, az csak gonosz lehet; nem érdekes, hogy mit mond, a lényeg az, hogy nem hisz az eszményben és ez bõven elég. Nem szabad hagyni, hogy a csoport tagja elkezdjen a részletekkel foglalkozni, mert akkor a fekete-fehér átmehet szürkébe, és akkor jön a kétkedés. Éppen ezért a legegyszerûbb az, hogy az eszmény sértése esetén jön a sivítás, hogy ZSIDÓÓÓÓÓ!
Kellõen sokszor ismételve reflexszerûen fog menni a nem gondolkodás, és helyette a zsidózás. Egy a baj vele: a zsidózás szépen mutatja, mikor nincs szó gondolkodásról, csak billogozásról.