Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Ennyi volt a szabadságharc. Állítólag nincs szó újabb készenléti hitelrõl, de mint tudjuk amit tagadnak...
Hát igen, sajnos hiába épül-szépül a ház, ha rohad az alapozás...
Itt viszont aki meg tudná oldani, hogy ne a politika irányítsa a rendõrséget, az maga a politika. Hát hülye lenne. Hasonló ez ahhoz a népszavazási kezdeményezéshez, hogy számlával kelljen igazolni a költségtérítést. A nagykoalíció gyönyörûen összezárt akkor is.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

A rendõrséget úgy képzelném, hogy a dolga az alkotmányban, jogszabályokban, törvényekben lefektetett rend védelmezése lenne.
Tehát sem uborkát lopni, sem autókat feltörni, sem verekedni, sem pedig kirakatokat féltéglával bedobni ne legyen szabad, teljesen mindegy, hogy éppen melyik párt van hatalmon.

Sajnos ennek pont az ellenkezõjét tapasztalhatjuk már régóta, ugyanis a rendõrség dolga a MINDENKORI HATALOM megvédése és kiszolgálása lett. Éppen merrõl fúj a szél...

Ilyen rendszerben viszont ne csodálkozzunk, hogy itt tart a mai magyar rendõrség, ahol tart. Mielõtt rákattintaná a bilincset valakire, gyorsan át kell gondolni, hogy milyen következménye lesz ennek rá nézve, esetleg a felettes(ek)tõl gyorsan véleményt kell kérnie, hogy akkor ezt most lehet-e.

Szomorú!
Igen, ilyenkor én is azt mondom, hogy több jogot nekik végre! Viszont a tüntetés oszlatásban csak maximum annyi különbség van, hogy éppen ki van hatalmon, ki az aki ki megy tüntetni. Ez már eleve elég nagy baj, mert nem állunk ki egymásért. Te sem állsz ki az "õsmagyarért" és õ sem áll ki érted.

Elõször is totális politikai függetlenséget kéne elérni a rendõrség berkein belül, és utána növelni a jogokat.

Jó volna, de sajnos lehetetlen.

Ezzel annyi a gond, hogy ilyenkor midenki kajabál, hogy több jogot a rendõröknek (ezt én mellesleg már 1992 óta szajkózom), bezzeg amikor élnek a jogukkal, és feloszlatnak egy õsmagyar tüntetést, akkor a rendõröket b*sszák meg...ha nem ott és akkor, hát pár év múlva egy új kormány.

Elõször is totális politikai függetlenséget kéne elérni a rendõrség berkein belül, és utána növelni a jogokat.
Add tovább: elfoglaljuk a Wall Streetet!

„Kitüntetéssel diplomáztam, kapcsolatokat építettem, önkénteskedtem, és több év munkatapasztalatom volt, mire végeztem a fõiskolán. Mégis munkanélküli vagyok” – olvasható a sárga papíron, amelyet egy fiatal, divatosan öltözött fiatal férfi tart egy másik fotón.Mindkét szöveg végén az összegzés: „én vagyok a 99 százalék”, vagyis egyike az amerikaiak döntõ többségének, akiket egy új mozgalom szerint az ország lakosságának egyetlen százaléka kizsákmányol.

[url=http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/

rendoroket_vertek_erden/2244884/]Rendõröket vertek Érden
Négy férfi bántalmazott két rendõrt a Pest megyei Érden - közölte a privatkopo.hu bûnügyi portál csütörtökön. Az MTI értesülése szerint a rendõröket megtámadó férfiakat õrizetbe vették.
A honlap információi szerint a rendõröket Érd belterületén még szerda este bántalmazták, amikor egy autó utasait akarták ellenõrizni.

Az a durva, hogy ilyenkor jogosan felmerül minden tisztességes állampolgárban az igény, a rendõrség jogainak drasztikus növelésére. Viszont mi van akkor, ha direkt erre játszanak? Senkinek ne legyen kétsége afelõl, ha megkapná a jogokat a rendõrség, akkor azt bármikor bárki ellen be fogják vetni. A jó ég tudja mi lenne helyes...

Stumpf a vérszerzõdéstõl értelmezné az alkotmányt

Wow, már várom az elsõ alkotmánybírósági döntést, melyben a Szent Korona-tannal érvelnek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bronx South
most nézem hogy levagyok maradva mert ez már nem is a szobalányos mûsor, ott meg nem volt szavahihetõ a szobalány 😄DD Jahogy már megint a kg zsidók...

Palinko
ha már ennyi szó volt a színekrõl, a fenti piros szöveget csak én látom?
Bronx South
azon csodálkozok hogy az újságírónõ nem kapott pár évet, de mivel kapott rágalmazásért feljelentést még nincs kizárva 😄 feljelenteni a világbank elnökét, mi a ...om ! mocskos egy világ ez, de biztos az én szemszögem rossz 😄DD

<#eljen>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bronx South
Aha ok.

Nem. Gondolkodás helyett utálod õket, hogy a világ egyszerûbb, fekete-fehér legyen számodra.

Bronx South
Igen, kiismerted hogy tényleg nem csak poénból írom hogy utálom a zsidókat. Mégegyszer grat.

Bronx South
Csige az utóbbi idõben szerintem azért ír ritkábban, mert utaltam arra neki párszor hogy nézzen körbe kikkel folytat eszmecserét, majd szerintem rádöbbent magától is hogy pár khm héberrel felesleges eszmecserét folytatni, mert 10 millió hsz után is ugyanott lesz az állás, sehol.

Azt #53342 után nem magyarázza nekem senki hogy az én szemszögemmel van baj. 😄

Szerintem csige is inkább jobbikos...bár arrafelé sosem lehet tudni, hogy most viktor haver vagy ellenség.
Mutass egy jobbikost, akinek fáj Orbán csesztetése. Emlékezz vissza, hogy néha még csige971 és simán nekiment.

Én meg az "egy húron pendülõ havert" veszem bóknak.
Azt hiszem pont az Alien 2-ben ereszt el egy ilyen Ripley, hogy:
"Tudja Burke, örülök, hogy csalódott bennem!"

😉
Akkor az 53321-ben tényleg tökéletes leírást adtam a (nem)gondolkodásmódodnak. <#shakehead>

Neeem...az "emútnyócév" a viktor fanok szójárása. Bronx esetében kicsit még jobbra kell nézni. 😄
Bronx South
Ezt bóknak veszem.

Bronx South
Most ezt úgy írtad mintha örülnél annak hogy megérkezett az egy húron pendülõ haverod.

Ja, és mellesleg IGEN. Az USA megteheti, mert nekik nem csak a pofájuk nagy. Ha valami kell nekik, hát odamennek, és megszerzik. Lehet szeretni-nem szeretni, egyetérteni vagy sem, de õk megtehetik, mert pofázás helyett cselekednek. Ezért hívják nagyhatalomnak, a mi létezésünkrõl meg 2 határral odébb már nem is tudnak. ENNYI!
EMÚTTNYÓCCÉV!!!!!444!!!4!4!

Bronx South
Az ördög valóban a részletekben lakozik, de inkább azokban a nézetekben amit te vallasz.

"Tudod, mi a félelmetes?" - Gratulálok, egy új képességre tettél szert. Elég sokáig tartott.

Oh atyám! Legalább lennél tisztában a zsidó-palesztin problémával. Legalább egy-két könyvet elolvasnál. Legalább megpróbálnád egy kicsit más szemszögbõl is vizsgálni a helyzetet. De nem, mert az fárasztó. Sokkal egyszerûbb mantrázni a "mocskos zsidók" szöveget.
Garfield-Garfield...Hát tényleg nem vagy képes felfogni, hogy mindenrõl a zsidók tehetnek? Globális felmelegedés, benzinár, aszály/jégesõ, szar filmek, sóska, gazdasági helyzet, pottyantós wc, SsanYoung autók...MINDENRÕL!
Fogadd el tényként, és neked is sokkal egyszerûbb lesz az életed.

Tudod, "Boldogok a lelki szegények..."

😉
Bronx South
Ezt is ki generálja ? Nem izrael ? lol Valahogy elcsitultak a hírek az arab mûsor majd az azt követõ palesztin államalapítás miatt az irán és izrael közötti feszültségrõl. Erre jön egy kamu merénylet amit Iránnal hoznak összefüggésbe, lol. Mert ugye az USA megteheti hogy elfoglal 2 országot is a 21 -ik században, majd végül sehol semmi, csak a kamu indokok. hányinger !

Kis huncut, provokálunk, provokálunk? <#mf2>

A social engineering az egyik legtipikusabb hacker technika, melynek során a leggyengébb láncszemet, az embert támadják. Lásd még regisztrációnál megadott jelszó ugyanaz, mint a kvázi felhasználónévként szolgáló email cím jelszava.

A lényeggel igen, de talán ismered a mondást, hogy az ördög a részletekben lakozik, és ami pontosan arról szól, hogy az úgymond lényeg jelentése igencsak torzulhat, ha nem veszel figyelembe mindent.

Ajánlom elolvasni / megnézni a 12 dühös ember címû darabot/filmet: részben pont a fekete-fehér mögött megbújó részletekrõl szól és arról, ha az ember felelõtlenül eltekint azoktól.

a további színek meg csak vakítják az embert, és elterelik a lényegtõl más irányba.

Tudod, mi a félelmetes? Hogy pontosan úgy viselkedsz, ahogy az 53321-ben leírtam.

Bronx South
A barátaidnak itt fog letörni a bicska éle.

tviktor91
,,A férfi rendkívül egyszerû módszert használt a hírességek jelszavainak megszerzéséhez. Az interneten rákeresett azok születési adataira, iskoláira és hasonló információkra, ezek birtokában pedig megválaszolta a jelszó-emlékeztetõ kérdéseket, és egyszerûen új jelszót generáltatott saját maga számára a fiókokhoz"

Hatalmas agy kellett hozzá....egy kis utánajárás és sok-sok szabadidõ a jelszavak próbálgatásához.😄

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Azért más ország jogáról van szó egyrészt, másrészt pedig azért érdemes csínyján bánni azzal, hogy mi a veszélyes. Stohl cselekedeténél inkább a tett a büntetendõ, míg az ilyen hekkelgetõsdinél már nagyobb hangsúlyt kap egy jóval elvontabb fogalom, a társadalomra veszélyesség, mivel az ilyen ismeretekkel sokkal nagyobb kárt is lehet vele okozni, mint amekkorát pár pucér sztárfotó kikerülése jelent, így kell az elrettentõ célzat.

Bronx South
A fekete fehér az = lényeggel, a további színek meg csak vakítják az embert, és elterelik a lényegtõl más irányba. Te is egy lényegtõl elterelt ember vagy, a világ jó és probléma mentes, mi okozzunk a problémát. <#levele>

Te hoztad fel az agymosós, nem gondolkodós témát, én csak szépen rámutattam, hogy nem olyan fekete-fehér a világ, mint amilyennek látni szeretnéd. Ennyi.

Háát, szerintem Irán kissé nagy falat lenne az USÁ-nak gazdaságilag és katonailag is. Itt már nem nagyon tudnának segíteni a szövetségesek, elég nekik Irak és Afganisztán, Kína és Oroszország viszont 101%, hogy ellenezne bármilyen megmozdulást.

Bronx South
Pontosan, beletörõdtem és le is szarom egyben, nem tudom mikor láttál tõlem olyan hszt hogy jó lenne hogyha témát váltanátok. Viszont ha példának feltudom hozni a dolgot, akkor engedd már meg hogy az engedélyed nélkül felhozzam lol. Így ez a hszed megfelel a kötözködés fogalmának, és egy duma a semmirõl felé tereli az eszmecserét, amúgy is az mert mint írtam nem jutottunk feljebb a vitában.

tviktor91
121 év egy pár képért.

DE ittasan drogosan majdnem embert ölni - álá stól bucika - annak elég lesz 5 hónap.

Igen, rózsaszín meg egy csomó más szín, de hát hogyan is tudhatnád a fekete-fehér világodban, ugye?

Mint már írtam, senki sem akadályoz, hogy olyan hírt szúrj be, amilyet szeretnél, viszont nem várhatod el az érdeklõdést: vagy fel tudod kelteni, vagy nem. Ha nem, akkor ez van, törõdj bele, vagy menj máshová, ez a két lehetõséged van, a figyelem ki- és megkövetelése nem harmadik opció. Mellesleg akkor ez azt jelenti, hogy ha beszúr valaki Kiszel Tündérõl is egy hírt, akkor kötelesek vagyunk megcsámcsogni? Nem.

cutána jött egybõl egy kg orbános hsz, amit rágni kezdtek szokás szerint az emberek, és a zsidózás is valószínûleg a rágás utáni végtermékbõl alakult ki, amibe én is bekapcsolódtam. ezt is ti gerjesztitek.[/i]

És megint ott vagyunk, hogy a zsidózásért nem a zsidózó a felelõs, hanem megint más... NEM. A zsidózás annak a sara, aki ezt csinálja, meg se próbáld másra fröcskölni, viseld a tetted következményeit.

Mellesleg a lentebb már említett nem gondolkodásra szép példa, hogy az orbánozásra azonnal a zsidózás a válasz...

Bronx South
Aha ok, azt szürkébõl majd lesz rózsaszín. <#hehe> Felvázoltad a saját világképed egy részét, hát köszönöm szépen hogy megosztottad, te maradsz egyen, én meg kettõn.

tviktor91

És mondd csak, kit érdekel az, hogy TE olvasod-e, nem a te olvasási preferenciáidról volt szó. Más viszont igen, a saját bevallásuk szerint nem is kevesen. Arra mutattam rá, hogy a gondolkodáshelyettesítés bizony azok közt is jelen van, akik a (cionista) gondolkodáshelyettesítésrõl papolnak, csak épp mások és mással helyettesítenek. Akkor meg mireföl a nagy arc?

De tudod mit, a kedvedért mondok egy másik példát a gondolkodásmentes világnézetre.
Valamivel össze kell fognunk a csoportot, és egyúttal meg kell akadályoznunk, hogy a csoport tagjai akárcsak kicsit is megkérdõjelezzék a csoport elveit, illetve a tagokat meg kell kímélni egy adott kérdés kapcsán felmerülõ komplex problémákról, melyek megingathatják az elvek iránti elkötelezettséget. Mit kell csinálni ergo? A világot le kell egyszerûsíteni fekete-fehérre. Szóval szépen leszúrjuk az ideológiai tilalomfákat, hogy mi ezeket az elveket képviseljük, azon túl meg ott a Gonosz, amely a létünket veszélyeztetõ. Mondjuk legyenek õk a zsidók. A tilalomfák felénk esõ oldalán levõ dolgok érdekesek, a másik oldalra meg azt mondjuk, hogy azzal nem szabad foglalkozni, mert az zsidó agymosás, csak azért vannak, hogy megkérdõjelezzék az elvhûségünket, végsõ soron az elpusztításunk a cél. Mi mindent jól csinálunk, mert egy nemes eszményért küzdünk, ergo ami velünk rossz történik, az az ellenség ármánykodása lehet csak. Ez az eszmény az egyetlen jó, így aki megkérdõjelezi, az csak gonosz lehet; nem érdekes, hogy mit mond, a lényeg az, hogy nem hisz az eszményben és ez bõven elég. Nem szabad hagyni, hogy a csoport tagja elkezdjen a részletekkel foglalkozni, mert akkor a fekete-fehér átmehet szürkébe, és akkor jön a kétkedés. Éppen ezért a legegyszerûbb az, hogy az eszmény sértése esetén jön a sivítás, hogy ZSIDÓÓÓÓÓ!

Kellõen sokszor ismételve reflexszerûen fog menni a nem gondolkodás, és helyette a zsidózás. Egy a baj vele: a zsidózás szépen mutatja, mikor nincs szó gondolkodásról, csak billogozásról.