Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az általános fegyvertartás liberalizálásra gondoltam, hanem a rendõrök bizonyos esetekben bátrabban nyúljanak az oldalukon lógó fegyverhez, például az olyan esetekben, mint ez is, ahol megtámadják õket.
Vagy itt ez az eset:

Még kérdés, jogosan rántottak-e fegyvert a miskolci rendõrök

Érted? Még kérdés... <#wow3>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

zsoltioregon
"Esetleg azt is bevezetnéd, hogy aki nem a nyerõ pártra szavazott, az a köv. 4 évre huzzon el a búsba innen, nem? Nem kicsit beteg a látásmódod... de szivesen meghallgatnám, mennyiben kell politikailag korrektnek lennie egy erdésznek mondjuk! 😊)"

Egy erdészrõl normál esetben nem derül ki, hogy milyen szimpatizáns. A kormányzati és közszférát állami cégek vezetõit 4 évente ki kell puculni és kész!

USA-ban ez automatikus, nálunk meg sírás-rívás van, mert 1975-ben ragadt le agyilag, az ország dolgozó lakosságának több, mint fele.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
@ Mano
@ arty
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akinek a meghurcolás elkerülése fontosabb, mint az élete, az egy: impo-barom

Álljon már meg a menet! Nehogy Orbán, meg a cigányság, meg a világ, meg a zsidók legyenek a hibásak, mert valaki fegyverrel képtelen magát megvédeni<#wow3><#wow3><#wilting>

Enyhített fegyvertartási/viseli szabályokat???!!!: SOHA!!!!!! A menõ-arcok/diszkópatkányok gyorsan szereznének legál fegyvert és elszabadulna pokol! (magyarorok nem= svájciak). Ez egy baromság, hogy könnyû illegálisan pisztolyt venni és az "alvilág" felfegyverkezett! Meg lehet próbálni! Baromi nehéz még megfelelõ embert találni is, aki nem basz át! Civilnek Magyarországon fegyver kezébe nem való és kész! Kivétel: vadászat és sportbohócok!!!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

arty
"1000x ennyi jogot is adhatsz a rendõröknek, ha ilyen magatehetetlen állományból fog állni a testület."

azt se tudod mirõl beszélsz 😊 ma, ha egy rendõr megvédi magát darabokra tépik. ha megcsap egy forradalmárt, bebüntetik. zéró méltóságuk van, csoda, hogy nem is nagyon mernek akciózni? és igen, õk is emberek, õk is féltik az állásukat, ez miért furcsa számodra?

"Én betiltanám a nyilvános sajtószerepeltetését ezeknek az eredményeknek."

Reméljük sose kerülsz olyan pozicióba, hogy ezt megtehesd (betiltsd a "valóságot", ami épp nem tetszik). Ha beszélsz emberekkel, tisztában vagy vele, hogy az emberek jórésze tényleg nosztalgiával emlékszik vissza a kádárkorszakra 😞( Igen, ennyire primitivek vagyunk, ha megnézed 8 év is elég volt a felejtésre, csoda, hogy csak ennyien felejtettek kádárról, holott az már 20+ éve volt! A felmérés még hízelgõ is!

"Én ezt kötelezõvé tenném!
Aki más csónakban evez, az majd evezzen akkor, amikor az õ hajójának jó a széljárás."

Esetleg azt is bevezetnéd, hogy aki nem a nyerõ pártra szavazott, az a köv. 4 évre huzzon el a búsba innen, nem? Nem kicsit beteg a látásmódod... de szivesen meghallgatnám, mennyiben kell politikailag korrektnek lennie egy erdésznek mondjuk! 😊)

Forza.

Ami még felmerül bennem, az hogy pont ezzel védték saját magukat, mert így nem kell félni a meghurcolástól, az állásuk elvesztésétõl, és adott esetben a börtöntõl, ami egy rendõr esetében rosszabb lehet a halálnál...

Az a bajszos tuti beépített ember! <#hehe>

a.carkey
Például a fegyverhasználat szabályainak lazítása. A gondolatmeneted ott hibás, hogy általánosítassz. Ne hidd azt, hogy minden rendõr 60 kilós "gyík"...
De hogy egy mindenki álta jól ismert gyakorlati példával éljek, nézzük a 2006-os tüntetéseket. Ez a két szerencsétlen, párhuzamba vonható a tv-székház ostromakor beáldozott rendõrökkel, amit viszont október 23-a követett, ahol bár csak szóban hallgatólagosan is, de mindenki számára nyilvánvaló, hogy a rendõrség kelleténél erõteljesebb beavatkozását a politika támogatta. Nem véletlen, hogy kitüntették utána a rendõrfõkapitányt.

Tehát én azt mondom, hogy szélesítsék ki a jogaikat, de egyben tartok is ettõl mert a jogokkal - mint tudjuk - vissza is lehet élni...

zsoltioregon
Én ezt kötelezõvé tenném!
Aki más csónakban evez, az majd evezzen akkor, amikor az õ hajójának jó a széljárás.
Én se szeretném, ha folyton azt kéne lesnem, ki keveri a szart alattam...

Te is köztisztviselõ vagy?

zsoltioregon
Ezekre a véleménykutató macskajancsiknak a szavára ne adj Andris!
Én betiltanám a nyilvános sajtószerepeltetését ezeknek az eredményeknek.
Megtévesztõ

zsoltioregon
Milyen jog?
Egy olyan életképtelen rendõr, aki saját magát is képtelen megvédni, az hogy akar engem megvédeni?
Jobban félti az állását, mint az életét? ugyanmár, ugyanmár.
2 húsz éves, 60 kilós gyíkot levertek, úgy hogy gázspré és éles csuzli is volt náluk!
1000x ennyi jogot is adhatsz a rendõröknek, ha ilyen magatehetetlen állományból fog állni a testület.

bertino
like.
"banking system fully corrupt"

hat nem csoda, ha jol tudom a Goldman Sachs Obama sajat bankja(meg szep, hogy nem volt bank fenyites 2008 utan), arrol nem is beszelve, hogy usa-ban nincs jegybank ugyebar...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bronx South
<#eljen>

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

polluxware
arty
Te nem érted, hol a helyünk :/

ez nem a XIII. század, senkik vagyunk, aszerint is kell viselkedni, különben cumi jön. kapunk pár franko kritikát, leminõsítenek minket, aztán kalap kabát, jön a 70es, 80as évek életszínvonala pillanatok alatt. de legalább "megmutattuk" ... idióta büszkeség 😊

Forza.

banok
*sóhaj.
Úgy néz ki az a mondat sokaknak beleégett az agyába, no nem baj azért mondtam 😊

Egyébként Trianonról én is azt gondolom amit Narxis leírt #53377 számú hozzászólásban.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bolond vagy te Vlala...

És Te ezt két év távlatából még elhiszed.

Több kellett ahhoz, mint Gyurcsányék. Többek között néhány "kifejezetten elõnyös" önkormányzati beruházás...

Bronx South
#53385 - õ se nagyon értette meg mit írtam, helyette provokált egyet.

arty
kit érdekel amerika? Obama mond rólunk két rossz szót és te másnap már kvázi éhezel ...

hogy lehetsz ennyire rövidlátó? olyan vagy mint a kutyám (kis-közepes), ami nekimegy a dándognak is és csodálkozik, hogy a végén véresre harapják :/

Forza.

Gyurcsányék összehoztak egy de facto államcsõdöt.

Gyurcsányék legalább a nép orrára kötötték. Most már nem vagyunk annyira fontosak.

Szlovák rendszámot valaki?

Magyarország Lelkiismerete egy kicsit megingott. Kapott egy jobb(ik) ajánlatoot a nagymagyarkodásnál.

Nem véletlen a sokat emlegetett "Homo Kádárikusz" elnevezés.

A közvélemény-kutatók, szociológusok és politológusok már nyolc–tíz éve tudják, hogy a magyar polgárosodás megakadt, és a társadalom mind nagyobb és nagyobb rétegei az államtól várják sorsuk jobbra fordulását. Nem csak az eredeti tõkefelhalmozás korának nyilvánvaló vesztesei, akik legalább a korábbi hallgatólagos közmegegyezés szerint nekik kárpótlásul járó rokkantnyugdíjhoz vagy szociális segélyhez ragaszkodnak. Nem is csak az állami alkalmazottak, akiknek száma a fogadkozások ellenére is minden ésszerûséget meghalad. Hanem még a piaci szereplõk, a látszólagos nyertesek: a gyógyszerészek, az õstermelõk és a kisebb nagyobb vállalkozók is az államtól várják kockázataik mérséklését és versenytársaik megregulázását.

Számtalan kutatás mutatta ki, hogy a közvélemény döntõ többsége a parlamenti diskurzus helyett az egy párt dominálta politikai berendezkedést támogatja, erõskezû vezetõre vár, értékrendje szerint bezárkózó, államfüggõ és individualista.

Épp emiatt linkeltem be, hogy mekkora LOL :| ( meg a fidesz is, sõt az összes)
<#shakehead>
A Jobbik szimpatizánsokon nem vagyok meglepõdve. A gazdasági programjuk egy az egyben kipattanhatott volna a jancsibácsi fejébõl is.

bocs a méretért
Danny1987
Jövõre forradalom de minimum sztrájk hullám lesz.

Live for nothing or die for something.

Willenbrock
Azért már feltûnõ lett hogy milyen gyorsan és milyen nagy mértékben tölti fel a köztisztviselõi helyeket a fütyesz pártkatonákkal.Most jön az önkormányzati köztisztviselõknél a létszámlefaragás ami a jelek szerint annyit jelent hogy a nem párszimpatizáns dolgozókat szélnek eresztik,a pártkatonák-akik esetleg korábban labdába sem rúghattak-most biztos pozíciókra tehetnek szert.Bizonyára így volt ez az mszp alatt is de az biztos hogy nem volt ennyire látványos és szembetûnõ.Meg ennyire azért nem számított soha a párthoz való tartozás a rendszerváltás óta.

dinofoszilia
Németországi lelet

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Bronx South
Tudom jól hogy milyen szerepet tölt be az usa az utóbbi kb. 100 évben, kik irányítják, és mit tehet meg. Mindenesetre ezt a hszt a tegnapi mûsorod után ugye rejtett provokálásnak szántad ?

Nem, csak éppen az USA képes arra, hogy bármelyik általa nem tetszõ kormányt, bármilyen módszerrel megbuktassa. Elég csak Közép-Amerikát elõvenni a '80-as évekbõl, vagy akár a Vietnámi háborút, Koreát, Irakot, Afganisztánt, Jugoszláviát, stb.
Bronx South
De mégis kit érdekel amerika õszintén ? Ha nem úgy lesz a dolog itt ahogy nekik tetszik, összehoznak vmi terror támadást maguk ellen és ránkfogják ? Elfoglalják MO -t ?? <#levele>

Na,Amerikától is kapjuk a sallert.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

immovable
Nem tudom a nemzeti radikálisoknak feltûnt-e az orbáni cselvetés: azoknak kedvez a színház odaadásával, akik azon az oldalon képesek túl látni a cigány fóbián, és gesztusnak veszik a döntést. Õk a célpont, a Jobbik ellenzékben mutatott tehetetlenségét megelégelõk tömege, akik - adott esetben, megfelelõ hívószavakra - hajlandóak lesznek visszasomfordálni a mérsékeltebb jobboldalra. A jutalom egyben az elsõ lépés a tábor erodálása felé.

Kérdezzétek csak meg Csurka Pistát, majd mesél errõl két zsidózás között.

hehe Errõl beszéltem.
immovable
Vona Gábor 13:59-kor kijelenti: a Jobbik nem támogatja a házszabálytól eltérést, és a végtörlesztés napirendre vételét.

Majd a Jobbik frakció Vona Gábor vezetésével 25 perccel késõbb gyakorlatilag egyhangúlag mégis támogatta a kormány elõterjesztését.

Nesze neked új erõ. LOL

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
<#eljen>
Narxis
Én ezzel a Trianon témával úgy vagyok, hogy meg kell emlékezni róla mert a magyar történelem egyik legszomorúbb napja, de tovább is kell lépni, nem lehetünk olyanok mint egy megakadt lemezlejátszó. A történelmet a gyõztesek írják, mi sajnos vesztesek voltunk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Remélem <#nevetes1>

polluxware
biztos kapnak az alkalmon😉

immovable
Hurrá újabb adó!

Durván drágul a kötelezõ - „A kiszivárgott információk már nem a vétkes autósok új terhérõl, hanem egy egységesen a piacra terített adóról szólnak – magyarázza Lantos Lóránt, a kotelezo.hu vezetõje.

...viktor, viktor, viktor....!
Nem akarom újrakezdeni ezt a trianon témát, de ebben az esetben a nagy bölcs európa kinyalhatja a seggem...

immovable
Tarlós nem indokolt

A fidesz így próbál elcsalni szavazókat a jobbiktól. Be kell nyalni a szélsõjobb felé, így próbálják szétzilálni és maguk mellé állítani az - egyenlõre - egyetlen komolyabb kihívót a jobbikot. Ennek mi a legjobb eszköze? Pengettünk népnemzeti szólamokat, adunk neki gesztusértékû engedményeket, színház, "erdélyi politika", stb. (trianont õk annyira nem merik pedzegetni, mert egybõl ugrik a szalonképesség Európában.)
Nyugodjék békében.