Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Több milliós gáztartozás miatt a szolgálató kikapcsolta a gázt a fábiánházi önkormányzat intézményeiben.
A helyi iskola tantermeiben 15 fokos a hõmérséklet, ezért egy nap több tornaórát is tartanak, hogy a gyerekek ne fázzanak meg. A polgármester szerint ha az intézmények nem jutnak elég fûtõanyaghoz, akkor rendkívüli szünetet rendelnek el. „Választanunk kellett, hogy vagy a szociális gondozottaink fognak étkezni, vagy nem lesz fûtés. Kifizettük, jelen pillanatban nincs fûtés egy körülbelül 20-30 kilónyi fûtõanyagunk, ha bekapcsolnánk a fûtést, akkor 50 ezer forintos lenne a gázszámlánk. A gyerekek az iskolai tanórákon is felöltözve, meleg felsõ ruházatban ülnek, a pedagógusaink pedig óra közben tornáztatják õket, hogy ne fázzanak” - nyilatkozta a Gyarmati Endre, Fábiánháza független polgármestere. (da)
hírTV
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
IGEN, ez egy tüntetés. IGEN, élõzene.
"They're holding their empty palms in the air, chanting "These are our weapons!""
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha ezt a bankároknak,akkor mit a politikusoknak.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
de ez is tobb, mint a semmi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Az utóbbi idõben olyan helytelen módszereket tapasztalhattunk a pénzpiacokon, amelyek egyike-másika kiválthatta a jelenlegi válságot. Ezeket most szabályozni fogjuk" - jelentette ki az Európai Bizottság elnöke. Barroso szerint azok, akik megsértik a szabályokat, büntetõjogi felelõsségre vonásra számíthatnak.
Jobb késõbb mit soha.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Csõdbiztosi feladatot láttak el, meglepõen korrektül. Ennyi és nem több.
De én csak egy bolond vagyok ÉS Gyurcsány egyszemélyben vitte csõdbe az országot. Más nem.
Ha ettõl jobban érzed magad, akkor a szociális demagógiára vevõ elvárásmentalitású magyar nép és a politikai elit vitte csõdbe az országot.
"A Jobbik szerint az országgyûlési képviselõk havi bruttó jövedelmének meg kellene egyeznie a mindenkori magyar átlagfizetéssel..."
"A Jobbik szerint médiahekk történt, amikor ismeretlenek a [email protected] címrõl pénteken olyan közleményt küldtek szét Novák Elõd nevében, amelyet nem a Jobbik készített"
<#szomoru2>#szomoru2>
Live for nothing or die for something.
Úgy meg pláne, hogy külföld szerint (a külföld ugyebár NEM MSZP-s és NEM Fideszes) Bajnai évében erõteljesen javult Magyarország helyzete.
Azóta viszont sorozatosan kapjuk a leminõsítéseket...
De én csak egy bolond vagyok ÉS Gyurcsány egyszemélyben vitte csõdbe az országot. Más nem.
4277 km
heti vezetési idõ nem lehet több 56 óránál
tehát: 76 km/h átlag.
hát nem szabályos az tuti. de a napi bontásban szerintem 2 méternyi a "búg" a vezetésében 😊
angolszász eljárás pfejj 😄
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
hagyjuk!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
"kirívó szabálytalanság pedig az volt, hogy egy hét alatt 4277 kilométert vezetett a 38 tonnás kamionnal"
És szerinted ez így oké. Oké.
Nyilván a személyi igazolványhoz fényképet gyártó ügyintézõt is ki kell rugni a 'csába, mert tudni róla, hogy nem fideszes. Oda is lojál arc kell. Mindenhova. Alkotmánybíróságba, bírókat kinevezõ testületbe, médiahatósághoz.
Halovány fingod sincs, mit jelent a demokrácia. A közehlytõl, miszerint ez amugy is látszat demokrácia, ezúttal kímélj meg (te is és a többiek is).
Forza.
Dehogy,beszélni se tudnak rendesen...A rendõröknek kell intézkedni...Keményen....Loptál köcsög?Puff jó pofán verni,meg megrugdosni kicsit....Ha még elõször csinálja akkor meg bevágni börtönbe egy kis idõre,dolgoztatni no TV,no konditerem,minimális kajamennyiség..Tehát,hogy a lehetõ legrosszabb legyen ott neki..Ha meg visszaesõ akkor ennek tetejébe még jól meg is verni.fõleg,ha beszól vagy ilyenek..Nehogy már még neki álljon feljebb..Ugraniuk kellene minden bejelentésre és intézkedni,ahogy kell...Ha pl. nincs meg lopott holmi,akkor elkobozni egyenlõ értékben a tolvajtól vagy vmi...Olvastam már többször is,h kutyaviadalokat tartanak...Odais be kellene menni egy osztaggal és végverni mindet,csontjukat törni.Tehát olyat,ami negatívan érinti õket is..De nagyon..Ha látják,hogy nem õk az urak,úgyis lázadni fognak,mer' büdös parasztok mi a faszt képzelnek magukról?
Szerencsére ez az alja réteg..Ezeket halomra kell lõni és meg van oldva minden...kevesebb segély,kevesebb emberre kell költeni,börtöni ellátását se kell fizetni,drasztikusan csökken a bûnözés,minden jó...Más megoldás nincs..Már régen nincs...Ha már a rendõrnek is nekimennek,a neten azt látni,h köcsög magyarok,megyek magyart ölni...Fûbe,fába belekötnek...Vagy õk,vagy mi..Inkább õk..Vagy beilleszkednek..De az alja úgy se fog..Aki meg megmarad meg illeszkedjen be..ha péz kell, adni nekik tanfolyamokra vagy mittudomén,oszt menjenek dógozni.
Van még jó sok ötlet,de ez hír topik nem mit csinálnál a cigányokkal topik.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Igen.
csá
...És bár furcsán hangozhat, én magam nem fogok a többségi társadalomra azért haragudni, mert sokan közületek ezt várják el tõlem. És aki elvárja ezt, az azért teszi, mert akkor magam is beleolvadhatnék a cigány „testvériségbe”, amit amúgy most semmi más nem tart össze, mint hogy mindenért a többségieket okoljuk, és nézzünk félre, ha a saját hibáinkkal kellene szembenéznünk.
Nem tartozom közétek, ha szerintetek fiatalon szülni, és a nyomorba sokat szülni kulturális jog és érték. Nem tartozom közétek, ha a családon belüli erõszakról nem akartok tudni a cigánysoron, vagy arról, hogy mennyi a cigány-gyerek a lelencben, az elítélt cigány férfi Baracskán.Nem tartozom közétek, ha egy társaságban az hangzik el, hogy a többségi társadalomban mindenki rohadt rasszista, és nem tartozom közétek akkor sem, amikor mindenáron sorsközösséget kellene vállalnunk más kisebbségekkel. Legyenek bár vallási, etnikai, vagy szexuális orientációjú kisebbségek. Nem tartozom közétek akkor sem, amikor értetlenkedtek, hogy miért nem a cigánytelepen nõttem fel, vagy miért is nem kaptam soha azért rosszabb jegyet az iskolában, mert éppen cigánynak születtem. Nem tartozom közétek, mert nincs bennem valós, és nincs bennem öngerjesztett sérelem a gázsókkal szemben. ...
Én ezt nem gondolnám speciel én még soha nem éltem ilyesmivel és soha nem is jutott eszembe de biztos én vagyok a lúzer jófiú.
És igen, a drog szar értem?
néhány kérdésem:
ha nem drogot árul az üzlet, mit tilt a jegyzõ?
ha valami nem drog, azt miért kezelik drognak?
az öngyújtógázzal, hígítóval, Technolcollal mi lesz?
az alkohollal, cigivel mi lesz?
Szerény véleményem: a Mefedronnál le kellett volna állnia a világnak ezzel a szélmalomharccal!
A törvényhozóknak meg a kiváltó okokat megszüntetni és nem arra költeni a reklámokat, hogy hazudozzanak, hogy a drog=szar, mert, legyünk õszinték. Itt a fórumozók többsége szívott pl füvet, vagy szívott egy kis port. Tartósan káros (hasonlóan pl az Algopirinhez, vagy Cataflamhoz), De nem rosszak és elvonási tüneteik sincsenek tõle.
Gyújtogassák a rendõrséget, meg a kormány épületeit vagy a bankokat.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10