61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Orbánék milliókért szembesültek magukkal
Hatmillióért készült tanulmány a kormány egyéves teljesítményéről – írja a Népszabadság.
Van itt píz kérem szépem. -
ManoNegra #55019 Szép... -
terjed a rüh, és a szifilisz.. (igen drágáim, hazai hír)
2011 -
kedvenc vazallusom.. -
-
Ronny #55015
Végre valamiben egyetértünk.
-
Garfield #55014 Nem, nem kell IMF. Mindössze csak annyit kellene csinálni, hogy addig nyújtozkodunk, ameddig a takarónk ér, azaz annyit költünk, amennyi bevételünk van.
(Nem, nem fogunk talpra állni hitelek nélkül.) -
Mert ha így haladunk csődbe megy az ország, mert a piacról nem tudja magát finanszírozni. Többet költünk mint ami bejön, ergó hitel kell. Az IMF olcsóbban ad hitel, mint a piac, de cserébe kér strukturális átalakítást. -
Itt voltak 40 évig ők is, de ezt félre téve tisztelem az oroszokat. -
:DDDDDDDD -
devizahitel és a buszbaleset TÉÉÉÉNYLEG ugyanaz...
tőled különösen bájos a megjegyzés, vered más f*szával a csalánt :)) (mert ugye nem a te fizetésedből megy a devizahiteles fideszképviselők megsegítése, hanem az enyémből)
megjegyegyezném, mellesleg, hogy a 1752 sikkasztotta el anno a vörösiszaposoknak összeszedett másfél milliárdot is, szal nekik SOHA AZ ÉLETBEN nem fogok adományozni (anno is a 1749et hivtam, szerencsére) -
Ironman2 #55009 De miért kell egyáltalán az ájemef? Örökké hitelből éljen az ország.Menjenek már a búsba azok is a pénzükkel együtt.Nem kell nekünk,majd talpraállunk magunktól -
Nekik mindig is az volt. Mikor ellenzékben voltak és kiderült gyurcsány hazugságbeszéde, onnan a "minél rosszabb, nekünk annál jobb" elv mentén haladt minden. -
Garfield #55007 „Az IMF-hez az megy, aki gazdaságpolitikából megbukott. Ha visszamegyünk, miután tavaly kirúgtuk őket, ennek a beismerését jelentené, ami nagyon drasztikus gazdaságpolitikai váltás lenne, ezért egy ilyen lépéssel nyilván az utolsó pillanatig várunk”.
Annyira jó látni, hogy a FIDESZ-nek a saját arcvesztése fontosabb, mint az ország gazdasági helyzete. -
Amíg van Matolcsy, addig nincs IMF
A jelenlegi kormányoldalon közkeletű, és főként ellenzékben hangoztatott vélemény volt az, hogy az IMF a megszorítással egyenlő, a nemzetközi szervezet olyan követelményeket támaszt, amelyek visszavágják a magyar növekedési kilátásokat. Mostanra azonban, miután a 2012-es költségvetés az elmúlt évek egyik legkomolyabb megszorításait vetíti előre, gazdaságpolitikai indokai nemigen maradtak a Valutaalap elutasításának.
?
Eddig sem tettek mást, csak megszorítást megszorításra halmoztak, bebetonozták az embereiket mindenhova, eltüntettek minden olyan szervezetet ami megvétózhatta volna a szavukat, lépéseket tettek a tekintélyelvű rendszer felé. Ezen kívül? Ja, igen készültek 20 millióért festmények.
Az IMF ugyan úgy adóemelést kért volna, csak ott kértek volna rendszerszintű módosítást is, hogy fenntartható legyen a rendszer, amihez ugye az elvtársak nem mernek nyúlni, mert akkor tovább csökken az amúgy sem nagy tetszési index. Bár a fidesz-trolloknak adnak mindig zabot, azok pedig jámboran kérődznek rajta.
Egy másik, a gazdaságpolitika alakítására rálátó szakértő szintén neve elhallgatását kérve azt mondta: „Az IMF-hez az megy, aki gazdaságpolitikából megbukott. Ha visszamegyünk, miután tavaly kirúgtuk őket, ennek a beismerését jelentené, ami nagyon drasztikus gazdaságpolitikai váltás lenne, ezért egy ilyen lépéssel nyilván az utolsó pillanatig várunk”.
Ez a jellemző mentalitás. Ha szar addig tartjuk amíg lehet, mert mi nem tévedünk. (hivatalosan) -
Garfield #55005 Az vajon bennelesz, hogy a szülőknek etetniük kell a gyereket, míg a gyerek nem rúghatja át a labdát a szomszéd kertjébe? Vagy ez esetleg már túlzás lenne jogszabályban rögzíteni? -
Ezeknek elgurult a gyógyszerük!
Bár az biztató, hogy nem erőlködnek a betartatásán. Jól jellemzi ez a törvény a Fidesz kormányzását, látszatintézkedések, emelkedő adók, új adónemek, 0 új munkahely, 0 közbiztonság. Kb. semmi sem változott az elmúlt 8 évhez képest. Hömpölygünk a szarban továbbra is. -
neB #55003 Ron Paulról egy rövid cikk a Kitekintőn
Szerintem ő tökéletes lenne az USA elnöki posztjára, egész szimpatikus nyilatkozatai vannak. -
ők <> összes
és szinte _minden_ megy keletre :)
ott viszont éhbérért melóznak a munkások, nem vszinü hogy a 100k-s okos nokiát fogják vásárolgatni... -
reálisabban majd visszatekintve lehet ezt eldönteni, ilyenkor ugye mindig az aktuális intézkedés fáj a legjobban :)
az biztos, hogy mindkettő NAGYON rossz -
neB #55000 A líbiai kormány a másik felét mutatja Oroszországnak
Az új líbiai "kormány" fel akarja bontani a Kadhafi által kötött szerződéseket Oroszországgal... Azért ez nem semmi hogy ennyire nyíltan kimutatják hogy a Nyugat bábjai.
Oroszország segíthet Európának de annak ára van
Putyin az én emberem.
-
Ironman2 #54999 44 éves korában elhunyt Heavy D.a rap egyik nagy alakja -
Evajelenség - A trükközés miatt fog kevesebb befolyni a költségvetésbe - Az, hogy nem először történik kísérlet a megmagyarázhatatlan megmagyarázására, csak azért, hogy elfedjék a tényleges célt.
Így van. Nálunk is van eva-s, aki most majd minden szart felvesz a tevékenységi körébe, hogy még a nagyi lepedőjét is leírhassa költségként, valamint amit csak lehet átteszik a fekete gazdaságba. -
Különben én is így vagyok vele. Rühellem a ferkót és nem gondoltam, hogy lehet nála alpáribb, sunyibb és gennyebb politikus, politikai formáció. A fidesz már túltett rajta. -
Ne írj ilyet hogy libsi, mert olyat én írtam tegnap v tegnapelött. Garfieldot meg gárfildnak szólítottam pár hete, utána egyből az volt a reakció hogy én vagyok csige, lol. -
Erre a következő libsi válasznak kéne elvileg érkeznie, amennyiben a libsik következetesen állnak ki az értékrendjük mellet:
Persze amikor jól érezték magukat egyiptomban akkor én dógoztam, most akkor egyék meg amit főztek. (ha a devizahiteleseknél látható libsi reakciókból indulok ki) -
Ironman2 #54994 Gyűjtés a sérülteknek és az áldozatok családjainak
A Nemzeti Segélyvonal gyűjtést indított az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve sérültjei számára. Az adakozók a 1752-es telefonszám felhívásával 250 forint pénzadományt ajánlhatnak fel az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül.
én már hívom is a számot -
ManoNegra #54993 ...Elhallgattunk és egy darabig olyan csend volt: a szobában, hogy a kályha irányából tisztán hallatszott a kihűlő parázs finom repedése.
Összejátszottak ellene mind, - mondotta Mikesné, aki közeli rokona volt gróf Tisza Istvánnak és ragyogásában és tévedéseiben is hűséges és önzetlen barátja. - Mikor odamentem, még láttam a vérét a hall kövezetén. Egy golyónak a nyoma is ott volt... Temérdek vér. Elvérzett, azért lett a halálban olyan borzasztóan fehér az arca.
És a felesége?...
- Egészen mozdulatlanul ült mellette és fogta a kezét... Szegény István, jóformán még ki se hűlt, mikor már jelentkezett egy tiszt Felmutatott valaminő nyílt parancsot, hogy Linder szárnysegéde és mondta: megbízása van, meg kell nézze: tényleg meghalt-e Tisza? Aztán nem ment el addig, míg saját szemével meg nem győződött. Egy közkatona is volt a kíséretében, azt meg a katonatanács küldte oda. A tiszt benézett az ajtón a halottas szobába. Mikor látta, hogy István igazán meghalt, akkor volt benne annyi cinikus merészség, hogy az egész kormány részvétét tolmácsolja a családnak. Radvánszky Béla mondta neki: nem kérünk belőle. Később odajött a rendőrség részéről valaki, egy rendőrorvossal.
A látszat kedvéért történt. Hiszen nem kereshetik a tetteseket... Egy táviratot is hoztak Károlyitól és a beszentelés előtt egy koszorút. Kidobták...
- De hát miért is nem ment el Tisza?
- Azt mondta, nem bujkál...: - és, vendégem aztán elbeszélte úgy, ahogy Radvánszky Bélától hallotta, a gyilkosság részleteit.
A végzetes napnak már a reggelén emberek ődöngtek a villa tájékán. Almássy Denise korán érkezett oda és kérte Tiszát, menjen el a villából valamelyik ismerőséhez, mert nincs biztonságban az élete. Tisza azt felelte: senki házába hívatlanul nem megy. Közben kinn a Hermina úton egyre nagyobb csoportosulás támadt. A csőcselék, mely mindig kész, hogy megcsúfolja a nagyságot és a szerencsétlenséget, fenyegetően átkozta Tiszát. Nőtt, zúgott a tolongás. Benyomták a kert kapuját. Nagy lármával katonák tódultak befelé. Egy zsidó vezette őket, aki esőköpenyeget viselt és részegnek látszott. Mikor a villába értek, a vezető könyörögni kezdett, hogy négy szem közt szeretne Tiszával beszélni. A katonák a hallban maradtak. Tisza fogadta az idegent. Észrevette, hogy revolver van nála, és egy mozdulattal jelezte, hogy az ő zsebében is van fegyver. Az ember erre meghunyászkodva csak azt kérdezte tőle, nem rejteget-e valami hadbírót, aki neki ellensége s akivel végezni akar. Azért hord magánál revolvert. Tisza mondta, hogy nála senki elrejtőzve nincs. Azután az ember és a katonák elmentek. Helyszíni szemlét tartottak vagy meg akarták-e ölni már akkor? Lehetséges... -
Tsol #54992 „Szomorú, hogy itt tart még Magyarország 2011-ben..." -
Garfield #54991 „Szomorú, hogy itt tart még Magyarország 2011-ben, hogy vannak olyan szervezetek, például a rejtélyes nevű First President First Democratic Republic of Hungary”
-
Ironman2 #54990 Majd a Hagyő és társainál.DDDD -
*Oderától nyugatra. -
Attól, hogy ők kirúgtak mindekit az Odeártól nyugatra attól még lehet fizető képes keresletük beleérve, hogy nem csak az Unión belül mobiltelefonálnak az emberek. -
[url=http://atv.hu/cikk/20111107_primitiv_idiota_eliteltek_a_jobbikos_akciot]Lenhardt Balázs a "primitív idióta"[/url] -
Leszarják azt, annyira nem gondolkodnak előre. Am. láttunk már példát mikor a Kelet és Nyugat helyet cserélt gazdaságilag. Megismétlődhet simán. Jönnek majd ide a gyárak és termeljük a kínaiaknak a telefonokat. -
és amikor az utolso cég is lelépett keletre gyártani, kirugtak mindenkit, akkor a honnan lesz fizetőképes kereslete a nokiának? -
Az ilyen nagy vállalatok mindig azt keresik, hogy hol és hogyan tudják minél olcsóbban előállítani a terméküket. Ez a profitmaximalizálás. -
Előbb utóbb bukni fog ahogy az olasz gazdaság is. Nagy szarban van Európa... :( -
Inkább ne legyen. -
Tsol #54981 Bukik-e Berlusconi?