Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Idealista vagy. Én ezt már kinõttem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Gyorsabban tudod majd ide a híreket bemásolni. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Danny1987
http://index.hu/tech/2011/10/17/2700_milliardot_fektet_internetfejlesztesbe_az_eu/

Nem lesz majd mit enni nem lesz mivel fûteni de lesz kurva gyors net.

Live for nothing or die for something.

polluxware
a döglõdõ nyugat valutája érdekében... <#eplus2>

most akkor hogy is van ez??!

Akkor meg gyáva.Nem mer szembenézni a választóival.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

immovable
El akarja kerülni, hogy gyurcsány sorsára jusson. "viktor takarodj!" felkiáltások közepette koszorúzni. 😊
Elmarad az október 23-i Fidesz-gyûlés

"Az euróválság magyarországi hatásait ki kell védeni, a magyar miniszterelnöknek pedig mindig ott kell lennie, ahol az országnak a leginkább szüksége van rá"

Magyar ünnep alatt Brüsszelben?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem nagyon

Bronx South
Hát a munkaadó se adózik a munkása után nem ?

A trianonos hsz-ra reagáltam.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Akkor meg többet nem megy oda az illetõ.Amúgy a vállalkozók nagyon buknak a feketemunkára.Fõleg nyáron van rengeteg.Ezzel már nem tudnak semmit se kezdeni.Még azok is fizetnek zsebbe,ahol hivatalosan is be van jelentve az illetõ 4,5,6 órára.

Bronx South
Én beszoktam vállalni fekete munkát, a legjobban ott fizetnek / nap. 😊 Bár hallottam olyanról is hogy valakit nem fizettek ki, ez az egyetlen veszélye amúgy, vagy megkapod a lét vagy nem.

Ezen túllépni? Kevesebb lesz 10 ezerrel a fizetésem,és lépjek túl rajta? Egy nagy frászt.Jövõre duplájára,sõt háromszorosára fog nõni a feketemunka.Szép kilátások

immovable
Bekeményít a kormány: két gyorshajtásért elzárás is járhat?

Tehát az elvtársaknak ezért van lézerblokkoló. viktor, viktor, viktor!
Ejj ne busongj. Ideje lenne túllépned rajta...

immovable
Én kifejezetten izgatott vagyok, és szomorú, hogy Budapest nem elég érett rá, hogy kivegye a részét belõle.

Fiatal vagy és optimista. Ez mind becsülendõ, de ettõl még nemhogy 48-as forradalomhoz nem hasonlít ez a megmozdulás, de a 68-as és 89-es is nagyságrendekkel komolyabb volt.

"If You Don't Have A Job And You're Not Rich, Blame Yourself"

Hegi90
Nem tudom mit értesz megtérés alatt, nem tértem meg sehová 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bronx South
Megtértél, vagy idáig is volt mikor ilyeneket írtál ? Szeretem mikor egy ember arra támaszkodik amit lát (a 3ik szemével is), bár ehhez elég 2.

Hegi90
"néhány ezer ember" ...
inkább néhány ezer város. Szeretnéd, hogy még párszor kijavítsalak, vagy magadtól is utána tudsz járni a dolgoknak, mielõtt üresen beszélsz?

A dolog szépsége különben sem abban rejlik, hogy tíz vagy százezren vonultak ki, hanem hogy végre kimentek. És nem is akárhogyan. Szerintem az, hogy egy tüntetõ mozgalom ilyen globális szintet elérjen - és ennyire tudatosan történve-, eddig példa nélküli volt a történelemben. Ilyesmit utoljára 1848 tavaszán lehetett látni. Ha erre neked csak annyi a reakciód amit leírtál, akkor õszintén sajnállak. Én kifejezetten izgatott vagyok, és szomorú, hogy Budapest nem elég érett rá, hogy kivegye a részét belõle.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

arty
a nol-os srác jól megfogta, attól félek :/

Forza.

Bronx South
Az emberek még mindig nem látják hogy mi van, viszont érzik a bõrükön hogy b+ valami nem stimmel. Egy összeesküvés csak annak összeesküvés, aki nem bírja elfogadni a tényeket. Az pedig tény hogy válság van, és az is tény hogy mi és kik miatt.

Mindenesetre ha egy összeesküvés ellen tüntetnek a világon szinte mindenhol, az már nem pusztán elmélet...

Bronx South
Ok fõnök, ha nekem szólt már írtam privátot Garfield úrnak, csak úgy tûnik ha épp lógni akar csinál egy kamu összemosást a fórumozók közt.

Ez nem tudom nekem szólt e, de ez lényegében egy hírrel kapcsolatos reakció volt. :-)

tomsolo
Nyughass legyen.

Akiknek ellenérzésiek vannak azok rendezzék le privátban, hasonló összesküvés elméleteket meg meglehet hagyni a tudományos topikba pláne ha egymásról szól. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bronx South
Hogyha itt közülünk még 4-5 ember gárfildnak nevezne a hsz-e végén, õket is elneveznéd csigének ? Két hülyeség között te már összemosod a fórumozókat úgy látom. 😄😄 Ez eléggé primitív módja a témától való elrugaszkodásnak, inkább beszéljünk vmi másról minthogy a lényegrõl nem de ? De ha már sikerült összemosnod csigével, akkor elmesélhetnéd frankón nekem hogy milyen egyezést találtál még azon kívül hogy gárfildnak szólítottalak.

Persze, mert többnyire pont ennyi amit látni lehet. Tulajdonképen azért is zseniális ez a rendszer, mert nehéz rajta fogást találni. A háttérbõl irányítókat nem ismeri a tömeg, az országok kormányai pedig pusztán csak végrehajtók. Megoldást én sem tudnék (nem mintha bárki kíváncsi lenne rá) de lesz megoldás az biztos. Csak attól félek, nekünk az sokkal rosszabb lesz! A nol-on fogalmazta meg egyhozzászóló tömören mi a helyzet:

pro publico bono | 2011. október 15. | 21:30:05

A világ tõzsdéi, bankrendszere, nagybefektetõi és nagyrészt ezek által fizetett, velük összefonódó médiája mintegy nemzetközi zsaroló maffiaszövetséget képez Magyarországgal és minden nekik kiszolgáltatott kormánnyal szemben. Ugyanakkor mindez egyfajta „bolondokháza” is, ahol az állandó tõzsdei és médiahisztéria hat át és mûködtet mindent. Az egész egy nagy pénzszivattyú, amelyben a szegényektõl és kis- vagy közepes jövedelmûektõl a gazdagok felé, fõként a szupergazdagok felé áramlik a pénz. Nem csoda, hogy nõ a legfelsõ egy százalék és az alattuk levõ 99% között a pénzügyi szakadék. Az sem csoda, hogy a legfelsõ egy százalék mohó, aljas és ostoba gazdaságpolitikája miatti válságot - az egy százalék egyik része bepánikoltatta a másik részét - az alattuk levõ 99%-kal fizettetik meg. Természetesen minél szegényebb valaki, annál inkább takarékoskodnak rajta, és annál inkább okolják a válságért.

lehet, hogy valaki komolyan veszi, de sokkal könnyebben tálalható lenne, ha a követelések jóval konkrétabb formát öltenének, mert ez így egyelõre "fújj, csúnya bankárok" szinten mozog. Az "álliccsuk meg a globális bankárkormányt" pamfletnek jó, konkrét cselekvési tervek mondjuk egy adott ország törvényhozásában már annyira nem.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

#53479 elsõ mondata, legközelebb olvass figyelmesen, kedves csige791, köszönöm.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Azt azért nem állítanám, hogy senki nem veszi komolyan, csak ha valaki elkezd konkrétumokról beszélni, akkor ráfogják, hogy konteo, meg azt se tudja mit beszél.

Egyébként valahol zseniális ez a rendszer, csak ezt a zsenialitást a 99% szívja.

Bronx South
Ám visszatérve erre a kovácsolt hülyeségre amit itt összehoztál, szépen elterelted a lényegtõl a témát. <#levele>

Azért ez kicsit durva volt, amikor elõször olvastam. <#wilting>

Nekem ezzel az a bajom, hogy ez így egy se füle, se farka antiglobalizációs, antikapitalista kirohanás, konkrétumok nélkül, amelyet senki sem vesz komolyan, mert kézzelfogható, érdemi követelések nincsenek, arról nem is beszélve, hogy a csürhe-mentalitás szerintem annyira nem tesz jót az imázsnak.

Bronx South
Te most komolyan azthiszed hogy én vagyok csige ? <#idiota> Akkor megsúgom hogy tévedésben vagy, és én ebben a topikban hívtalak most elõször (és nem utoljára) gárfildnak, nem tudom melyik az a másik topik amirõl firkálsz.

Nem, nem változtat, csak egyszerûbb látni, hogy egy régi ismerõs új névvel. <#wave>

A nickneved meg úgy lett leírva, ahogy kiejtik

Az említett két topikban gyakorlatilag te voltál az egyetlen, aki kiejtés szerint írta le, mindenki képes volt eredeti formájában megtenni - csak keress rá a "gárfild" szóra. Tudod, elemi tisztelet a másik fórumozóval szemben, hogy az általa választott nevet abban a formában írjuk le, amelyet õ választott.

Na mindegy, további jó szórakozást! :-)

Bronx South
Most ha ráfogod valamire amit állítottál, azt hiszed változtat a dolgon ?
A nickneved meg úgy lett leírva, ahogy kiejtik, de örülök hogy megadhattam a kulcsot egy további kibúvóhoz.

Keresd vissza kérlek, hogy milyen szövegkörnyezetben beszéltem felelõsségrõl, jó?

gárfild

Nos, lebuktál. :-D
Az ilyen idegesítõ, szövegkörnyezetbõl kiragadott visszakérdezések már korábban is feltûntek, de nem voltam biztos a dolgomból. Most viszont egyértelmû, mivel egyetlen egy fórumozó képtelen leírni a nicknevemet, õ viszont következetesen és mind ebben, mind a mentalitásos topikban visszakereshetõ módon. Szóval kedves csige791, mostmár nyugodtan használhatod a régi nicknevedet. <#eplus2>

zsoltioregon
jó a logód<#nyes>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Bronx South
Mi az hogy bankárok, meg manipuláció, meg stb. Minden nemzet úgy ahogy a Magyar is, a problémáiért saját maga a felelõs ! Ugye gárfild ?

Nálunk ki szervezte a "tüntetést"? Ismerõs valakinek? Odamentek páran olyan táblával, hogy "valódi rendszerváltást Magyarországon", erre a szervezõ elkezdett a kamerák elõtt veszekedni velük...

bertino
21es kepen a tablan a kep nem gyenge

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Willenbrock
A világnak elege lett a bankárvilág aljas üzelmeibõl,mindabból a nagy szervezett manipulációból ami révén mesterségesen gerjesztett válságok formájában újra és újra egyre mértéktelenebb kamatrabszolgaságba kívánják dönteni az egész világot.Vége lesz annak a világnak hogy a dolgozó tömegek munkájának értékét láblógató spekulánsok fölözzék le állandóan.Remélem súlyos következményei lesznek a demonstrációknak,valójában sztrájkokba kéne kezdeni.

banok
Néhány ezer ember felvonult. És? Nagy változást nem kell ettõl várni. Ha ezek a megmozdulások folytatódnak és a résztvevõk száma is nõ akkor talán de elég szkeptikus vagyok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hegi90

Hegi90