61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#55060 Vélemény.
És mit kap cserébe a megszorításért a nemzet? Milliókért vett primitív festményeket, a füstölő metró idején a BKV-vezéreknek lízingelt kuxuskocsikat, 32 milliárdból finanszírozott orbáni médiahatóságot, milliókért fizetett tanácsadókat, hagymázas gigaberuházási terveket, hogy bárki bámiért elítélhető legyen, igazságszolgáltatási deformot, kivéreztetett önkormányzatokat. -
#55059 Van itt pénz, nem kell betojni.
A parlament számvevőszéki és költségvetési bizottsága döntést hozott, a Szalaiannamária hatóság 32,4 milliárdnak, a Minden Hírek Ura MTVA pedig 77,4 milliárdnak verhet a seggére működés címén. Azt odáig értem, hogy a Szalaiannamária hatóság nem váltotta ki azt az apokalipszist amit vártak tőle, és ezért jutalmazni kell. Ezt valahol egy diszkrét kariajival jelképesen támogatnám is, de erre a 33 milliárdra csak pisloghatunk, mint tartalomfelügyelő médiatanácsnok a szar is ízetlen kijafasztomira. Az is kiderült, hogy a poéngyilkosság alapértelmezés náluk, így humorprémiumra sem jogosultak. De akkor mi indokol akkora kiadást, ami sacc per kábé megfelel a csipszadóból várt bevételnek?
Nyugtasson meg minket majd a boldog tudat - miközben a megemelt áfát és a közösségi közlekedés adót fizetjük - hogy a bevétel nem vész el, csak átalakul. Igaz, hogy nem közösségi, de kétségtelenül közlekedési járművekre a Vitézy társaságnál. A fikagyurmász legkisebb rokon ugyan álmából felköltve is löki a villamosok sorozatszámát, járni velük mégis utál valamiért. Ezért nyilván indokolt a csődközelben vergődő közlekedési cégnek 12 autós új flottát beszerezni. -
#55058 Itt az ideje, hogy az ECB bemondja az All-in-t! -
#55057 Újabb teher a vállalakozóknak – kötelező lesz a kamarai tagság
Gondolom ez a kamara is hasonlóan "hasznos" lesz mint az orvosi vagy a mérnöki kamara. -
#55056 Ahhoz képest, hogy a magánnyugdíjrendszer szétverésekor a kormány milyen vehemensen védte a pénztártagok megtakarításait az „eltõzsdézéstõl”, mára már maga is igen aktívan költi az adófizetõk pénzét (adósságát) a magyar tõzsdei társaságok részvényeinek megvásárlására. -
#55055 *épp most járt le -
#55054 Nekem is van lekötve. Épp most járt és épp azon filózom, hogy milyen valutába tegyem át, mert a forint szart sem ér. -
#55053 Várom már a füstadót, a kapuadót, a viktor üdvére adót és újra lehetne egyházi tized. -
kennedy69 #55052 Jöhet a tetemes ingatlanadó: Rogán meggondolta magát -
#55051 attól függ, mennyid van?
és hogy hol - mert az uj pénzért mindenhol többet adnak, ergo szinte biztos, hogy bárhol jobbat kapsz, mint a jelenlegi bankodnál, ahol gondolom a pénz épp van :))
én nemrég hasonlo dilemmával küzdöttem, egyelőre AXA VIP számlájába helyeztem bizalmam -
Garfield #55050 A "lesz hatással" igazából azt jelenti, hogy az EKB-ban utasításban mondják meg, mit kell csinálni. Szóval a mi monetáris politikánkba nem szólnak bele utasítással. -
ManoNegra #55049 Szerintem a monetáris politikára már jó régóta hatással van. Nemtudom emlékszel-e Járai kormányellenes lépéseire...
Csatlakozunk valaha az eurozónához? -
Garfield #55048 Igen, ügyviteli kérdésekben ránk nézve, a monetáris politikára viszont majd csak az eurózónához való csatlakozásunk után lesz hatással.
Ugye érzed, hogy ez azért igen messze van az "európai irányítás"-tól? -
ManoNegra #55047 Egy összeomlásnál esélyes hogy a pénzed semmit sem fog érni, úgyhogy végülis mindegy. -
Ironman2 #55046 Csak emiatt aggódom,azért kérdeztem -
ManoNegra #55045 Ezt neked kell eldönteni. Senki nem tudja mennyi pénzed van, abból mennyit akarsz lekötni, nem lesz szükséged rá a futtamidő alatt stb... -
Ironman2 #55044 Valaki esetleg egy értelmes válasszal elő tud rukkolni? -
#55043 ruszki, vagy kínai..
de csak a büdös bipsik bankolnak -
Ironman2 #55042 Szerintetek érdemes lekötni bankbetétet,a mostani helyzetben? És melyik bankot ajánlátok ehhez? Ez csak olyan személyes kérdés. -
ManoNegra #55041
[i]"Az MNB, valamint döntéshozó szerveinek tagjai a Jegybanktörvényben foglalt feladataik végrehajtása és kötelességeik teljesítése során függetlenek, nem kérhetnek és nem fogadhatnak el utasításokat az Európai Központi Bank kivételével a Kormánytól, az Európai Unió intézményeitől és szerveitől, tagállamainak kormányaitól vagy bármilyen más szervtől." -
Garfield #55040 Az MNB teljes mértékben a magyar állam irányítása alatt áll, a monetáris politikát Budapesten határozzák meg, azonban néhány, uniós jogot érintő esetben kötelező konzultálni, illetve jóváhagyást kérni az EU-tól. -
ManoNegra #55039 Kicsit rendszerezd a gondolataidat, mert nehéz megfejeni... -
#55038 jaj, de sikerült kibaszni az ebát...
huhhh
-
#55037 kérek egy 1kg hitelt.. bahhz
-
#55036 -
#55035 drágább <-> olcsóbb
nem akartam elvonni a figyelmed azzal, hogy sok betű van egy helyen..
-
ManoNegra #55034 A nemzeti bankunk európai irányítás alatt áll, és mi is az únió tagja vagyunk. Mellesleg nem szeretnék orosz börtönőrt, ahogy kínait és mást sem.
Nem hiába volt a márciusi ifjak követelése közt a Nemzei Bank! -
#55033 2x -
Ironman2 #55032 Miért nem kérünk a ruszkiktól hitelt? Miért pont mindig a zsidókra kell támaszkodnunk? Lehet hogy a ruszki vagy kínai hitelekkel jobban járnánk.hmm? -
Vlala #55031 "Tanulmány".
Csak arra ügyeljünk, hogy ne mi kapjuk a legtöbbet.
Ennél nagyságrendekkel hitelesebb tanulmányok olvashatók német, angol szaklapokban az országról, a kormányról. Ingyen, vazze.
De ha valakinek nem elég, rendelhet hatmillióért önfényezést.
Kíváncsi lennék, egyáltalán kikből áll a Forsense, és beleírták-e a "tanulmányba", hogy eddig kétszer akartuk hülyének nézni az Uniót félrefordított Alkotmánnyal-médiatörvénnyel, beszóltunk az IMF-nek, és hazavágtuk az emberek nyugdíját, szólásszabdságát, munkához, való jogát és most éppen a hiteleit próbáljuk megetetni a bankokkal.
Mert amíg euzek nincsenek benne, addig ez csak a Walesi Bárdok Edward királyának kierőszakolt hősi éneke. -
Tsol #55030 Ez hányadik ilyen ítélet volt? :) -
#55029 Itt megtekinthető a film. (Tolvajok ideje) -
Vlala #55028 Én is hívtam, bár...
Viktor nagyon pedálozott, amikor magát kellett reklámoznia a tragédia kapcsán. Minden tévé, rádió, hírportál kötelező jelleggel azzal volt tele, hogy ő személyesen utasította Hende Csabát, hogy haladéktalanul hozzanak haza mindenkit (nem értem miért, az utazási iroda megoldja nélküle is, ezenkívül háromszor nyilvbánított részvétet (ti. Szíjjártó és Smitpali is, de köztudottan ezeknek a lémnyeknek nincs saját tudatuk).
Szerintem ajánlja fel a kormányfrakció egyhavi fizetését, azt' jónapot, nem kell a kisemberek pénztárcáját még jobban nyúzni. -
neB #55027 Hogy jönnek ide az afrikaiak? A rüh, tripper és hasonló betegség nem rasszfüggő. Amúgy is kétlem hogy Borsod megyében olyan sok afrikai lenne :)
A romákban talán lehet valami de ilyenért csak őket hibáztatni hülyeség... -
Garfield #55026 Libajnaizók figyelmébe. -
#55025 Két hét és összeomlik a világgazdaság? -
#55024 ezt nagyon megütném -
#55023 Az első részletes adatok a rögzített árfolyamú végtörlesztésről bizonyítják, hogy a Fidesz állításaival szemben valóban azok tudnak igazán élni a lehetőséggel, akiknek ehhez nincs szükségük újabb kölcsönre. Ismét a módosabbak kaptak tehát ajándékot, aminek az árát nem csupán a bankok, de az egész ország fizeti meg. Ez utóbbira figyelmeztet az Európai Központi Bank keddi állásfoglalása is. -
#55022 több cigány több fekete afrika. -
#55021 Gondolom túl sok következtetést nem kell tenni hogy cigányok.