61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#55100 Vagy egy fizetett bértollnok... -
#55099 Egy fideszhívő blogja. -
#55098 Viktor tesókámnál felnevettem :D -
#55097 Elképesztő, ami Kínában történik -
#55096 Oda Matolcsy hitelessége – és Orbán Viktoré? -
#55095 -
#55094 -
ManoNegra #55093 Ez már egy világméretű fidesz összeesküvés! -
#55092 Kihalt a nyugat-afrikai fekete orrszarvú
Az IUCN jelentése szerint az emlős állatok 25 százalékát fenyegeti a kihalás, a világ néhány részén pedig egyenesen drámai a helyzet, Madagaszkáron például az állatvilág 40 százaléka a kipusztulás szélén álló fajokból áll. -
#55091 Pluszpénzt kapnak a fegyveres testületek
Készülnek a csőd esetén meginduló viktor takarodj és egyéb tüntetések kézben tartására, vagy ez már túl sok spekuláció? -
#55090 az csak szeptemberig irja, már november van :( -
#55089 viktorkáék így csökkentik az adósságot.
-
#55088 Egyre közelebb az államcsődhöz
Mindössze három hete írtunk arról, hogy ha tovább romlik az állampapír aukciók lefedettsége, hamar bajba kerülhetünk. Nem akartunk farkast kiáltani, de most már látjuk, hónapokra lehetünk a csődtől. -
#55087 Durva dolgok a Magyar Autóklubnál -
#55086 Wall Street Journal: Magyarországon lesz a következő válság -
#55085 Mellár a költségvetésről: A hordó a lejtőn félúton nem áll meg
MNB: A forint gyengül - Óriási költségvetési kiigazítás jön -
Megint szakad a forint, 315 fölött járt az euró!
-
#55083 ez egy m.c.k.s roma -
Pares #55082 Jóvan na' nem a legpontosabb fogalmazás. Belehaltál. Mindig kell az okoskodás. -
#55081 [URL=http://kuruc.info/r/6/87856/]"Rasszizmus" és "romaellenesség" a kanadai emberkereskedő hálózat felszámolása
"Puszta hazug szavakra" alapozva tartják börtönben a Pápáról kivándorolt család tagjait - állítja a kanadai emberkereskedelmi ügy egyik gyanúsítottja. A gyanúsítottak egyik ügyvédje szerint "az ügy nem független a rasszizmustól", és mögötte "felsejlik a roma menekültáradat miatt egyre idegesebb politika".[/URL]
-
#55080 "kigyógyította a rákos sejteket"
wiki-n.. egybeken, egy csomó kapcsolódó anyag van ladikusok számára..
édesapád javuló állapotának örülök, és szívből kívánom a hosszú egészséges létet
ez a legméltatlanabb és kegyetlenebb betegség sajnos..
ugyanakkor ,hogy eme hozzászólásom elejére visszatérjek -> baromságokat lehetőleg ne pötyörésszünk már be -
Pares #55079 Sajnálom. Apámat mondjuk egy új kemoterápiás gyógyszer európai tesztjébe is bevették, lehet az segített rajta. -
ManoNegra #55078 Az újságban? Kemoterápiás szereknek. Magamban "jobb híján" szernek. Apósomnak sajnos nem segített. Nála ahogy elkezdődtek a kezelések, úgy erősödött a rák is. -
Pares #55077 Az igaz, hogy most a kemotól szokott rosszabbul lenni, de akkor is, kigyógyította a rákos sejteket, amik rövid úton elintézték volna... Persze, nem gyógyszer a szó hagyományos értelmében, mert sok rossz mellékhatása van, viszont akkor mégis minek neveznéd? :) -
ManoNegra #55076 Nem azt mondom hogy bizonyos esetekben nem hatásos, de azt gondolom tudod, hogy a kemo lényegében méreg, ami rombolja a rákos sejteket, de az egészségeseket is.
Örülök hogy édesapádon segített, de nekem az orvosságról más ugrik be. -
Pares #55075 Apámat kemoterápiával sikerült teljesen kigyógyítani a leukémiából... Szóval igen is hatásos. -
Ironman2 #55074
Az éjjel azt álmodtam, hogy Magyarország egyik fele lakatlan volt...
...a másik fele meg Lakatos... -
#55073 zseniális (másfél)évértékelő. és ez még csak milliókba se fájt.
kár, hogy a vikiék nem olvassák és inkább a haveroktól vettek millás magasztalást -
ManoNegra #55072 Megérkezett a hiányzó rákgyógyszer
A kemo mint rákgyógyszer meg orvosság... -
neB #55071 Igen ez az amit én sem értek. Sőt szerintem a maradék pénzemet egy jó fényképezőgépbe fektetem aztán szimmetrikus dolgokat fogok fotózni és meggazdagszom...
Spanyol elnökjelölti vita összefoglaló
Érdekes elolvasni hogy más országokban hogyan zajlanak az ilyen politikai viták van benne pár szórakoztató momentum is :) -
Vlala #55070 Nemzeti Együttműködés.
Már pár kommwentet láttam a "Gyurcsány idején jobb volt" témában, lassacskán csak leesik már a fanatikusoknak is, amit pár éve szajkózok... -
Vlala #55069 Ha annyit keresnék, mint ő, nem nyavalyognék.
Ha ő annyit keresne, mint én, nyavalyogna. -
Tsol #55068 Lehet egy laikus kérdésem? Mi ezen 1 mrd?! -
#55067 Hegedűs Zsuzsa: a fiatalok ne nyavalyogjanak! -
#55066 Upsz, elfelejtettem, melyik minisztériumot záratnám be -
neB #55065 Egy milliárdot érő fotó
Érdemes megnézni melyik kép ér ennyit. -
#55064 Te vesztes vagy nyertes vagy? -
#55063 Ha bukik az euró, Magyarországnak annyi -
#55062 Európai Bizottság: Orbánék veresége várható az államadósság elleni háborúban
Az Európai Bizottság szerint a kormány által várt 1,5 százaléknál jövőre jóval kevesebb, 0,5 százalékos lesz a magyar gazdaság növekedése. Az infláció ugyanakkor a kormányzati 4,2 százalékos előrejelzéshez képest magasabb, 4,5 százalékos lesz.
A kormány túllőhet a kitűzött 2,5 százalékos 2012-es hiánycélon is, és 2,8 százalék körül alakulhat. 2013-ban a bizottság szerint a hiány 3,7 százalékra kúszik fel, szemben a kormány által megcélzott 2,3 százalékos deficittel.
A Bizottság nem hisz a kormány államadósság elleni háborújának sikerében: szemben az idei évre megcélzott 74 százalékos GDP-arányos bruttó államadóssággal, az adósságszintünk év végére 75,9 százalék körül alakulhat, a jövő évtől pedig emelkedő pályára áll. És 2012-ben 76,5 százalék, 2013-ben 76,7 százalék lehet. -
#55061 0,5 százalékos növekedést vár itthon az EU
Jövőre csak 0,5 százalékos gazdasági növekedés várható Magyarországon az idei 1,4 százalékos GDP-bővülés után, derül ki az Európai Bizottság csütörtökön ismertetett őszi prognózisából - írja a Portfolio.hu. A Bizottság előrejelzése szerint jövőre a kormány által tervezettnél minimálisan magasabb lehet a költségvetés hiánya.
A kormány ma korábban jelezte, hogy egyelőre nem változtatja meg a 2012-es növekedésre vonatkozó prognózisát, így cáfolva azokat a korábbi híreket, miszerint figyelembe véve az elemzői véleményeket, a költségvetésben szereplő 1,5 százalékról 0,9 százalékra csökkentik a növekedési várakozásokat.
Végül is, fontos, hogy nem hagyják magukat befolyásolni a valósággal, hisz az unortodox gazdpolnak ez az egyik alapelve, nem.?