Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Minden évre jutnak új hõsök,errõl a történetrõl sosem hallottam.

Bronx South
gyenge érvek

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Befejezõdött a parlamenti választás Svájcban

"Az elemzõk szerint a választás nagy kérdése, hogy a 2007-ben is gyõztes jobboldali populista Svájci Néppárt (SVP) tovább javít-e négy évvel ezelõtti eredményén - az elnyert voksok 28,9 százalékán -, és túllépi-e a történelmi 30 százalékos küszöböt. Az elõzetes felmérések szerint erre megvan minden esélye, ebben az esetben pedig az eddiginél is hangsúlyosabb idegen-, bevándorlás- és Európa-ellenes irányvonal lesz a mérvadó."

Ezek a svájciak mekkora nácik!!

Danny1987
Pedig jobb ha hozzászoksz hogy az usa nem sokáig lesz a világ csendõrsége.

Willenbrock
Mármint kikre vonatkozik a "sok hülye állat?"

Willenbrock
Nem érdemes összemosni a két dolgot,senki nem szidja az USA-t,én biztos nem.A gmo-s kukorica kampánnyal kapcsolatban írtam le a véleményem,bizonyos üzleti körök magatartása kapcsán nem ítélek meg egy egész nemzetet.A sajtburgert és a hot dogot is szeretem,sõt sajnos a cola-t is egyébként.

zsoltioregon
sok hülye állat 😄.

Van ez a sorozat: Csillagkapu
a sztorit nagyjából mindenki ismeri.
És azon gondolkodtam, hogy nem nagyon szeretném, ha más -nagy, vagy szuperhatalomnál- lenne. se GB, se Kína, se Japán, se Ruszkánia😊 se Németek.

szar az USA, de a többi is szar/szarabb.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Igazatok van, USA a sátán!
Remélem ti sem használjátok a Facebook-ot, te sem esztek hamburgert, ti sem néztek hollywoodi filmeket, magát az internetet is gyûlölitek, és a szabadságjogokat is undorító dolognak tartjátok.

pffff
zsoltioregon
Arra a hajra sisakot tudott húzni?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Willenbrock
Azt egyébként hallottam hogy a gazdálkodókat ajándékokkal lepik el meg utazásokat fizettek nekik hogy megnyerjék õket.A monopóliumok mindent bevetnek.A hazai nyúltenyészet és a libamáj ellen meg bevetik a Négy Mancs nevû szervezetüket-ott pedig a lejáratás és a burkolt erõszak a módi.

Willenbrock
Keresik a felvásárlópiacokat de itt rossz helyen kopogtatnak,Magyarországnak ilyenre nincs szüksége.Van nekünk jobb is és elegendõ is kukoricából.Vegyenek inkább õk tõlünk.

Bronx South
Nagyon ránk akarják tukmálni az amcsik a génmódosított növényeket.

Lehet hogy ez is a Magyar mezõgazdaság ellehetetlenítésének a része ? Ha van original élelmiszer is a piacon, lehet hogy az emberek többsége inkább azt venné mint a génmódosított szart ?

Willenbrock
Minek mikor minden szép,minden jó és mindennel meg vagyunk elégedve?

bertino
<#wow3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bronx South
"a zsidók jól érzik magukat Magyarországon"

hvg verzió
atv verzió

örülök neki 😊)) <#eljen><#levele><#levele>

Bronx South
<#levele>

Narxis
Köze nincs ehhez a Jobbiknak. Õk csak vaktában zsidóznak néha miközben élvezik azt a rendszert amit kritizálnak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

polluxware
tökéletesen pásszolna vikire😉

csak tudjátok a tekintetes uramnak elkéne küldeni elõtte a cselédet otthonról...

azt meg történelmileg nem szeretné sanyika.... úgyhogy futhat együtt a haverjával😉

polluxware
itt a helyes válasz.. (alias vitya fenklub tagja)

Hegi90
Igen, régen én is szerettem, de olyan 4-5 éve abbahagytam a tévénézést, vele együtt ezt is.

Akkor gondolom a jelenlegi kormányt nem kritizálja így:

Körülbelül minden "Gyurcsány" helyére bele lehetne tenni "Orbán"-t.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Pedig én szeretem a mûsorát,de most meg eltünt a képernyõrõl is állítólag.Na vajon miért?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hegi90
hm.

jó pár éve nem nézek fábry show-t...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nocsak,nocsak.360 fokos fordulat? Ha tavalyelött nevezik ki,akkor lehet még meg is tapsolták volna.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mert Fideszes

Hegi90
Színházi tüntetés

Fábry-t miért fütyülik?

Szerintem meg se próbáld a szélsõjobbnak tulajdonítani ezt az eszmét, mert igencsak izzadtságszagú.
Az hogy nem látsz az orrodnál tovább, és csak a saját köreidben hallottál róla, még nem azt jelenti, hogy õk szarták a spanyol viaszt.
pzoli00
DaemoonHunter
nem ócsó, viszont a zesemes drága, a debilmágyár meg szeret adományozni hülyeségre ugyebár.

DaemoonHunter
nálunk már az iskolában tanították hogy van egy bizonyos réteg amely irányítja ezt az egész sárgolyót...

csige791
Hoppá hoppá, megint egy dolog amiben a szélsõjobbos náci faszista szemét jobbikosoknak volt és van igaza.

Mi marad ilyenkor a belvárosi értelmiségnek és a hozzájuk tatozni akaró papagájoknak? A mély hallgatás lehajtott fejjel.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
Na elindultatok tüntetni?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Akkor készíthetik a Nokiás dobozokat!

pedobear
Fábrynak, és a korábban bejelentett mûsorok – Reggeli, FélKettõ, Déli Híradó, majd a XXI. század és a Reflektor – után a Fábry-show is veszélyben van – amely kétségkívül a csatorna egyik legdrágább produkciója.
hír

A VV5 ezek szerint akkor "olcsó"?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Bronx South
Szerintem egyáltalán a világnak akkor van jövõje, hogyha megvan húzva a grabanca azoknak akiknek meg kell húzni. Efelõl semmi ellenérvem nincsen.

Pluskast
Ebbe szerintem nem menjünk bele mert rengeteg változata van.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Viszonyítás kérdése minden. 10-bõl 9 földlakó örülne ha csak annyi gondja lenne, mint Európa nyugati felének.

A moral hazard rendszerszintre emelésével nem sok jövõje van az Uniónak.

Bronx South
"Európára igen nehéz 10 év fog várni." - Amúgy nem ?

Ha ezt ebben a formában - valódi retorziók nélkül - elfogadják, akkor Európára igen nehéz 10 év fog várni.

banok
Ahogy azt Móricka elképzeli...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danny1987

Danny1987
"jól vagy semmit" nem jót.

Bronx South
"A demokratikus ellenzék egyik tagjaként Orbán Viktor rendszerének megbuktatása és az új köztársaság felépítése a célja az új formációnak."

Ok már értem.

Bronx South
Csak azt nem értem hogy mi ennek a hátsó indoka ? Az MSZP -re úgyse fog szavazni senki, valószínûleg a Fideszt se választják újra (ki tudja), azt majd valami kampány kúra után az emberek majd rá szavaznak ?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Pluskast
Hagyjátok már abba ezt a Kadhafi témát légyszi. Unalmas. Meghalt kész. Halottról vagy jót vagy semmit. Amúgy meg nem õ volt az elsõ diktátor, király, uralkodó stb. akit megölt a saját népe, a világtörténelem során számos példa volt rá.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bronx South
Hagyjukmár a hülye dumádat... <#levele> Mert megteheti elfoglalhat egy országot a 21 ik században kamu indokokra hívatkozva ?? MERT MEGTEHETI ?? Hol élsz te a középkorban ?? Azt ha bárki eldurrantja a kérdést itt valakinek hogy mi van zsidó vagy, akkor meg jön a felháborodás... LOL <#levele>

banok
Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton lehet, hogy szakított!!!!! <#wow1>

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/10/21/lehet_hogy_szakitott_hamilton_es_a_noje/

banok
Mindenki valakinek a csicskája.
Kadhafiról meg annyit, hogy én nem sajnálom mint ahogy Szaddamot sem. Nem tudták magukat megvédeni bíróság elõtt? Ki nem szarja le? Ha Kadhafiról igaz az, hogy parancsba adta nõk megerõszakolását tavasszal vagy ha csak a Lockerbie történetet veszem vagy azt, hogy õ is adott munkát Carlosnak (emlékszünk még reá?) akkor megérdemelte a sorsát.
Az meg, hogy mijó az élet Líbiában arra azt tudom válaszolni, hogy akkor mi a frászért voltak tüntetések ott Egyiptomhoz hasonlóan - mert ott sem öldökléssel kezdõdött.

A tegnapi ENSZ BT szavazásról meg annyit, hogy van rajtunk kívûl még 51 ország aki ránk szavazott, azért ez nem rossz egy ilyen kis országtól.

A ma megalakult Gyurcsány Ferenc féle Demokrata Pártról meg azt gondolom, hogy egy párt nem csak parlamenti frakcióból áll. Az igazi kérdés az, hogy képesek leszneke-e a párt alá valódi szervezetet építeni mert annélkül esélyük sincs túlélni 2014-et.