Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hogy a melegek nyalhatják egymást az utcán, házasodhatnak az a szabadsághoz tartozik ? Elég fura értékrendel rendelkezel, vagy agyilag vagy fura, nem sok szót találok amúgy.
Miért most milyen várost pécézzek ki? Los Angelest oké akkor ott vannak a különbözõ klánok, drogcsempészet a szegényebb kerületek (Inglewood, Compton) és a szmog. Vagy Chicagoban a Black Ring vagy New Yorkban Harlem minden városnak vannak árnyoldalai pont úgy mint itthon is.
Az illegális bevándorlókat pedig nem kitelepíteni kell állandó jelleggel hanem valamilyen megoldást keresni mert mindig lesznek mások akik visszajönnek helyettük.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Természetesen sajnálom az akkori áldozatokat, de eléggé nehezemre esik hõsökként gondolni rájuk. Megcibálni az oroszlán bajszát nem hõsies, hanem vakmerõ dolog.
Logikus gondolkodással, jó idõben való cselekvéssel sokkal több mindent el lehet érni, és ezt a történelem is alátámasztja.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Persze Mo. nem tökéletes de van egy hírem ha van is tökéletes ország nem sok van belõle.
1818-19-ben meghalt egy csomó magyar ember, rengeteget lecsuktak vagy kivégeztek, aztán minden még rosszabb lett, mint volt. Tényleg ezt ünnepeljem?
Igen, ünnepeljünk olyan idõpontokat, cselekedeteket, amiktõl az ország és az emberek sorsa jobbra fordult. A hõzöngés - ha nincs kézzelfogható eredménye - számomra csak hõzöngés marad. Már attól is hupililát hányok, hogy 2006. októberét forradalomként emlegetik, mert pár ultra felgyújtott néhány autót, és bebaszott egy pár kirakatot.
Csak tudod elég lehangoló tud lenni, ha évekig más sem tapasztalok, hogy semmi nem mûködik egy országban normálisan, de a mellveregetés elvárás. Majd ha valamit le tudunk tenni az asztalra, talán az én véleményem is változni fog.
Ha meg 89 -et megünnepelnénk, megünnepelhetnénk a Török vagy a Tatártól való felszabadulást is nem ?
Ateisták? Az egyik legváltozatosabb ország a vallásokat (is) tekintve. Természetesen a republikánusok között - és a holdudvarukban - nagyon dívik a kereszténység.
Szabadság? Azt csinálsz, amit akarsz, amíg a tevékenységeddel nem veszélyezteted az államok biztonságát. Szerintem ez teljesen érthetõ.
Detroit? Pittsburgh? Egy szóval sem említettem, hogy kolbászból van a kerítés. Ott is van munkanélküliség, de mindig is volt. Ott is vannak erõsen alulképzett emberek, mindig is voltak. Nagyszerûen kipécézted a két - talán - legnagyobb problémákkal küzdõ várost, de még nyugodtan mellé tehetnénk párat.
Nem azt mondom, hogy az USA tökéletes. Számomra is sokkal szimpatikusabb Kanada. De azt se felejtsük el, hogy Kanadában nagyjából 30 millió ember él, szemben az USA 320 millójával.
Múlt heti hír, hogy közel félmilló illegális bevándorlót pateroltak ki az USA területérõl idén. Akkor mennyi maradhatott? Személyesen ismerek vagy 10-15 magyar embert, akik jelen pillanatban is mindenféle engedély nélkül dolgoznak az usában.
Amúgy meg a amit írtál #53787-ben az teljes mértékben igaz az USA-ra is ott is vannak hülye emberek nehogy azt hidd hogy ez magyar sajátosság. Amierikábban is más véleménnyel vannak nem csak a másképp gondolkodókról (csak hogy egy durva példát hozzak - melegekrõl és ateistákról...) Ott is vannak fekete fehér dolgok mint például a politika. Republikánus leszel vagy demokrata? ...
Az amerikaiaknak annyira beszûkült a gondolkodásmódja hogy nem csak a szomszéd országokban (pl.: Kanadában) hanem az egész világ rajta röhög. Az elmúlt 200 évrõl nem tudok nyilatkozni. Az az ország amelyik nem mondom ki a nevét mert a végén még antiszemitának gondolnának hatalom keénye-kedvétõl függ? És hányszor írjam hogy ott sem szabadabb az ember mint itthon nézz utána vagy valami el vagy vakulva teljesen. A zsidógyûlöletre nem hozok indokokat mert a végén még lecsuknak...
Ott messze nem paradicsomi állapotok vannak elég ha elmennél Detroitba vagy Pittsburghbe és rájönnél magad is. Nagyon úgy néz ki hogy te a hollywoodi filmekbõl szerezted az Amerika képedet és ignorálsz minden más információt ami ezzel ellentmondana.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Komolyan a halálbüntetést hozzátok fel példaként az USA ellen? Hányszor szólaltak fel bizonyos egyének a magyarországi halálbüntetés visszaállítása mellett? Igaz, ezek a bizonyos egyének szigorúan csak cigányokat, zsidókat és kommunistákat ültetnének a villamosszékbe, de attól még az halálbüntetés.
Szeretek vitatkozni, amennyiben a vitapartner konzekvensen tartja magát az elveihez, elképzeléseihez, értékrendjéhez. Elég csak az utolsó 20-25 hozzászólás elolvasni, és máris látszik, hogy "Az USA a sátán"-tól eljutottunk a "Na, annyira azért mégsem szar"-ig.
És Bronx South fogalmazta meg jól: "Szóval nem a kulturális értékek okozzák itt a problémát, hanem az USA kormánya, és elhelyezkedése a világban politikailag, gazdaságilag."
Én is szoktam hamburgert enni, amerikai zenét is hallgatni, filmeket nézni, sportokat követni és tényleg szép ország ha akarnám akkor sem tudnám ezeket kiiktatni az életembõl mert az amerikai kultúra nagy hatással van a világra.
Amiket írtam nem sztereotípiák hanem alátámasztott tények amiket tudok bizonyítani is hiteles forrásokkal és linkekkel de nem fogom megtenni mert múltkor a Kadhafi-s írásom után is még azt mondtad hogy nõket erõszakoltak meg annak ellenére hogy én (általam) hiteles linkkel bizonyítottam az ellenkezõjét szóval ezek után nem fogok plusszmunkát okozni magamnak.
Kezdhetem én? Mondjuk egy egyszerû, sima kis kérdéssel:
Magyarországon miért azok a napok számítanak a legnagyobb ünnepnek, amik SEMMIFÉLE változást nem hoztak az ország életébe, de legalább jól elpicsáztak minket? Március 15. - Miért nem a kiegyezést ünnepeljük minden évben? Október 23. - Miért nem a '89-es tényleges felszabadulást ünnepeljük?
"De azt is írhattam volna hogy "átrágott érvek", ugyanis valóban átlettek már rágva a korábbi vitákban, akkor se nagyon tudtál meggyõzni egy antiszemita <#kocsog>#kocsog> -t se a nagy igazadról."
Remélem ezzel kisegítettelek másodszorra is.
Ellenben ismét csak megerõsítetted az általam írottakat, miszerint: "Ahol csak egyetlen igazság létezik, az "ÉN" igazságom?"
És ezt az országot kéne szeretnem, ahol ilyen emberek élnek? Ahol ilyen véleménnyel vagyunk a másképp gondolkodókról? Ahol csak egyetlen igazság létezik, az "ÉN" igazságom? Ahol minden csak fekete-fehér lehet? Ahol annyira beszûkült az emberek gondolkodásmódja, hogy már a szomszéd országokban is rajtunk röhögnek? Azt az országot kéne imádnom, ahol az elmúlt 200 évben egyetlen épkézláb dolgot nem sikerült normálisan megoldani/végrehajtani? Azt az országot, ami folyamatosan valamelyik másik hatalom kényétõl-kedvétõl függ?
Azt az országot, ahol néhány hõzöngõ barom mondja meg nekem, hogy mit gondolhatok, mit cselekedhetek, mit szerethetek? Ahol nagyobb a zsidók iránti gyûlölet, mint a palesztín menekültek között, de igazi rendes indokot senki nem tud felhozni? Ahol azért nem mûködik semmi, mert mindig a "MÁSIK" a hibás? Ahol folyamatosan a múltba kell menekülni, ha valamire büszkék akarunk lenni (lsd. Puskás, Mátyás Király, stb.)?
Igazatok van, én teljesen ostoba vagyok! Ostoba vagyok, hogy a saját boldogulásomat nem mástól várom, és ha esetleg probléma adódik az életembem, akkor azt nem másokra akarom hárítani.
Tényleg azt hiszik itt egyesek, hogy ha lezsidóznak akkor majd hirtelen minden megoldódik?
Ez a magyar mentalitás, gratulálok!
meg ha azt mondod tisztesseges hamburger az finom, de a meki nem, nem csodalkoznek, de igy...
Attól (magamból kiindulva) ugyanúgy muscle autó fan maradok, nézek Nascart, meg ugyanúgy Chicago a kedvenc városom, meg ugyanúgy nagyra tartom a természeti értékeket, és ha már kitértél a kajára azzal sincs gond, úgy hallottam van jópár módosabb étterem az usaban ahol igazi amerikai kajákat lehet kapni, de a gyorséttermek felõlem csõdbe is mehetnek mert az ízesítõszerekkel agyonpumpált hamburgert semmiképp se nevezném finomnak.
Szóval nem a kulturális értékek okozzák itt a problémát, hanem az USA kormánya, és elhelyezkedése a világban politikailag, gazdaságilag.
Néha jó beülni ilyen helyekre.
Azért ez lol.
Amúgy meg utálom a gyorséttermi kajákat, mama házi kosztja mindennél jobb, a hollywoodi filmek pedig sok esetben üzenetet hordoznak... az internet meg egy teljesen általános dolog már, nem mindegy hogy ki találta fel ?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A többit számold ki!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Az internet az egyetlen (talán) jó dolog ami onnan jött.
És nem tudom mennyire szabad egy olyan ország ahol van halálbüntetés, ahol a legmagasabb a rendõrségi brutalitás az egész világon (Rodney King, Tupac és még sorolhatnám)ahol körülbelül 44 millió embernek nincs egészségbiztosítása, ahol az egész világon a legtöbb elítélt van (pedig Kínában 4-szer annyi ember van...) ahol folyamatos az erõszak a börtönön belül (Guantanamo például de szinte bármelyik börtönt mondhatnám) ahol a kormány bárkinek a telefonját emailjét lehallgatathatja vagy ellenõrizheti. Rengeteg nemzetközi szervezet (Human Right Watch, Amnesty International) minõsítette le már az egyesült államokat a szabadságjogok terén. És akkor még a nemzetközi jogokról nem is beszéltünk.
De te csak Istenítsd õket és ne törõdj azokkal akik a USA miatt szenvednek a világban ne törõdj a gazdasági válsággal, a globális felmelegedéssel csak tömd a hambikat és nézd a király akciómúvikat és ünnepeld továbbra is több százezer civil halálát a demokrácia jegyében.
Live for nothing or die for something.