Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
el kell fogadnod annak a kultúrának a tabuit amiben élsz, különben a többiek szimplán megölnek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szerintem döntsd el magadban, hogy vannak-e igazságok vagy minden relatív. És ha eldöntötted, akkor majd gyere vissza, és megbeszéljük. Addig is: bye-bye!
A homoszexualitás hova vezet? Lényegtelen, hogy nekem mi a válaszom erre. A lényeg az, hogy te magadnak milyen választ adsz. És ha megvan a válasz, akkor ennek alapján állj ki pro vagy kontra. Az meg teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak a kérdésrõl, azaz teljesen mindegy, hogy egy adott kultúra elfogadja-e vagy sem a jelenséget.
Ugyanezeket az alapigazságokat kellene megtanulni felismerni minden egyes helyzetben. Mert nem minden relatív. Nem minden csak szokás, kultúra, megegyezés stb. kérdése.
Ha pl. egy ablaktalan szobában éled le az életed, akkor az igazság pontosan ez: egy ablaktalan szobában éled le az életed, és fogalmad sincs, hogy mi van a falakon túl. És aki azt állítja, hogy a falakon túl X van, annak nem kell hinni. Hanem neked magadnak kell áttörni a falakon és magadnak kell megnézned, hogy mi van a falon túl.
miért van az, hogy mi európaik azt hisszük hogy a mi kultúránk a mi értékrendünk jobb mint másoké? agresszíven és erõvel kényszerítünk másokat, hogy ugyanúgy élejenek mint mi, mintha a mi kultúránk lennek ennek a viélágnak a legjobbja
pedig nem egyéb mint hippokrita
lásd pl. szex vs háború
miért van az, hogy az agresszió kultuszában élünk? miért van az, azt gondoljuk hogy egy 12 éves gyerek lelkivlága tönkre megy ha látna egy szeretkezést ugyanakkor a viégá legtermnészetesebb dolga, sõt nézheti ahogy mebrek egymást gyilkolják. Miért magasztos és heroikus a pusztítás, öldöklés lásd pl. terminator 2, - hû mennyire menõ, uyganakkor ha Arnold végigkefélte volna a fél világot az a film maga lenne a fertõ!
miért van az, hogy azt mondjuk rossz az aki rosszra gondol, amikor az a dolog egyáltalán nem rossz, sõt felelmelõ és a viélág legtermészetesebb és legpozitivabb dolga?
tudom csak ismétlem a 70-es éveket, de úgy látom kultúránkra megint rátelepdnek a puritának, thát megkérdem a mi kultúránk a Földön a legjobb és mindeki által követendõ kultúra kellene hogy legyne?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mnincs olyan hogy temrészet rendje, nincs olyan, ami minden emberi kultúrára igaz lenne, az hogy mi tabu és mi nem adott kultúra dönti el
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sose mondtam, hogy nem rendellenségrõl van szó, mert ez szerintem mindegy is a #53838-ban leírtak miatt.
Egyébként nem kényszerítelek semmire, különben is csak magam ismétlem már vagy 10 hsz óta....
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha meg sokat olvasnál nem kellett volna ennyit agyalni ahhoz hogy megértsed, biológiai rendellenességrõl van szó. én hetero vagyok, a nõkhöz vonzódom, ha te nem akkor éltesd csak a buzik jogait, és kérlek ne kényszeríts további válaszok írásához, nem érdekel már a téma.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én meg látok amit látok, oroszoknál még a melegfelvonulást is betiltották, nyugat euban meg verekedésekbe torkollott, a többirõl meg nincs infóm, de én mostmár tényleg befejeztem a témát, nem érdekel hol elfogadott melegnek lenni hol nem, szerintem ez egy betegség amivel nincs gondom, de ha valaki még büszke is rá azzal már annál több.
amúgy ja nem minden esetben születik így valaki, hallottam hogy vannak akik folyamatos kudarcot szenvedtek el a nõkkel szemben, és azért lettek melegek. az emberek agyát belülrõl változtathatja egy lelki sérülés is amitõl bekattan.
Tényleg ez most a legnagyobb probléma? LEhetnek-e búzák az állatok, és Amrerikát mivel kellene sejhajon rúgni a tuningolt növények miatt?
Magyar Nemzeti Ünnep, 2011.
Csak még egy utolsó kérdés. A többirõl nem szabad, vagy nem kényelmes beszélni?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ha otthon a négy fal közt csinálnák a tevékenységüket, nem csinálnának buzifelvonulást minden éveben, nem hangoztatnák hogy mi betegek vagyunk és büszkék erre, nem akarnák úgy a tudatunkba táplálni hogy ez a betegség normális az által, hogy egészséges gyereket fogadnak örökbe, és házasodnak, hidd el hogy mindenki elfogadná õket. A bohóc mûsort ahogy a nõ szerepét betöltõ buzi kifesti magát, átmûtteti magát még csak nem is említettem.
disclaimer: a gyomlálás se lenne megoldás, mivel valamilyen természetellenes oknál fogva újból és újból születnek.
A hájfejûnek ezt 2006-ban kellett volna hangoztatnia
"a csendes többség ma egyértelmûen rendet és átgondolt fejlesztéseket akar Budapesten."
Majd rádöbbensz, öreg...
Vona ennyire volt képes?
Pedig azopk után, hogy Magyarország legnagyobb ellenzéki pártjának nevezi magukat, kicsit többet vártam volna tõle néhány óvatos megfogalmazásnál.
A másik hír: A DKP a "legmagyarellenesebb" koalíció ma Magyarországon... mondja ezt az a párt, aki feltételhez akarja kötni a választási jogot, csendõrséget és magánhadsereget akar... hatalmas MUHAHA.
De véfgülis igaz, magát senki nem jelölheti...
jhetedikj: én pedig már voltam olyan helyen ahol egy ronda és dagadt nõ tapogatott akkor most dögöljen meg az összes ronda és dagadt nõ csak mert nekem nem tetszett?
anno 1987
Ez olyan, mintha te a csoki fagyit szeretnéd de nem szereted a vaníliát, és agybetegednek neveznéd azt, aki vaníliát eszik. Legalábbis nem sok különbséget látok a két eset között abból a szempontból, hogy egyik se okoz kárt benned vagy a javaidban. Ez nekem teljesen abszurdnak és gyerekesnek tûnik.