61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#55340 Így tényleg jogos a felháborodása. Nem kéne a négert a niggerrel keverni. -
neB #55339 Mivel Evra elmondása szerint Suarez leniggerezte őt - amely még véletlenül sem rokonértelmű a néger szóval - így érthető a felháborodása. Ez körülbelül olyan mintha egy román mondaná neked hogy rohadék bozgor. Az gondolom idegesít. Ugyanez van a feketéknél is a niggerrel... -
#55338 "mivel lenégerezte Patrice Evra niggert"
azért a színvonal az meg van ezen a szenny csatornán is... -
#55337 szép jövő;) -
#55336 Az IMF-ről. -
#55335 Ömlik a pénz a zöldbe -
#55334 Négert lenégerezni tilos a focistáknak
A szabad európa:) -
#55333 Az igazi marxizmus: a néger meg is jelölte a fekáliájával az utcát (videó) -
#55332 Minimum kolátozzák.
Te ennyire szélsőséges vagy hogy szerinted ha nem lenne legalizált népírtás akkor mindenki megoldaná magának?
Arty buta vagy! -
#55331 Szövegértelmezésből te sem teljesítesz túl jól. :) -
Garfield #55330 Óóó, aemmiféle mellédurrantásról nincs szó, trollkodásod elég egyértelmű: amit megkövetelsz mástól, magadra nézve valahogy nem tartod kötelezőnek. -
#55329 Ha már a fegyveremet ellenem fordítod, tedd már meg hogy nem durrantasz mellé, köszönöm. -
#55328 Remélem emberünk vett fegyvert rengeteg lőszerrel mert ha "pénzügyi leolvadás"(LOL) lesz akkor az emberek nem csak a boltba mennek majd hanem igazából fosztogatni fogják egymást (is). -
Garfield #55327 Ha egy témában nincs érved a céltalan hsz irogatás, és trollkodáson kívül, akkor nyugodtan elfáradhatsz máshova. -
#55326 Ezt a videót beszúrtam már egyszer, de újból előveszem itt a nagy köcsög fideszezés közben, 19:30 -tól a végéig a tömény infók. Amikor egy főgonosz árulja el hogy MI FOLYIK ebben a világban, ebben a rendszerben, megerősíti bennem azt a tudatot ami már alapból megvolt, hogy a világban egyáltalán nincsenek is titkok, tények vannak amit vagy észre akar venni az ember vagy nem ! És ezek után az összes okoskodó, kioktató, főzseni lehúzhatja a véleményét a wc-n, mert egyenlő a nullával, az még hagyján hogy nincs igazuk. -
ManoNegra #55325 Fejjel menni a falnak nem birkaság? -
#55324 Várjál mert jön mindjárt Garschild, és élből rámondja hogy kamu, mert ő jobban tudja ! -
Vlala #55323 Hát, ha korombéli, akkor dolgozzon is feketén. Kéményseprő? -
Vlala #55322 Mert birkák. -
Vlala #55321 Száguldva hasítja a vizet a gyorsnaszád. -
ManoNegra #55320 Elég sok traumán túl vagyunk már, eggyel több vagy kevesebb... -
Ronny #55319 Arra már szerintem minden 40 alatti rég keresztet vetett. Az én predikcióm az, hogy a szájtáti szociális demagógiára nevelt "járjárjár" kórus a jövőben itt nem fog megállni.
A 40-es évek nagy államosításai sem okoztak különösebb lelki traumát a nemzetnek, lenullázva ezzel 100 év polgári fejlődését. -
ManoNegra #55318 Ne aggódj. Az új alkotányban benne van, hogy a gyerek köteles eltartani a szülőjét. De ha nem is lenne benne, akkor sincs sok eséyünk bármiféle nyugdíjra. -
#55317 -
#55316 Így igaz és az is marad még jóideig. -
Ronny #55315 Magyarország a régió feketebáránya
Dübörög a puma:) -
Ronny #55314 Én már rég nem a Bildenberg csoporttól, a zsidóktól, a hüllőktől vagy az ármánykodó tőkehaltól félek hanem a szíve mélyén végletekig kommunista nézeteket valló Átlag Pistától, aki szerint neki a semmiért JÁR az, amit én és a családom több évtizedes munkával kapartunk ki. -
#55313 Ez mindig is korrektnek számított idehaza... -
#55312 Szerintem te nem értetted Ronny mit ír :)
18 éves korom óta immár 16 évet adóztam, fizettem járulékot.
Van korombéli ismerősöm, aki feketén dolgozik 16 éve.
Szerinted mennyire korrekt, ha mindketten egy százast kapunk majd nyugdíjnak? Várjcsak, ne válaszolj, már megtetted: szerinted korrekt. -
Vlala #55311 Rosszul tuggyák. Bemonta a tévé, hogy itt jó világ gyün, és gyorsnaszád a magyar gazdaság. -
Garfield #55310 Pontosan úgy, aminek te szántad. Legalább lenne benned annyi gerinc, hogy a sunyi maszatolás helyett felvállalod. De hát ha nem, hát nem... -
#55309 Ez tőled függ, hogy értelmezed. -
#55308 Köszönöm, nincs több kérdés ! -
Garfield #55307 Amúgy a garschild is kiejtés szerint írás lenne, vagy csak szimplán zsidózás, ahogy tőled elvárható? -
Garfield #55306 Tehát nem.
Amúgy ja: én lennék a Bildenberg-csoport, a Zsidó Világtanács, az illuminátusok és a hüllőlények megbízott képviselője, akinek az a feladata, hogy az itteni embereket figyelje, de különösképp téged. Egyéb kérdés? -
#55305 te garschild ? föntről téged osztottak ki eme fórumra érdekképviseletre ? figyellek ám ! -
Garfield #55304 Címen kívül mást is elolvastál a hírből? -
#55303 Ha a dilemmámra a zsidókkal kapcsolatban ez valami reakció volt, akkor gyenge reakció volt. ;) -
#55302 Egy ideje gondolkozom azon, hogy beperelem Rómát, mivel ahol lakom onnan nem mesze van egy római kori rom. Innen mikor kimentek a rómaiak elvittek legalább 100 vert arany érmét ami ide tartozna, mivel az itt élő őslakosság adóztatásából szereztek. (történelmi paradoxonoktól eltekintek:) Ezt szándékozom visszaperelni, persze a kb. 1500 éves kamatokkal együtt. -
#55301 rokonok? ;)