61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#55380 A 90-es években elprivatizált vagyon "közös", amihez én mondjuk SEMMIT nem tettem hozzá (nem éltem-adóztam 89 előtt). Ergo nem is érzem, hogy tőlem vették el, még akkor sem, ha ésszel persze tudom, hogy a nemzeti vagyon az enyém is.
A magántulajdon elvétele ezzel szemben igencsak személyesen érintene. Márpedig, oda tartunk, hogy itt nemsokára megint kulákozás lesz ... -
#55379 Pedig nekünk nem kell aj em ef. -
#55378 Visszajön az IMF. -
ManoNegra #55377 Sokak szerint már jelenleg is ott tartunk, köszönhetően például a privaizációnak, amikor eladás előtt feltőkésített cégeket adtak el félpénzért, amit nem sokkal később felszámoltak... Ha már jogbiztoság.
Talán túl kényelmetlen lenne szembenézni a máig élő népi hagyományokkal.
Itt pontosan mire gondolsz?
-
Garfield #55376 Én mr azt várom, hogy mikor lesz Szíjjártó következő fellépése, ahol már az aktuális iránymutatás szerint a készenléti hitelkeret hasznossága mellett fog érvelni. -
Ronny #55375 Hiába lenne ez sok esetben akár még igazságos is- hozzátenném, hogy közel sem annyira sok esetben, mint azt gondolnád -, de a kialakuló jogbizonytalanság miatt valahová Albánia/Moldávia szintjére lökné vissza az országot. -
Garfield #55374 az NGM szerint ilyen, de a függetlenségünket nem veszélyeztető eszköz lehet a Valutaalap is
He? Akkor miért, mi ellen is kellett eddig szabadságharcolni? Az egy dolog, hogy ezek a jóképességűek minden nap felköpnek, de hogy önként alá is álljanak... -
#55373 http://www.gepnarancs.hu/2011/11/szijjarto-nem-ker-az-imf-bol/ -
kennedy69 #55372 El kell lehetetleníteni a népet. -
Ronny #55371 Nagyon hasonlóak ezek az emberi tragédiák, érdekes módon még senkinek nem volt mersze feldolgozni a témát. Talán túl kényelmetlen lenne szembenézni a máig élő népi hagyományokkal. -
ManoNegra #55370 Ne is haragudj, de ezzel Te bagatelizálod a többi traumát...
Azért a privatizációt felülvizsgálnám, és ahol visszaélés tapasztalható, ott államosítanék. -
Garfield #55369 Vajon miért hiszi a kormány, hogy ebből plusz bevétele származik, nem pedig az lesz a következmény, hogy csökken a cafeteria-keret? -
Ronny #55368 Hiába, a valóság mindig a győz, a forradalmaknál ez már kérdéses... -
Ronny #55367 Csak egy kis adalék: az egész állomány átlagos szolgálati ideje 33 év(ebben benne van a katonaság és az GYES ideje, -2 év), ehhez tartozik az átlag 94 ezres örökjáradék.
Ki lehet számolni, hogy az 50 ezer alatti ellátáshoz aktív életében mit tett le az asztalra a delikvens. Semmit. -
#55366 Látom nemérted. Ha korlátozzák, betiltják, annak egyenes következménye, hogy több lesz a kalapácsos retardált. -
#55365 Az államosítás a vég. -
#55364 Ok, akkor nézzük részleteiben: szerinted ki kap 50ezres nyugdíjat?
hint: öregségi nyugdíj, özvegyi nyugdij, stb - azaz, ha nem dolgoztál le 40 évet. ha ledolgoztál, akkor ennél most is jelentősen több jár!
-
kennedy69 #55363 Cafeteria: durva adóemelés jöhet jövőre -
Garfield #55362 Akkor most vége a szabadságharcnak? Mondjuk ideje volt már.... -
#55361 hát nem először köpi magát szembe a kormány.
-
ManoNegra #55360 Te nagyon eltévdtél, nem bagatelizálom, csak úgy érzem várnak még ránk kemény évek. -
#55359 Lehetne, hogy a zsidózásoddal elhuzol anyádba?
Iszonyat irritáló.
üdv,
Artschild -
#55358 van több is, fotós, teniszoktató, klímás-gázos ... -
#55357 Jah, semmiség. Családok mentek tönkre, a nagyapám pl megölte magát.
Bagatelizáld csak. -
ManoNegra #55356 De örökbe is lehet fogadni... -
ManoNegra #55355 Nem ez igaz, bérjövedelemből vesszük általában. És ezért természetesen meg kell adóztatni mégegyszer! -
#55354 a link helyesen -
Ronny #55353 Visszahívjuk az IMF-et
„Megkezdjük a tárgyalásokat egy új típusú együttműködésről” – közölte a Matolcsy-minisztérium csütörtök délután. Erősödik a forint.
-
(adakozzatok :) ) -
Tsol #55351 Szóval nálatok lopják a kutyát? -
Freeda Krueger #55350 szójáték
Érdekes -
Garfield #55349 Frady Endre beszólásain betegre röhögtem magam. -
#55348 Veled vitatkozni fölösleges...mind a kétszer büntipont lett belőle meg 2 oldalas flém. -
#55347 Ez a kedvenc turbó trollom. Iszom minden szavát. :DDDD
Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.11.17. 12:20:44
@kvpsgb:
Ne kavarj!!!!
Károlyi velejéig romlott volt és hozzá nem értő.
Horthy kiváló államférfi volt. Olyasmiket ért el, amit senki nem 500 évre visszamenőleg.
Ami akkor nem sikerült neki, annak külső okai voltak. Külső okai, teccik érteni, külső okai. Visz a major! Olyan mint amikor mész az uccán, és a fejed búbjára esik egy tégla. Nem te vagy a hibás. Horthy nem volt hibás sem a Don-kanyarért, bár én a helyében sok mindent másként csináltam volna, mert utólag ilyen qva okos vagyok.
Tény, hogy Horthy idejében még az Úristen is vígan nézett le ránk az égből.
(Fogadok, hogy ezt sem fogod érteni. :-) -
#55346 hú az hihetetlen pompás reakció volt.
Kockacukrot érdemelsz. -
#55345 Hát nem politikailag korrekt az biztos. -
#55344 turbó gyűlés -
#55343 Már az oldal címe is vicckategória. -
#55342 Legalizált népirtás ? Te ennyire segg vagy vagy csak teteted? -
Garfield #55341 Kategóriák: Külföld négerbűnözés
Hát ja...