Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen, ilyenkor meghallgatnám Lantee véleményét a szabadságról az USA-ban. A lehetõségek hazája mi? Kész kabaré. De ezeket természetesen nem mutogatják a TV-ben mert az átlag amerikainak fontosabb az hogy mi történik Líbiában vagy Szíriában mint a saját hazájában.

Hegi90
akkor ez biztos tetszeni fog

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ezt ma délelõtt láttam és nálam konkrétan kiverte a biztosítékot. Fu de tudnék elakadásjelzõs dolgokat írni errõl a retardált nõstényrõl. Hihetetlen de elég csak megnézni a youtube-os kommenteket ott rendesen szórják. ÉS egy ilyen nõ fontos hivatalban lehet az ész megáll.

Hasonlóan történtek a dolgok, mint a helóta testvéreinknél csak rövidebb ideig tartott az össznépi agyhalál állapota. Ettõl függetlenül azé az elsõdleges felelõsség, aki a problémát közvetlenül okozta.

eksy
Az a k.rva 8 (20) év közös mutatvány volt.

"...és...szerintem...bizony."

Bronx South
????

Remélem a másfél év javításba beleszámítod, hogy a gazdaság többet romlott, mint az azt megelõzõ 8 évben összesen.

Komolyan? Talán a világgazdaság példátlan pénzbõsége közepette megint sikerült összehozni egy de facto államcsõdöt? Kétségkívül most is benne van a pakliban, de egyelõre még nem történt meg. Addig biza az Elkúró és társai vezetnek.

eksy
<#fejvakaras>

Bronx South
Szerintem ez már korábban megtörtént, mindenesetre én nem azért írok véleményt hogy másoknak tetszen, aki egyet ért az egyet ért, aki nem az nem, ez ilyen.

Most untalak meg...
Bronx South
Gyurcsány most alapított egy új pártot, a következõ alkalomkor lehet rászavazni, meghívhatod a haverjaidat is.

eksy
<#eljen>

immovable
A 8 évbe az önkormányzati eladósodást kéne inkább beleszámolni, mert ugyan azt csinálták narancsék helyben, mint a szegfûék országosan. Lásd pl. Esztergom.
"8 évnek a hibáit nem lehet másfél év alatt kijavítani..."

Remélem a 8 év hibái közé beleszámítod a fantasztikusan konstruktív ellenzéki munkát is, a népszavazásos, kivonulásos, semmivel egyet nem értõ országrombolást.
Remélem a másfél év javításba beleszámítod, hogy a gazdaság többet romlott, mint az azt megelõzõ 8 évben összesen.
Senkivel sem azonosultam, csupán a határtalan arroganciádra reagáltam.
Gay témában már leírtam párszor a véleményem, ha kíváncsi vagy rá, keress vissza.
immovable
Az biztos, hogy õ nem gyáva. Bármikor kész segget csinálni a szájából a kedves vezetõért. 😊
Bronx South
Szerintem ebbõl inkább a "8 évezésre" adott válasz volt az, ami kiemelendõ, ugyanis a 8 évnek a hibáit nem lehet másfél év alatt kijavítani, fõleg ha még egy euro válsággal is meg van fûszerezve a dolog. Valamennyire loptam a szavakat, de ezt én is így látom.

Igen.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bronx South
Most a nyugat, usa és a haverjai, kihelyezik az illetékes bábut Libiába is, mint ahogy a többi arab országban is, azt van olaj, víz meg minden stratégiai kellék a lovéhoz, és az életben maradáshoz. Nagyon egyszerû a forgatókönyv, de kár hogy ez nem érdekel senkit néhány kivétellel. Ilyenkor belecsap a kuss az átlag zajba, a koponyák felszívódnak. Egyetlen érv maradt, vajon miért nem mondták be a déli híradóban ?

Bronx South
Fura hogy a tegnapi mûsorod után azonosulsz azokkal akik a gay témában ellenem voltak, és írsz egy ilyet, de úgy is nevezhetném hogy vicces.
Ebbe a topikba egyelõre még olyan emberek írkálnak, akiket többé kevésbé érdekel az ország sorsa, te nem biztos hogy ebbe a csoportba tartozol.

Ja, hogy több van? Bocs. A hatodik képen pózoló embert mondod? Bár nem tudom milyen következtetést lehet levonni egyetlen REUTERS fotóból, de legyen.

Meegnézted a képeket egyáltalán?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De nem VELE fotózkodnak... Kadhafit megnézni akarják. És abban meg semmi kivetnivalót nem látok. Sajnos a rezsimváltások velejárója ez. Talán nem kellett volna megölni, és akkor most nem lenne min szörnyülködnünk. Esetleg azon, hogy miért nem mi virágoztatjuk fel önerõbõl az országunkat...

Bronx South
Srácok ez már lehet hogy átmegy trollkodásba, de világosítsatok fel a hatalmas tudásotokkal! Egy hullával való közösülés is természetesnek számít, és melyik kultúrában ? Mostmár kíváncsi vagyok tényleg.

Bronx South
Nem veszed észre hogy korlátok közt vagy ? 😄 Az Arabok kultúrájának a része a hullával való fotózkodás, meg a hullagyalázás is. Természetes dolog ez is mint melegnek lenni, csak erre-fele nagyobb a nyugati szél.

De a képen rajta van!<#vigyor4>

Ebben a hírben nem olvastam fotózkodásról.

Meg akik fotózkodnak a hullával,azok is.

"Ha már korlát az a baj, hogy ti súlyosabb témák terén vagytok qrwa nagy sötétségben, és a hatalmas tudásotok kimerül az aktuális kormányfõrõl való véleményalkotásban."

Köszönjük Mester! Taníts minket Mester!
Mármint akik megölték, azok az állatok, nem?

Bronx South
Ezt már én is leírtam tegnap kicsit hosszabban (#53853), látom nem értetted. <#ejnye1>

Sor kígyózik Kadhafi oszló hullája elött

Ezek már nem is emberek,hanem állatok!!!!

immovable
Oké.<#smile>
arty
Szerintem meg az intel processzor-tulajdonosok megnyilvánulásai elfogadhatatlanok a publikus fórumokon.

Értem, hogy nem látod be, hogy ugyanolyan, de ettõl még ugyanolyan.
Gondolom nem lennél tõle boldog, ha napi 3 anyázó privit, vagy válasz erre-t kapnál ...

Forza.

Bronx South
Hát ennyi, akkor korlátolt vagyok! 😄 Akkor te már át is törheted a saját korlátaidat, a kék osztrigában biztos felszedhetsz 1-2 "jó csajt", na hajrá! És mivel nyugatinak mondható civilizációban nõttem fel, amíg egy biológiai rendellenességrõl beszélünk (a 70 vagy 80 -as évektõl nem tartják betegségnek számon a homoszexualitást, pedig bizonyítottan az, vannak könyvek is róla, de a neten leegyszerûsítve bárhol fellelhetsz konkrét okokat is a hajlamra), addig megmaradok a biztonságot nyújtó korlátok közt-e téren. Ám a példának felhozott távol keleti kultúrákban én is teljesen biztos vagyok hogy hatalmas kulturális értékeket hordoz buzinak lenni, végülis ezért lehetnek 1 milliárdan akár Kínában, akár Indiában az emberek.

Ha már korlát az a baj, hogy ti súlyosabb témák terén vagytok qrwa nagy sötétségben, és a hatalmas tudásotok kimerül az aktuális kormányfõrõl való véleményalkotásban.

Pluskast
Szerintem meg tök mindegy, hogy ki a meleg és ki nem. Ha valakinek ehhez van gusztusa csinálják. A sex meg legyen mindenki belsõ magánügye. Nem kell kivinni az utcára. A melegeknek sem meg a heteroknak sem. Ezért sem értem én ezt a meleg büszkeség napja címû dolgot. Minek? Komolyan az az érzésem ezzel kapcsolatban, hogy vagy bizonyítási vágyban szenvednek vagy kissebségi komplexusuk van. Emberek úgy is lesznek mindíg a földön akik nem szeretik a melegeket. Az meg csak egy nagy maszlag, hogy bezzeg nyugaton mennyivel toleránsabb a társadalom. A nagy büdös túrost. Ugyan annyira vannak ott is akik nem fogadják el, sõt ott is létezik idegen gyûlölet és faj gyûlölet. Csak max ott jobban van kozmetikázva. Pár hónapja dumáltam a neten pár külföldi haverommal. Az egyik német volt a másik finn a harmadik meg svéd. Mindegyik azt mondja elég volt az arab, török és egyébb más külföldi bevándorlókból, és hogy az emberek majd mindegyike azt mondja, hogy ez így tarthatatlan. Pedig õk a "felvilágosúlt" nyugat. Nesze neked tolerancia....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

<#eljen>

Nem szimplán a fajfenntartásról van szó.
Persze hallottam már én is, hogy így divatos ma gondolni a kérdésre, miszerint a szex az csak fajfenntartás. Ez is csak az ipari méretû elrelativizálgatás eredménye.

Igen, vannak. De akkor legközelebb ha valaki a homoszexualitás ellen érvel, akkor írd ezt válaszul amit most mondasz, hogy azért nem szép dolog a homoszexualitás ellen fellépni, mert ez tabu. És akkor mindjárt érti mindenki, hogy mirõl beszélsz.

Persze, ahogy arra #53878-ban utaltam is, szerintem a homoszexualitás nem tabu. De lehet csak azért mondom ezt, mert nem Magyarországon élek. Szerintetek ma Magyarországon ez a téma tabu?

Leírom röviden is, látom csak a rövidre van idõd: megpróbáltad összemosni a relatív igazságot az abszolút igazsággal. Erre figyelmeztettelek, hogy ne tedd.

Szerintem még nem annyira súlyos a helyzet, hogy azért kelljen elfogadnom a homoszexualitást, mert különben megölnek.

immovable
bla-bla-bla.... mondom keresd forrait.
immovable
Intenzív sanyargatásba kezd a kormány.

Külön "vicces" a mtolcsy számol fejezet.
Te nem határoztad meg, hogy abszolút vagy relatív igazságról beszélsz-e. Kitartok amellett, hogy az abszolút igazság márpedig nem relatív (meglepõ módon), így ha el próbálod relativizálni azt, ami abszolút, akkor ellenkezni fogok.

A példádban is és a homoszexualitással kapcsolatban is minden részletkérdést elrelativizálhatónak próbáltok meg beállítani. Én mindössze azt próbálom kifejezni, hogy nem minden relatív. Ahogy az sem relatív, hogy most a Fidzsi-szigetek léteznek-e - mindössze erre próbáltam rámutatni. A példádban is találtam abszolút igazságot, ahogy úgy általában a szexualitással kapcsolatban is találhatunk abszolút igazságokat.

Tehát az nem relativizálható el, hogy két egynemû párkapcsolata nem ugyanaz, mint két ellentétes nemûé. Ez abszolút igazság, hogy a kettõ eltér egymástól. Az meg relatív igazság, hogy nekünk társadalmi elvárások miatt úgy kellene tekinteni a kettõre, mintha az ugyanolyan lenne.

Tehát ebben a kérdésben nem az én álláspontom társadalomfüggõ, hanem a tiéd, mert a te igazságod relatív, és az enyém abszolút. Ezért azon érvelésed hibás, miszerint aki a homoszexualitást nem tartja normálisnak, az egy társadalmi normarendszernek (hitrendszernek, stb.) próbál csak megfelelni. A valóság az, hogy én mindössze tényekre hívom fel a figyelmet, és te vagy az, aki a társadalmi elvárások hatására generált relatív igazsággal akarja felülírni a valóságot.

Mondok másik példát. A házasság szó jelentése (Hollandiában legalábbis) egy nõ és egy férfi kapcsolatát jelentette. Adott volt egy szó ami felhasználható volt egy tény megállapítására. Aztán társadalmi nyomásra ennek a szónak megváltoztatták a jelentését: ma már két ember kapcsolatát jelenti. Akkor mi itt az, ami relativizálható? Mert a párkapcsolat nem: egy nõ és egy férfi kapcsolatának minõsége nem változott, ahogy két azonos nemû kapcsolatának a minõsége sem változott. Az ezekkel kapcsolatos tények tények maradtak, hisz pl. semmi újat nem fedezett fel a tudomány. De a nyelv relativizálhat, és relativizál is: ma már a házasság mást jelent, mint régen jelentett. Akkor jelentene ugyanazt, mint régen, ha az eltérõ nemûek házassága megegyezne az azonos nemûek házasságával. Ez meg ugyebár nem abszolút igazság, hanem relatív, mert lehetséges, hogy valaki az õ saját hitrendszere alapján egyenlõként tekint a kettõre.

Líbiai helyzet kicsit más aspektusból.

"Líbia legnagyobb ambiciózus projektje - az a vízvezeték hálózat, amely átadja az északi száraz területeknek az ország déli területei alatt található oázisokból az ipari tisztaságú ivóvízet. Független szakértõk szerint, a világ jelenleg létezõ legnagyobb mérnöki projektje. A nyugati médiák szinte teljesen elhallgatták a projekt létezését, habár ez a projekt a világ legnagyobb beruházásai közé tartozik a projekt költsége 25.000.000.000 $
Kadhafi még a 80-as években kezdett el dolgozni ezen a projekten és a jelenlegi harcok kezdetéig gyakorlatilag be is fejezte. Fontos megjegyezni, hogy a beruházás felépítéséhez nem vett igénybe külföldi hitelt. És ez a tény minden bizonnyal sokatmondó, mert a vízkészletek feletti ellenõrzés egyre jelentõsebb tényezõ a világpolitikában. ...

...Figyelemre méltó, hogy Kadhafi múlt év szeptemberében tartott ünnepi beszédében azt mondta: "Most, hogy a líbiai nép nyilvánvaló eredményeket ért el, az Egyesült Államok fenyegetése megduplázódik!" Ezen felül, néhány évvel ezelõtt, Kadhafi azt mondta, hogy a Líbiai öntözési projekt "a legsúlyosabb válasz Amerikának", aki folyamatosan azzal vádolja Líbiát hogy az szimpatizál a terrorizmussal és támogatja azt az olajdollárokból." Elég sokat mondó az a tény is, hogy Kadhafi és a líbiai nép projektjét a volt egyiptomi elnök Mubarak is támogatta. És ez biztosan nem véletlen."

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

immovable
Mike
tabuk vannak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
teljesen mindegy a faj szempontjából ki mit kivel csinál
a napokban elérte a Föld lakossága a 7 milliárdot

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray