Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyne lenne gond, ha megugrana a számuk. Ez egy természetellenes dolog, veszélyezteti a szaporulatot, és a következõ nemzedékek egészséges gondolkodását. Nevezhetjük modern kori ártalomnak is, mint amilyen az allergia pl. A környezet, és a társadalmi hatások torzulnak nemzedékrõl nemzedékre. Kérdés, hogy miért kéne ezt hagyni.
Fraud nem tartja sokra a gójokat csak a média nem igazán reklámozza ezt.
Live for nothing or die for something.
A feketék indiaiak arabok szaporodnak. Legjelentõseben a feketék.
Live for nothing or die for something.
2.) mi lenne, ha 2%-ról megugrana 21%-ra a melegek aránya? az gond lenne?!?! 7 milliárdan vagyunk b+ és nem csökken, hanem nõ! 😊))
Forza.
mást ez nem izgat..
ez a két csoport közös magánügye így együtt<#gonosz1>#gonosz1>
Orbán Viktort hallgatva az a benyomásunk, hogy a miniszterelnök mintha egyre inkább valamiféle párhuzamos valóságról szónokolna.
Ezért nem kell a szülõknek elfogadottá tenni ezt.
Bocsi, hogy bele pofázok, de mit ér el ezzel az az illetõ, aki részt vesz egy ilyen meleg felvonuláson? Megdobálni, meg anyázni úgy is azok mennek ki, akik azt mondják, hogy a homoszexualitás rossz dolog. Õket egy ilyen felvonulás nem, hogy nem gyõzi meg, hanem csak ugranak rá. Azokat, akiket meg nem érdekel, mert nincs vele baja annak nem bizonyítasz semmit.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hogy ne egy kis csoport kezében összpontosuljon az összvagyon 99%-a. Hogyan kívánják ezt megváltoztatni? Mik az elképzelések, hogyan mûködhetne a rendszer másképp jobban?
Legyünk nagyon demagógok, és mondjuk, hogy a zsidók kezében van az a borzasztó vagyon. OK? Nos, ha jól tudom, teljesen legálisan (vagy valami olyasmi) jutottak hozzá a pénzekhez. Senki nem mondta a '80-as vagy '90-es években, hogy "állj, lopják a pénzünket!"
Holnap elvesszük tõlük, és újra elosztjuk, alá kommunizmus. Mennyi idõ alatt alakul ki egy újabb réteg, aki felhalmozza a most szétosztott vagyont? Hetek vagy hónapok?
Zuckerberg létrehozott valamit, amit ma már 750 millió ember használ. Jogos, hogy milliárdos? Szerintem igen! Meg volt a lehetõsége másnak is, hogy létrehozza ezt a dolgot? Meg hát! Meg van a lehetõsége BÁRKINEK, hogy hasonlóan nagy dolgot hozzon létre/találjon fel? Meg hát!
Nézzük a bankokat. 2006-ban egy autokereskedésben dolgoztam. Naponta magyaráztam az embereknek, akik 10% kezdõvel, 10 éves futamidõre vettek 6-7milliós autót - természetesen frank alapút - hogy ha forintban kapja a fizetését, akkor miért nem forint alapon akar fizetni? Elszáll az árfolyam, és a 6-7 milliós autójáért 10-12 milliót fog fizetni. Az egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány vevõ GONDOLKODOTT el rajta!
Hány ember vett fel hitelt csupán azért, hogy ételre, iskoláztatásra, fedélre a feje felé jusson pénz? Biztos volt ilyen is, de elenyészõ. Inkább kellett az ÚJ, NAGY autó, vagy még egy; kellett a 100cm-es TV; kellett a karibi körutazás, stb.
Régi mondás, de verhetetlen: Addig nyújtózkodj, amig a takaród ér!
Az emberi hülyeség, butaság felülmúlhatatlan. Aztán mikor az emberek rájönnek, hogy mekkora ostoba tukók voltak, akkor persze már nem tetszik a rendszer, és a vezetõket, nagytõkéseket húznák lámpavasra.
SENKI NEM MONDTA, HOGY KÖTELEZÕ HITELBÕL ÉLNI!
Persze, ha bizonyos bankok, bizonyos esetekben etikátlan, jogszerûtlen módszereket használtak, azt ki kell vizsgálni, és az adott bankot meg kell büntetni. Ebben nincs vita köztünk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Link.
Sõt a pszichoanalízis azt tanítja, hogy az ember eredeti természetében, amint az a gyermekkorban, kezdetleges állapotokban és õstörténeti idõk nyomaiban ma is észlelhetõ, a tárgyválasztás független a választott tárgy nemi hovatartozásától és a nemiség szabadon választ férfi és nõi tárgyak között; <...> A pszichoanalízis szerint tehát a férfinak a nõhöz való kizárólagos nemi vonzódása magyarázatra szoruló probléma és nem magától értetõdõ dolog, melyet valami, alapjában vegyi természetû vonzás megmagyarázhatna.” (Freud 1915:22–23, reprint 1992, Nyíregyháza, Könyvjelzõ)
A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek, s a homoszexualitás a Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem szerepel.
Okok még nem tisztázottak teljesen.
Feltételezett okai
Genetikai elmélet
Hormonális elmélet
Családi háttér elmélete
ugyankérlek 😊
Forza.
<#falbav>#falbav>
Forza.
Nem kell beszólni, megdobálni azt akinek "biológia rendellenessége" van, nem kell üldözni, ellehetetleníteni, nem kell arra kényszeríteni, hogy titkolja, hogy hazugságban éljen, hogy megjátsza magát. És akkor majd nem fogja egyszer egy évben felszabadultan hirdetni, hogy nem szégyelli, hogy "más".
Tyúk vagy tojás esete. Bár szerintem a buzigyûlölet régebb óta "honos" errefelé (is), mint a melegfelvonulás ;-)
Forza.
"Szijjártó Péter egyetért azokkal a tüntetõkkel, akiknek nem tetszik a rendszer. A miniszterelnök szóvivõje az MTV Az Este címû mûsorában hétfõn azt mondta: a kormánypártok arra kaptak felhatalmazást, hogy megváltoztassák a rendszert."
😄DDDDD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Itt nem az üldözésrõl volt szó eddig se, hanem hogy (+)+(+)vagy(-)+(-)=/=(+)+(-) -al.
Továbbá akármennyire is hangsúlyozzák egyesek itt a topikban hogy nem betegség, de bizony egy biológiai rendellenesség nyugodtan olvass utána.
Továbbá ha valaki gay azzal sincs probléma, és hogy ne lehessen a kultúrákkal dobálózni feleslegesen, maradjunk a nyugaton. Nyugaton ha valaki gay az nem egyenlõ a normálissal, mert nyugati koponyák azt állapították meg hogy ez egy biológiai rendellenesség. Tehát ha valami nem normális abból nem kell divatot csinálni, nem kell felvonulni mert gay vagyok a heterok se vonulnak fel mert hogy én hetero vagyok, nem kell a nyilvánosság elõtt egymást stimulálni, mert egy nyugati szemléletü embernek vannak normái, és különbséget tud tenni a normális és nemnormális dolgok között.
Azért mert egyes kultúrákban régen vagy akár ma is esetleg felzabálták egymást az emberek, az nem jelenti azt hogy egy nyugati civilizációban is felzabálják az emberek egymást, tehát egy nyugati ember nem eszik emberhúst, és remélem ez utóbbival mindent elmondtam.
Az én véleményem az, hogy nem fogok azért tiltakozni mert "nem tetszik a rendszer", hogy a RENDSZER másik pólusának malmára hajtsam a vizet.
Mindenképpen vigyetek kamerát! <#nevetes1>#nevetes1>
Egy 300 milliós országban, pár tíz/száz ember megbénítja az ország legfontosabb városának belvárosát, és ezt a hatalom nem hagyja, és felszámolja a tüntetést.
A vélemény szabad! Tüntetni szabad! Mind Amerikában, mind Magyarországon. Amit nem szabad, hogy a véleményed kinyilvánítását úgy gyakorlod, hogy közben megbénítod egy ország/város/terület normális mûködését. Amíg nincs meg hozzá a teljes (vagy legalább nagyarányú) támogatottság a lakosság körében, semmi más, csupán hõbörgés.
Ez a linkelt videó egy kellõen hatásvadász, erõsen a tüntetõk véleményét elõtérbe helyezõ, tehát semmiképpen sem független tájékoztatás.
Ha több ezer, több tízezer ember megmozdul valahol valamiért (lásd Egyiptom, Líbia, stb.), akkor már az állam is óvatosabban nyúl a kérdéshez. Amíg pár tíz/száz ember akarja a véleményét MINDENÁRON ráerõltetni a többiekre, addig felõlem nyugodtan szétverhetik az ILYEN FAJTA tüntetéseket.
Mondok egy példát:
Holnap reggel 8h-kor kivonulok a Lánchíd közepére, 10-20 ismerõsömmel, és megbénítjuk a város forgalmát, mert nem tetszik a fidesz politikája. Néhány tíz ember talán csatlakozik hozzánk, de a legtöbben az anyámba kívánnak, mert miattam/miattunk nem tudják a dolgukat végezni.
A kiérkezõ rendõröket megdobáljuk, a hídon ragadt autókat felborogatjuk, sõt, talán fel is gyújtjuk. Rohamrendõrök jönnek, és szétvernek minket...
Ebben az esetben kinek lesz igaza? A jobboldali érzelmû kollégák tuti lehülyéznek, börtönbe akarnak csukatni, stb. A baloldali érzelmûek szemében meg hõsök lennénk, akik végre csináltak valamit.
Nos, kinek lenne igaza?
Forza.
És attól, hogy pár könyv azt írja, hogy a homoszexualitás betegség még nem válik azzá. nem vagyok genetikus, fingom sincs, hogy valaki miért lesz meleg vagy hetero, vagy bi, vagy aszexuális. Csak azt tudom, hogy van és van egy hírem: lesz is.
Mindenki próbál úgy élni, hogy minél jobban érezze magát a bõrében jelentsen ez bármit is. És én azt gondolom, hogy amig ezzel nem árt másoknak addig tegye még ha ez azt is jelenti, hogy két férfi smárol a buszon beleértve, hogy nem vég bele az ízlésembe. Mondjuk a pókoktól meg undorodom akkor kezdjük el globálisan üldözni a pókokat is?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Forza.
Eleve azt sem értem, minek fotozni egy temetésen - miféle élményt nyujt, amire késõbb bárki is emlékezni akarjon?!
Forza.
game over. a nagyhatalmak végül megcsinálták.
"2010 decembere óta azonban a Bank of America, a Visa, a MasterCard, a PayPal és a Western Union is embargót hirdetett ellene." - biztos önként és dalolva! gonosz wikileaks! :/
Forza.