Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ezt kikezdhetetlen, számokkal alátámasztott érvedire támaszkodva mondod, vagy megint csak "jól lehurrogjuk a hülye másikat"?
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Körülbelül annyi fogalmad van a mindenkori költségvetés számairól, a nagyobb szociális elosztórendszerek állapotáról, mint a 9 éves unokaöcsémnek, az ok-okozati összefüggések megértésében már 5 évvel ezelõtt is lekörözött volna.

Ezzel szerintem zárjuk is le ezt a kommunikációs csatornát.

arty
Nem az abszolut mennyiség a kérdés, értsd már meg! Ha hozol 20ezernyi példát az sem ér semmit, ha mondjuk 200 millióból meríted.

A híradóban heti két eset biztos van, ami arról szól, hogy a hetero pár (férj/feleség, tökmindegy) kinyirta a gyermekét, esetleg kínozta, verte, molesztálta, stb. A világ tele van beteg emberekkel. Mégsem mondanád soha, hogy ne adjunk örökbe gyermeket heteróknak - vajon miért nem?

Képtelen vagy elfogadni, hogy attól, hogy valaki homo (vagy hetero) még lehet normális (vagy épp beteg) elméjû 😊 Ugyan az az egyszerüsítõ és kényelmes mentalitás, amit képviselsz, mint amikor a politikusok be akarják tiltani az aktuális filmet/játékot/mittoménmit, mert kiderül, hogy egy srác az anyja kinyírása elõtt pont azt nézte/játszotta/csesztette. Szarni rá, hogy másik 1 millió nem nyirta ki az anyját, ha 1 igen, akkor az tuti azért volt, mert...

(az ember azt hinné, hogy a politikusok csak népszerûséget akarnak ilyenkor, de a te gondolataid alapján lehet, hogy õk is komolyan gondolják?!)

Forza.

Kicsikém, ha figyeltél volbna 2009-2010-ben, láthattad volna, hogy az unió szerint is jó irányba haladunk, fejlõdünk Bajnai kormánya alatt. Ezt nem egy lefizetett magyar "szakember" állította, hanem független uniós elemzõk.

Erre jön a mindentudó orbánviktor, és gyakorlatilag kõ kövön nem marad az országban: hazánk pénzügyi-hitelezõi megítélése a béka segge alatt, az adórendszer fabatkát sem ér, az oktatás halott, a foglalkoztatás halott, az egészségügy még csak most haldoklik, a nyugdíj odalett, a sajtónak pedig kuss.
Van egy kétbites agyú köztársasági elnökünk, egy pártseggnyaló bíróságunk és adóhatóságunk, és újabb hiteleket vagyunk kénytelenek felvenni az IMF-tõl, hogy be ne dõljön az eltapsolt birodalom - unokáink is fizetni fogják.

Ringasd csak abban a hitben magad, hogy még mindig Gyurcsányék vezetnek.
Gratulálok!

pedobear
Lehet megint manipulálja valaki, hogy ne nyerhessünk...

Bronx South
Ha majd mindenhol elterjed, és törvénybe iktatják hogy ferdehajlamú pár is örökbe fogadhat gyereket, hallani fogsz több esetrõl is. Továbbá nem vagyok benne biztos hogy ez az elsõ eset, ami most ide be lett linkelve.

Amúgy meg ha a végére szúrná a cikk, hogy ez már a 20 ezredik ilyen eset, akkor is ugyanazt a hszt írtad volna, amit lereagáltam.

Ez a tökkelütött azt hiszi, még mindig õ az uniós soros elnök.
Édekes, hogy eddig mindenért a kormány volt a hibás, most meg semmiért sem az. Hibás a bank, hibás az unió, hibás a világegyetem, egy tökéletes, hibátlan dolog van: az orsós-kormány.

Hogy is van ez?

2006-ban minden csatornának kötelezõ volt a tüntetést sugározni. Élõben. Mert különben.
Most még a nyilvános térfigyelõ kamerák sem mûködnek. Micsoda véletlen!

Ez a "nem is volt tüntetés" és "Orbán nem azért nem volt itthon" hazudozás meddig húzhatja még ki a Fidesz idejét?

arty
Mit irhattam volna egy olyan ember hsz-ére, aki egyetlen esetbõl általánosit? 😊))

Irjam azt, hogy "öcsém, te hülye vagy" ... ? 😄

Forza.

A magyarra 54000 vote van, míg a többire 10 meg 100db? 😄
pedobear
Ma kettõtõl fut az új overallszavazás

A lényeg most, hogy mi nyerjünk magyarok!

Szavazzatok itt!

1. Enter Special-ra kattintani
2. Sking Intro-ra kattintani
3. Zárd be amit kidobott szöveg
4. Keresd meg a magyar zászlót és menj rá a VOTE gombra

Bronx South
Ennél hülyébb érvet fel se hozhattál volna.

arty
(ezt nemtom mért irtam igy, mintha csak valami bölcsészt akarnék játszani 😄 )

Forza.

arty
Mondjuk kellene egy olyan tény(feltárás), hogy a homo szülõk alkalmatlamabbak, mint a heterók. Jelenleg arányaiban vszeg egy homo jobban megbecsüli a "nehezen szerzett" gyermekét, mint a sokszor "akaratlanul" teherbe esõ heteró, ergo vszeg ezekben a félresiklásokban a homok sokkal jobban alulreprezentáltak.

Forza.

arty
Ó, akkor ezt imádni fogod:

gugli keresés

Heteró gyerekgyilkos szülõk, egymás hegyén hátán.

Ezért kell engedni, hogy heterók gyermeket vállalhassanak? Ezért!? 😞(( Be kell tiltani és kész, se a heterók, se a homók nem jó szülõk.

(érdekes a logikád 😊 )

Forza.

arty
"Igen, ha valakit arra nevelnek, akkor az lesz. De attól hogy normálisnak látja, még max a hajlam lesz meg csak benne rá.

Hogyne lenne gond, ha megugrana a számuk. Ez egy természetellenes dolog, veszélyezteti a szaporulatot, és a következõ nemzedékek egészséges gondolkodását. Nevezhetjük modern kori ártalomnak is, mint amilyen az allergia pl. A környezet, és a társadalmi hatások torzulnak nemzedékrõl nemzedékre. Kérdés, hogy miért kéne ezt hagyni."

Miért nem lesz meleg a meleg párok gyermeke (mert nem lesz)?
Van annál motiválóbb "példa", mint amikor a szülõ meleg?
Ehez képest mit egy felvonulás, egy csókolódzó meleg pár, a valóvilág?

Természetellenes? Az állatvilágban is csak a valóvilág miatt fordul elõ? 😄
Ókorban nem volt egyáltalán természetellenes... nem csak a világ lett álszentebb, véletlenül, köszönhetõen a vallási fanatikusoknak? 😉

Szaporulattal semmi gond, írtam: 7 mrd. Sok. Éljünk kevesebben, jobban, nem?

Forza.

arty
nem érdekelnek az arányok, túl sokan vagyunk és kész.
lennénk tized ennyien, talán nem bontanánk le a földet... bár vszeg még az is sok 😊

Forza.

pedobear

Bronx South
Te az egy húron pendülõ társaiddal kimagyaráznátok a lehetetlent is. 2 nap semmitmondó eszmecsere után kilyukadt oda a téma, hogy buzinak lenni tulajdonképpen kultúrális örökség, és természetes dolog, minden ellenérv pedig igazságtalan. Hát gratulálok, megint sikerült leszûrnöm ugyanazt az ide író agyakkal kapcsolatban. 😄D

Csak azt nem értem, hogy a lenti példából mennyi kéne ahhoz hogy értelmes választ kapjon az ember ? 10? 20? 30? Vagy tán 1000? Mennyi ?

Mennyi tény feltárása kell ahhoz, hogy az ember belássa hogy nincs igaza ?? Lehet hogy én nem mondok itt nagy igazságokat, de hogy ti se abban teljesen biztos vagyok. 😄

Ha már a föld népességénél tartunk.

Megemlíteném hogy a fehérek is átélték ezt az idõszakot amit 2. demográfiai szakasznak hívunk. Igaz õk az ipari forradalom idején de ha úgy vesszük Afrikában jelenleg is az folyik mint hogy sok más országban is. Igazságtalan lenne itélkezni úgy fölöttük hogy ezt mi is megtettük. Amúgy jelenleg a Földön nem attól kell félni hogy nincs elég táplálék mert abból jól állunk csak rosszul van elosztva. Sõt mint írtam ennél magasabb népességet is eltudunk tartani.

Az igazi gond a környezetszennyezéssel van amely jelentõsen befolyásolja az éghajlatot és ezáltal a növények termékenységét is (és még sok más dolgot is). És nem Fekete-Afrika szennyezi a legnagyobb mértékben a környezetet... Ha Afrikában tömegével szaporodnak az nincs hatással arra hogy hogyan élek pl.: Budapesten. De az hogy a "fejlett" országok milliárd tonnaszámra okodják ki magukból a szennyezõanyagot és ezért nincs nyáron 2 hónapon át essõ és 45 fokos meleg az már igenis érint.

(Kínában a népességnövekedés ugyanannyi mint Franciaországban (0.5%-0.5%))

Danny1987 hozzászólására meg nem tudok mit felelni nc kategória.

Én elképzeltem magam egy etióp gyerek helyébe és nem akarnék meghalni még ha éhes vagyok akkor sem.

Nem említetted de utaltál rá az elfogadó országokkal (legalábbis nekem ez jött át bocs ha nem így gondoltad) 😉. Amúgy Afrikában több helyen is legális a homoszexualitás mint Dél-Afrikában, Eritreában és Csádban is... Bár az kétségkívül igaz hogy a kontinens nagy részén illegális és büntetik.

pedobear
csak úgy tûnik, hogy a fehérek fognak kifingani nem a feketék

pedobear
ez gyilkossági kísérlet volt
meg akarták késelni a magyart

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Mert a fehérek értékébõl szaporodnak a feketék.
A kínaiak belátták hogy túlszaporodtak és egykéznek.
A fehérek csökkenek.
Az araboknál sok helyen csökken stagnál vagy alíg nõ.
A négerek meg szaporodnak.
De mi lesz ha nem lesz ki eteti õket?
Nekem mindegy hogy nem születnek vagy majd halálra döglenek milliók.

Live for nothing or die for something.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

banok
Ez nem válasz. #53985 hozzászólásodból lerí "a fehér faj felsõbbrendûsége" és gõgje - teszem hozzá.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

pedobear
Kihalt a jávai orrszarvú Vietnámban
Megölték az utolsó jávai orrszarvút Vietnámban

szerintem inkább az emberek 90%-át kellene kiirtani.

Hegi90
mármint ha néhány család neveli hülyén.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Idióták mindenhol vannak, a buzik sem kivételek, de tudomásom szerint még a gyámhatóság felelõssége az ilyen dolgok kivizsgálása.

Ilyen alapon ugyanúgy elvehetnénk bármilyen rassztól/vallástól a gyereket, ha hülyén nevelik.

Bronx South
Képzeld egy Etióp gyerek helyébe magad, és megtudod.

És akkor miért pont a fehér ember mondja meg, hogy ki hol mennyire szaporodhat?
Bronx South
Ha már a föld népességénél tartunk.

7 milliárd emberbõl a fehér alig lépi túl az 1 milliárdot, most néztem utána pár adatnak de egyértelmûen sehol nem írják milyen rasszból mennyi van a Földön.

Lehet hogy nem kéne ilyenre még gondolnom se, de az afrikai éhezõket hagyni kéne éhen, ázsiában meg szigorú törvényeket kéne hozni, aminek a hatására kb. 10 éven belül drasztikusan csökkenne az ázsiaiak száma.

Bronx South
Tévedsz barátom, itt jön képbe az amirõl pofáztam 2 napon keresztül. Ferde hajlamú párok ne házasodhassanak, és ne fogadhassanak örökbe gyereket. ilyen jog nem kell nekik, ennyi.

Bronx South
Tessék. Melegek és a leszbikus párok fogadjanak örökbe gyereket, iktassuk törvénybe mindenhol !!! <#levele> Vicc

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jaj szegény görögök. A köcsög juró-etlentic tõke kizsákmányolta õket:

Matematikusok igazolták a görög csalást

Én nem beszéltem sehol bõrszínekrõl.
Ha jól fordítom a szavaidat akkor a fehér embert félted mert elfogadják a melegséget ezáltal kevesebb fehér lesz a jövõben? A Föld szempontjából mindegy ki szaporodik csak a rasszisták nem tudna megbékélni ezzel. (ezzel nem rád céloztam)

Ne keverd a szezont a fazonnal. A szaporulat tipikusan nem az "elfogadó" országokban nagy, hanem afrikában, indiában, kínában...
Hegi90
az ilyentõl meg sürgõsen elvenni a gyereket...

Pluskast
Nemis. Tipikus példa arra, hogy a gyerek azt a viselkedésmintát és azokat a szokásokat követi amit a családban lát. Azért eléggé fura, hogy a gyerek három évesen azt mondta õ nõ akar lenni. Szerintem fogalma sem volt (van) arról, hogy ez mit jelent csak éppen azt látja, hogy mind a 2 szülõje nõ. A szülõk meg nagyon felelõtlenek, hogy ezt hagyják. Egyébként meg ha ennyire akarnak egy lány gyereket miért nem lányt fogadtak örökbe?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
<#shakehead>Nem szabadna az ilyet engedni azért.
>veszélyezteti a szaporulatot

a szaporulattal semmi baj sõt szerintem már nagyon nem kéne tovább szaporodni pedig tudom hogy még 1-2 (akár több) milliárd ember is elférne a bolygón de már ma is nagy teher vagyunk akkor mi lenne késõbb? De a gondolatmenetedet a környezet pusztítására is és még ezernyi káros dologra (alkohol, cigaretta, drog, erõszak, stb stb)

De ki az akit melegnek nevelnek? Ilyenrõl még soha nem hallottam. A tévében mindennaposak a gyilkosságokról szóló hírek meg akciófilmek és ugyanúgy normálisnak láthatja mert a nap 24 órájában ez folyik mégsem alakul ki benne hajlam...
Amúgy mindig azt szoktam mondani hogy engem nem zavar ha sok a meleg (férfi) legalább több nõ jut nekem 😊

| #53970 <- ez meg érdekes és hihetetlen is egyszerre, érdekes mert az ilyen hírek egyszerre csak nagyon felkapottak lettek a nyugati médiában gyakran már azt hiszem hogy úgymond vadásznak rá, hihetetlen meg azért hogy ilyen egyáltalán megtörténhet...

Hegi90
és ezt melyik kisujjadból szívtad ki?