Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ezzel szerintem zárjuk is le ezt a kommunikációs csatornát.
A híradóban heti két eset biztos van, ami arról szól, hogy a hetero pár (férj/feleség, tökmindegy) kinyirta a gyermekét, esetleg kínozta, verte, molesztálta, stb. A világ tele van beteg emberekkel. Mégsem mondanád soha, hogy ne adjunk örökbe gyermeket heteróknak - vajon miért nem?
Képtelen vagy elfogadni, hogy attól, hogy valaki homo (vagy hetero) még lehet normális (vagy épp beteg) elméjû 😊 Ugyan az az egyszerüsítõ és kényelmes mentalitás, amit képviselsz, mint amikor a politikusok be akarják tiltani az aktuális filmet/játékot/mittoménmit, mert kiderül, hogy egy srác az anyja kinyírása elõtt pont azt nézte/játszotta/csesztette. Szarni rá, hogy másik 1 millió nem nyirta ki az anyját, ha 1 igen, akkor az tuti azért volt, mert...
(az ember azt hinné, hogy a politikusok csak népszerûséget akarnak ilyenkor, de a te gondolataid alapján lehet, hogy õk is komolyan gondolják?!)
Forza.
Erre jön a mindentudó orbánviktor, és gyakorlatilag kõ kövön nem marad az országban: hazánk pénzügyi-hitelezõi megítélése a béka segge alatt, az adórendszer fabatkát sem ér, az oktatás halott, a foglalkoztatás halott, az egészségügy még csak most haldoklik, a nyugdíj odalett, a sajtónak pedig kuss.
Van egy kétbites agyú köztársasági elnökünk, egy pártseggnyaló bíróságunk és adóhatóságunk, és újabb hiteleket vagyunk kénytelenek felvenni az IMF-tõl, hogy be ne dõljön az eltapsolt birodalom - unokáink is fizetni fogják.
Ringasd csak abban a hitben magad, hogy még mindig Gyurcsányék vezetnek.
Gratulálok!
Amúgy meg ha a végére szúrná a cikk, hogy ez már a 20 ezredik ilyen eset, akkor is ugyanazt a hszt írtad volna, amit lereagáltam.
Édekes, hogy eddig mindenért a kormány volt a hibás, most meg semmiért sem az. Hibás a bank, hibás az unió, hibás a világegyetem, egy tökéletes, hibátlan dolog van: az orsós-kormány.
Hogy is van ez?
Most még a nyilvános térfigyelõ kamerák sem mûködnek. Micsoda véletlen!
Ez a "nem is volt tüntetés" és "Orbán nem azért nem volt itthon" hazudozás meddig húzhatja még ki a Fidesz idejét?
Irjam azt, hogy "öcsém, te hülye vagy" ... ? 😄
Forza.
A lényeg most, hogy mi nyerjünk magyarok!
Szavazzatok itt!
1. Enter Special-ra kattintani
2. Sking Intro-ra kattintani
3. Zárd be amit kidobott szöveg
4. Keresd meg a magyar zászlót és menj rá a VOTE gombra
Forza.
gugli keresés
Heteró gyerekgyilkos szülõk, egymás hegyén hátán.
Ezért kell engedni, hogy heterók gyermeket vállalhassanak? Ezért!? 😞(( Be kell tiltani és kész, se a heterók, se a homók nem jó szülõk.
(érdekes a logikád 😊 )
Forza.
Hogyne lenne gond, ha megugrana a számuk. Ez egy természetellenes dolog, veszélyezteti a szaporulatot, és a következõ nemzedékek egészséges gondolkodását. Nevezhetjük modern kori ártalomnak is, mint amilyen az allergia pl. A környezet, és a társadalmi hatások torzulnak nemzedékrõl nemzedékre. Kérdés, hogy miért kéne ezt hagyni."
Miért nem lesz meleg a meleg párok gyermeke (mert nem lesz)?
Van annál motiválóbb "példa", mint amikor a szülõ meleg?
Ehez képest mit egy felvonulás, egy csókolódzó meleg pár, a valóvilág?
Természetellenes? Az állatvilágban is csak a valóvilág miatt fordul elõ? 😄
Ókorban nem volt egyáltalán természetellenes... nem csak a világ lett álszentebb, véletlenül, köszönhetõen a vallási fanatikusoknak? 😉
Szaporulattal semmi gond, írtam: 7 mrd. Sok. Éljünk kevesebben, jobban, nem?
Forza.
lennénk tized ennyien, talán nem bontanánk le a földet... bár vszeg még az is sok 😊
Forza.
Csak azt nem értem, hogy a lenti példából mennyi kéne ahhoz hogy értelmes választ kapjon az ember ? 10? 20? 30? Vagy tán 1000? Mennyi ?
Mennyi tény feltárása kell ahhoz, hogy az ember belássa hogy nincs igaza ?? Lehet hogy én nem mondok itt nagy igazságokat, de hogy ti se abban teljesen biztos vagyok. 😄
Megemlíteném hogy a fehérek is átélték ezt az idõszakot amit 2. demográfiai szakasznak hívunk. Igaz õk az ipari forradalom idején de ha úgy vesszük Afrikában jelenleg is az folyik mint hogy sok más országban is. Igazságtalan lenne itélkezni úgy fölöttük hogy ezt mi is megtettük. Amúgy jelenleg a Földön nem attól kell félni hogy nincs elég táplálék mert abból jól állunk csak rosszul van elosztva. Sõt mint írtam ennél magasabb népességet is eltudunk tartani.
Az igazi gond a környezetszennyezéssel van amely jelentõsen befolyásolja az éghajlatot és ezáltal a növények termékenységét is (és még sok más dolgot is). És nem Fekete-Afrika szennyezi a legnagyobb mértékben a környezetet... Ha Afrikában tömegével szaporodnak az nincs hatással arra hogy hogyan élek pl.: Budapesten. De az hogy a "fejlett" országok milliárd tonnaszámra okodják ki magukból a szennyezõanyagot és ezért nincs nyáron 2 hónapon át essõ és 45 fokos meleg az már igenis érint.
(Kínában a népességnövekedés ugyanannyi mint Franciaországban (0.5%-0.5%))
Danny1987 hozzászólására meg nem tudok mit felelni nc kategória.
Én elképzeltem magam egy etióp gyerek helyébe és nem akarnék meghalni még ha éhes vagyok akkor sem.
meg akarták késelni a magyart
Live for nothing or die for something.
A kínaiak belátták hogy túlszaporodtak és egykéznek.
A fehérek csökkenek.
Az araboknál sok helyen csökken stagnál vagy alíg nõ.
A négerek meg szaporodnak.
De mi lesz ha nem lesz ki eteti õket?
Nekem mindegy hogy nem születnek vagy majd halálra döglenek milliók.
Live for nothing or die for something.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Megölték az utolsó jávai orrszarvút Vietnámban
szerintem inkább az emberek 90%-át kellene kiirtani.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ilyen alapon ugyanúgy elvehetnénk bármilyen rassztól/vallástól a gyereket, ha hülyén nevelik.
7 milliárd emberbõl a fehér alig lépi túl az 1 milliárdot, most néztem utána pár adatnak de egyértelmûen sehol nem írják milyen rasszból mennyi van a Földön.
Lehet hogy nem kéne ilyenre még gondolnom se, de az afrikai éhezõket hagyni kéne éhen, ázsiában meg szigorú törvényeket kéne hozni, aminek a hatására kb. 10 éven belül drasztikusan csökkenne az ázsiaiak száma.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Matematikusok igazolták a görög csalást
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a szaporulattal semmi baj sõt szerintem már nagyon nem kéne tovább szaporodni pedig tudom hogy még 1-2 (akár több) milliárd ember is elférne a bolygón de már ma is nagy teher vagyunk akkor mi lenne késõbb? De a gondolatmenetedet a környezet pusztítására is és még ezernyi káros dologra (alkohol, cigaretta, drog, erõszak, stb stb)
Amúgy mindig azt szoktam mondani hogy engem nem zavar ha sok a meleg (férfi) legalább több nõ jut nekem 😊
| #53970 <- ez meg érdekes és hihetetlen is egyszerre, érdekes mert az ilyen hírek egyszerre csak nagyon felkapottak lettek a nyugati médiában gyakran már azt hiszem hogy úgymond vadásznak rá, hihetetlen meg azért hogy ilyen egyáltalán megtörténhet...