61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
ManoNegra #55460 *húszmilliárd -
ManoNegra #55459 Jaja. Egymilliárd dollár kölcsönből huszmillió lesz hét év alatt, úgy hogy tizenegymilliárdot visszafizettünk. Tök faja! -
#55458 Én is a tiédet, annak megfelelően válaszolok. Akkor most osztozunk az ötösön ? -
#55457 Nem vártam mást. Lottóznom kéne, annyira tudom előre minden válaszod. :) -
#55456 Tudod mi az egyáltalán? -
ManoNegra #55455 Vagyúgy. Na azzal kitörölhetjük. -
#55454 De. Úgy hívják kamatkedvezmény. -
#55453 Szerintem te valami mást vártál, mert még mindig az az álláspontom hogy ha züllödt a nép akkor mint egy részeg qrwát össze vissza lehet qrni. Viszont ne akard már összehasonlítani az usa helyzetét magyarországéval, igaz a nép tukó ott is, de a történelme kicsit máshogy alakult mint a miénk. -
ManoNegra #55452 Tényleg! Az IMF-ben benne vagyunk mi is bizonyos összegű törzstőkével, nem? Jutalék nem jár nekünk? :D -
#55451 :D Köszi. Erre vártam. :DD -
#55450 -
#55449 Ezt beszéld meg Lantee barátoddal légyszíves, ő szerinte egy ország sorsáért felelős a nép is, én ebben adtam igazat neki. -
#55448 Pl. vízkészlet ? kedvező mezőgazdasági feltételek ? kedvező földrajzi elhelyezkedés ? Ha beütne valami világméretű katasztrófa a bolygóra, olyan területen vagyunk hogy minden feltétel(!) megvan a túléléshez. "a másik lehetőség pedig valami olyasmi, amiről csak a fejesek tudnak." #55440 -
ManoNegra #55447 Ők pont azért jöttek, nem a gazdaságunk stabilizálásáért. :D -
#55446 Inkább, bár én már áttettem külföldi bankba a kis lóvém. Az IMF sem fog más kérni, mint amit viktoréknak amúgy is meg kellett volna tenni. -
Ironman2 #55445 Hát akko' mán inkább jöjjön az ájemef,mint ha elvennék a zemberek megtakarítását -
#55444 Tehát dobtad a megállapításod, miszerint "...de mit is vár akárki is egy olyan nemzettől aki szabadidejében mónika showt, valóvilágot etc. néz, mert neki az a szórakozás,...". Most már a történelem a hibás, nem a "mónika show". -
ManoNegra #55443 Mit lehetne mondani azon kívül, hogy a fidesz is ekúrta? -
#55442 azért nem fura,hogy soha nem aktuális dolgokról van szó?
csak a zsidózás..;) -
#55441 Az amerikaiakról még egy összefoglaló videó is készült hogy mekkora síkhülyék, és hülyék is mert fogalmuk sincs arról hogy miért fizetnek adót, hova megy a lóvé amiért megdolgoztak, bár az USA nagyhatalom az ahol vannak történelmileg kicst eltér MO helyzetétől, nem tartana az ország itt ha az emberek észbekaptak volna már korábban, helyette 2x is megválasztották a szart, meg hát újra szart választottak, de ki gondolta volna ? -
ManoNegra #55440 Ha azt mondjuk hogy elfogadjuk az izraeli miniszterelnök szavait, akkor ez tényleg jó kérdés. Két lehetőséget látok. Egyszer azt, hogy itt volt az egyik legkissebb ellenállás a felvsárlással szemben, a másik lehetőség pedig valami olyasmi, amiről csak a fejesek tudnak. Occam elve alapján az első, de ha Te tudsz valamit, akkor megoszthatnád velünk. -
Lantee #55439 Kíváncsi lennék, hogy mondjuk Hollandiát hova helyeznétek el azon a bizonyos "zsidó uralom + pénzügyi összeesküvés" térképen? Drog liberalizáció, prostitúció engedélyezése, bevándorlók töménytelen mennyiségben, állandó harc a vízzel (tenger + folyók), és mégis az egyik legerősebb gazdaság, az egyik legerősebb demokrácia, az egyik legütemesebben fejlődő nép.
Vagy beszélhetünk Dániáról is. Ott annyi víz van, aztán a zsidók mégis a mi kis szerencsétlen hazánkat választják? Hogy van ez? Miért pont egy méreténél fogva jelentéktelen, gazdaságilag esélytelen, se tenger, se hegy ország érdekli azokat a gaz cionistákat? -
#55438 Nem tudom hogy itt olvastam vagy máshol, de felettébb érdekes hogy ebben a nagy gazdasági minuszban ami van, ki vagy kik tudnak lassan cégbirodalmat kiépíten Magyarországon, az utólag alapított céget 40 milliárdos alaptőkére jegyezték be. Cikk. -
#55437 ...de mit is vár akárki is egy olyan nemzettől aki szabadidejében mónika showt, valóvilágot etc. néz, mert neki az a szórakozás,...
Jaja. Az amerikai átlag-fiatal meg mindig kvantumfizikai előadást és társadalomismereti műsorokat néz. Biztos ezért az USA a világ ura. -
#55436 Túl a gúzsba kötő függetlenségen -
ManoNegra #55435 Azt szerintem soha nem hirdettük mi magyarok, hogy felsőbbrendűek lennénk. Sokra hivatott, azt még igaznak tartanám, de nem gazdasági téren hivatott sokra. Ez mindenki számára nyilvánvaló. Manapság pedig ezen kívül semmi sem számít... -
#55434 Ha én szerencsétlen vagyok, akkor te legyél Lantschild, és akkor nekem is jólesik meg kvittek is vagyunk. A Magyarok is hibásak, azt soha nem mondtam hogy nem hibásak, de mit is vár akárki is egy olyan nemzettől aki szabadidejében mónika showt, valóvilágot etc. néz, mert neki az a szórakozás, a fiatalok is max akkor voltak képesek összegyűlni, mert be akarták zárni a ZP -t. Az úgynevezett "márciusi ifjak" kicsit komolyabb dolgok miatt gyűltek egybe nem ? Ez már nem az a Magyar aki volt a történelemben, hibásak, ebben egyet értek. -
Lantee #55433 Te szerencsétlen! Akkor miért nem a magyarokat szidod?! Ha hagyja magát ez a "felsőbbrendű, sokra hivatott, nagyszerű" nemzet, a mocskos cionisták által felvásároltatni saját magát, akkor most ki is a hülye? -
Lantee #55432 "veled egy húron pendül"
Ezt kifejtenéd bővebben? Tudom, nehéz kérés, de ha lennél szíves a magyarázatodból kihagyni a "kommunista" a "zsidó" és a "liberálbolsevik" szavakat, valószínűleg jobban megérteném, hogy mire is gondolsz pontosan. -
#55431 De ebből a videóból azért sok irányba el lehet indulni.
Az első a régebbi vitákhoz kapcsolódik, mikor azt mondtam hogy a zsidók igenis elfoglalják MO -t, erre azt a választ kaptam hogy miért kéne bárkinek is egy ilyen kis ország mint a miénk. Én tudom hogy miért kell nekik, de itt többen kiröhögtek, tehát ők nem tudják.
"felvásároljuk Manhattant, Magyarországot" - Biztos okuk van rá.
Továbbá. Nem tudom hogy feltűnt-e bárkinek is, jópár(!) éve itt csak folyamatos elkúrás megy, ismeretlen magánkezekbe való eladások, stb. Maradjunk az elkúrásnál. Szerintem nem sok olyan ország van itt Európában, ahol a szarabbnál szarabb kormányok váltják egymást, leépítve az országot. Én ezt csak is hátsó érdektőkével tudnám magyarázni, akiknek érdekük hogy ez az ország a földel egyenlő legyen.
Továbbá. A Magyarok tömegei hagyják el az országot a jobb élet reményében, az egészségügy padlón, azaz nem kap a beteg megfelelő ellátást és társai.
Lehetne itt még folytatni a sort, én nem azért zsidózok mert jólesik. Ha a franciák vagy németek csinálnák azt amit a zsidók akkor nem a zsidók lennének szídva, -
ManoNegra #55430 Azt azért Te is látod, hogy Izrael és Magyarország gazdasági helyzete finoman szólva sem összehasonlítható. És akkor még nem beszéltünk a világpolitikában betöltött szerepükről, atomhatalmi státuszukról...
Nem lehet az almát a körtéhez hasonlítani. Vagyis lehet, de nincs sok értelme. -
#55429 OV:
"Arra a felvetésre, hogy az IMF-nek lehetnek feltételei, azt mondta: „majd meglátjuk, nem nagyon hiszem, hogy a magyar gazdaság mostani állapota mellett, amelyet erős alapok jellemeznek, nekünk kölcsönre volna szükségünk. Tehát mi, ha pénzre van szükségünk, akkor kimegyünk a pénzpiacokra, bocsátunk ki állampapírt, kötvényt, kincstárjegyet, azt megveszik”."
Tehát olyan kurva jók vagyunk, hogy csinálunk amit akarunk.
Shimon Peres:
"Egy olyan kis országtól, mint a miénk ez fantasztikus - felvásároljuk Manhattant, Magyarországot, Romániát, Lengyelországot. Nem látom, hogy problémáink lennének. Köszönhetően tehetségünknek, kapcsolatainknak, dinamizmusunknak bármit megtehetünk."
(szabadfordítás szabadfordítása, ergo vszeg nagyon pontatlan)
Baromi vaknak kell lenni, hogy ne ugyan azt a magabiztos, arrogáns hozzáállást lássuk e két nyilatkozatban (utóbbiba meg mindenki pluszban még azt lát bele, amit csak akar). -
#55428 most akkor kipateroltuk az IMF-et vagy nem?
hogy van ez?
ez hozzá nem értő -
ManoNegra #55427 Én csak egy politikust, aki dicsekszik az elért eredményekkel. A mi politikusainknak nincs okuk büszkének lenni. -
#55426 Egy vérbeli konteós itt egy világuralomra törő cionista szabadkőműves hüllőembert lát, aki a HAARP-ot használja az agyhullámaik manipulálására. :D -
#55425 Én itt csak egy arrogáns, hibbant seggfejet látok.
PONT olyan, mint a mi politikusaink. -
#55424 Beszúrnám akkorában hogy kilyukassza a képernyődet, de ezzel kell beérned:
így propagandázzál, meg kg fideszezzél. -
Garfield #55423 Blogban találtam:
Javaslat import termékekkel kereskedő cégeknek árajánlat szövegébe: "Forintban adott árajánlatunk bármely kormánytag legközelebbi gazdasági jellegű nyilatkozatáig érvényes."
-
Garfield #55422 Pontosan. És bizony nem kevés olyan ember lesz az országban, aki csont nélkül be fogja kajálni ezt az ócska mindenrőlazájemeftehet propagandát. -
#55421 Ugyan én nem szavaztam és nem is fogok csak közelebb áll a nézeteimhez a Fidesz politikája, viszont az elmúlt hetek, hónapokban való beszélgetéseimből veled, ha következtetek, ha neked valaki igazat ad az vagy veled egy húron pendül, vagy nem normális !