61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
remark #55500 Veszítesz - veszítesz. Tehát ugyanaz a kettő. -
remark #55499 A kifosztásnak több formája van. Én ebből kettőre mutattam rá. De nem csak ez a kettő létezik. -
neB #55498 bár nem összefoglaló de mai hír:
Arab országok támogatnák az Irán elleni akciót -
#55497 "az úgynevezett arab világ előbb támadná meg iránt mint izraelt."
:O
ezt nem tudtam. szívesen olvasnék a témában valami jó összefoglaló írást, tudsz ilyet? -
#55496 Én is úgy tudom, hogy Irán és Szaúd-Arábia nagyon rühelli egymást. -
#55495 "bár nem vagyok tisztában az akkori arab erőviszonyokkal, de az a 4 ország azért gondolom közel sem az arab világ egésze :)"
De az egész arab világ nem tud egyesülni ott is ellentétek vannak. Másrészt izraelnek így is nagyon jó esélye van mivel technikailag messze verik az arab világot.
Iránt nem számítanám bele a tipikus arab világba mert az úgynevezett arab világ előbb támadná meg iránt mint izraelt.
-
#55494 bár nem vagyok tisztában az akkori arab erőviszonyokkal, de az a 4 ország azért gondolom közel sem az arab világ egésze :)
a nukleáris erő valóban érdekes helyzetet teremtene, ezt el is felejtettem, viszont ha iránnak is lesz, akkor nem kell háboruzni, elég pár célbajuttatott bomba...
nem élnék izraelben :) -
#55493 Nem. -
Garfield #55492 Eddig még csak 1345 milliárdot szántak rá. Az IMF-es és egyéb ilyen, nemzetközi szervezetek által nyújtott hitelcsomagok az államadósság durván hatodát teszik csak ki. -
ManoNegra #55491 A manyup pénzek nagyja pont oda vándorolt nem? -
#55490 Sem bírságot fizetni, sem falat lebontani nem hajlandó a nagybányai polgármester
Nagyon helyes. -
#55489 http://www.bajaitelevizio.hu/?p=3602
"Pápai Mariann I. évf. óvodapedagógus hallgató Eötvös József Főiskola:
A cigányok általában tehetségesek, mindenki tehetséges valamiben, és ezt ugye ki is nyilvánítják, ez általában tetszik, mert mindenkinek tetszik a cigányzene, szerintem nincs olyan ember, akinek nem tetszene. Hát, egyéb hagyományok ezen kívül, ami esetleg nem tetszhet, azt nem tudom, mert mindenkinek más és más, de így összességében a kultúra, és a hagyomány – azzal nincs problémája senkinek sem. "
Micsoda szókincs:)
"Raicsné Dr Horváth Anikó docens Eötvös József Főiskola:
Másképp kell, nagyon nagy empátia kell hozzájuk, és teljesen más szempontból kell megközelíteni őket, mint az átlagos, nem cigány hallgatókat, ösztöndíjakat kell intézni, tehát anyjuk helyett anyjuknak kell lenni gyakorlatilag, tehát a családot pótolni kell."
A felnőtt értelmiségi cigányt is pelenkázni kell.
Magyarország halott.
-
Garfield #55488 IMF sehol sem volt, amikor lenyúlták a manyup-pénzeket. -
#55487 mondjuk meg őszintén, mindenki azt várja.. na ezt hogy a faszba magyarázzák ki
walking dead-re emlékeztet a szitu;)
-
remark #55486 Hát akko' mán inkább jöjjön az ájemef,mint ha elvennék a zemberek megtakarítását
A kettő ugyanaz a dolog. -
#55485 azt még lehet;) -
#55484 -
#55483 ,,MENJÜNK TÜNTETNIIIIIIIIIIIH" -
#55482 hogy is szól a dal... "álmodj királylány..." -
#55481 Osztrák sajtó: a magyar "kormányváltás volna a legkedvezőbb sokk"
Aggasztónak találja a Financial Times feltörekvő piacokkal foglalkozó blogja, hogy a magyar kormány sem a jegybankkal, sem a Nemzetközi Valutaalappal nem egyeztetett előzetesen a döntésről, hogy új megállapodást szeretne kötni az IMF-fel és az EU-val. Az osztrák sajtóban megjelent vélemények szerint Olaszországhoz hasonlóan Magyarországon is egy "kormányváltás volna az elképzelhető legkedvezőbb sokk". -
#55480 Egyetértek. -
Lantee #55479 Amit annyival kiegészítenék, hogy az arabok soha nem voltak képesek igazán összefogni. Ha egyszer megtennék, valóban nagy változást hoznának erre a bolygóra, de mivel képtelenek rá, ezért nincs mitől félnie se Izraelnek, se senkinek. -
#55478 "Izrael egy kis senki. Azért ugrálhat, mert az USA (is) ott áll mögöttük.
"
Hát őőőő.........
Izraelnek van a világon a legjobban kiképzett hadserege a technikáról és a nukleáris fegyverekről ne is beszéljünk.
"Ha a körülöttük levő arab államok egyszer összefognak, besózott szántóföld marad a zsidó államból."
67-ben szétverte a legerősebb arab államokat és azóta csak erősebb lett.
Ha az arabok összefognak akkor is izrael győz.
-
#55477 kerényinek egy kis ihlet.. -
#55476 fehéren, feketén a tervek..
alias a történelem megismétli önmagát -
#55475 sztem nagyon egyszerű..
az IMF megvárja amíg odáig fajul a szitu, hogy magyar nép döntse el mit akar a jövőben..
te adnál hitelt egy ilyen hazudozó bandának?
most őszintén...
eddig a szóvívő tanodában azt hitték bármit meglehet etetni odakint is..
élvezze ki mindenki a karácsonyt;) ha borul a szar, és jobbik kimegy az utcára ((a dugi arzenállal))
lehet tippölni milyen szép világ jön most -
Ironman2 #55474 3 mellű nő az Index címlapján! DDDD -
ManoNegra #55473 Nagy mozgástere nincs az országnak, ha Orbánékat megalázzák azt lesz.rom, de nekik nem probléma a chf meg a 450 forintos benzin... -
Garfield #55472 Bár őszintén megvallva szerintem túl nagy izmozás nem lesz, mert elég szar helyzetben van az ország, hogy ők ne csináljanak belőle büszkeségi kérdést, másrészt azért nyugaton kellően tisztában vannak az ország _valós_ helyzetével ahhoz, hogy tudják, a megalázás (értsd: a szaros vödör magunkra rántása) akkor bekövetkezik, amikor a magyar kormány képviselője tárgyalásokat kezdeményez az IMF képviselőivel a hitelkeretről. -
Garfield #55471 Orbánék sunyiságát ismerve még talán jól is jönne nekik, ha az IMF kicsit egzecírotatja őket, mert akkor a rajongókat annál jobban lehet majd hergelni gonoszájemefirányittyaazországot dumával. Persze olyan apróságokra nem fognak kitérni, hogy az IMF nem az országot alázza meg esetlegesen, hanem azt a kormányt, amelyik másfél évig hülyített mindenkit azzal, hogy nincs szükség az IMF-re, aztán kiderül, hogy mégis. -
#55470 Milyen alapon dönt a NATO arról, hogy melyik oldalra áll ? Egyáltalán milyen érdekekről van itt szó ? -
ManoNegra #55469 [URL=http://hvg.hu/gazdasag/20111118_fintimes_benoit_anne#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_11_18]Financial Times: jöhet a "következő szög" a magyar koporsóba[/URL]
Eléggé kicsi az esélye, hogy a jelenlegi helyzetben az IMF bármilyen programról is megegyezzen Magyarországgal - írja a Financial Times szerkesztőségi blogjában a francia Société Générale feltörekvő piaci elemzői részlegének vezetője. Benoit Anne szerint nem elképzelhetetlen, hogy az IMF most elégtételt vesz a korábbi sérelmekért, és a "következő szög a koporsóba" egy hitelminősítőtől jöhet az esetleges leminősítéssel.
Szép kilátások... -
#55468 Amúgy problémád akadt a schild végződéssel, megrágalmaztál azzal hogy lezsidóztalak. Mesélj már egy kettőt azokról a schild végződésű úriemberekről, vagy ha konteó számba veszed őket még az is lehet hogy nem is léteznek/tek, tehát az hogy lezsidóztalak alaptalan. Vagy mégsem ? -
#55467 Az a baj hogy te már a konteó fogalmával se vagy tisztában. -
Garfield #55466 Bármilyen más hír is jöhet, a konteózásnak megvan a maga topikja. -
Garfield #55465 Volt időszak, mikor a topik hemzsegett a cigányozástól, úgy tűnik, hogy most a zsidózó konteózás a favorit. Majd elmúlik ez is. -
#55464 Van annyi bank, befektető cég, stb a világon hogy azt mondhassam, talán Izrael a legkevesebb gond. Balhézik az usával egyetemben, kitöltik a médiát napi szinten, de a fontos dolgok a pénzvilágban történnek, a fejes jewsek alias ciók központja viszont London. -
#55463 Izrael egy kis senki. Azért ugrálhat, mert az USA (is) ott áll mögöttük.
Ha a körülöttük levő arab államok egyszer összefognak, besózott szántóföld marad a zsidó államból.
Inkább kussolniuk kellene, meghuzni magukat és jó viszonyt keresni - de nem! Még nekik áll feljebb, szinte idegelik az egész világot, mintha direkt háborút akarnának. Szvsz ez ostobaság és egyszer visszaüthet.
Abban látom a párhuzamot, hogy a vikiék ugyan ezt tették: magunkra haragitottunk mindenkit, holott lám IMF nélkül hova tartottunk... (oké, lehet h IMF is csak elodázni tud, most ezt hagyjuk). Ezt miért kellett? Miért kell játszani a janit, ha tudjuk, hogy nem vagyunk janik??? -
#55462 De ha már feljött az USA, itt van az egyik dolog amiért kitesz az usa adósága a WTC -nek megfelelő két tornyot. :DDDD hát ennyi. Az amerikai majmoknak fontosabb volt tombolni az utcán mikor felröppent a hír arról hogy megölték bin ladent lol. most meg megy a dühöngés a wall streeten, most is letartóztattak kb. 300(!) embert. De eddig hol volt az amerikai nép ??? Majd néznek ők is mikor nem lesz fillérekért ócsó benzin, és jönnek a további megszorítások. -
#55461 Hát nem egészen. Nem mindegy, hogy 1-2 milliárd eurónyi kölcsönt hány százalék kamatra kell visszafizetni, ráadásul olyan helyzetben, amikor a kutya se adna egy petákot sem.