61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#55660 "Mert az elmúlt hetekben teleszemetelik vele ezt a topikot ahelyett, hogy a megfelelőben osztanák az észt?..."
Ne haragudj de neked ezt tolerálnod kéne úgy ahogy tolerálják azt is hogy felbukkansz a mentalitásban böfögsz aztán lelépsz.
"Akkor ezek szerint mégsem esik szét? Vagy délután fél 5-kor fog változni az ezzel kapcsolatos álláspont? "
Az értelmezéssel vannak gondok. -
Garfield #55659 Na mindegy, véleményem szerint a konteóknak semmi helye ebben a topikban, arra megvannak a megfelelő topikok a tudományosnak mondott alfórumban. Ez hírtopik lenne vagy mi. -
Garfield #55658 A mi tartozásunk is ilyen fedezetlen pénz egészen addig, amíg vissza nem fizettük!
Ha mi fedezet nélküli pénzt kapunk, akkor azt is adunk vissza, nemdebár, az miért is lenne jó a hitelezőknek? Vagy mégsem erről van szó, merthogy amikor kipótoljuk vele az államháztartási hiányunkat, abban a pillanatban nagyon is valós pénz lesz, mert csökken a hiány... -
ManoNegra #55657 Az nem titok meg elmélet, hogy sokkal több pénz mozog a világban, mint amire fedezet van! A mi tartozásunk is ilyen fedezetlen pénz egészen addig, amíg vissza nem fizettük! És ettől dögődik a világ, a pénzügyi szélhámosok miatt!! Tessék konteo... -
Garfield #55656 Akkor minek lovagolsz a konteo vs nem konteo témán
Mert az elmúlt hetekben teleszemetelik vele ezt a topikot ahelyett, hogy a megfelelőben osztanák az észt?...
Ha nem látod az egyesítési kisérleteket az már nem az én bajom.
Akkor ezek szerint mégsem esik szét? Vagy délután fél 5-kor fog változni az ezzel kapcsolatos álláspont? -
Garfield #55655 Kérlek, olvasd végig mégegyszer azt a hozzászólást, amire válaszoltál. Nekem azzal van bajom, amikor a konteózás lemegy egy parttalan titok-halmozásba, ami csak arról szól, hogy ki tud minél több, minél izgalmasabb elméleteket összehordani: ez vezet oda végül, hogy egyszerre fantáziálunk ugyanazon szervezet önkényuralmáról és felbomlásáról. Az elméletkreálásról meg annyit, hogy például egyszerűbb lenne az adott esemény vagy szervezet kapcsán utánaolvasni a hivatalos dolgoknak, mert lehet, hogy az sokmindent megmagyarázna, és akkor az ilyen ismerethiányt nem kellene elméletalkotással pótolni.
U.i.: Szerintem rossz hozzászólást idéztél, mert a linkeltben én sehol sem látom, hogy lehülyéztelek volna. -
#55654 "Nekem tőkmindegy,"
Akkor minek lovagolsz a konteo vs nem konteo témán
"csak azt döntsük már el, hogy most annak örülünk, hogy hamarosan szét fog esni, vagy világvégét/NWO-t vízionálunk az erősödő európai integráció láttán."
Ha nem látod az egyesítési kisérleteket az már nem az én bajom.
Az én bajom az hogy a jövő szopás lesz.(mindenkinek) -
ManoNegra #55653 Miért kéne bárkinek megondani hogy miben higgyjen a másik? Azzal egyetértek, hogy mindennek megvan a maga helye, de sok olyan dolog van, amit egyszerűen nem lehet megmagyarázni máshogy, csak úgy hogy elmegyünk egyfajta elmélet felé. És ha ezt közlöm, akkor lehülyézel... -
Garfield #55652 Mázlista. -
Garfield #55651 Nekem tőkmindegy, csak azt döntsük már el, hogy most annak örülünk, hogy hamarosan szét fog esni, vagy világvégét/NWO-t vízionálunk az erősödő európai integráció láttán. Ebben én elsőre nem látok semmi koherens szemléletet - bár egy magyarázat lenne: a konteósoknál a lényeg nem is az igazság megismerése, hanem inkább az a lelki állapot, mely szerint valamely titokba való beavatottság, vagy legalábbis más, csoportképző ismérv (pl. spéci tudás vagy világnézet) szerint él az illető. Ilyenkor nem az lesz a lényeg, hogy a titok/extra tudás tárgyát minél jobban felderítsék, hanem maga az, hogy minél több titkot ismerjen meg. (Ahogy valaki nem egy konkrét lányba/férfibe szerelmes, hanem maga a "szerelmesnek lenni" érzést keresi.) Ha viszont egy dolog már túl populáris lesz, az létrehozza a maga ellen-konteóját, vagyis a vérbeli konteós azt fogja mondani, hogy ez igazából csak elterelő hadművelet a tuggyukkik részéről, hogy elfedjék az igazságot és befogják az igazságkeresők száját.
Nagyszerű példa erre az NWO topik eme hozzászólása, vagy a túlzottan elhasznált közös tudás/értékrendre a mentalitásos topik ezen hozzászólása. -
#55650 Köszöntem akkor ! -
#55649 A kopasz férfi nyerte meg a két milliárdot! -
#55648 napiszaron már fent is van a tükröstrendi fotója a szelvénnyel:D -
#55647 Elvitték az ötöslottó főnyereményét
Nagyon irigylem az ipsét.
Lövöldözés a soroksári Auchannál -
#55646 Kaptál egy pluszt tőlem is. :) -
#55645 Köszi! -
#55644 kaptál egy pluszt -
#55643 Tessék, nyomtam egy pluszt, hogy megszabadulj ettől a büntetéstől, de 1 nap csak egyet lehet adni. :D -
#55642 Így lett multimilliomos a halálra ítélt faluból -
Garfield #55641 Le van pontozva: alapból -50 alatt elrejti, de ezt állíthatod a profilodban. -
#55640 Mert okos emberek nyomják a mínusz jelet orrba-szájba. -
#55639 Miért rejti el a hozzászólásaidat a forum? -
#55638 Próbálkozások mindig lesznek ahogy voltak is.
Ne feledd a római birodalom is megbukott meg még vagy egy tucat másik. -
Garfield #55637 Attól még hogy ti nem hisztek benne nem kell a másikat kigúnyolni mert nem tudhatjátok az igazságot. Lehet hogy ő téved és nektek van igazatok és nem történik semmi de lehet hogy neki és akkor jaj nekünk. Mivel egyik félnek sincs döntő bizonyítéka ezért fölösleges a gúnyolódás.
Hadd kérdezzek vissza: ha ez lenne a követendő, akkor vajon miért lesz valaki zsidó és/vagy szabadkőműves, mert vagy nem ért egyet az aktuálisan futó konteóval vagy épp kifejezetten azzal ellentétesen vélekedik? -
#55636 Mint már mondtam el van hülyítve a társadalom.
Már nem igazán kell titkolózni a világ tele van hasznos idiótákkal.
-
Garfield #55635 Én már ott kezdem elveszíteni a fonalat, hogy miközben az Európai Egyesült Államok a NWO megtestesülése, a másik oldalról meg az EU-nak évei vannak hátra és szétesik teljesen. Érdekes dolog lehet hinni két, egymást kizáró dologban párhuzamosan. -
#55634 Ja azt is nagyon szeressük...a betelefonáló emberek 99%-nak egy vasa sincs -saját elmondásuk alapján píz energiát kérnek- de azért arra volt pénz hogy 300Ft-ot elbasszanak ilyen baromságokra.Az ilyen meg is érdemli.Röhögni viszont jó a műsoron. -
#55633 Hát de Ő most nem a mainstream média embere? Vagy ilyenkor igazat mond? :D -
#55632 Éjen a horoszkóp meg a tv-n át gyógyítók:) -
Garfield #55631 Ennek persze van egy másik oldala is: azért, mert a Blikken/kuruc.info-n/tetszőleges TeCső videón behülyített emberek (szak)ismerethiány miatt nem látnak át valamit, az még nem lesz automatikusan illuminátus/envéós világösszeesküvés. (Persze egyszerűbb annak kezelni, megértem, ahogy például az NWO-s topikban az egyik videóban a faszi előadta, hogy az egyetemek igazából az illuminátusok agymosodái, lásd a fáklyákat a címerben vagy az "alumni" szót, ami az illuminátusokra utal szerinte.) -
#55630 Be kéne szüntetni az összes tetves vallást és akkor nincs probléma. -
Garfield #55629 Üdv a klubban! -
Garfield #55628 Semmi baj a konteóval, mindenkinek saját egyéni döntése, hogy Jézusban, Allahban vagy a zsidó szabadkőműves hüllőemberekben hisz, csak épp ezekre - főképp az utóbbiakra - megvan a megfelelő topik, át lehet oda fáradni, és nem itt ontani a bölcsességet.
-
#55627 De ha még igazuk is lenne akkor mit csinálsz? Keseregsz egész nap, hogy kizsákmányolnak és a szemedbe hazudnak? Én amúgy elégedett vagyok az életemmel, megvan mindenem ami kell így nem gondolkozok ilyen dolgokon.
De maradjon ez a téma abban a topikban és ne itt beszéljünk erről. -
neB #55626 Attól még hogy ti nem hisztek benne nem kell a másikat kigúnyolni mert nem tudhatjátok az igazságot. Lehet hogy ő téved és nektek van igazatok és nem történik semmi de lehet hogy neki és akkor jaj nekünk. Mivel egyik félnek sincs döntő bizonyítéka ezért fölösleges a gúnyolódás.
Én inkább elfogadom a HAARP-os FBIALKAIDA-s összeesküvéseket (többségében) minthogy megint helyeseljek annak a médiának és politikának amelyik már ezerszer hazudott a képembe szemrebbenés nélkül, és még legalább ugyanennyiszer fog.
-
#55625 Magyarország melyik részén laksz? A legszennyezettebb városok listája -
#55624 Kiátkozták a mohamedánok VV Shadit -
ManoNegra #55623 -
#55622 Ajaj, lebuktam. Én vagyok az FBIALKAIDA összeesküvőösszekötő magyar ügynök. -
#55621 Ezt a HAARP mondatja veled. Tuti. Kimértem tegnap.