Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
uhh, ej de rosszul fogalmaztam. Ez van ha átírja az ember az eredeti mondatot. 😊
immovable
Frei-t is meg akarták még hurcolni annak idején, mikor királyunk elsõ uralkodása idején egyik mûsorában rákérdezett egy bérgyilkossal beszélt errõl.
Ha van még más sztereotípiád is, nyugodtan add elõ.

Az agresszivitást emelted ki. Arra írtam, hogy annak sok formája van. Az utcán felgyújtás csúnya dolog, de a rakétával szétlövés az kulturált. Pedig mindkét esetben az áldozatok kb. ugyanúgy néznek ki, csak utóbbi esetben többen vannak. Úgyhogy szerintem mindkettõ árulkodik egyfajta szellemi nívóról.

arty
Na, a kádári nosztalgia után van aki továbbmegy és a középkort élteti.

Valaki pattintott kõbaltára nem vágyik? 😊

Forza.

Az mi? Hogy támogatjuk a felkelõket?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
Mondom, lehet önellátó. Csak akkor megyünk a múltba 😊

Nekem spec ahoz semmi kedvem.

Forza.

immovable
Kemény mi. De ez találó..."Ha fenyeget,az a jövõre vonatkozzon,azt nem büntetik..." de ilyenkor ez nem érvényes, mert itt nem haver fenyegetett.

#54258 olvastam.
1973-as határozat, 4. pont.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

berlinboy6329
Terrorcselekmény?WTF?
Szerencsétlenek...

Csávókám meg legközelebb gondolja meg mit mond..Ha fenyeget,az a jövõre vonatkozzon,azt nem büntetik...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nézd, nem mondom, hogy a nemzetközi jog eme része tökéletes, fõleg úgy, hogy a BT igazából egy hidegháború hatására létrehozott szervezet, amin már túllépett az idõ, de ez még mindig jobb a semminél.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bronx South
2006 -ban volt a botrány abból, hogy a tömeget oszlató zsernyákokon nem volt azonosító nem ? Én úgy tudom hogy azok a zsernyákok még Magyarul se tudtak, valahol olvastam de most meg nem találom hol.

És mi volt az a határozat? Hogy légtérzár, és a civil lakosság védelme!! Nem pedig az, hogy megnyerik a polgárháborút a felkelõknek aik az alkaida nevü terrorszervezet tagjait is magukba foglalják!! Mégegyszer köszi!

Ha nem az eu csendõrség, majd a NATO lebombáz. De nem kell aggódnod, van elég rohamosztagos itthon is, ha baj lenne...

Pluskast
Jaj nee ezt miért kellett?? Ahh nem néztél bele a közel-keleti topikba látom😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az európai államok líbiai beavatkozása a Biztonsági Tanács határozatain alapul, klikk

Bronx South
Annyian írnak és annyi embernek kell válaszolni hogy pontosan mindenkire nem tudok figyelni, de furcsa hogy valaki kényszerbõl hogy az övé legyen az utolsó szó még jobban földalá ássa a véleményét, ami további érvek nélkül lehet hogy ásás nélkül is elsüllyed. Mert ami nem igaz, annak további pumpálás szükségeltetik.

"lehet hogy ásás nélkül is elsüllyed" - hát akkor hagyni kell a francba nem, minek a figyelmet felkelteni vele ?

immovable
Korlátozni a melegek jogait rendben, de ha az õ jogai felett áll valaki az már nem az igazi.
Tudjuk mennyit ér a nemzetközi jog Líbia példáján, kösz!!

1. "Na most erre kíváncsi vagyok, bár tudom hogy milyen választ fogok kapni, de azért biztosra megyek." Lószart vagy te kíváncsi, csak a skatulyázni akarsz.

2. Ez a téma már lecsengett, nem fogom elõvenni megint.

Ergo a válaszom nem. Kismilliószor leírtam korábban a véleményemet, olvass vissza, a lenti keresõ majd segít megtalálni a megfelelõ hozzászólásokat.

Pluskast
Azért nem hiszem, hogy idehaza azért fognak valakit Budapest nyilt utcáján agyonverni illetve elevenen felgyújtani mert meleg. Persze a jövõbe nem láthatok, de bízom benne.

immovable
Persze, persze....
"Szóval ez fokú agresszivitás azért árulkodik egy fajta szellemi nívóról."

Mi jobbak vagyunk, mert nekünk van robotrepülõnk...

Pluskast
Ah ok így már világos.

Szükségeed van eggészségügyre, nyugdijrendszerre és rendõrségre is például.

Igen, tudom, hogy az emberek azt hiszik, hogy ezekre van szükségük... Könnyû is õket csapdába csalni.

Az, hogy állatok mindenütt vannak, kiragadni egyet-egyet és azalapján megítélni emberek csoportját milyen könnyû, ugye?

Bronx South
"ennyit tud a magyar" Meg a saját gazdaságát leépíteni, de azt már gyakorlatilag önállóan, végül is azt állítottátok hogy a jelenlegi állapotokért egyedül a Magyar a felelõs, most meg jössz azzal hogy a jelenlegi világban már a Magyar nem lehet önellátó, tehát úgy állítod be hogy a Magyar úszik az árral. Most mégis hol az igazság ? Odaát ?

Menj el Mostarba, mássz fel egy minaretbe, és nézz le a városra. Tudod, mi fog feltûnni? Hogy a Neretva bal partján csak dzsámik és minaretek vannak, míg a bal partján csak keresztény templomok. Nem holmi hatósági önkény alakította ki így, elhiheted.

Játékszabályból is több van. Melyikre gondolsz? Ami a varázslatot üzemelteti, vagy a valósakat? Mert Sárközy pl. azt szeretné, ha azt hinnénk, hogy a varázsolt szabályaikat valósaknak tekintsem. De én teszek rá. Helyette az igazi játékszabályokra koncentrálok, na és ez viszont már nagyon is fáj nekik, és megpróbálnak rámijeszteni, hátha akkor több kedvem lesz a varázslatukhoz...

Pluskast
Már bocsi, hogy lehet párhuzamot vonni egy sorozatgyilkos között, akit elkapott a rendõrség és lecsuktak, és egy lincselés között ahol a tömegben mindenki csak nézett, mint a moziban és egy darab rendõrt, katonát nem látsz aki megakadályozta volna? Szerintem nem igazán szerencsés a kettõt összemosni.

arty
"És mi a különbség? Ha én "egyedi emberként" önellátó vagyok, akkor nem hogy az EU-ra és idióta szabályaira nincs szükségem, de a magyar kormányra és idióta szabályaira sincs semmi szükségem."

Szükségeed van eggészségügyre, nyugdijrendszerre és rendõrségre is például. Viszont ideális esetben nem szorulsz segélyre, nem használod ki a rendszert, hanem adóddal ezen említetteket megteremteted (a vezetõkkel).

Forza.

arty
"EU nélkül egyedül nem lehetünk önellátóak, mert pár furcsagondolkodású itt ezt állította"

Azt állította pár furcsa gondolkodásu, hogy 30-50 évvel ezelõtti világban élhetnénk, önellátóan. Mert max ennyit tud a magyar know-how.

Forza.

"a valóság most levan szarrva, viszont közeleg.."

De én rád értettem az egészet. Mert mikor nem teszed egyértelmûvé, hogy ez most irónia, vagy õszinteség, akkor "varázsolsz". Így értettem. Aztán ezt toldottam meg annyival, hogy varázslást azt szeretjük, de a valóságot meg leszarjuk...
Tehát mikor azt írod, hogy közeleg a valóság, akkor ezzel végeredményben azt mondod, hogy igaz ma még varázsolsz, de már lassan utolér téged a valóság.

Bronx South
Te vagy az egyetlen akinek a véleményét még nem hallottam a melegekrõl. Na most erre kíváncsi vagyok, bár tudom hogy milyen választ fogok kapni, de azért biztosra megyek. Melegek házassága, örökbefogadás, felvonulások... vélemény?

Bronx South
Kiemeltél egy nagyobb kaliberû vitából egy db hszt, congratulation. <#eljen> Kár hogy a vita egészét tekintve lehet mást jelent mint ide beszúrva, vagy az is lehet hogy nem jelent semmit a többi hszmhesz és másokéhoz viszonyítva. De ha már itt tartunk #54198.

1. Olvasnivaló

2. A szerzõdés a velseni szerzõdés, és nem kötelezõ automatikusan az EU tagállamokra, legfeljebb a részes államokra - 5, azaz öt darab -, melyek listáját olvashatod a fenti linken. Ergo az #54179 és az #54186 nem egészen állja meg a helyét, az információhiányban rendelkezõk riogatására alkalmas max.

immovable
Az ész érveid legendásak.
Pluskast
Meglehet és valószínûleg az is közre játszik a dologban, hogy a fél világ gyarmatosította (gyarmatosítja) õket de, hogy egy példát mondjak. Anno az "idegenvezetõnk" felhívta a figyelmünket, hogy véletlenül se kamerázzunk senkit a városokban, mert már többször elõfordult, hogy emiatt agyonvertek valakit. Aztán pl. maszály piacra, mint fehér ember nem szabadott bemenni, mert már többször volt rá példa, hogy kinyírták az illetõt. Én megértem, hogy nem szívlelik a történelmük miatt a fehéreket, na de mint egyszerû látogatót miért kell kinyírni? Szóval ez fokú agresszivitás azért árulkodik egy fajta szellemi nívóról.

Bronx South
A mai fiatalságban én nem látok semmi reményt, annál több reménytelenséget.

polluxware
na egy élmény volt Uraim!

hev ö nájsz déj

polluxware
zsák szög lehet akár más dolog is.. példul kancsó **ar

az emberek féltik amilyük van..

legnagyobb elõrelésnek most a fiatalság megmozdulását látom (amikor az ifjak elkezdik a tam-tamot)

polluxware
na várjááá

ki is osztogatta az AK-t?

niggerek, cigányok?

😉

egyébként tökéletesen egyetértek

Bronx South
Nem közeleg semmi mert már itt van, a zsák szög a fejek fölött, kérdés hogy mikor bukik ki. Meg van a lehetõség félre állni, de a világ ezt nem akarja, úgy ahogy írom, nem akarja és vállat ránt, vagy túl gyáva hogy felnézzen és ellenáll. Van egy harmadik csoport is, és talán õk vannak a legtöbben, sötét egytõl egyig mind. Te hova tartozol ?

Én em jártam ott, és biztos igazad van, de egy olyan törzs akiket nem fertõzött meg a nyugati szellemi fejlettség, tehát nem kaptak AK-kat és coca-colát, lehet hogy közelebb vannak Istenhez, mint mi valaha is leszünk.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
olyan nehéz vitázni valamirõl, amirõl a másik fél árnyalt érvek alapján csak gyûrölettel tud beszélni

számomra az ironikus vicc az, hogy a rendszerváltás után jó néhány évvel a balosnak titulált köpsi-bipsi-lipsi komcsi ajnározza a nyugatot, és próbál nem a sztyeppére keletre kiszakadni

akik meg annó az átkosban a kibaszott szabados nyugatot majmolták a tört angolos attitûdjeikkel, most rájöttek hogy azok az emberek is fehérek alapvetõen, és mosolygásért csak úgy õk se tolják le a gatyájukat és hajulnak le..

itt alapvetõen a játékszabályokat kéne megtanulnia végre ennek a kis önpusztító közösségnek, és nem rohangálni fel s alá mint hisztis kisgyereknek

köbö ennyi

az hogy így jártunk talán, közünk van hozzá

Pluskast
Hááát... Én jártam Tanzániában. Nem akarok senkit bántani, maradjunk annyiban, hogy nagyon nagy a különbség szellemi szinten Európához képest.

polluxware
a valóság most levan szarrva, viszont közeleg..

polluxware
nézzétek amikor elkezdtünk beszélgetni, akkor valmiért gondoltam hogy talán... kisül belõle valami

de utólag csak azt mondom, két alternatív dimenzióban élünk.. és ez nem baj mert változatos