Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki pattintott kõbaltára nem vágyik? 😊
Forza.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
#54258 olvastam.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szerencsétlenek...
Csávókám meg legközelebb gondolja meg mit mond..Ha fenyeget,az a jövõre vonatkozzon,azt nem büntetik...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha nem az eu csendõrség, majd a NATO lebombáz. De nem kell aggódnod, van elég rohamosztagos itthon is, ha baj lenne...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"lehet hogy ásás nélkül is elsüllyed" - hát akkor hagyni kell a francba nem, minek a figyelmet felkelteni vele ?
2. Ez a téma már lecsengett, nem fogom elõvenni megint.
Ergo a válaszom nem. Kismilliószor leírtam korábban a véleményemet, olvass vissza, a lenti keresõ majd segít megtalálni a megfelelõ hozzászólásokat.
Mi jobbak vagyunk, mert nekünk van robotrepülõnk...
Igen, tudom, hogy az emberek azt hiszik, hogy ezekre van szükségük... Könnyû is õket csapdába csalni.
Szükségeed van eggészségügyre, nyugdijrendszerre és rendõrségre is például. Viszont ideális esetben nem szorulsz segélyre, nem használod ki a rendszert, hanem adóddal ezen említetteket megteremteted (a vezetõkkel).
Forza.
Azt állította pár furcsa gondolkodásu, hogy 30-50 évvel ezelõtti világban élhetnénk, önellátóan. Mert max ennyit tud a magyar know-how.
Forza.
De én rád értettem az egészet. Mert mikor nem teszed egyértelmûvé, hogy ez most irónia, vagy õszinteség, akkor "varázsolsz". Így értettem. Aztán ezt toldottam meg annyival, hogy varázslást azt szeretjük, de a valóságot meg leszarjuk...
Tehát mikor azt írod, hogy közeleg a valóság, akkor ezzel végeredményben azt mondod, hogy igaz ma még varázsolsz, de már lassan utolér téged a valóság.
2. A szerzõdés a velseni szerzõdés, és nem kötelezõ automatikusan az EU tagállamokra, legfeljebb a részes államokra - 5, azaz öt darab -, melyek listáját olvashatod a fenti linken. Ergo az #54179 és az #54186 nem egészen állja meg a helyét, az információhiányban rendelkezõk riogatására alkalmas max.
az emberek féltik amilyük van..
legnagyobb elõrelésnek most a fiatalság megmozdulását látom (amikor az ifjak elkezdik a tam-tamot)
számomra az ironikus vicc az, hogy a rendszerváltás után jó néhány évvel a balosnak titulált köpsi-bipsi-lipsi komcsi ajnározza a nyugatot, és próbál nem a sztyeppére keletre kiszakadni
akik meg annó az átkosban a kibaszott szabados nyugatot majmolták a tört angolos attitûdjeikkel, most rájöttek hogy azok az emberek is fehérek alapvetõen, és mosolygásért csak úgy õk se tolják le a gatyájukat és hajulnak le..
itt alapvetõen a játékszabályokat kéne megtanulnia végre ennek a kis önpusztító közösségnek, és nem rohangálni fel s alá mint hisztis kisgyereknek
köbö ennyi
az hogy így jártunk talán, közünk van hozzá