Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csicskaságot amúgy úgy értettem, hogy a magyar nép jelenleg az angol-amerikai(izraeli)-német-francia vonal csicskája, akik majd ha már nem leszünk eléggé kihasználhatóak, úgy fognak eldobni minket mint a használt taknyos zsebkendõt.
Természetesen a magyar még ekkor sem fog rájönni, hogy ha magán nem segít semmire sem jut, majd szépen megyünk és beállunk kína csicskájának, akik majd ugyanúgy tesznek idõvel, mint az angol-amerikaiak.
Ebben nem fogok részt venni az kurva élet, már csak 1.5évem van az angol állampolgárságig.
Le se írjátok, hogy szemétgecihazaárulónemturbómagyargecivagyok, mert leszarom.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"Az atomerõmûbõl származó vizet ivott a japán parlament egyik tagja, bizonyítandó a sugármentesítését végzõ berendezések hatékonyságát."
idiota EU, tetves görögök
Forza.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Meg is lett az eredménye! "A NÉP KIMONDTAAAAA!!!", aztán kormányt cseréltek, és a népet ott sz..juk le, ahol van.
Remélem, fõmûsoridõben, az Összeesküvõk szünetében mondhatják el igaznál igazabb gondolataikat.
Gratulálok a "mindent elsöpoprõ gyõzelemhez".
...De legalább belekerül pár milliárd adóeuróba, amit hála az eu-nak mér te is fizetsz. <#taps>#taps>
Mondjuk úgy, hogy beletörõdtem a dolgok menetébe.
izé, 😞
szal akkor a tb és az eg.ügy visz el "mindent" ??
minden más csak "kishal" ??
mondjuk jellemzõ a rendszerre, hogy anyám és apám is 2-3 évvel korábban léphetett nyugdíjba, anyám annyi nyugit kap, mint a fizuja volt (közalkalmazott volt), apám pedig konkrétan azért ment nyugdíjba mert jóval többet kap így, mintha dolgozna. gondolom nem egyedi.
azért az sem egyszerû, hogy végülis a (választási) rendszer elvárja tõlünk, hogy olyanra szavazzunk, aki szeretteink anyagi helyzetének lerontását ígéri (ha lenne ilyen, de ugye már csak ígérgetõ pártok maradtak, józanság sehol), máskülönben NEKÜNK és gyermekeinknek lesz annyi.
szóval: anyám vagy a lányom? :/
milyen kár, hogy bokros után jött az osztogatás, különben ez az egész most talán fel se merülne...
Forza.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Live for nothing or die for something.
A múlt héten kiizzadott megoldás már középtávon is valószínûleg a valutaunió felbomlásához vezet, nem véletlen, hogy a piacok folytatják a lejtmenetet.
Ez eddig évente ezer milliárd, egy évtizedre vetítve pedig felér egy háborús pusztítás gazdasági/társadalmi költségeivel.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Azt vártam volna, hogy az Orbán-kormány hozzányúl a szent tehenekhez, de nem tették. Széles körû konszenzussal lerakhatták volna egy új rendszer alapjait, de ezek az átalakítások nem kezdõdtek meg. Ha három év múlva egy másik politikai erõ kerül hatalomra, annak elsõ dolga lesz, hogy felszámoljon egy sor intézkedést, amit az Orbán-kormány hozott, és csak utána kezdhet hozzá a rendszer megreformálásához. Az építkezéshez viszont már nem lesz ideje, és ha nem lesz kétharmados többsége, akkor sok mindenhez hozzá sem fog tudni nyúlni. És a kör itt zárul."
"Senkit sem hagyunk az út szélén."
Fogyókúrán a chipsadó sújtotta édesipar
1 millió új munkahely...vagy mégsem? Inkább 1 millió mínusz!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.