Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
100%-ban ugyan olyan körülmények között dolgozom mint bármelyik angol munkatársam. Ha õk csicskák akkor én is.

A csicskaságot amúgy úgy értettem, hogy a magyar nép jelenleg az angol-amerikai(izraeli)-német-francia vonal csicskája, akik majd ha már nem leszünk eléggé kihasználhatóak, úgy fognak eldobni minket mint a használt taknyos zsebkendõt.

Természetesen a magyar még ekkor sem fog rájönni, hogy ha magán nem segít semmire sem jut, majd szépen megyünk és beállunk kína csicskájának, akik majd ugyanúgy tesznek idõvel, mint az angol-amerikaiak.

Ebben nem fogok részt venni az kurva élet, már csak 1.5évem van az angol állampolgárságig.

Le se írjátok, hogy szemétgecihazaárulónemturbómagyargecivagyok, mert leszarom.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Bronx South
Fukusimai vizet ivott egy japán képviselõ.

"Az atomerõmûbõl származó vizet ivott a japán parlament egyik tagja, bizonyítandó a sugármentesítését végzõ berendezések hatékonyságát."

arty
sok értelme van népszavazást tartani arról, hogy "kérsz egy pofont?" ...

idiota EU, tetves görögök

Forza.

csige791
Azért perelték be mert elferdítik folyamatosan a tényeket, ezzel pedig átverik félrevezetik a népet, köztük téged is.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
Ne csicskázz! Külföldön te se vagy más. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csige791
<#eljen>

Ugye, hogy ugye? Magyarországon is csinált ilyet valaki pár éve... olyan "háromigeneset".

Meg is lett az eredménye! "A NÉP KIMONDTAAAAA!!!", aztán kormányt cseréltek, és a népet ott sz..juk le, ahol van.

Beperelni egy kereskedelmi tévét azért, hogy megfelelõ nézettsélget szerezzünk a sajátos gondolkodásunknak - igazi komoly, felelõsségteljes gondolkodásra vall.
Remélem, fõmûsoridõben, az Összeesküvõk szünetében mondhatják el igaznál igazabb gondolataikat.

Gratulálok a "mindent elsöpoprõ gyõzelemhez".

csige791
mér=már

csige791
Népszavazás a semmirõl...
...De legalább belekerül pár milliárd adóeuróba, amit hála az eu-nak mér te is fizetsz. <#taps>

De õk legalább népszavazást tartanak, nem egyetlen idióta egóján és kapzsiságán múlik az, hogy mi lesz az országgal.

csige791

csige791
Én már nem morgolódok semmin, fõleg nem csicska ország csicska lakóin. <#wave>

Mondjuk úgy, hogy beletörõdtem a dolgok menetébe.

polluxware
legalább van miért morgolódni nektek is<#buck>

csige791

arty
én elég hajlamos vagyok a tolvajpatkányok ellen agitálni, de ez azért tényleg elég kijózanító 😊

izé, 😞

szal akkor a tb és az eg.ügy visz el "mindent" ??
minden más csak "kishal" ??

mondjuk jellemzõ a rendszerre, hogy anyám és apám is 2-3 évvel korábban léphetett nyugdíjba, anyám annyi nyugit kap, mint a fizuja volt (közalkalmazott volt), apám pedig konkrétan azért ment nyugdíjba mert jóval többet kap így, mintha dolgozna. gondolom nem egyedi.

azért az sem egyszerû, hogy végülis a (választási) rendszer elvárja tõlünk, hogy olyanra szavazzunk, aki szeretteink anyagi helyzetének lerontását ígéri (ha lenne ilyen, de ugye már csak ígérgetõ pártok maradtak, józanság sehol), máskülönben NEKÜNK és gyermekeinknek lesz annyi.

szóval: anyám vagy a lányom? :/

milyen kár, hogy bokros után jött az osztogatás, különben ez az egész most talán fel se merülne...

Forza.

De ha most elutasítják a mentõcsomagot, akkor kevés az esélye egy rendezett államcsõdnek..

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nem semmi! <#eljen>

<#eljen>

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Mindenképpen egy rendezett államcsõd lenne az ideális, a drachma újbóli bevezetésével. Ez megoldaná a görög gazdaság versenyképességi problémáit(egy prudens gazdálkodásra képtelen déli országnak csak az önálló monetáris politika adja meg a szükséges mozgásteret) és intõ példaként szolgálna a többi eladósodott államnak.

A múlt héten kiizzadott megoldás már középtávon is valószínûleg a valutaunió felbomlásához vezet, nem véletlen, hogy a piacok folytatják a lejtmenetet.

Nem tudom mi lenne jó nekik, egy gyors, vagy lassú államcsõd.

Népszavazást tart Görögország az új mentõcsomagról

A helóták csak kierõszakolják az "idõutazást".

Csak a tisztánlátás kedvéért: a "nyugdíjasok" 42%-a korhatár alatti tehát még csak nem is öreg(jellemzõen ötvenesek), közülük ~600 ezren a munkaerõpiacot torzítva továbbra is dolgoznak.

Ez eddig évente ezer milliárd, egy évtizedre vetítve pedig felér egy háborús pusztítás gazdasági/társadalmi költségeivel.

Az 100 leggazdagabb magyar összvagyonából kifizethetnéd a nyugdíjkassza folyó hiányának(tehát nem az elmúlt ~13 év államadósságban megjelenõ kumulált hiányáról beszélünk)a felét.

Menjen a pi..ába ez is.Szent marhákhoz kéne nyúlni,akik milliárdokat raboltak 20 év alatt,nem a nyugdíjasokhoz.Hülye barom közgazdász

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bronx South
"USA és Izrael ellene." - Már megint véletlen egybeesés gondolom.

*Palesztina

ahahaha Palesztína UNESCO tag lett Francia, Orosz, Kína mellette szavazott UK tartózkodott, USA és Izrael ellene. A többség gyõzött és erre az USA meg akarja vágni a szervezet adományozását. Vicc.

Bronx South
😄D legalább egymást verik szét. csak kár hogy a magyarok fizetik meg a kórházi ápolásukat.

arty
Tórium.

Forza.

Danny1987

banok
R.I.P. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

polluxware
<#puszis>

Nyugodjék békében.

arty
hihetetlen... 😞((

Forza.

Meglesz az 1 millió új munkahely...az utcán.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
<#mf1>

polluxware
csodálatos..

Danny1987
Danny1987

csige791
kéthétalatt rend lett.

Danny1987

jhetedikj
Az indexes számláló mindjárt átlépi 7 milliárdot!

anno 1987

Mellár tipikus példája a szervilis opportunista "közgazdásznak".

Danny1987
"Azt vártam, hogy Orbán hozzányúl a szent tehenekhez" - interjú Mellár Tamással

"Azt vártam volna, hogy az Orbán-kormány hozzányúl a szent tehenekhez, de nem tették. Széles körû konszenzussal lerakhatták volna egy új rendszer alapjait, de ezek az átalakítások nem kezdõdtek meg. Ha három év múlva egy másik politikai erõ kerül hatalomra, annak elsõ dolga lesz, hogy felszámoljon egy sor intézkedést, amit az Orbán-kormány hozott, és csak utána kezdhet hozzá a rendszer megreformálásához. Az építkezéshez viszont már nem lesz ideje, és ha nem lesz kétharmados többsége, akkor sok mindenhez hozzá sem fog tudni nyúlni. És a kör itt zárul."

Nyugodjék békében!

Narxis
Teljesen hajléktalanná tették a zuglói hajléktalanokat

"Senkit sem hagyunk az út szélén."

Fogyókúrán a chipsadó sújtotta édesipar

1 millió új munkahely...vagy mégsem? Inkább 1 millió mínusz!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.