61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Garfield #55860 Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy nem fogják hagyni, hogy a válság árát az emberekkel fizettessék meg. (Orbán VIktor, 2011. augusztus 17.) -
#55859 esetleg a kenyér is lehetne ujra 3.60! a kormány csak annyit kell h mondjon: holnaptól ujra 3ft 60fillér lehet a kenyér maximum!
hiszen nyilvánvalóan a gázárat is ilyen elvek mentén határozzák meg... egy szimpla döntés kérdése. ugye? véletlenül se kintről kapjuk, piaci áron...
dotáljon mindent ujra az állam
legyen tervagzdálkodás
legyen meghatározott életszinvonal és a kulákoktól, akiknek több van, vegyük el
tényeg, milyen kár hogy ezt a szintü "kormányzást" nem 2006 óta élvezhetjük ...
---
eközben egy messzi messzi galaxisban az állam épp törvényt sért. de mivel rájuk törvények nem vonatkoznak, még a kötelezőt sem kell megjötni az autóikra, így nem kell rajta csodálkozni, hogy vádemelés sem lesz. -
ManoNegra #55858 Uyanúgy ki fogják lopni a szemünket is, csak a felelősségre vonás esélye szűnik meg. Végrehajtóra akkor is szükség van, ha brüsszel irányít. -
Garfield #55857 Vombatok az állatkertben -
#55856 A Fidesz 2 év alatt szinte semmi közüzemi díjat nem hagyott emelni
-
#55855 ha az europai egyesült államok azt jelenti, hogy a retek magyar politikai elitünk kevesebbet tud majd lopni, akkor ám legyen! (tudod: kisebbik rossz) -
#55854 miután ez a retek banda képtelen nullás költségvetést készíteni, így a hitel felvételének szükséglete adott - ez a kiindulási alapunk :( nekem se és másnak se tetszik, de ez a helyzet, ez van.
lásd még: nyugdíjemelés ;) -
#55853 és ha az imf hitel nélkül 400ft lesz az EUR azzal nem veszítek?
szar és szarabb - ezek a lehetőségei az egyik legszarabb gazdasággal rendelkező országnak az EU-ban. -
Ironman2 #55852 Nem,azok semmiben se hibásak! Azért buktak meg már a választás évében 2006-ban.Ha már akkor átveszi a Fidesz,akkor nem lennénk ilyen szarban mint most -
Vlala #55851 Gratulálok, hogy még mindig az MSZP a hibás. -
Ironman2 #55850 Miért az Mszp mit csinált a 8 év alatt? Az egekig vitte az energiaárakat,senkit se kérdezett meg hogy jó-e nekik.Leszarta hogy a nyugdijasok hogyan fizetik meg azt,csak a szavazatuk kellett,meg most is.A Fidesz 2 év alatt szinte semmi közüzemi díjat nem hagyott emelni -
Vlala #55849 Újabb zseniális megoldás.
Orbán Viktor azt üzente, elfogyott az állam pénze.
Ha mégegyszer azt üzeni, mindnyájunktól el kell venni.
Neeeeem, nem lesznek megszorítások. Einstand lesz. -
Vlala #55848 Kizárt. A főgörénynek nincs lelkiismerete, ami furdalja. -
#55847 Most képletesen meghalt pár ezer ember. :D:D -
#55846 A jelenlegi helyzetre olyan megoldások lennének amit már évekkel ezelőtt meg kellett volna alapozni, de ezt azt hiszem a korábbi vitákban már kitálaltam a magam részéről többek között a gazdaság leépülését, vagy inkább leépítését hogy a saját szavaimmal éljek. Innentől kezdve meg bármit írhatok hogy vajon ez kinek az érdekében állt, extra a fidesz és az mszp által közösen elherdált pénzekről, meg van kötve a kezem. -
Ironman2 #55845 Akkor mire volt jó ez az egész? Megmondom én.Félelemkeltésre,másra nem! Végül is lehet játszadozni a zemberekkel -
Vlala #55844 Az a baj ezel, hogy az egész nyamvadtul átlátszó. Gazdaságunk gyorsnaszádklént hasít, nincs megszorítás, mégis mindent az emberektől vonnak el - miután cirka fél év alatt elkótyavetyélték a nyugdíjukat.
Hosszútávú megoldásnak még mindig nyoma sincs, de a kormány a helyén van, érti a dolgát, akinek nincs pénze, az annyit is ér és az egykulcsos adó jóóó.
Ja, és mindenki főzhet pálinkát. -
#55843 Ami itt van a közelünkben légvédelmi sziréna azt már én is be akartam kapcsolni régebben poénból, de nincsenek is bekötve a kábelek. Illetve ami volt az valakik már régen levágták róla. Ha az ország többi részén is ez a helyzet, akkor nem sokat tudtak belőlük bekapcsolni. -
Vlala #55842 Megint? És mit vár ettől? Feloldozást? -
Ironman2 #55841 Ezrek várták hiába a próbariasztást
"Mint később kiderült a gyakorlatban résztvevők azt gondolták központi irányitással működtethetők a légvédelmi szirénák, azonban azok csak közvetlenül kapcsolhatók be."
WTF? -
remark #55840 Tudatos hazaárulás? Mihez képest? Az IMF hitelhez képest? És az IMF hitel mihez képest hazaárulás? Van ilyen, hogy "valamihez képest hazaárulás"? Vagy csak hazaárulás van? -
Lantee #55839 Felőlem hívhatjuk ezt az elmúlt másfél évet a "kormány tudatos és szabad választásának", de akkor mit keresnek még az ország élén?! Ha ez tudatos volt, akkor az - jobboldali retorikával élve - tudatos hazaárulás, a magyar emberek elárulása, a zemberek tudatos sanyargatása.
a fidesz monnyonle! -
#55838 Orbán nem látja, milyen csapdába gyalogol
A miniszterelnök rugalmatlansága, azaz, hogy nem képes vagy hajlandó Matolcsy György és az általa megszemélyesített gazdaságpolitika kudarcát beismerni, lehetetlen helyzetbe sodorja a kormányt: a régió látványosan legrosszabb növekedési mutatóit, legnagyobb munkanélküliségét és legjobban gyengülő valutáját úgy kell majd „eladni”, mint a kormány tudatos és szabad választásának eredményét. -
Ironman2 #55837 Túlélőtúrára vitte gyerekeit,majd megvágta a kezüket
Ez se normális.Túl sok valóságshowt nézett biztos -
Ironman2 #55836 Külügyminisztérium bekéreti a szlovák nagykövetet -
#55835 kormány -
#55834 ez sajnos peter és a béka esete...
-
#55833 A villanyautózás újabb mérföldköve -
remark #55832 A kulcsszó a megfelelő topik. Ezt írtam én is. ("Ez a téma szimplán nem idevaló".) Ne hazug mártíroskodj!
És pont azt írom, hogy itt nem teszem meg. Olvasd csak el #55831-et. -
remark #55831 arty folytatta, majd a válaszomra érkezett enyhén provokatív írást én ignoráltam, csak akkor folytattam mikor lehülyéztek engem, de persze ha te úgy gondolod, hogy én erőszakoskodok itt, akkor úgy gondolod, ezzel nekem végső soron sok dolgom nincs. (Csak gyűjtöm közben a mínuszokat, de hát ilyen az élet.)
(Link javítva.) -
Garfield #55830 Ez a hazug mártírkodás már kezd unalmas lenni: senki és semmi sem akadályoz meg abban, hogy a megoldás részleteibe menj a megfelelő topikban, és érthetetlen, miért ragaszkodsz ahhoz, hogy azt feltétlenül itt tedd meg. -
remark #55829 Remélem #55828 és #55827 után már érted, hogy miért nem megyek részletekbe. És ahogy azt írtam mindebből az is kitalálható, hogy miért nem hallasz soha a megoldásról. Egyetlen út ha megkeresed a megoldást magad. -
Garfield #55828 Szerintem annyira senki sem akarja, hogy folytasd, de az #55792-ben mégis megtetted. -
#55827 Igaza van. Nem ide való. Ezzel menjetek az NWO, vagy vmi gazdasági topikba. -
remark #55826 Nem ez a hozzáállásom. Ez a téma szimplán nem idevaló. Nem én mondom, ti mondtátok. Tegnap is elkezdtem, botrány is lett belőle. Most hirtelen miért akarjátok, hogy folytassam? Változott a taktika... -
Lantee #55825 Tetszik a hozzáállásod! "Itt mindenki komplett hülye, csak én vagyok villamos!" -
remark #55824 Igen, HÍR topik, és nem oldjuk meg a világ problémáit topik.
Ha majd lesz egy hír arról, hogy valaki valahol a megoldásról beszélt, akkor majd az idehozom. Ja és természetesen valami általatok is elfogadható forrásból fogok anyagot hozni, mert ha nem ezt tenném, akkor megkapnám a magamét.
Tudtál eddig követni? Ha igen, akkor azt is bizonyára érted, hogy miért nem hallotok gyakrabban a megoldási lehetőségekről.
Ja és egyébként már megint a zsidók... -
remark #55823 Jó, ezt a témát ne kezdjük el itt. Elég volt nekem Bucserrel vitázni éveken keresztül. -
Lantee #55822 Hír topik, úgyhogy nyugodtan elmondhatod a megoldást.
DE, ha a megoldás úgy kezdődne, hogy "a zsidók...." akkor igazad van, tényleg nem ez a topik. -
remark #55821 És az állam az egy hús vér entitás, aki jól vagy rosszul tudja magát érezni? Nem. Az emberekről beszélj.