61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Ronny #55820 Minden hitel mögött valakinek a munkája, megtakarítása áll. -
#55819 Világkormáááány! :D -
remark #55818 Van megoldás, csak ez itt egyrészt offtopik, másrészt senkinek se tetszene. Ezért az csak maszatolás, hogy az embernek csak a szája jár. -
Lantee #55817 És az ország gazdasági helyzete is a béka segge alatt van; a bankokkal kicsesztek; külföldön nem szeretnek; semmink nincs, amiért más pénzt adna...ERGO marad a hitel. A hitel nem valami ördögtől való dolog, a hitel - ha okosan használják - befektetés egy jobb jövőbe. Hitelből lehet (kisember nyelvére lefordítva) vállalkozást beindítani, amiből aztán lesz pénzed. Hitelből lehet olyan beruházásokat finanszírozni, amiből aztán lesz pénzed. Hitelből nagyon sok mindent lehet, de ha ez a szerencsétlen bagázs beleönti egy feneketlen zsákba - mint a Manyup pénzeket - hogy valami látomás általi államadósság csökkentésre költsék, akkor a Hitel tényleg nem megoldás.
remark NWO-zhat orrba-szájba, de azon kívül, hogy a "hitel rossz", "eu rossz", "minden rossz", semmiféle megoldással nem tud előállni a jelenlegi helyzetre, és ez vonatkozik a többi nwo hívőre is.
Normális emberek között ez úgy szokott működni, hogy ha én valamit nem támogatok, azt észérvekkel alá tudom támasztani (eddig még csak-csak megy nekik), de ugyanakkor felvázolom a SAJÁT elképzeléseimet a probléma megoldásával kapcsolatban.
Még egyszer megkérdezem, hogy ne kelljen bonyolult, hosszas magyarázatokat irogatnia senkinek:
- A jelenlegi gazdasági helyzetben, mikor magyarország a bóvlikategória határán billeg, elszállt a CHF az EUR, a GBP 370-körül jár, nincs hitelezés, a külföldi bankok szemében vörös posztó vagyunk, senki nem akar magyarországon befektetni, ha az euro bukik, mi esünk a legnagyobbat (pedig még eurónk sincs)...szóval a jelenlegi gazdasági helyzetben MI LENNE A MEGFELELŐ LÉPÉS a befektetési bizalom visszaállítására, ha nem az IMF? -
#55816 nem, a lúzer USA-ról, ami el van adósodva
természetesen az állam -
remark #55815 Tudom. És? Te se arról beszélsz amiről én. Én arról beszélek, hogy a pénz hitelpénz. Bankok állítják elő kamatra. Te nem erről beszélsz. -
#55814 ha hitelt adsz valakinek, még jó hogy nem engeded neki hogy eligya, mert akkor tudod, hogy sosem látod viszont a pénzed -
#55813 Orbán levelet írt a nyugdíjasoknak
A szent tehenek mindenek felett. -
#55812 nem nagyon értelek, főleg ezt a nagynak a részese
az olcsó hitel olcsóbb, tök mindegy ki adja
mivel a kötvénykibocsátásunk enyhén szólva befuccsolt, vmit kellett tenni
Viktorunk azt mondta ha jön az IMF csomagol
Már alig várom, viheti Matolcsyt is a a közgazdász zsenit -
remark #55811 Az NWO-s megjegyzés nem neked szólt, hanem annak aki tegnap itt NWO-zott. -
Ronny #55810 A szóban forgó "hitelpénzt" korábban már meghamikáztuk, az alacsony állampapír hozamokra pont a jövőre és 2013-ban lejáró állampapírok megújítása miatt van szükség. -
remark #55809 Biztos vagyok benne hogy tisztelsz, csak nem úgy fogalmazol. -
remark #55808 Az még hagyján, hogy te hova keveredtél... -
remark #55807 Most ugyebár az amerikai polgárok életéről beszélünk, igaz? -
#55806 ez az 50 év duma szimpla demagógia -
remark #55805 Egyébként meg: Hitelből fogunk mi is és mindenki más is élni a jövőben is. És mivel magunktól nem csak pénzt létrehozni, de azt elkölteni is képtelenek vagyunk, így kialakul majd először az európai szintű stabilitást megvalósító szövetség, majd az egyes szövetségek egymással is szövetkeznek, így megteremtve a világstabilitást.
Te magad magyarázod el nekem, hogy mindez miért van: mit veszítesz? hogy nem a piaci áron kapod a hitelt, hanem olcsóbban? hű de nagy kicseszés, tényleg. vagy hogy beleugatnak abba, hogy hogy költsd el, meg ha látják, hogy mekkora fasz vagy, és így majd nem tudod visszafizetni? hű de nagy kicseszés!
Tehát igen, az ember örül annak, ha az olcsóbb hitelt kapja, ezzel örül annak, hogy "valami nagynak" lehet a részese. Egy világméretű szervezettel játszhat össze. Ma már itt tartunk, hogy ennek örülünk. És örülünk annak is, hogy segítenek nekünk elkölteni azt a pénzt amit ők adtak nekünk, azaz megmondják hogy mikor mire költhetjük el. Mire is hasonlít ez? A tervgazdaságra? Á nem, az nem lehet...
Pedig az európai szintü beleszólunk mindenbe "szövetség" már alakulóban van: A német megoldás egy európai szuperállam létrehozása
Addig beszélgessetek a belpolitikáról, amíg a szó egyáltalán jelent valamit. -
#55804 készül jkv a topikról? TEK vagy NAV? te jó Isten, hová keveredtem? -
#55803 OK. A hitel szar. Ha nem veszünk fel hitelt, honnan lesz zsé? Van még nyugdij amit el lehet venni? Te odaadod a fizetésed minden honapban az elkövetkezendő 100 ezer évben vagy mi? Látod már ők sem látnak más kiutat, pedig minden elképzelhető modon megprobálták lehuzni az embereket az elmúlt másfél évben,,, -
#55802 Ez az ország már csak hitelből tud élni, összehozták 50 év alatt. Másik lehetőség ha nem fizetjük vissza, akkor gondolom tudod mi lesz... -
#55801 USA mekkora egy lúzer -
#55800 nwo? az meg mi? én nwo-ztam? nem hinném
nem, nem csak hitelben tudunk gondolkodni, de jelenleg a költségvetés deficites, azt meg külső forrásból meg kell finanszírozni, ha tetszik neked, ha nem -
#55799 én tisztellek, de ettől amit beszélsz, hülyeség
ha tudnád, hogy ki mondta és miért, hogy alkotmányos joga van hülyének lenni, akkor meg még értenéd is -
remark #55798 Csak a jegyzőkönyv kedvéért megjegyezném, hogy én itt mindig tisztelettel beszéltem mindenkivel. És ezen nem szándékozok változtatni. Ti meg azt csináltok amit akartok. -
remark #55797 Mivel már csak hitelben tudtok gondolkodni, így nem csoda ha hülyének néztek engem... De hát igazatok van: hitel a világ! Csak mikor az ember ezt leírja, akkor egyből megy az NWO-zás. Pedig a valóság egyszerű: mások hitelpénzét használva mi mindig lúzerek leszünk. Ha olcsó a hitel, akkor is, ha drága a hitel, akkor is. Ez egy tény. -
#55796 igazad van. sőt alkotmányos jogod hülyének lenni -
#55795 mit veszítesz? hogy nem a piaci áron kapod a hitelt, hanem olcsóbban? hű de nagy kicseszés, tényleg. vagy hogy beleugatnak abba, hogy hogy költsd el, meg ha látják, hogy mekkora fasz vagy, és így majd nem tudod visszafizetni? hű de nagy kicseszés! -
remark #55794 Nyugodj meg. Nem kell egyetértenünk. -
Lantee #55793 Miért olyan rohadt nehéz felfogni, hogy jelen pillanatban NEM VESZÍT az ország az IMF megállapodással, hanem éppen ellenkezőleg! Az elmúlt másfél év "szabadságharca", "IMF nélkül is tudunk élni" típusú gazdaságpolitika olyan helyzetbe hozta az országot, hogy már szent vézérürünk is belátta, hogy csak egy IMF megállapodás ment meg minket a bóvliba való sorolástól, és a forint végzetes elszállásától.
Mégis, mit értek el ezek a szerencsétlenek az IMF nélküli gazdaságpolitikájukkal? 435,-Ft-os dízelár, 310,-Ft-os Euro, soroljam? Tényleg soroljam? -
remark #55792 Ha ez így mindenki számára világos, hogy az IMF hitel, minden hitelhez hasonlóan kicseszés, akkor nincs hozzáfűznivalóm. De az ilyen kijelentésekből ez nem következik: "Nem feltétlenül veszítek az IMF-el." De. Veszítesz. -
Lantee #55791 Az a bizonyos Öszödi hazugság-beszéd bezzeg...na az bezzeg kizavarta a zembereket az utcára! -
#55790 Esti Showder a parlamentben. Félelmetes. -
#55789 Így drágul az élet jövőre -
#55788 Nyugodj meg. Holnap iskola, nem tudsz majd figyelni. :) -
#55787 itt Mo-n
az ő bérük, maguknak megszavazták -
#55786 "Ha az országot az ágazati különadók, a magánnyugdíjpénztári befizetések elvonása vagy a végtörlesztés miatt elmarasztalják, az adófizetőknek akár ezermilliárdos nagyságrendben kell majd jótállniuk."
ez nekem jobban tetszik -
Vlala #55785 Tisztelt Uram,
Önnek kétségkívül igaza van!
Bocsánatot kérek a hibás megnevezésért! -
#55784 Meghódítja az óceánt a Google Earth -
#55783 Sárközy megint képviselte haverjait (zeneipar) -
ManoNegra #55782 Méltóságos uram!
Hívja már ezt az incidenst nagy fideszes gagyizmusnak a kedvemért.
Köszönöm! -
#55781 Amikor két rossz közül "választhatsz" te melyiket szoktad bevállalni?