Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"a jegyzõnek kéne engedélyt adnia arra, hogy az urnát a lakásban tárolják"---bevétel a láthatáron<#falbav>#falbav>
"a nyugat-európai és más fejlett országok folyamatos migrációs utánpótlásra szorulnak"
A japánok nem igazán engednek be senkit pedig ott csökken a legjobban a népesség.
A japánok ügyelnek arra hogy 50 év múlva is japánok legyenek Japánban.
A cionista európa meg még több 70-es iq vandál bevándorlót hoz be sõt még a keveredést is szorgalmazza.
😞
Live for nothing or die for something.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
És akkor majd mondhatják (mondhatjátok) Látod buta magyar, nem a gyáva népnek nincs hazája, hanem annak aki eladja...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az kiad +1 hónapot, nem? 😄
Forza.
Már nem telik rá. A világbajnok 34%-os járulékból is csak 10 havi nyugdíj folyik be.
---
csige: látom megfogtad a lényeget... 😊
õk lennének a fizetõképes(!!!) kereslet a magyar élelmiszerre?
Forza.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
MDF-et egyrészt én sem sajnálom, ugyan az a korrupt, tolvaj, antidemokratikus banda volt mint az utódaik - míg hatalmon voltak, ezért a kampányuk során hangoztatott realitásokat nem is tudtam komolyan venni, kicsit úgy éreztem, ezzel csupán "piaci rést" keresnek.
Másrészt viszont elszomorító, hogy a realitásoknak ennyire nincs "vevõje", csak az abszurd 13. és 14. havi nyugdíj ígéretének 😞(((((((((( És éppen emiatt lassan 12.-re sem telik majd...
Forza.
Elolvastam, jó írás, sok igazság van benne, de a lista nem teljes. A hozzászolásokkal együtt viszont jó! Mondjuk pl az MDF-ért egy rohadt könycseppet sem ejtek! ;-)
#54427-t elolvastad amugy?
szerinted nem reális írás?
Forza.
Nyilván én sem akarok lerombolni semmit, ahogy azt õseink sem akarták.
Ha nem tûnt volna még fel, élelmiszerbõség van a világban. Sz*rt sem ér a búzánk, a kukoricánk.
Én semmit nem akarok ujjáépíteni. Kurvára nincs hozzá kedvem. És ha nem leszünk akkora barmok, hogy leromboljuk, akkor nem is kell.
Forza.
- 1 zsák krumpli nem ér 20kg vasércet, a KGST-ben viszont "meg kellett érte adni"
- a KGST-ben a magyar sajttal nem versenyzett a lengyel, le voltak osztva a lapok
(légbõlkapott példák, fogalmam sincs mik az árfolyamok, csupán a példa kedvéért irtam valamit)
Forza.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Természetesen a dögrovást én sem rád értettem, hanem a hajót kormányzó rétegre.
Én a dögrovást csak a folyamatosan patkány politikai elitünkben látom, mással szvsz nincs gond. (ill. van, de mi itt inkább szépen, kussban csak alkalmazkodjunk. mondjuk mint bulgária...)
Forza.
Gyorsan adjuk el a vizünket, mert úgysem az lesz az új arany.
Hajrá Magyarok! <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként itt mire gondolsz? Mert amire te gondolsz, annak köze nincs az önellátáshoz, csak te hívod annak.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
De persze egyesek kisebbrendûségi komplexusára jó gyógyír a judeovilágösszeesküvés.