Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Na neeeeeeeeee<#sir> Pedig legutóbb még azt olvastam, hogy egy sikeres mûtéten van túl... Nyugodjék békében!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Szigorítaná a hamvak hazavitelét egy fideszes képviselõ
"a jegyzõnek kéne engedélyt adnia arra, hogy az urnát a lakásban tárolják"---bevétel a láthatáron<#falbav>

Danny1987
Ha van pénz, nincs gyerek, ha nincs, van?

"a nyugat-európai és más fejlett országok folyamatos migrációs utánpótlásra szorulnak"

A japánok nem igazán engednek be senkit pedig ott csökken a legjobban a népesség.

A japánok ügyelnek arra hogy 50 év múlva is japánok legyenek Japánban.

A cionista európa meg még több 70-es iq vandál bevándorlót hoz be sõt még a keveredést is szorgalmazza.

😞

Live for nothing or die for something.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987
a minõségi éhezésre gondol.

Igen elképzelhetõ. Akkor, ha behívjuk a külföldi parasztot, hogy termeljen itt nyereségesen.

És akkor majd mondhatják (mondhatjátok) Látod buta magyar, nem a gyáva népnek nincs hazája, hanem annak aki eladja...

<#nezze><#confused>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bronx South
A selejtre gondolsz ? Mint pl. nálunk a barnabõrüek ? De azokért nem kár. <#rolleyes>

csige791
Én úgy tudom, hogy a "fejlett" világban is igen sokan éheznek. Tévedek?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Bronx South
A feketékkel nincs problémám fõleg hogy kedvelem a feka zenéket, színészeket, de az összes helyen az éhezõt hagynám a sorsára mert egyrészt miattuk vagyunk már 7 milliárdan, õk pedig részben feketék, a másik fele pedig Ázsiában van.

Bronx South
Az embereket elbírná, csak éppen az energiaigényt nem. <#hehe>

Danny1987
Danny1987
a túlnépesedés a "korcs csótányok" hibája.

Jah, de csak ott magas az éhezõk aránya, ahova a fehér felsõbbrendûség legszívesebben nem szállítana egy büdös falatot sem, nehogy a kis korcs csótányok a fehérek rovására elszaporodjanak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
24+10 - ebbõl a 24-bõl lesz majd 27? ('vállalkozóknak' 112.5% 27%-a)

az kiad +1 hónapot, nem? 😄

Forza.

A személyeskedés pedig "tipilus példája" annak, hogy érzékeny területre tapintottam. Megkérdõjeleztem Szent Vonát, Magyarország, sõt, a Magyar Birodalom megmentõjét.

Danny1987

És éppen emiatt lassan 12.-re sem telik majd...

Már nem telik rá. A világbajnok 34%-os járulékból is csak 10 havi nyugdíj folyik be.

arty
éhséglázadás agrároszágban is elképzelhetõ 😊

---

csige: látom megfogtad a lényeget... 😊
õk lennének a fizetõképes(!!!) kereslet a magyar élelmiszerre?

Forza.

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ezt most arra értettem, hogy egy éhséglázadás esetén mi volna ha...

arty
szerencsére nem éhezem, így nekem a "samsungtévé" is fontos - szerintem te sem, így picit képmutató gondolat volt, már bocs 😊

MDF-et egyrészt én sem sajnálom, ugyan az a korrupt, tolvaj, antidemokratikus banda volt mint az utódaik - míg hatalmon voltak, ezért a kampányuk során hangoztatott realitásokat nem is tudtam komolyan venni, kicsit úgy éreztem, ezzel csupán "piaci rést" keresnek.

Másrészt viszont elszomorító, hogy a realitásoknak ennyire nincs "vevõje", csak az abszurd 13. és 14. havi nyugdíj ígéretének 😞(((((((((( És éppen emiatt lassan 12.-re sem telik majd...

Forza.

Én már azzal is megelégednék ha itthon nem kerülne annyiba a jóminõségû hazai élelmiszer. A samsungtévé lehet megfizethetetlen is, nem vagyok kíváncsi a ízére. :-)

Elolvastam, jó írás, sok igazság van benne, de a lista nem teljes. A hozzászolásokkal együtt viszont jó! Mondjuk pl az MDF-ért egy rohadt könycseppet sem ejtek! ;-)

arty
Lesznek. Ugyan nem élelmiszerhiány vezet majd oda, hanem a totális elszegényedés, ergo sokat nem érunk a 3000ft/kg-os, exportálandó pickszaláminkkal 😊

#54427-t elolvastad amugy?
szerinted nem reális írás?

Forza.

Nem, természetesen én sem. Az hogy élelmiszer bõség van, az egyelõre még igaz, de az IMF egykori vezére is mondta már, hogy lesznek éhséglázadások a jövöben.

Nyilván én sem akarok lerombolni semmit, ahogy azt õseink sem akarták.

arty
Hanem Te meg az önellátó fetisiszták? 😉
Ha nem tûnt volna még fel, élelmiszerbõség van a világban. Sz*rt sem ér a búzánk, a kukoricánk.

Én semmit nem akarok ujjáépíteni. Kurvára nincs hozzá kedvem. És ha nem leszünk akkora barmok, hogy leromboljuk, akkor nem is kell.

Forza.

Ezt nem te döntöd el, hogy mi mennyit ér. Ha valaki éhezik, de van kurva sok a vasérce, az cserélni fog. Ne menjünk bele, mert ezt az országot kétszer sikerült újjáépíteni a nyugati bankárbirodalom nélkül úgy, hogy közben még jóvátételt is fizettünk, és a területeink kétharmadát elesztettük!! Ez hogy nem önelátó senki, ez egy XXI-ik századi betegség.

arty
Nem voltunk önellátók.

- 1 zsák krumpli nem ér 20kg vasércet, a KGST-ben viszont "meg kellett érte adni"
- a KGST-ben a magyar sajttal nem versenyzett a lengyel, le voltak osztva a lapok

(légbõlkapott példák, fogalmam sincs mik az árfolyamok, csupán a példa kedvéért irtam valamit)

Forza.

Ez nagyon szép írás volt!<#taps><#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sem magamra... Persze az állampogároknak is van felelõssége, de nem olyan arányban mint akiknek lehetõségük lett volna változtatni.

Végülis a kgst is úgy mûködött, hogy valamit valamiért, tehát ha nem is a szószoros értelemben, de önellátók voltunk. Nem kellett hitelt felvennünk a hitel törlesztésére.
Természetesen a dögrovást én sem rád értettem, hanem a hajót kormányzó rétegre.

arty
Meddig? 45-ig? 56-ig?

Én a dögrovást csak a folyamatosan patkány politikai elitünkben látom, mással szvsz nincs gond. (ill. van, de mi itt inkább szépen, kussban csak alkalmazkodjunk. mondjuk mint bulgária...)

Forza.

Az is. :-) De azért csak kihúztuk odáig, viszont azóta dögrovás pusztít kishazánkban.

arty
vagy a KGST-szovjetunio páros

Forza.

DaemoonHunter
sajnos sok buta van aki nem hiszi el:/

1982-ig nem volt államadósságunk, mivel hitelt sem vettünkfel. Az Isteni gondviselés segíthette utunkat odáig... <#nemtudom>

Áááá ez konteó.

csige791
Az ENSZ felmérései szerint 2032-re a világ népességének 60 százaléka vízhiánnyal küszködõ térségben él majd.

Gyorsan adjuk el a vizünket, mert úgysem az lesz az új arany.

Hajrá Magyarok! <#nevetes1>

Narxis
Érdekesek a hozzászólások. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

arty
1910

Forza.

arty
ez a topikrol is szol 😊))

mindenert mas a hibas...

Forza.

Magyarország tragédiája

Az utóbbi idõk talán legjobb összefoglaló cikke.

Már a kopogtatócédulákat sem jönnének össze.

csige791
Te tipikus peldaja vagy a fanboynak. A durva azonban az ebben a tortenetben, hogy ekozben belvarosi ertelmisegnek kepzeled magad. <#lama>

a változás pedig egyeseknél ahogy látom egyenlõ a kommunizmussal

Egyébként itt mire gondolsz? Mert amire te gondolsz, annak köze nincs az önellátáshoz, csak te hívod annak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A mezõgazdaság pont, hogy a Willenbrock által említett, KGST-n belüli barterezgetés miatt ment, ugyanis az a piac szépen felszívta a magyar agrártermékeket, nem számított sem az ár, sem az elõállítási költség. Nos, ezt a mezõgazdaságot aztán szépen meglepte a piacverseny, amelyet a drágalátos politikusaink tovább súlyosbítottak azzal, hogy a koncentrációkat - értsd: termelõ szövetkezetek - felszámolták, illetve ahol lehet, blokkolták. A józanész helyett a politika érvényesült, jött a privatizáció a nadrágszíjparcellákkal, majd késõbb a családi gazdaság.

De persze egyesek kisebbrendûségi komplexusára jó gyógyír a judeovilágösszeesküvés.

Bronx South
Szerintem se azért lett leépítve a mezõgazdaság mert annyira nem ment volna az ágazat, de ebbe inkább nem megyek bele. A lényeg az hogy agrár ország létünkre lassan kenyeret is külföldrõl kapunk, még van vizünk ami Európában is jelentõs, azt is megpróbálják elvenni tõlünk. Magyarország a legjobb példa a kifosztás, kizsigerelés fogalmakra, a változás pedig egyeseknél ahogy látom egyenlõ a kommunizmussal meg hogy esélyünk se lenne Európában. <#levele>

Willenbrock
Ja,most pedig Lengyelország vette át az únió keleti felében ezt a szerepet.