Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
Itt meg egy kis zsidó vergõdés, már az is elég ha nem teszünk a háborús bûnösök(????) felelõségre vonásáért, hát még akkor hogyha adunk egy pofont a bankoknak. Szóval az utolsó mondatodat akár zsebre is vághatod, nem kell megjátszani az értelmiséget, mint ha olyan qrwa jól vágnád a dolgokat. Sokáig elhittem azt amit a mainstream media a pofámba hányt, szerencsére kinõttem belõle. Ugyanazzal a szarral feleslegesen dobálózol nekem.
És hogy mûvelõdjél, az NWO = "Novus Ordo Seclorum" az az New Order of the Ages > New World Order
Eredete, és 1935 -tõl az amerikai dolláron is rajta volt. És eddig semmi összeesküvést nem írtam.
Mindenesetre most hogy az Anonymousról több hír is volt a napokban azon kezdtem el gondolkozni hogy az hogy a francba lehet hogy pár koszos hacker pedofiloldalak százait nyomozta le emberekkel eggyütt? Olyan dolgot tett amire a bûnüldözõszervek évek óta képtelenek. Lehet hogy ilyenekre kéne fordítani a nagy pénzösszegeket és nem a Stuxnetre. Arról már nem is beszélek hogy ideje lenne már a saját háza táján is körülnéznie az USA-nak fõleg hogy egyre csak szaporodnak az OWS tüntetések. (amit rendõri erõszakkal nyomnak el)
Hír a végére: 30 és 60 ezer közé teszik a NATO bombázások civil áldozatait.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Van, aki abban hisz, hogy egy szimpatikus gondolatokat terjesztõ fiatalembert a gonosz rómaiak felszegeztek egy keresztre, illetve az õ tanaiban, van, aki pedig abban, hogy az élet célja és értelme a világot az NWO felé terelõ cionista világuralom leleplezése.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
és már megint összeesküvést látsz... a gonosz bankok megrángatták a mazzagokat, és az egész világ zsidói összefogtak magyaro. ellen
pedig csak arról van szó, hogy a befektetõk nem biznak egy olyan országban, ahol a vezetõk kapkodnak, össze vissza intézkednek, rövidtávon gondolkoznak, lábbal tiporják a jogbiztonságot, stb. na, ezért "dõlünk". aztán ha dõlünk, még jobban kell kapkodni, amitõl méginkább elveszik a bizalom és mégjobban dõlünk... zsidókkal vagy anélkül 😊
amugy az azért érdekelne, miért jó hinni egy globális összeesküvésben? mert gondolkodás nélkül lehet mindenre magyarázatot találni?
Forza.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ebbõl pedig ország a büdös életben nem lesz, mert az egó fontosabb a jövõnél.
Persze tudom hogy a fejlett nyugat ilyen mocskos csalásra sosem lenne képes de ez végül is teherán álláspontja.
http://atv.hu/cikk/20111105_egy_ensz_jelentes_szerint_bebizonyosodott_az_irani_atomprogram
Mondjuk itt meg már nem békés célú felhasználásról van szó.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ebben mi a biztos?
Mert ez maximum a te szuverén véleményed.
Másrészt irán se hülye tudja hogy ha ezt megteszi akkor az izraeli válasz csapás az õ országuk végét jelentené.
Ha izraelnek lehet atomja sõt ha pakisztánnak lehet atomja (függetlenül attól hogy õk nem fenyegetik izraelt) akkor iránnak miért ne lehetne?
De jelenleg még azt sem tudja bizonyitani a nyugat hogy atom bombát fejlesztenek.
Ha én lennék az USA gyûlölõ - de mégis Bronx South álnéven ügyködõ - kommentelõ, akkor azt mondanám, hogy a mocskos ciók kirobbantják a világháborút.
Mivel szerencsére én másképp látom a világot, szerintem ez egy eléggé összetett dolog. Két dolog biztos: Ha Irán atomfegyverhez jut, szinte azonnal rádonja Izraelre. Izrael meg ezt nem akarja megvárni, és a szövetségeseit is belerángatja egy megelõzõ csapásba. De Kína, Oroszország és még néhány arab állam NEM szövetséges, szóval nem tudom. Itt talán az USA döntheti el, hogy bevállalja-e Izraelért, vagy inkább megalkuszik. Teszem hozzá, ez utóbbi okosabb döntésnek tûnik...egyelõre.
Változás itt akkor lesz, amikor végre Orbán - ismétlem, Orbán, nem Matolcsy, nem valamelyik mameluk - kiáll az ország elé, és azt mondja, hogy sorry, szarban vagyunk, igenis megszorítások kellenek - azok is azért, mert töketlenek vagyunk a kiadások csökkentéséhez.
Nagyon jó kis írás!
"Terrorközeli helyzetrõl lévén szó, kifejezetten enyhe az ítélet; az ilyen elkövetõk holnap aztán egyenesen azt skandálják az utcán, hogy „Orbánt a Dunába, a többit meg utána!”, majd akasztani akarnak, de minimum a miniszterelnök háza elé vonulni, kocsikat borogatni, hidat eltorlaszolni, a végén pedig elfoglalni a Hír TV-t, és felgyújtani."
"Ami viszont a történelmi távlatokat illeti, a Medgyessy-kormány idején egy Loppert Dániel nevû fiatalember ugyanazt a terrorcselekményt követte el, mint a pásztói férfi, csak õ a nyílt utcán, a miniszterelnök közvetlen közelében, mire fel azonnal szabadságharcos hõssé vált, és állást kapott a pártirodán."
Akinek kalapács van a kezében, mindenhol szögeket lát.
A 2009-es orbánnak is.
Az én emlékeimben szerepel egy leminõsítés ami alaposan aládurrantott az amúgy se stabil gazdaságunknak, ha jól emlékszem még pont ti szúrtatok be olyan cikkeket hogy nem hogy csökkent, nõtt az adóság, és az én emlékeimben az is szerepel hogy a forint lecsúszott olyan mélypontra, hogy nem csak az únióban, hanem az egész környéken a leg megbízhatatlanabb valuta lett, lassan nincs értéke. Egyik oldalon engedünk, másik oldalon szorítunk ? De még az arányokkal is gond van.
"tehát a te érved az "õk irányítanak és kész..."" - lehet hogy te darabosan nézed a dolgokat, de én megpróbálom az összképet látni, és az aktuális helyzetbõl levonni hogy amit gondolok az helyes e. a ciók kezében a bankrendszer, õk a tõke, és az alapokat szerintem volt idejük rotschildék és haverjainak lefektetni ahhoz, hogy létrehozzák a világ legnagyobb átbaszáson alapuló iparát, vállalkozását ha lehet így mondani. a politikusok meg a lóvétól lágyabbak lesznek mint a vaj. apropó. a szabadkõmûveseket és a cionistákat viszont nem illik összekeverni.
"ne csak hajtogasd, hozz már valami példát is erre a szervezett" - NWO témában ez a tény szanaszét volt rágva, ha itt elkezdeném elemezni a dolgokat el se hinnéd, ahogy azt se hiszed el hogy a zsidóké a bankrendszer. pedig ezek nyílvánvaló dolgok, de ne én érezzem már magam hülyének, lol<#levele>#levele>
Ha ezt a bankdolgot komolyan gondolta volna, addig lett volna kormányon.
De egy kicsit elkésett a béküléssel. Aki beleszart a levesbe, utólag már hiába kavargatja.
Orbánnak és kormányának mennie kell.
kollegám se végtörleszt, csak álmodja
Forza.
kevered a szezont a fazonnal, "mi" a bezárkózás képtelensége ellen érveltünk. magyarország összehasonlitva a térség országaival nem él a lehetõségeivel, itt és most errõl van szó!
""meg hogy a zsidók irányitják a kormányokat?" - Az oroszokat és Iránt talán nem, meg olyan zsidót se láttam még amelyik kínaiul néz ki. 😄 A fontosabb helyeken ott vannak a ciók, nem tudom hol élsz te, de hogy nem a Földön az biztos."
tehát a te érved az "õk irányítanak és kész"?
nemtom miért nem elég simán patkányozni a politikai elitünket, hogy az antiszemita felhang miért okoz neked örömet... a kormányok a lobbisták, a kampánypénzelõk bábjai, nem holmi zsidó árnyékvilágkormányé. amikor orbánviktor 50 millás tanácsadoi szerzõdést ad egy ügyvédnek, mert egykori iskolatársa, haverja, abban én nem látom a gonosz ciókat. abban sem, amikor mondjuk a hagyómiki BÁRKINEK odaadja a metrószerzõdést 2 milliárdért. vagy amikor adott biztositotársaságra szabnak egy törvényt. stb. én itt csak annyit látok, hogy X hatalomba juttatja Y-t, cserébe Y kamatosan visszafizet X-nek. holt lényegtelen, hogy X és Y épp zsidó-e.
gondolom X és Y is zsidó a te elmédben, és nyilván tagjai egy titkos társaságnak, akik A-t és B-t, a két igaz magyar erõt ellehetetlenitik. néha kapnak titkos emailt, telefont, hogy most ezt meg azt kell csinálni, mert "ezt kívánja a titkos zsidó árnyékvilágkormány" és õk persze megteszik, mert apa anno elmagyarázta nekik, hogy ezt hogyan is kell intézni.
""szerited az a tény, hogy "kiirtják a magyart" ???" - Minden ezt erõsíti, igen, tény."
ne csak hajtogasd, hozz már valami példát is erre a szervezett megsemmisítésre plz. mert én csak annyit látok, hogy egyre kevesebben születnek a halálozásokhoz képest, ergo LOGIKUS-an csökken a számunk 😊)
Forza.
kapálóztak, de lenyelték - mi mást is tehetnének 😊 más kérdés, hogy az országról szép lassan kialakul/kialakult a kép, hogy itt
1.) bármi megtörténhet, jogállamiság zuhanórepülésben
2.) hosszutávon a bankok szivatása visszaüt a gazdaságra
hogy anno a háttérben miféle lobbit folytattak az elmultnyolcévben, ami miatt kialakulhatott pl a devizahitelesek helyzete, az más kérdés... tehát befolyásuk biztosan van. mint mindenkinek, akinek sok a pénze :///
Forza.
Ez a magyar (meg amúgy fehér) gondolkodás.
Az hogy ez egy életképtelen felfogás az majd visszaüt.
A hóhéraink meg saját magunk vagyunk.
Viszont olyan szempontból jó hogy csökken a népesség hogy a jövõben kevesebb lesz az erõforrás.
Így majd kevesebb temetés is lesz.
"szerinted az a tény, hogy "kiirtják a magyart" ???" - Minden ezt erõsíti, igen, tény.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
nemazért, mert rohattzsidók, hanem mert a világ igy mûködik. szarul, de ezen nem magyarország fog tudni változtatni - nekünk inkább a körülményeket kihasználva kéne jól érvényesülni.
de nyugodtan elmagyarázhatod, hogy a 306 forintos EUR, a 260 forintos CHF vagy a 357 forintos GBP hogyan van a magyar emberekért (hiszen eddig ugye nem kérdés, a fidesz szopatta a bankrendszert) - szivesen meghallgatom!
Forza.