Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
az a baj hogy 2 hét múlva meg jösz megint olyan dolgokkal ami már, vagy akár most is meg lett válaszolva. de értettem a védekezõ reakciódból, kemény vagy. <#eljen><#nyes>

Nem kell nekem semmit megvédenem, hisz én egy sötétségben kapálózó, tudatlan libsi vagyok, de végtelen bölcsességed segítségével talán sikerül kitörnöm a fénybe. Kérlek, taníts még minket!
Bronx South
két hszt is le kéne reagálnod cinikus mellébeszélés helyett , de ahogy látom nehezedre esik. elgondolkoztál ? vagy már nincs érv hogy megvédd az általad nagyra becsült hatalmat ?

Bronx South
hát egy egysíkú topikhoz elég a megszokás

polluxware
látom a motoros fukciók még mennek nálad..😉

<#eljen>

Most mit vinnyogsz? Én is mínuszban vagyok😊

Egyszerûbb adót alacsonyabb nyugdíjakat

<#eljen>

Egyiptom jó úton halad afelé hogy elveszítse a GDP-jének a 7-10%-át.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Ó mester, taníts minket mester! Mi, ki oly nagy sötétségben éltünk idáig, isszuk bölvs szavaid!
Bronx South
OFF - Áldom az eszét annak az úriembernek viszont aki ezt a hasznos hozzászólásos pontozási rendszert kitalálta 😄 -12% -ban haszontalan hszeket írok ?? 😄 77 minuszból 76 -ot itt kaptam, úgy látom nagyon nem egyeznek a vélemények a libsi társasággal, de kérdem én hogy mi alapon feltételezi itt bárki is hogy hatalmas igazságokat állít ? Vagy csak a minusz gomb nyomogatása megy itt ? 😄 Hát akkor toljátok fel nekem akár 100-200 ig mert leszarom, nekem kicsit tovább terjed az inteligenciám, a véleményem a világgal kapcsolatban viszont változatlan maradt.

Bronx South
Lantee barátunk józan belátását teljesen elnyomja az USA és a zsidók iránti érzelmei, felesleges is neki bármit is megmagyarázni mert úgy se látja be hogy nincs igaza. A haverjaival elintézik annyival hogy összeesküvés és társai, meg lenyomnak vmit ami volt a híradóban azt szvsz. Lehet hogy ez trollkodásnak hangzik, de szánalmasnak érzem hogy egyes emberek mekkora sötétségben kapálóznak. Van is egy mondás erre, "Nem látja a fától az erdõt".

Bronx South
Hát akkor lehet hogy már nem tudnak minket hova minõsíteni, mert tavaj decemberben két fokozattal is kaptuk a levest. 😄D

Itt meg egy kis zsidó vergõdés, már az is elég ha nem teszünk a háborús bûnösök(????) felelõségre vonásáért, hát még akkor hogyha adunk egy pofont a bankoknak. Szóval az utolsó mondatodat akár zsebre is vághatod, nem kell megjátszani az értelmiséget, mint ha olyan qrwa jól vágnád a dolgokat. Sokáig elhittem azt amit a mainstream media a pofámba hányt, szerencsére kinõttem belõle. Ugyanazzal a szarral feleslegesen dobálózol nekem.

És hogy mûvelõdjél, az NWO = "Novus Ordo Seclorum" az az New Order of the Ages > New World Order
Eredete, és 1935 -tõl az amerikai dolláron is rajta volt. És eddig semmi összeesküvést nem írtam.

Ha én lennék az USA barát akkor megkérdezném Izraeltõl hogy õk miért fejlesztettek ki titokban nukleáris fegyvereket és ezt Iránnak miért nem szabad? Jah mert hogy BIZTOS hogy egybõl Izraelre dobná? Mondjuk én az USA helyében nem vagánykodnék hanem nagyon mélyen magamba néznék azok után hogy sikerült megölniük negyed millió civilt Japánban. Azóta sem rótta fel ezt nekik senki mert mindig elintézik azzal hogy háború volt... A másik amit nem értek az a megelõzõ csapás. Az idõjárást nem tudják pontosan elõrejelezni nehogy már egy világpolitikai eseményt meg tudjanak. Vicc. Ennyi erõvel Irán is küldhetné rájuk a rakétákat megelõzõ megelõzõ csapás néven.

Mindenesetre most hogy az Anonymousról több hír is volt a napokban azon kezdtem el gondolkozni hogy az hogy a francba lehet hogy pár koszos hacker pedofiloldalak százait nyomozta le emberekkel eggyütt? Olyan dolgot tett amire a bûnüldözõszervek évek óta képtelenek. Lehet hogy ilyenekre kéne fordítani a nagy pénzösszegeket és nem a Stuxnetre. Arról már nem is beszélek hogy ideje lenne már a saját háza táján is körülnéznie az USA-nak fõleg hogy egyre csak szaporodnak az OWS tüntetések. (amit rendõri erõszakkal nyomnak el)

Hír a végére: 30 és 60 ezer közé teszik a NATO bombázások civil áldozatait.

New World Order <#vigyor>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
akkor még 1 utolso: mi az az NWO ? 😄

sose mertem rákérdezni 😊))

Forza.

amugy az azért érdekelne, miért jó hinni egy globális összeesküvésben? mert gondolkodás nélkül lehet mindenre magyarázatot találni?

Van, aki abban hisz, hogy egy szimpatikus gondolatokat terjesztõ fiatalembert a gonosz rómaiak felszegeztek egy keresztre, illetve az õ tanaiban, van, aki pedig abban, hogy az élet célja és értelme a világot az NWO felé terelõ cionista világuralom leleplezése.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
az a leminõsítés még nem történt meg (de borítékolható)!

és már megint összeesküvést látsz... a gonosz bankok megrángatták a mazzagokat, és az egész világ zsidói összefogtak magyaro. ellen

pedig csak arról van szó, hogy a befektetõk nem biznak egy olyan országban, ahol a vezetõk kapkodnak, össze vissza intézkednek, rövidtávon gondolkoznak, lábbal tiporják a jogbiztonságot, stb. na, ezért "dõlünk". aztán ha dõlünk, még jobban kell kapkodni, amitõl méginkább elveszik a bizalom és mégjobban dõlünk... zsidókkal vagy anélkül 😊

amugy az azért érdekelne, miért jó hinni egy globális összeesküvésben? mert gondolkodás nélkül lehet mindenre magyarázatot találni?

Forza.

jaj,és ezek kezében van a hatalom?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A Fidesz nem a megszorítások pártja.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bronx South
Gyanús hogy közel sem atomfegyverekrõl szól itt a dolog, hanem csak egy ürügy. Irán elég sokat bepofázik a cióknak, valahogy el kell hallgattatni szerintük. <#levele> Most jelent meg egy cikk hogy pakisztán atomfegyvereket dugdos, õk miért nincsenek megtámadva ?

Bronx South
Iránból nem lesz Irak2, fõleg hogy katonailag fejlettebb, továbbá az USA így is élen táncol az oroszokkal és kínával szemben, az ugandai rendezkedés hírére meg is lett fenyegetve a nato, ha megtámadják iránt az az én szemszögembõl egyenlõ a 3ik vh-val. Nézd meg az elsõ vh ennél kevesebbért robbant ki, itt meg már konkrét országokat támadnak meg a usáék.

Az a baj, hogy ha ezek maradnak, akkor az embereik is. Lézerjani, szógyártó , smitpali és tarlós is.

Ebbõl pedig ország a büdös életben nem lesz, mert az egó fontosabb a jövõnél.

Danny1987
Teherán szerint azért mert hamis jelentéseket küldenének.

Persze tudom hogy a fejlett nyugat ilyen mocskos csalásra sosem lenne képes de ez végül is teherán álláspontja.

http://atv.hu/cikk/20111105_egy_ensz_jelentes_szerint_bebizonyosodott_az_irani_atomprogram

Mondjuk itt meg már nem békés célú felhasználásról van szó.

Nem tökmindegy beengedik-e? Irakot úgy támadta meg az USA, hogy keresztbe kasul járták az ellenõrök, és végül nem is találtak semmit se...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

banok
És akkor arra mi a magyarázat, hogy nem akaaaaarnk beendedni nemzetközi ellenõröket.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Danny1987
"Két dolog biztos: Ha Irán atomfegyverhez jut, szinte azonnal rádonja Izraelre."

Ebben mi a biztos?
Mert ez maximum a te szuverén véleményed.
Másrészt irán se hülye tudja hogy ha ezt megteszi akkor az izraeli válasz csapás az õ országuk végét jelentené.

Ha izraelnek lehet atomja sõt ha pakisztánnak lehet atomja (függetlenül attól hogy õk nem fenyegetik izraelt) akkor iránnak miért ne lehetne?
De jelenleg még azt sem tudja bizonyitani a nyugat hogy atom bombát fejlesztenek.

banok
Csak aztán nehogy Iránból egy Irak2 legyen...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ezt tényleg be fogják vállalni?

Ha én lennék az USA gyûlölõ - de mégis Bronx South álnéven ügyködõ - kommentelõ, akkor azt mondanám, hogy a mocskos ciók kirobbantják a világháborút.

Mivel szerencsére én másképp látom a világot, szerintem ez egy eléggé összetett dolog. Két dolog biztos: Ha Irán atomfegyverhez jut, szinte azonnal rádonja Izraelre. Izrael meg ezt nem akarja megvárni, és a szövetségeseit is belerángatja egy megelõzõ csapásba. De Kína, Oroszország és még néhány arab állam NEM szövetséges, szóval nem tudom. Itt talán az USA döntheti el, hogy bevállalja-e Izraelért, vagy inkább megalkuszik. Teszem hozzá, ez utóbbi okosabb döntésnek tûnik...egyelõre.

De akár jöhettem volna a "No de doktor úr, maga rajzol mindig pinákat!" örökérvényû igazságával.

Nem a miniszterekkel van baj, hanem alapvetõen azzal, hogy a nézõtérnek fociznak, nem pedig az eredményért küzdenek. Az egy dolog, hogy Matolcsy idióta, de amíg azt mantrázza az összes kormánypárti fõmufti, hogy itt aztán egy deka megszorítás sem lesz, addig a a kormánypárt hazug világszemléletével sokkal, de sokkal nagyobb a baj.

Változás itt akkor lesz, amikor végre Orbán - ismétlem, Orbán, nem Matolcsy, nem valamelyik mameluk - kiáll az ország elé, és azt mondja, hogy sorry, szarban vagyunk, igenis megszorítások kellenek - azok is azért, mert töketlenek vagyunk a kiadások csökkentéséhez.

Magyar Terror

Nagyon jó kis írás!

"Terrorközeli helyzetrõl lévén szó, kifejezetten enyhe az ítélet; az ilyen elkövetõk holnap aztán egyenesen azt skandálják az utcán, hogy „Orbánt a Dunába, a többit meg utána!”, majd akasztani akarnak, de minimum a miniszterelnök háza elé vonulni, kocsikat borogatni, hidat eltorlaszolni, a végén pedig elfoglalni a Hír TV-t, és felgyújtani."

"Ami viszont a történelmi távlatokat illeti, a Medgyessy-kormány idején egy Loppert Dániel nevû fiatalember ugyanazt a terrorcselekményt követte el, mint a pásztói férfi, csak õ a nyílt utcán, a miniszterelnök közvetlen közelében, mire fel azonnal szabadságharcos hõssé vált, és állást kapott a pártirodán."
"ne csak hajtogasd, hozz már valami példát is erre a szervezett" - NWO témában ez a tény szanaszét volt rágva, ha itt elkezdeném elemezni a dolgokat el se hinnéd, ahogy azt se hiszed el hogy a zsidóké a bankrendszer

Akinek kalapács van a kezében, mindenhol szögeket lát.

Miért,ha mennek akkor jobb lesz szerinted? Jobb a nagy p.csákat! Inkább maradjanak,és végre forduljanak már jobb oldal felé.Ezeket a hozzá nem értõ minisztereket,meg váltsa le minél elöbb.Vannak normális szakemberek

desigo
Hoffmann Rózsa nem tudja, mit írt alá

"ez annyira titkos, hogy õ sem tud róla"
Így van, az orbán egybõl nem.
A 2009-es orbánnak is.

Bronx South
De amúgy most esett le... ellenérvelni kell, az orbán egybõl nem <#kocsog> (?) úgy írod hogy a haverod végtörleszt, mintha valami isteni áldás szállt volna rá ezzel a lehetõséggel.

Bronx South
Valamit félreértettél.

Az én emlékeimben szerepel egy leminõsítés ami alaposan aládurrantott az amúgy se stabil gazdaságunknak, ha jól emlékszem még pont ti szúrtatok be olyan cikkeket hogy nem hogy csökkent, nõtt az adóság, és az én emlékeimben az is szerepel hogy a forint lecsúszott olyan mélypontra, hogy nem csak az únióban, hanem az egész környéken a leg megbízhatatlanabb valuta lett, lassan nincs értéke. Egyik oldalon engedünk, másik oldalon szorítunk ? De még az arányokkal is gond van.

Bronx South
""mi" a bezárkózás képtelensége ellen érveltünk" - Én soha nem érveltem a bezárkózás mellett.

"tehát a te érved az "õk irányítanak és kész..."" - lehet hogy te darabosan nézed a dolgokat, de én megpróbálom az összképet látni, és az aktuális helyzetbõl levonni hogy amit gondolok az helyes e. a ciók kezében a bankrendszer, õk a tõke, és az alapokat szerintem volt idejük rotschildék és haverjainak lefektetni ahhoz, hogy létrehozzák a világ legnagyobb átbaszáson alapuló iparát, vállalkozását ha lehet így mondani. a politikusok meg a lóvétól lágyabbak lesznek mint a vaj. apropó. a szabadkõmûveseket és a cionistákat viszont nem illik összekeverni.

"ne csak hajtogasd, hozz már valami példát is erre a szervezett" - NWO témában ez a tény szanaszét volt rágva, ha itt elkezdeném elemezni a dolgokat el se hinnéd, ahogy azt se hiszed el hogy a zsidóké a bankrendszer. pedig ezek nyílvánvaló dolgok, de ne én érezzem már magam hülyének, lol<#levele>

Ez a hír röviden annyi, hogy Szent Orbán rájött, hogy nem éri fel a fehér lovat, csak a hasa alatt rendelkezhet az ott lévõ testrészekkel.

Ha ezt a bankdolgot komolyan gondolta volna, addig lett volna kormányon.

De egy kicsit elkésett a béküléssel. Aki beleszart a levesbe, utólag már hiába kavargatja.

Orbánnak és kormányának mennie kell.

arty
nem, igazad van, bankadó nem létezett, csak papíron

kollegám se végtörleszt, csak álmodja

Forza.

arty
""körülményeket kihasználva kéne jól érvényesülni." - Pont ti akartatok felvilágosítani engem arról, hogy ha ilyet akarna a Magyar csinálni elveszne mert esélye se lenne a külföldi piacon, akkor most mirõl írkálsz. Amúgy valóban bilincsben a kezünk, elõbb azt kéne hozzá leszeni."

kevered a szezont a fazonnal, "mi" a bezárkózás képtelensége ellen érveltünk. magyarország összehasonlitva a térség országaival nem él a lehetõségeivel, itt és most errõl van szó!

""meg hogy a zsidók irányitják a kormányokat?" - Az oroszokat és Iránt talán nem, meg olyan zsidót se láttam még amelyik kínaiul néz ki. 😄 A fontosabb helyeken ott vannak a ciók, nem tudom hol élsz te, de hogy nem a Földön az biztos."

tehát a te érved az "õk irányítanak és kész"?
nemtom miért nem elég simán patkányozni a politikai elitünket, hogy az antiszemita felhang miért okoz neked örömet... a kormányok a lobbisták, a kampánypénzelõk bábjai, nem holmi zsidó árnyékvilágkormányé. amikor orbánviktor 50 millás tanácsadoi szerzõdést ad egy ügyvédnek, mert egykori iskolatársa, haverja, abban én nem látom a gonosz ciókat. abban sem, amikor mondjuk a hagyómiki BÁRKINEK odaadja a metrószerzõdést 2 milliárdért. vagy amikor adott biztositotársaságra szabnak egy törvényt. stb. én itt csak annyit látok, hogy X hatalomba juttatja Y-t, cserébe Y kamatosan visszafizet X-nek. holt lényegtelen, hogy X és Y épp zsidó-e.

gondolom X és Y is zsidó a te elmédben, és nyilván tagjai egy titkos társaságnak, akik A-t és B-t, a két igaz magyar erõt ellehetetlenitik. néha kapnak titkos emailt, telefont, hogy most ezt meg azt kell csinálni, mert "ezt kívánja a titkos zsidó árnyékvilágkormány" és õk persze megteszik, mert apa anno elmagyarázta nekik, hogy ezt hogyan is kell intézni.

""szerited az a tény, hogy "kiirtják a magyart" ???" - Minden ezt erõsíti, igen, tény."

ne csak hajtogasd, hozz már valami példát is erre a szervezett megsemmisítésre plz. mert én csak annyit látok, hogy egyre kevesebben születnek a halálozásokhoz képest, ergo LOGIKUS-an csökken a számunk 😊)

Forza.

Bronx South
"kapálóztak, de lenyelték" Biztos ?

arty
a bankrendszer igen fontos, meghatározó eleme a gazdaságnak, de hogy iránytana az erõs tulzás. ha a háttérbõl õk irányítanának, meg lehetett volna valósítani a bankadót? a végtörlesztést?

kapálóztak, de lenyelték - mi mást is tehetnének 😊 más kérdés, hogy az országról szép lassan kialakul/kialakult a kép, hogy itt
1.) bármi megtörténhet, jogállamiság zuhanórepülésben
2.) hosszutávon a bankok szivatása visszaüt a gazdaságra

hogy anno a háttérben miféle lobbit folytattak az elmultnyolcévben, ami miatt kialakulhatott pl a devizahitelesek helyzete, az más kérdés... tehát befolyásuk biztosan van. mint mindenkinek, akinek sok a pénze :///

Forza.

Danny1987
Hát a magyarok inkább 1 gyereket vállalnak de annak mindent megadnak.
Ez a magyar (meg amúgy fehér) gondolkodás.

Az hogy ez egy életképtelen felfogás az majd visszaüt.

A hóhéraink meg saját magunk vagyunk.

Viszont olyan szempontból jó hogy csökken a népesség hogy a jövõben kevesebb lesz az erõforrás.
Így majd kevesebb temetés is lesz.

Bronx South
"körülményeket kihasználva kéne jól érvényesülni." - Pont ti akartatok felvilágosítani engem arról, hogy ha ilyet akarna a Magyar csinálni elveszne mert esélye se lenne a külföldi piacon, akkor most mirõl írkálsz. Amúgy valóban bilincsben a kezünk, elõbb azt kéne hozzá leszeni.

Bronx South
"meg hogy a zsidók irányitják a kormányokat?" - Az oroszokat és Iránt talán nem, meg olyan zsidót se láttam még amelyik kínaiul néz ki. 😄 A fontosabb helyeken ott vannak a ciók, nem tudom hol élsz te, de hogy nem a Földön az biztos.

"szerinted az a tény, hogy "kiirtják a magyart" ???" - Minden ezt erõsíti, igen, tény.

csige791
Értem én. Csak akkor a bankrendszer irányít vagy nem?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

arty
békülne, mert LOGIKUS, mert a kispöcs országnak kell a világhoz alkalmazkodnia, mert a széllel szembehugyozás miatt 300+ forint az EUR, mert ezermilliárdok mentek el a fasz, unortodox(LOL) gazdaság-politika miatt a SEMMIBE.

nemazért, mert rohattzsidók, hanem mert a világ igy mûködik. szarul, de ezen nem magyarország fog tudni változtatni - nekünk inkább a körülményeket kihasználva kéne jól érvényesülni.

de nyugodtan elmagyarázhatod, hogy a 306 forintos EUR, a 260 forintos CHF vagy a 357 forintos GBP hogyan van a magyar emberekért (hiszen eddig ugye nem kérdés, a fidesz szopatta a bankrendszert) - szivesen meghallgatom!

Forza.

csige791
Lehet a TASZ-t írták át FASZ ra.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .