61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Garfield
    Kormányzati kommunikáció:

• Danny1987
    Izraeli-arab együttműködés Irán miatt
  • NYUZGA
  • Vlala #56057
    Az esztergomiak hülyék?
    Miért?
    Nem Szent Meggyest választották?

A Fidesz a bóvli kategóriába süllyesztette az országot. Gyurcsány idejében nem voltunk bóvlik, pedig Az előző kormány elbaltázott gazdaságpolitikája idejében még megvolt a nyugdíjam, és "nagyon sokba", 300 Ft-ba került egy liter benzin.
    Most? Hatalomra került a Nemzeti Együttműködés Kormánya, a nyugdíjnak lőttek, benya 400, euro 315, és emelkedik, az ország befektetésre alkalmatlan, valamint más ötlet híján adót vetnek ki a kávéfogyasztásra és a kutyatartásra is.

De ez nekik nem elég, személyes bosszút állnak azon a városon, amelyik gondolkodott is, mielőtt ikszelt.

Köszönjük, Orbán, köszönjük, Fidesz.
  • polluxware
    a hazaáruló esztergomiak lázadoznak..

jobb is hogy sötétben teszik;)
  • polluxware
    elfogadom, hogy nem érted
  • Danny1987
    Európa válsága orosz szemmel

Hát amit leír az igaz.
  • remark #56053
    Ezt lehet más érti, én nem. Nem a "magyarok lakta" Interneten szocializálódtam. Bocs.
  • Garfield
    Unorthodox gazdasági szabadságharc (vagy mi):

(Amúgy klikk a képre.)
  • Danny1987
    Fűtés nélkül maradt a körösszakáli iskola
  • immovable
    [URL=http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111125-elemzoi-reakciok-miutan-a-moodys-bovliva-minositette-magyarorszagot.html]"Jöhet a poklok pokla" - elemzői reakciók Magyarország leminősítésére[/URL]
  • polluxware
    cukorvirág;) most már nem mind1?

• remark #56048
    Az meg hogy ki milyen következtetést von le abból, hogy a magyar sem kell, a német sem kell, az egy teljesen más lapra tartozik. Következtetéseket itt nem vontam le. Akkor meg mi a baj?
    Az se zavar, ha valaki teljesen bele van abba temetkezve, hogy minden kizárólag a Fidesz sara.
  • remark #56047
  • remark #56046
    Ha két topikban is ajánlom ugyanazt a hírt, akkor az "átlinkelés"? Jó, legyen.

Azt akkor hogy hívod, mikor az egyik hsz-t linkeled egy másik hsz-ből?

Egyébként meg gondolom érted, hogy a téma az, hogy attól valami NWO-ssá válik-e, mert az NWO-ban IS ajánlom? Pl. kétszintű Európa? Vagy hogy nem csak a magyar kötvény nem kell senkinek, hanem a német sem?
  • immovable
    Nem egyszer. ez, ez és pl ez is megtalálható az NWO topikban. Persze majd mindjárt jön a szómágia, hogy ebből csak egy igazi "átlinkelés", a többi csak sima link.

Nem nem humor topik, de nem is szómágia topik.

Irónia.

Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is.
    Az irónia szó ógörög eredetű, a „színlelt szerénykedés, tettetés, kertelés, tudatlanságot színlelő kérdezgetés” jelentésű εἰρωνεία [eiróneia] az εἴρων [eirón] „tudatlanságot színlelve kérdező személy, színlelő” szóból képzett elvont főnév. Ez az eljárás Szókratész egyik kedvelt retorikai eszköze volt.
    Az ironikus jelentés nem feltétlenül magától értetődő, néha tragikus, néha humoros jelentést ad az eredeti közlésnek. Richard Rorty amerikai filozófus szerint az ironikus gondolkodás használata segít megőrizni a képességünket a szabadságra, a megújulásra.
  • Garfield
    Egyszer "linkeltem át" egy hírt, kaptam is érte egy valagravaló mínuszt.

Akarod, hogy megnézzük, az ide másolt linkjeid közül mennyi szerepel az NWO vagy a gazdasági világválságos topikban?
  • Lantee
    Vazeg!!! Beleolvasgattam a linkelt cuccokba, és majdnem félrenyeltem a kakaót a röhögéstől! :D
    Ez jobb, mint az Elveszett Jézus Videó! :D :D :D
  • remark #56042
    Egyszer "linkeltem át" egy hírt, kaptam is érte egy valagravaló mínuszt. (Majd legközelebb copy-paste.) Azóta szimplán "híreket hozok", mint ti. Hallottál pl. már a kétszintű Európa tervéről? Szerintem érdekes terv. Rossz topikot választottam volna a hírekhez? Nem hiszem.

Az NWO pedig elsősorban nem konteó, majd megérted.

Ez pedig nem humor topik.

Az irónia meg a lejáratás egyik formája.

Más most így hirtelen nincs.
  • Lantee
    A gyornaszádból nagyjából egy hét alatt lyukas gumicsónak lett, köszönhetően szeretett vezérünk és nagyrabecsült vezérkara jóvoltából.
    De ahelyett, hogy levonnák azt a konzekvenciát, amit RAJTUK KÍVÜL MÁR MINDENKI, ők inkább nekiállnak bűnbakot keresni. Majd kitalálják, hogy az IMF, vagy esetleg a zúnió, netán a bankok nemzetközi összefogása okozta.

Annyira szánalmas már, ami itt zajlik, hogy az a bizonyos 2006. rohadt gyorsan feledésbe fog merülni, hiába öntik festménybe, meg beszélnek róla minden egyes alkalommal.
    Senki nem gondolta volna - de, azért néhányan igen - hogy alul lehet múlni az ellenzéki fideszt...de a kormánypárti fidesz rácáfolt a várakozásokra.

Érdemes a youtube-on nézegetni orbán beszédeket, nyilatkozatokat. Vezérünkben annyi tartás sincsen, hogy hozzá képest egy "ház nélküli csiga egy GERINCOSZLOP!" (by Hofi).
  • immovable
    Akkor minek linkeled át ide is az NWO-ba már betett linkjeid?

Az irónia pedig a humor egy fajtája. Kell ezekben a "vészterhes" időkben. Nem baj ha nem érted, nem is neked szántam.
  • remark #56039
    Ez nem konteó topik!
  • immovable
    Amúgy igen. Csak te már nem látsz tisztán, hisz téged elkábít a HAARP, hogy ne vedd észre az EU összeesküvést, de a tisztán látok megpróbálnak meggyógyítani, így hát nem moss fogat, mert hát a fluorid, plusz csak nyílt lángon melegítsd a levesed, mert hát mikrohullám.
  • remark #56037
    Nyelv és Tudomány - Hírek: Pszichohistória helyett statisztika - A jövő nyomait kutatják a közösségi oldalakon
  • remark #56036
    Hungarista oldal: CNBC: Euro on ‘Death Watch’ After Investors Spurn German Bonds

(Tudom már, nem kell leírnod újra, hogy "hozzád ki szólt?"...)
  • immovable
    Inkább ne, mert rögtön megjelenik "filozófus úr" és elkezdi linkelni az összeesküvéseket különböző hungarista oldalakról, majd megmagyarázza, hogy a piros az kék.
  • remark #56034
    Hátha sikerül meglátni azt a bizonyos "big picture"-t: A befektetőknek nem kell a német államkötvény
  • ManoNegra
    Ja. Teljesen belesimulsz a tömegbe! :-) Csak ez nem az a topik, arra ott van a tudjátokmelyik.
  • Lantee
    Most mit integetsz? Kicsit próbálok beilleszkedni. ;)
  • ManoNegra
  • Lantee
    Na mi van? Csak nem zátonyra futott a gyorsnaszád! Esetleg a közgazdászok, pénzügyi elemzők mind segghülyék, és nem látják, hogy nálunk dübörög a gazdaság?

JA, neeem! Már tudom! A hitelminősítők is egy világszintű ció-összeesküvés résztevővi, és a magyar vízre fáj a foguk..... pffff
  • arty
    :(
  • immovable
    Na megint megy a szómágia a kormánynál. "Támadás, támadás!" Az fel sem merül bennük, hogy most ők kúrták el, nem kicsit, nagyon.? A kérdés persze csak retorikai. Tipikusan mindenki hülye csak ők helikopter.
  • Pluskast
    Ja vagy a kávéskanállal megvágja a kezét miközben készíti a főnökének a kávét:D Komolyan én elöszőr sajnáltam a görögöket, de ahogy egyre több minden kiderül, úgy jövök rá, hogy ez egy naplopó banda. Nem csoda, hogy csődbe mentek....
  • immovable
    Ja. De ezen az alapon minden munka veszélyes, mert a titkárnő is kiszúrhatja a saját szemét egy Rotringgal. :)
  • Pluskast
    Na ja. Azért veszélyes munkának minősíteni a fodrászt, vagy a tv bemondót... Ok a tv bemondó fejére ráeshet fentről egy reflektor így érthető:D
  • immovable
    LOL és van aki megkérdőjelezi a görögök pazarló életét.
  • Pluskast
    Ja, csak ezzel az a baj, hogy ha az egyik elkezdte a többi is folytatja. Így kezdték lerontani a hitelminősítésünket is. Elöszőr csak az egyik aztán a másik, és végűl a harmadik is. Te még hiszel a mesékben?
  • immovable
    Bencsik a Facebookon támadja Lázárt

Bár a törvényjavaslat általában beszél ellátásbiztonságról és a fogyasztók védelméről, a kikapcsolási tilalom leginkább csak az önkormányzatok és a közvilágítás vonatkozásában értelmezhető.

Nagy haverok meggyes elkúró tamással. Védeni kell beszarásig. Plusz valószínű hódmezővásárhely is a meggyesi úton halad, de ott majd nem lesz kire kenni az eladósodottság miatti látványos (közvill. kikapcs.) intézkedéseket.
  • immovable
    „Jöttem eljátszani a boncolt ember szerepét” – közölte Rogán Antal, miután elhelyezte iPadjét a Republikon Intézet „Magyar modell és esélyei” gazdaságpolitikai konferenciájának asztalán. Majd belevágott, hogy röviden, de lendületesen megkísérelje a lehetetlent: közgazdászok előtt jó színben feltüntetni a kormány elmúlt másfél évének lépéseit.

Miért nem kósát küldték azon már úgy is röhög mindenki. :D