Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott a falon miket striguláztak vajon? DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

arty
szerinted az a tény, hogy "kiirtják a magyart" ???

meg hogy a zsidók irányitják a kormányokat?

Forza.

tmp

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Bronx South
A magadfajtának meg az, hogyha a tényekre is rámondja hogy összeesküvés, de érvnek kevés lesz. Tudod mit ? Ne is érvelj, nekem bõven elég az amit látok a két szememmel és a 3ikkal.

arty
liberált helyettesitsd be a logikus szóval és máris lesz értelme a mondatodnak!

tudom, neked az okoz kielégülést, hogy valami összeesküvésben higyj 😊)

Forza.

Bronx South
<#eljen> Mint mindenre, erre is van valami liberál magyarázat.

Amúgy #54739, a magyarok maguktól mennek elfele, önként. Igaz a kényszer, de hát nem erõszak.

De azért megnyugodtam,mert nem gumilövedéket vásároltak.Az már milyen csúnya lenne megint.Ezek most nagyon udvarias rohamrendõrök lesznek áááám! Odamegy hozzád,elnézést kér elötte,és,lefúj a spray-vel.Lehet hogy elötte elszaval majd egy locsolóverset is.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
Vigyázat, konteó! 😄

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Készülõdnek õk is jövõre?

Bronx South
Hát tüntetésen majd szétszórják.

ehehehe

Bronx South
😄

BRÉKING NYÚZ!!!

Kérem a Házigazdát, emelje ki ezt a hírt a tömegbõl. Bannerba vele, legalább akkora betûkkel, mint a "Kultúrált fórumozás..."

arty
lézer jános észak koreában kellene legyen politikai fogoly...

Forza.

Ezt nem kellene reklámozni, mert a gáz is könnyen 250-300 Ft környékén találhatja magát.

A skandináv népek érdekesek ez tény. A svédekrõl jut eszembe!

Mi jár a svéd képviselõnek?

"Ha Lázár János Svédországban lenne frakcióvezetõ, hétközben igénybe vehetné a parlament egyik szolgálati garzonlakását, a hazaútra pedig az éves vasúti- vagy buszbérletét. Ugyanis ez járna neki. Munkája során adódó más költségeit, természetesen megtérítené a Ház gazdasági hivatala - annak szigorú keretei között. Ám, gondja se' lenne vidéki otthonáig tartó távolság napi legyõzésével, mivel nem tölthetné be egyidõben a polgármesteri posztot is. Igaz, olyan poszt itt nincs is!...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

De. Komolyan elvárom tõlük, hogy mint Nemzeti Együttmûködés Kormányxa, igenis kérdezzélk meg az embereket.

arty
Svédek pl már mondták egyszer, hogy "akarok" 😊

De amugy jah, az egész emberiség birka.

Forza.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Természetesen eszembe sem jut elvárni. Még valami, aztán befejezem ezt a témát.

Ha ezt kérdezték volna, akkor is csak esõ után köpönyeg, mert már elvagyunk adósodva az unokáink kontójára. A másik pedig, ha bármelyik országban népszavazásra bocsátják ezt a kérdést, hogy "akarsz még több adót fizetni" szerinted mi lenne a végeredmény?

arty
Egy demagóg, önzõ, populista párt ilyet soha nem fog kérdezni. Niylván Te sem várod el komolyan(!) egy fidesztõl... csak akkor meg nem értem miért is írod 😉

Horn Gáborról is ugyan az a véleményem, mint a többirõl. Mondjuk nem narancslével mosták át az agyát, az tény.

Forza.

Horn Gábor szerinted egy "demokratikus berendezkedésünkkel tisztában NEM levõ, agymosott narancsos" <#idiota> Nagy mókamester vagy azért.

Majd ha azt kérdezi a fidesz hogy "akarod az unokáid kontójára eladósítani az országot", és erre elsöprõ lesz az igenek aránya, akkor majd visszatérhetünk erre a kérdésre. Érdekes módon sok népszavazás nem volt azóta.

A nagy nyugati demokráciában ennél jóval kevesebbért is lemondtak volna.

arty
A magyarok nemet mondtak további adókra.

Ennél többet max a demokratikus berendezkedésünkkel tisztában NEM levõ, agymosott narancsosok láttak bele. Épelméjû ember nem képzelhette, hogy elõrehozott választások lesznek, ha itt IGEN-t ikszel. Még a narancsok sem azzal kampányoltak:

Forza.

NEM azt mondták

Te nem tudtad? Azt mondták hogy vegyetekfel mégtöbb kölcsönt, hanem azt hogy Feri menj a p....ba.. Valljuk be.

arty
Nem a lóf*szt nem 😊 Az emberek elsöprõ része támogatta, hogy vegyünk fel további hitelt és abból éljünk.

Forza.

Bronx South
Jók a hszek is. <#eljen>

Bronx South
Ki az aki itthon marad ?

Egy valamit nem értek. A cigányok szaporodnak, a zsidók jönnek, a magyarok húznak kifele. Hogy is van ez ? Hazánk tudatos leépítése kéremszépen, egyenlõ hazánk tudatos elfoglalásával ! Nem kellenek ide fegyverek mint a régi korokban, elég egy kis pénz, megfontolt politika, emberismeret és idõ ! Hegyekkel vagyunk körbezárva, van itt minden ami a túléléshez szükséges, víz dögivel és a legjobb minõségû termõföldek. ennyi

csige791

A Fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció

Év: 2008
Nemzet: magyar
Stílus: dokumentum

rendezõ: Hajdú Eszter

A film azzal foglalkozik, hogy a rendszerváltás után kialakult politikai légkör hogyan tett tönkre barátságokat, családokat. A kapcsolatokat a mediáció eszközeivel próbálják meg helyrehozni. Nem kampány film, nem foglal politikailag állást, sõt igazából nem is a politikáról szól. A legbelsõbb érzéseket mutatja be, azt, hogy miért és hogyan gyökerezik a politikai meggyõzõdés az emberekben, a bal és a jobb oldali gondolkodás miért nem tud egymás mellett, családon belül vagy barátságokban békésen együtt élni, honnan származnak és hogyan alakulnak ki ezek a legtöbbször kibékíthetetlen, véres ellentétek.

Letöltés:

http://www.wupload.com/file/1790714671
vagy
http://www.filesonic.com/file/2856074255/Fideszes zsido.avi

Online:

http://videobb.com/video/ENZIZSYvNfCA

Bronx South
"Az Egyesült Államok pontosan tudja, hogy a cionista rezsim támadása..." - iszlám <#kocsog> -k de legalább képbe vannak arról hogy mi a helyzet. <#eljen>

Narxis
Én nem írtam, hogy frankó, csak azt írtam ami jelenleg elkerülhetetlennek látszik, kérdés csak az, hogy mikor történik meg.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bronx South
Ezt te olyan természetességgel írtad, mint ha frankó dolog lenne ha az utcán ölik egymást az emberek. Az új alkotmányban ott van egy rész arról, mi van ha kitör egy esetleges háború. Én fegyvert fogok ha kell, de kérdés hogy kinek az érdekeiért kell majd harcolni, az USA meg az zsidrák ciók érdekeiért ?? Akkor már harcolok inkább az oroszok oldalán. <#levele>

Bronx South
"A Guardian cikke szerint az Irán elleni csapásról hozott döntéshez hozzájárult a Líbia elleni sikeres hadjárat, amely megdöntötte Moamer Kadhafi diktátor rendszerét."

Csak éppen azt nem írja a cikk, hogy esetleg Irán oldalán belépnek az oroszok és kína a háborúba, ami egy dominót indít el és kész a III -ik vh. Az oroszok amúgy is készenlétben vannak az USA -ellen, mikor megjelent a cikk az USA újabb kereset személyérõl, és Ugandáról, akkor már figyelmeztettek az oroszok.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Nyugodjék békében!

<#eljen>

A jogos önkritika normális dolog, de a kollektív ítélet nem.

immovable
Én nem okollak érte. Isten ments. Részben én is bûnös vagyok. 😊 De a probléma gyökere rendszerint alulról eredeztethetõ. (ej de nehéz szó😊)
Nem szeretem szidni a magyarokat, hiszen én is az vagyok, de egyfajta önkritika azért nem árt és érdemes lenne felismerni azt, hogy nem várható el senkitõl az életünk jobbá tétele, míg mi nem tettünk meg érte mindent.
Zsidózáshoz nem akarok hozzászólni, mert elég toleráns ember vagyok így eleve zavar az általánosítás, bár ennek ellentmond a cigányokhoz fûzõdõ véleményem. 😊
*külöNb

De attól még magyar átlag vagyok, hogy nem szavazom meg õket, és sajnálom de sért ha igyekszem tisztességesen élni, és ennek ellenére engem okolnak minden bajért! Jó rendben elismerem hogy ha nem kérek számlát, akkor jaj nekem nemzetromboló vagyok, de akkor mit mondjak az olajmaffiára, akik a rendszerváltás kezdetekor, törvényhozói (!!) segítséggel ezer milliárdokkal könnyítették meg a költségvetést. És ez csak a kezdet volt...

Ha itt elkezd valaki zsidózni, akkor megjelenik Garfield, Lantee, és kiállnak a tisztességes zsidók melett. Akkor remélem nekem is megengedhetõ, hogy kiálljak a tisztességes magyarok mellett!

Mert amit néha olvasni lehet itt a magyarokkal szemben, az semmivel sem külömb mint a zsidózás, cigányozás, vagy nácizás...

immovable
😮
immovable
Sajnos innen indul a probléma gyökere, és ahogy haladsz feljebb ez csak fokozódik. 😞
immovable
Szerintem az, hogy nem szavazok meg olyan tetveket, akik 600 millióért vesznek maguknak új autókat, a meglévõk helyett miközben egy epe, vagy sérv mûtétre sok megyében másfél év a várakozási idõ, vagy pl. egy gerinc mûtétre már csak 2020-ra(!) kapsz idõpontot, mert NINCS PÉNZ! ÉS eközben nem csápolók, hogy viktor, viktor, feri, feri, (akárki) és nem ezektõl a nímadoktól várom a saját és családom életének fellendülését, igazgatását, hanem teszek érte.

pl. A feleségemnek és nekem - kettõnknek - gyakran elõfordul, hogy 5 állásunk van egyszerre.(!) és ez nem panasz
immovable
Így van. Illetve az embereknek arra kéne ráeszmélni, hogy igen elbánt velünk a történelem ez van, de most már nem hagyjuk. DE! A nem hagyjuk részt nem viktorkától, ferikétõl, kiss pista szakszervezettõl, párttól kell elvárni hanem saját magunktól. SZERINTEM!
Fabio Capello
egyszerûen csak meg kell szabadulni a pénztõl és fogalmától, majd visszatérni a jó öreg cserekereskedelemre. Két tehén négy disznóért, stb 😄