Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
meg hogy a zsidók irányitják a kormányokat?
Forza.
A fasz felirat a falon sok IQ-ra vall 😊
http://www.origo.hu/itthon/20111104-helyszini-riport-gyongyospatarol-eszes-tamas-halala-utan.html
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
tudom, neked az okoz kielégülést, hogy valami összeesküvésben higyj 😊)
Forza.
Amúgy #54739, a magyarok maguktól mennek elfele, önként. Igaz a kényszer, de hát nem erõszak.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Kérem a Házigazdát, emelje ki ezt a hírt a tömegbõl. Bannerba vele, legalább akkora betûkkel, mint a "Kultúrált fórumozás..."
Mi jár a svéd képviselõnek?
"Ha Lázár János Svédországban lenne frakcióvezetõ, hétközben igénybe vehetné a parlament egyik szolgálati garzonlakását, a hazaútra pedig az éves vasúti- vagy buszbérletét. Ugyanis ez járna neki. Munkája során adódó más költségeit, természetesen megtérítené a Ház gazdasági hivatala - annak szigorú keretei között. Ám, gondja se' lenne vidéki otthonáig tartó távolság napi legyõzésével, mivel nem tölthetné be egyidõben a polgármesteri posztot is. Igaz, olyan poszt itt nincs is!...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Live for nothing or die for something.
Ha ezt kérdezték volna, akkor is csak esõ után köpönyeg, mert már elvagyunk adósodva az unokáink kontójára. A másik pedig, ha bármelyik országban népszavazásra bocsátják ezt a kérdést, hogy "akarsz még több adót fizetni" szerinted mi lenne a végeredmény?
Horn Gáborról is ugyan az a véleményem, mint a többirõl. Mondjuk nem narancslével mosták át az agyát, az tény.
Forza.
A nagy nyugati demokráciában ennél jóval kevesebbért is lemondtak volna.
Ennél többet max a demokratikus berendezkedésünkkel tisztában NEM levõ, agymosott narancsosok láttak bele. Épelméjû ember nem képzelhette, hogy elõrehozott választások lesznek, ha itt IGEN-t ikszel. Még a narancsok sem azzal kampányoltak:
Forza.
Forza.
Egy valamit nem értek. A cigányok szaporodnak, a zsidók jönnek, a magyarok húznak kifele. Hogy is van ez ? Hazánk tudatos leépítése kéremszépen, egyenlõ hazánk tudatos elfoglalásával ! Nem kellenek ide fegyverek mint a régi korokban, elég egy kis pénz, megfontolt politika, emberismeret és idõ ! Hegyekkel vagyunk körbezárva, van itt minden ami a túléléshez szükséges, víz dögivel és a legjobb minõségû termõföldek. ennyi
Év: 2008
Nemzet: magyar
Stílus: dokumentum
rendezõ: Hajdú Eszter
A film azzal foglalkozik, hogy a rendszerváltás után kialakult politikai légkör hogyan tett tönkre barátságokat, családokat. A kapcsolatokat a mediáció eszközeivel próbálják meg helyrehozni. Nem kampány film, nem foglal politikailag állást, sõt igazából nem is a politikáról szól. A legbelsõbb érzéseket mutatja be, azt, hogy miért és hogyan gyökerezik a politikai meggyõzõdés az emberekben, a bal és a jobb oldali gondolkodás miért nem tud egymás mellett, családon belül vagy barátságokban békésen együtt élni, honnan származnak és hogyan alakulnak ki ezek a legtöbbször kibékíthetetlen, véres ellentétek.
Letöltés:
http://www.wupload.com/file/1790714671
vagy
http://www.filesonic.com/file/2856074255/Fideszes zsido.avi
Online:
http://videobb.com/video/ENZIZSYvNfCA
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak éppen azt nem írja a cikk, hogy esetleg Irán oldalán belépnek az oroszok és kína a háborúba, ami egy dominót indít el és kész a III -ik vh. Az oroszok amúgy is készenlétben vannak az USA -ellen, mikor megjelent a cikk az USA újabb kereset személyérõl, és Ugandáról, akkor már figyelmeztettek az oroszok.
Live for nothing or die for something.
A jogos önkritika normális dolog, de a kollektív ítélet nem.
Nem szeretem szidni a magyarokat, hiszen én is az vagyok, de egyfajta önkritika azért nem árt és érdemes lenne felismerni azt, hogy nem várható el senkitõl az életünk jobbá tétele, míg mi nem tettünk meg érte mindent.
Zsidózáshoz nem akarok hozzászólni, mert elég toleráns ember vagyok így eleve zavar az általánosítás, bár ennek ellentmond a cigányokhoz fûzõdõ véleményem. 😊
Ha itt elkezd valaki zsidózni, akkor megjelenik Garfield, Lantee, és kiállnak a tisztességes zsidók melett. Akkor remélem nekem is megengedhetõ, hogy kiálljak a tisztességes magyarok mellett!
Mert amit néha olvasni lehet itt a magyarokkal szemben, az semmivel sem külömb mint a zsidózás, cigányozás, vagy nácizás...
pl. A feleségemnek és nekem - kettõnknek - gyakran elõfordul, hogy 5 állásunk van egyszerre.(!) és ez nem panasz