Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
én akartam rajtuk nevetni, de nem ment. feljött a gyomorsav, ahányszor csak rájuknéztem. pedig nem is éltem anno!
Forza.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha ezek még 1x a kormányzás közelébe jutnak, azon a szent napon adom be az angol állampolgársági kérelmem az kurva élet. Nem szeretnék egy olyan "csoporthoz" mely ilyen szégyent elvisel.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Most már nem megszorítás?
Most már nem a kisemberekkel fizettetik meg a nagyemberek kiadásait?

exportálnunk kéne 😄
Forza.
Jelenleg csak az Arriva és a London-central üzemeltet pár merci csuklós buszt.. (igen nem angol gyártmány). A buszok nagy részét Angliában szerelik össze, de az alváz és a motor sokszor külföldi márkanév alatt fut.
példa:
TPL = Transbus President Long
VPL = Volvo President Long
A felépítmény szinte ugyanaz (president) de az alap különbözik.
vagy:
TE = Transbus Enviro
VE = Volvo Enviro
Viszont itt van az érkezõ New Bus for London , a vonal pályázatoknál ha valaki ilyen buszokat vesz nagyban növeli az esélyt hogy megnyeri a kiírást. elvileg azon a vonalon ahol én is dolgozom néha, ilyenek jönnek jövõre mert pont most volt a pályáztatás.
(iparüzési adó, nyereségadó, foglalkoztatottak utáni járulékok, foglalkoztatottak adói, elköltött forintok áfája, stb stb stb - ez alá valszeg max valami nagyon retek kinai hulladék tudna menni, de még mindig kérdéses, hogy a közmunkára jobb elkölteni X millát, aminek sokszor alibimelo a vége avagy normális termelésre...)
dehogy ehez miért kell piaci ár feletti államositás, azt csak a naracs meg slepp tudja
Forza.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Pl itt Angliában bátran merem állítani , hogy 80-90% az angol gyártású buszok aránya, miközben szinte biztos, hogy egy kínai, vagy akár egy magyar is olcsóbb lehet.
Most új rendszer van, valószínûleg új fogalmat kell bevezetni: tüntetõbrutalitás.
Valaki majd idomítsa be Smitpalit, hogy ezt hogy kell leírni!
Mint ahogy ahhoz sem, hogy Albert Flórián búcsúztatásán többször mutogatták a tiszteltminiszterelnökurat, mint a Császár szépen kivitelezett cseleit és góljait?
Amit leírtál, az azért volt, mert itt tudták, miért tüntetnek. A veszélyes foglalkoztatásban dolgozók Európa-szerte természetesnek vett korai nyugdíjazásáért. Ja, igen, Euzrópa-szerte még van nyugdíjkassza... Itthon sikerült azt is elkártyázni egy hülye "gbezzegazorbán" statisztika miatt - mert ugfye hosszútávú megoldásról szó sincs, csak jól mutat egy hülye grafikonon, hogy a mélyentiszteltorbánkormány uralkodása alatt rohamosan csökkent a Zállamadósság.
A 2006-os tüntetésen többen azt sm tudták, miért tüntetnek. Napi háromezerért odamentek rendbenotani, aztán kiabálták, ami az eszükbe jutott... céltudatosság? Minek? Minél több dolog ég, annál nagyobb a hangsúlya, hogy "a nép" (vagy annak egy kézivezérelt csoportja) nagyon elégedetlen a vezetéssel.
Tiszteltminiszterelnökúr most nem bontotta le a kordonokat?