Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak reklám kell a centrum pártnak....

M@TriX
beszarok 😉
Feltörték a Centrum kampányvezetõjének autóját

"...kampányával kapcsolatos adatokat tartalmazó számítógépet loptak el már másodszor a szervezet kampányvezetõjének autójából a napokban"
" március 23-án a késõ délutáni órákban ismeretlen tettesek a párt kampányvezetõjének autóját, és lopták el másodszor is a Centrum kampányával kapcsolatos adatokat tartalmazó nagy értékû számítógépet."
""A 2006. évi választási kampány tovább durvul. Az egymással versengõ pártok küzdelmében, úgy tûnik, minden nemtelen eszköz megengedett. Arra azonban nem számítottunk, hogy a Centrum párt is a céltáblára kerül" - írta Bodnár Ferenc."

Szóval értitek, a fószer másodjára! hagyja a kocsijában a laptopját amit ellopnak, és persze biztos az adatok miatt lett ellpova ügye nem azért, mert kinnt felejtette az ülésen és egy arra járó érdeklõdõ egyén magához vette... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

már szabadlábon védekezhet...

Két hónapon belül ez lesz akkor a második.

Mert január hetedikén is volt egy kis afférja két brit turistának egy kedves magyar taxissal. Mondjuk a rendõrség hozzáállása sem piskóta.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

országimázs ezerrel

Bandee1987
na, ettõl fogják igazán megszeretni Magyarországot a külföldiek

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Punker
mondjuk azt hogy az állatok, mert ez így nem igaz minden taxisra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

na taxisok megint alkottak:

Index
2006. március 4., szombat 15:32
Életveszélyesen megsérült egy Budapesten élõ brit férfi, amikor péntek hajnalban a fõvárosban három taxis megverte és megkéselte. A brit utasok azt tették szóvá, hogy "nagyon megindult az óra". A megszúrt férfinak épphogy elkerülte a penge a szívét.

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat
hirdetés

Életveszélyesen megsérült egy Budapesten élõ brit férfi, amikor péntek hajnalban a fõvárosban három taxis bántalmazta, közölte a rendõrség. A II. kerületi Fillér utca és Káplár utca keresztezõdésében keveredett vitába G. István és két kollégája két brit állampolgárral péntek hajnalban. A viteldíjon menõ vita odáig fajult, hogy a három taxis megverte a két brit férfit, illetve egyiküket meg is késelték.

A rendõrség szombat délután õrizetbe vette a briteket szállító sofõrt, a 33 éves G. Istvánt, két társát még keresik. Az õrizetbe vett sofõr egy fõvárosi taxitársaság alkalmazottja. (Bár értesüléseink szerint a City Taxiról van szó, Tamás Miklós, a City Taxi elnöke cáfolta, hogy az õ alkalmazottjuk volt a támadó. Úgy tudja, a támadást a City Cab nevû cég alkalmazottja követte el, amely cég logója megtévesztésig hasonlít a City taxiéhoz. A logók hasonlósága miatt cégük egy évvel ezelõtt jogi lépéseket tett.)

Egy milliméter
A megkéselt férfi felesége lapunknak elmondta: férje és vele utazó barátja azt tették szóvá, hogy szerintük "nagyon megindult az óra". Emiatt alakult ki a vita, férje végül egy ezrest odaadott a taxisnak, majd kiszálltak az autóból. A sofõr azonban, miután az utasok már elmentek, hívta két kollégáját.

Õk autóikkal bekerítették õket, és bottal estek nekik. A kórházba került férfit akkor késelték meg, mikor barátjának próbált segíteni, mondta a felesége. Egészen a kórházi vizsgálatig azt hitte egyébként, hogy a bordája törött el, csak ekkor derült ki, hogy szúrt seb van a mellkasán. A penge a mellhártyát szúrta keresztül, és a szívtõl 1 mm-re állt meg.

A brit férfi állapota kielégítõ, hétfõn engedhetik ki az intenzív osztályról.

Azt hallottam hogy azokat tönkretették a kamionosok, mivel kb 10 centivel alacsonyabban voltak mint maga a felüljáró késõbb, és tudták hogy átférnek. Más kérdés, hogy ez szerintem nem a legjobb megoldás...
Egyébként viszont, tábla van, kell lennie. Ezt szarta le a buszvezetõ.

-the invisible-

Punker
meg mi az hogy lezúzza a busz tetejét? én amit eddig láttam az olyan volt hogy mozgó jelzõ szal láncon lógott tábla nem tömör vas. 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Az meg már tényleg a legnagyobb vicc, hogy a korlátozó alacsonyabb az aluljáró tetejénél...

GregSB
Tegnap pont arra jártam. Azt hittem megint csak egy kamion akadt be és tolat visszafele 😞

Annyira logikátlanul van ez megcsinálva... miért nem a gyorsforgalmi két bejáratához rakják ki ezeket a korlátozókat, hogy eleve be se tudjanak menni a túl magas jármûvek?

Punker
valszeg

Magasságkorlátozó tépte le az emeletes busz tetejét - Durva!
Csak azt nem értem, hogy ha már átjutott az aluljárón mért tépte le a tetejét a korlátozó? Rosszul van beállítva?
GregSB
Bandee1987
Szexuális zaklatás miatt megbüntettek egy 6 éves kisfiút

Az emberi hülyeségnek nincsenek határai...<#idiota>

népszabadság arhívumában valahol biztos ott van.

Itt nagyjából minden meg van írva, itt meg van egy vélemény a dolgokról.

-the invisible-

Amse
tegnap láttam a híradóban, hogy volt vmi vallást sértõ karikatúrabotrány.
ezeket a képeket meg lehet nézni még vhol?
kiváncsi vagyok mi az ami ekkora közfelháborodást kelt.

Taranov
Az igaz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
ott a kés a divat, és a kislány nem élte volna túl 😞

Taranov
Én meg azt hittem, hogy cigányok 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

tudtam hogy amerikaiak...

-the invisible-

joebacsi
Vádemelés egy 8 éves kisfiú ellen
Pisztollyal támadt egy 7 éves kislány­ra a napközi elõtt, hogy kirabolja
szép új világ .<#szomoru1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Január 21 és 22-én Donyeck megyében négy emberéletet követelt a rendkívüli hideg, közölte a rendkívüli helyzetek minisztériumának donyecki fõigazgatósága.

Január 21-én Gorlivkán és Volnovahon halt meg két ember kihûlés következtében, 22-én Makijivkán és Jenakijevoban fagyott halálra két ember. A Novij Region szerint a megye kórházaiban összesen 240 beteget kezelnek.

Fogcsikorgató tél Oroszországban

2006-01-23 08:54:04

Nem engedi szorításából Oroszországot a közismerten kemény orosz telekhez képest is szokatlanul kegyetlen fagy; Kelet-Európa más országaiban is hidegrekordok dõlnek meg ezekben a napokban. A péntekre virradó éjszakán is voltak halálos áldozatai a zord januári idõjárásnak az orosz fõvárosban. Öten vesztették életüket kihûlés következtében, 111-en szenvedtek fagyási sérüléseket.

Pétervárott, ahol - akárcsak a fõvárosban - mínusz harminc körüli hõmérsékleteket mértek pénteken, halálos áldozata nem volt a csikorgó fagynak, de 59 embert ott is kórházba kellett szállítani részint fagyás, részint a testhõmérséklet életveszélyes lesüllyedése miatt.

Volgográdban és térségében mínusz 19 fokosra enyhült pénteken az utóbbi napok mínusz harminc fok körüli hidege, de az enyhülés erõs havazást, hófúvásokat és széllökéseket hozott magával. 30 embert ebben a térségben is kezelni kellett fagyási sérülésekkel. Egy negyven éves nõ életét vesztette a Hoper folyó jegén vágott lékben, az ortodox vízkereszt alkalmából rendezett fürdõzés közben, valószínûleg szívizomgörcs következtében.

A szibériai Krasznojarszk környékén tizenhét ember vesztette életét tüzek következtében. Összesen 89 tûzesetet jelentettek pénteken errõl vidékrõl, s ezek jelentõs része azért következett be, mert a kegyetlen fagyban annyira fáztak az emberek a rosszul szigetelt otthonokban, hogy sokan túlhevítették kályháikat.

Az orosz UES áramexportáló cég bejelentette pénteken, hogy a rendkívüli oroszországi hideghullámra tekintettel csökkenti Finnországba irányuló áramszállításait. Finnország legnagyobb áramszolgáltatója, a Fingrid cég jelezte, hogy áramkiesések és korlátozások várhatók az orosz energiahordozó-szállítások harminc százalékos csökkenése miatt. Igen rosszkor jön ez a csökkentés Finnország számára, hiszen az ország déli részén mínusz húsz, északi részén mínusz harminc fok körüli a hõmérséklet, sõt az elõrejelzések szerint mínusz negyvenig süllyedhet a következõ napokban az ország egyes részein.

Ugyanakkor a legnagyobb finn energiaszolgáltató, a Fortum elnöke úgy nyilatkozott, hogy egyelõre meg tudják oldani az orosz áramszállítási kiesést tartalékaik bevetésével. Egyúttal nagyon fontosnak nevezte azt a tényt, hogy az orosz földgázszállításokat nem korlátozták.

Csaknem százéves hidegrekord dõlt meg pénteken Lettországban. 1907. január 20-án mínusz 24,9 fokot mértek a balti állam területén, azóta nem volt ott ilyen hideg egyetlen január 20-án sem. A pénteki hõmérõállások azonban jócskán meghaladták ezt az értéket, egyes helyeken mínusz 27 fokot is mértek. Várható, hogy hamarosan újabb rekordok születnek, mert az elõrejelzések szerint Rigában mínusz harminc fokig süllyedhet a következõ napokban a hõmérõ higanyszála, az orosz határ melletti területeken pedig mínusz 35-ig. Fehéroroszország mintegy másfél száz településén szünetelt pénteken az áramszolgáltatás, mert a villamos távvezetékek elszakadtak a fagy és a vezetékekre telepedõ hó miatt.

A Minszki területen lévõ Boriszov város számos lakosának a hõ- és a vízszolgáltatást kellett nélkülöznie a fagy számlájára írható meghibásodások következtében. Az északkelet-lengyelországi, a litván határ közelében fekvõ Suwalkiban pénteken mínusz 27 fokot mértek. Az alacsony hõmérséklet nehézségeket okozott a városi és regionális közlekedésben: számos távolsági buszjáratot nem indítottak el, más buszok pedig jelentõs késéssel közlekedtek.

A ProUA közlése szerint január 23-án reggelre Dnyipropetrovszk megyében 96 ember került kórházba fagyási sérülésekkel, egy ember meghalt. Zaporizzsja megyében 79-en kérték az orvosok segítségét. 35 embert kezelnek kórházakban, itt is van egy halott. Poltava megyében 36 segélykérõbõl 16-ot kórházban kezelnek, szerencsére haláleset nem volt.

Kirovograd megyében 29 ember fekszik fagyásos sérülésekkel kórházban, itt sincs halott. Herszon megye területén 25 ember kért segítséget, itt 5 halálesetet regisztráltak. Kijevben 25-en kértek segítséget kihûlés miatt, 22 ember került kórházba kihûlés és végtag elfagyás diagnózisával, 3 ember meghalt. Kijev megyében 21 esetben fordultak az orvosokhoz, 12 ember kórházba került, 1 meghalt. Cserkasszi megyében mind a 20 jelentkezõ kórházban van. Odessza megye területén 12 embert kezelnek fagyásos tünetekkel. Csernyihiv megyében 9-en kértek segítséget. Szumi megyében 8 ember szenvedett a fagytól, 7 kórházba került, 1 halott van. Vinnyica megyében 4 embert kezelnek, 3 halálra fagyott. Luhanszk megyében 7 esetben fordultak segítségért, mindannyian kórházba kerültek, halott nincs. A Krímen 6 betegbõl egy meghalt. Szevasztopolban 9 ember kért orvosi ellátást, 2 kórházban van, 2-en meghaltak. Voliny megye területén 6 ember kért segítséget, közülük 5 kezelést kap. Rivne megyében 4 embert kezelnek a kórházakban.

Kárpátalján, Hmelnick és Csernyivci megyékben nem fordultak orvosi segítségért kihûlés miatt.

(KárpátINFO)

joebacsi
valaki nemvolt ilyen bölcs:

szimpatikus fiatalember 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
Az orosz WBA bajnok elgyepált egy parkolóõrt.

Uramatyám hogy néz ki, nem szeretnék vitatkozni vele <#wilting>

Az egyik blogban olvastam ennek kapcsán egy nagyon jó meglátást.

A szülõk a nyilvánossághoz fordultak, hogy a lányukon segíteni tudjanak. Hogy tudatosult-e bennük, vagy sem, ezzel kvázi eladták a lelküket az ördögnek: a kezdeti médiafigyelemnek ugyanis az az ára, hogy a média akkor is foglalkozni fog az eetükkel, amikor már egyáltalán nem kéne, mondjuk tapintatból. A szülõk a halál utáni napokban nézhetik a Blikkben a kislány fotóját, hallgathatják a vitát arról, hogy szabályszerû volt-e az orvosok eljárása, biztos így kellett volna intézni a dolgokat, stb.

Valamit valamiért.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Agyduzzanat a legsúlyosabb sérülése
A kassai kórház orvosainak pénteki tájékoztatása szerint a férfit sokkos állapotban, nem sokkal hajnali három óra után a magyar mentõszolgálat szállította a kassai kórházba, ahol azonnal orvosi ellátásban részesült.

Peter Belus altatóorvos úgy nyilatkozott, hogy a beteg legsúlyosabb sérülése agyduzzanat, de annak következményeirõl csak két nap múlva tudnak biztosat mondani: várhatóan két hét kórházi kezelésre lesz csupán szükség. A túlélõ testén ezen kívül csak néhány horzsolás és enyhébb égési sérülés található.

és Farkas a vezetékneve, ennyit tudni

akyyy
lezuhant borsodban egy katonai szlovák repülõ, ha jól halottam, 46 an meghaltak, és 1, túlélõ van.... megsérült? mert ha nem, akkor sebezhetetlen<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bandee1987
ok, bocs, én is eltúloztam, csak régebben más hasonló jellegû témánál volt sok kötekedõ ember és sajnos az az emlék bennemmaradt

nem kötekedni akartam, ne haragudj hogyha annak vetted, csupán hangsúlyozni akartam hogy ennél vannak nagyobb tragédiák is. persze mivel nem számolnak be minden halottról a fókuszban és nem közölnek exkluzív képeket a haláltusájukról ez minket cseppet sem érdekel.
én is sajnálom szegény lánynak a szüleit, de nonszensznek tartom kicsit az ilyen fajta híradásokat. az is sajnálatraméltó, hogy egy ilyen esemény után jövünk rá, hogy nem ártana belépni a nemzetközi transzplant-szervezetekbe... bár ki tudja, lehet hogy az elõbbi nélkül nem valósult volna meg az utóbbi, még az is lehet hogy hálásak lehetünk a médiának ezért...

amúgy meg, te hoztad létre a topikot és gondolom tisztában vagy az alcímmel. (vélemények, hozzászólások...), szóval nem tudom miért zavar az hogy leírom a véleményemet. te is jól tudod hogy a kötekedés máshol kezdõdik.

-the invisible-

Taranov
Nem biztos. Könnyen lehet, hogy azt mondanád: hagyjanak már békén.
Csak ebbe nem gondolsz bele. A legidegesítõbb, amikor kisvárosban meghal valaki, és a családtagjának részvétet nyilvánítanak az utcán.

Bandee1987
nemtom, én örülnék neki, ha az emberek együttéreznének velem.

Punker
jogos segíteni kell, de ha nem sikerült minek növelni a hozzátartozók fájdalmát?

Bandee1987
Az egy dolog, ha a média felfújja, de az miért baj, ha egy ország reménykedik szegény kislány felépüléséért? Ebben az országban így is elég nagy a széthúzás, legalább van vmi, amiben közösen reménykedünk. Erre egyesek elkezdenek kötözködni azzal, hogy hány millió ember hal meg. Igen, tudom, hogy hány millió ember fertõzött, hány millió ember hal meg évente. Ez az egész olyan felfogás, hogy "ha a többieket le se szarjuk, akkor szarjuk le ezt is"

Punker
ez miért is kötözködés? naponta millióan halank meg különbözõ okokból, azzal hogy a média így felfújja az ügyet csak a családtagoknak lesz nehezebb a gyász és már úgyse segít azon a szegény gyereken.

Bandee1987
úgy látom, hogy kötözködni akart. Mivel ugyebár nyitott vki egy Rebekás topikot, amit bezártak, igy ott már nem lehet kötözködni, ezért idejött, hogy belekössön ebbe a hírbe. Az ilyeneket utálom a legjobban...feleslegesen idejönnek, hogy belekössenek vmibe.

ez hogy jön ide?

Bandee1987
és most mit csináljak ezzel az adattal????

Aids statisztikák

csak pár adat: összesen 40 millió ember él HIV-vel, évente 5 millió fertõzõdik meg és 2005-ben 3.1 millió ember halt bele.
1981 óta több mint 25 millió ember halt meg a betegségben.

Nem egy, több mint 25 millió!!

-the invisible-

Amse
szegény....

Bandee1987
Meghalt a májátültetésen átesett kislány

1 ország drukkolt a felépüléséért, már reméltük, hogy túléli<#shakehead><#sir>

a szerbek után a románok is:

Magyarverés az udvarhelyszéki Szentegyházán

Súlyosan bántalmazott és ütlegelt szilveszter este több szentegyházi gyereket a székelyudvarhelyi csendõrség egyik munkatársa. Szombaton, december 31-én este fél kilenc után a szelterszi termálfürdõ közelében hat fiú és egy kislány az évbúcsúztató színhelye felé igyekeztek. Egy jogszerûen használt kézi tüzijáték használata ürügyén a román férfi többször is dúrván bántalmazta a gyerekeket.

A gyerekek a Szentegyháza határában található Szelterszfürdõ egyik hétvégi házához igyekeztek, és a szilveszteri hangulatnak megfelelõen, kis színes tûzijátékokat lõttek a levegõbe. Az országúton egy piros színû, szirénázó Dacia személygépkocsi haladt el mellettük. A gépkocsi megállt, visszafordult, a belõle kiszálló két férfi pedig bemutatkozott a gyerekeknek: a rendõrség munkatársainak adták ki magukat. A megriadt tizenéveseket az egyik megtermett férfi rúgni és ütlegelni kezdte. Kettejüket a motorház-tetõre fektették, majd elvették tõlük pénzüket, értéktárgyaikat, miközben a többiek elszaladtak. Azt mondták rövidesen visszajönnek, és csak akkor adják vissza az elkobzott maroktelefont, valamint a pénzt, ha a fiúk a többieket is visszahívják a szelterszi útkeresztezõdéshez. A kis idõ után a találkozó helyszínén megjelent gyermekeknek, nem hogy visszadták volna a törvénytelenül elvett értéktárgyaikat, hanem egyikük újra rúgni és ütlegelni kezdte a kiskorúakat, akik a közeli patakon keresztül próbáltak elmenekülni.

A helyszínre érkezõ szülõk az elkövetõket még aznap este feljelentették a helyi és a megyei rendõrségen, akik segítségével sikerült rövid idõn belül elfogni a két tettest. Kiderült, hogy az ütlegelõ magas férfi a székelyudvarhelyi csendõr-alakulat munkatársa, a másik pedig egy civil volt. A Megyei Csendõrség vezetõje másnap az intézmény nevében bocsánatot kért a szülõktõl. A kivizsgálás folyamatban van.
(erdely.ma)

Gázra visszatérvén igazuk van akik Orosz-Kínai összefogást látnak:

China-Kazakhstan pipeline starts to pump oil
By Wang Ying and Cao Desheng (China Daily)
Updated: 2005-12-16 06:21

China's first cross-border crude oil pipeline was opened yesterday, pumping crude oil from Kazakhstan to Northwest China.

The Chinese-Kazakh pipeline will initially carry 10 million tons of crude oil a year from Atasu, in the land-locked Central Asian nation, to Alashankou of China's Xinjiang Uygur Autonomous Region.

The 962 kilometre long pipeline has been constructed under a 50-50 joint venture between State companies China National Petroleum Corp (CNPC) and KazMunaiGaz. Construction of the project began in September last year.

Plans are underway for a second phase, which is expected to pipe at least 20 million tons of oil from Kazakhstan to China, a CNPC official yesterday told China Daily, saying that no concrete timetable has been set for this phase.

CNPC said in a statement that the pipeline marks even stronger ties in the energy partnership between the two countries and represents a strategic co-operation that will boost both economies.

"China has made its position clear on international co-operations in the energy sector. We hope to collaborate with a wide range of countries, including the United States, in the energy field, which could extend beyond oil and gas to the development of renewable and cleaner energy," Foreign Ministry Spokesman Qin Gang yesterday told a press briefing in Beijing.

The successful operation of the oil pipeline will pave the way for further co-operation between China and its neighbouring countries such as Russia and Uzbekistan, Xia Yishan, a senior research fellow with the China Institute of International Studies, said.

(China Daily 12/16/2005 page9)

ja igen és, hogy a gáz vita még bonyolultabb legyen,

mivel Oroszo. lezárta az Ukrajnába történõ gázszállítást, majd erre Ukrajna megcsapolta az oroszok Európába szánt gázszállítását, történt, hogy ma az oroszok zárolták Türkmenisztán Ukrajnába szállítandó gázszállítmányát..

magyarul ma Ukrajna csak lopni tudja a gázt...a miénket, a lengyelekét, a németekét....

bonyolult ez a gázvita. Az oroszok csak az érdekeiket védik az USA ellenében. Az amerikaiak térhódítása a volt a USSR-ben aggasztó Moszkvának. Lásd: Grúzia, Ukrajna.

Ukrajna hatalmas méretû orosz földet és orosz népet birtokol. Hruscsov 1967-ben csatolta ezeket a területeket az Orosz szovjetrészbõl az Ukrán szovjetrészhez (ezek: Harkov, Dneprpetrovsk, Sevastopol, Zaporozja, Odessza, ez cirka az egész mai dél-ukrajna a moldáv-ukrán határtól egészen az orosz-ukrán határig. Itt oroszok élnek és nem ukránok ez nagyon fontos.

Tipikus (sic!) ukrán régió, városok a mai Észak-nyugat-Ukrajna : Lvov (az ukrán hazafiasság fõvárosa) és Kijev. Ez a vidék inkább "lengyeles" mint "oroszos" (külsõre). A Szovjetúnió évei alatt teljesen nem sikerült kiírtaniuk az ukrán nyelvet, de mára kevesen beszélik, viszont feléledõben van akárcsak az ír nyelv.

De alapvetõen két náció problémája ez (mint a szerb Vs horvát) ami kihathat máshova is. és nemcsak gázban...

Ma Ukrajnában:
ukrán: Észak-nyugaton él, görög-katolikus, ukrán anyanyelvû
orosz: Délen ill. Keleten él, ortodox, és orosz anyanyelvû.

Putyin egyet akar: Moszkva barát kormányt Ukrajnába (ami résézrõl érthetõ). (megjegyzem a Fehérorosz-orosz egyesülés már csak rövid idõ kérdése).

Az oroszok nem engedhetik meg a nagyobb méretû "nyugati" befolyást Ukrajnában.

Így Juscsenkó továbbra is csak Ukranja ukrán lakosságának lehet a megmentõje...

Most õ az ukránok szemében a megmentõ, aki meg akarja védeni a lakosságot a gázáremeléstõl. Putyin meg a nagy ellenség.

Csak cseréljük le a neveket, és megkapjuk az egyik legostobább magyar politikai gumicsontot.

Bandee1987
Orosz-ukrán gázárvita

Ez az egész tényleg Juscsenko malmára hajtja a vizet...Most õ az ukránok szemében a megmentõ, aki meg akarja védeni a lakosságot a gázáremeléstõl. Putyin meg a nagy ellenség.

õszintén nevelve ez a kölyök?? hahhhh...

mint a 15 éves ártatlan roma fiúcska akit leszártak aMoszkva téren... höhhh