Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Már bocs, de az volt a kiváltó ok, hogy egy arcot aki ott ordibált, egy majom jobbról lefújt. Na akkor elszabadult a banda és szétszedték a tévé székházat külsõleg.

A medve nem játék.

azért mert azt mondja, én még nem fogom elhinni. de ha látom, majd akkor elhiszem

-the invisible-

Bandee1987
Nemtom, a "randalírozók" se nem ütöttek se nem vágtak ahogy én a tv-ben láttam. A rendõrök meg csak úgy lõtték ki a nagyvilágba a könnygázt meg a gumilövedékeket.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Ja. De a pasit úgy húzták végig az úton, hogy mindenhol koppant a feje ...

A medve nem játék.

a.carkey
Õ a közt. elnök. Csak ezt lehet tenni. Ezt is fogja ...

A medve nem játék.

Taranov
Én ezt meg sem bírom nézni.
Ahogy arra a szerencsétlen emberre rávetik magukat tizen, és áthúzzák az út túloldalára. Sajnos fölöslegesen mondja be a végén a járókelõ, hogy megvan az egész videón, mert ezeket az állatokat soha nem fogják felelõsségrevonni. Ennek sosem lesz vége, ez egy ilyen rendõrállam. Bezzeg a rablások, az állampolgárok életét megkeserítõ bunözõk és a többek között Olaszliszkán is történt esetek ellen nem tudnak fellépni. Vannak, akiktõl még a rendõrök is félnek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mi az hogy leálltak? csak könnygázt fújtak meg vízágyúztak, de azt is csak akkor, amikor ütötték-vágták õket a randalírozók!

-the invisible-

Bandee1987
balta kell, hogy valamivel összevágják az odaérkezõ tüzifát. Zokniban faszén meg mittomén mér

a.carkey
Aha. Élõben néztem a Hír tévén. Szerinted ki fújt elõször gázt? A tüntetõk? Na jó, hagyjuk, nem foglak tudni meggyõzni!

A medve nem játék.

Egy csomóan meg gyilkost kiabáltak mégse halt meg senki.

Taranov
A beszédstílusod és az alaptalan cigányozásod szolgál bizonyítékul arra, hogy az egész magyar politikába és az elmúlt 10-12 évbe semmi belelátásod nincs, csak az egyszeru érzelmeidet és indulataidat fejted itt ki.
Ha nem túl megerõltetõ, gondolkodj el azon, hogy mit csinálna egy miniszterelnök egy ilyen eset után Nyugat-Európában (lemondana), mint csinálna a nép egy banánköztársaságban, ahol egyáltalán ilyen eset elõfordulna (háború törne ki) és hogyan tiltakozna a nép a civilizált országokban, mert az biztos, hogy nem tartana 3 hétig a békés demonstráció.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

meg ahogy azt móricka elképzeli

-the invisible-

bigfoot
ott csak álltak a zsaruk nem üthettek vissza csak õket ütötték és dobták aztán beszorították a székházba!!!
miután a zsaruk letették a fegyvert "" utánna is loptak a szgépeket meg az ilyeneket az mtv nél

a.carkey
Miért? Az MTVnél, ahogy leálltak a zsaruk, vége volt a balhénak. A Kossuth téren sem balhéztak. Ezért!

A medve nem játék.

a.carkey
Itt vagytok ti: bizonyítékot követeltek, aztán ha van, megmagyarázzátok. Biztos azért ordította a készítõje, hogy a babakocsi, mi?

A medve nem játék.

aha, meg balta, zokniban faszén. az is kell ugye?

-the invisible-

Taranov
Mostanra teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a rendõrök a megleckéztetésén fáradoznak, nem a tüntetés (felvonulás) feloszlatásán.

bigfoot
úgy haza mennének mint az mtv nél!!magyarán szarrá vernének mindent

bigfoot
úgy haza mennének mint az mtv nél!!magyarán szarrá vernének mindent

a.carkey
Miért. Nõi rendõrnél is ált. van tampon. Azzal oszlat tömeget? Nem hinném. Egy tüntetésen sem szokta mindenki akarni, hogy pofánlõjjék könnygázzal.

A medve nem játék.

bigfoot
hát nem tom nem csak azokat az autókat gyújtották fel hanem másokat is a hét során,+betörtek egy rakat kirakatot

nem tom mit szólnál ha ott lett volna a kocsid/boltod és lett volna benne pl 2 millás kár és azt mondaná a biztosító hogy bocsi nem fizetünk mert zavargás volt😊,sztem kicsit kiakadnál

MINDENKI tudta hogy a rendõröknek csak egy jó ok kell hogy kiüríthessék a teret, az az 50 pedig megadta nekik.

hát ilyen pixeles szarból nem lehet teljsesen kivenni, de én úgy látom, hogy annak vágtak utána, aki elszalad abba az irányba, nem a babakocsisnak, és csak egyet.

-the invisible-

a.carkey
Vagy csak megemlíti.

Az is elég lenne most, ha Sólyom - mint "fõnök" - szólna a rendõrségnek, hogy álljatok le. Mindenki hazamenne, persze szidnák Gyurcsányt, de vége lenne. Ehelyett szétszedik a belvárost.

A rendõrség is véletlenül ûzte az Astoria felé a Deák térieket ...

Jól meg lett ez tervezve. Kérdés: mi lesz a vége? 😊

A medve nem játék.

Meg a gázálarc is kell a fõzéshez? Na abból a kajából se ennék! <#hehe>

Bandee1987
szúró, vágóeszköz...konyhakés volt náluk, ami a fõzéshez kell...

a.carkey
Engedték, de kb. 30 ember ott maradt és az istenért sem ment el a térrõl. Mivel a kordon mögött lévõk el voltak zárva, nem tehettek semmit. A rendõrség meg okokat keresett. Talált.

A medve nem játék.

Taranov
Bennem ilyen primitív indulatok nem dúlnak, egyébként tudtommal az MTV-s autókat gyújtották fel. Az egész ostrom megelõzhetõ lett volna azzal, hogy Baló 3 percet szán arra, hogy felolvassa az Estében a tüntetõk követeléseit.

bocs, ezt még talán elviselem 😊
ha megszállás alatt lennénk, nem ezt mondanám. lehet hogy neked ez a kettõ ugyanaz a szint, nekem nem. de biztos bennem van a hiba

-the invisible-

Taranov
A HírTV-ben többször elismételték, akik számomra az egyetlen hiteles tévécsatornát jelentik.

Érdemes megnézni Németországot, Olaszországot, ahol gyakran elõfordulnak hasonló bejelentett és nem bejelentett tüntetések. Ott érdekes módon nem így oszlatják a tömeget.

Nem új infó: a mentõk is kaptak a könnygázból.

jaja <#hehe>

Elõzetes megállapodás szeritn a hivatalos ünnepségek elõtt a tüntetõknek engedniük kellett volna a tér tûzszerészeti átvizsgálását, hát nem engedték.
Ezért ürítették ki a teret.

a.carkey
bigfoot
miért mit tudnánk tenni??
semmit!!
kimennénk az utcára akkor sem lenne semmi!!
ha megtörténne hogy kormány váltás lenne akkor hatalomra kerülne egy ugyanilyen szar és hazug kormány egy cigány vezérrel!és az miért lenne jobb?

Taranov
Olyan országban akarsz te élni, ahol fölöslegesen nyilvánítod ki a véleményed a _békés_ tüntetésen a Kossuth téren, mert nem figyel rád senki?
Olyan országban akarsz élni, ahol a nyomatékosított véleményt ugyanúgy elutasítják, csak nem olyan módszerrel, hogy nem figyelnek rád, hanem összevernek a rendõrök.
És arra gondoljatok inkább, hogy ezt a felháborodást mi váltotta ki a tenniakaró emberekbõl. Az biztos, hogy nem a kedvenc mumusotok, Orbán Viktor.

Egyébként érdekes elgondolkodni azon, hogy a HírTV riportereit kik verik meg rendszeresen (az MTV-nél és most is).

Taranov
Igen, ilyenek vagytok ti magyarok, bármit elviseltek. Úgy dolgoztok nap mint nap a balatonöszödi beszéd kikerülése óta ebben a "kurva országban" ugyebár, mintha mi sem történt volna. Így nem csoda, hogy bármit megcsinálnak velünk, ha 50 évvel ezelõtt is ez lett volna a mentalitás, már beolvadtunk volna a Szovjetunióba.

figyelj, nézed a tévét? hallod mi van a felvonulási téren? takarodjanak is ezek a kossuth térrõl, de nem csak onnan, az egész országból. mocskos banda az egész, akiknek semmi sem szent. 56 szelleme sem, és ez nagyon szomorú.

-the invisible-

" Kocsmába fújtak gázspray-t

A Dohány utcai zsinagógával szemben lévõ Katapult nevû kocsmába körülbelül száz öreget, fiatalt menekítettek, de a rendõrök nem engedik ki õket. Körülbelül egy órája a rendõrök feltépték a rolókat, és valamilyen gázspray-t fújtak a helyiségbe."

forrás: index.hu

a.carkey
Ja. A Kossuth téren legalább kontrollálva volt az egész. Annyi kockázata volt, hogy kifütyülik Gyurcsányt a külföldiek elõtt. Nem fütyülték ki, de helyette szétszedik megind a várost.
A babakocsis részt a Hír Tvn már többször leadták. Homevideo volt, nem a stábé.

A medve nem játék.

bigfoot
jah ezt nem neked írtam

nézd meg lécci, mire válaszoltam

-the invisible-

Pár fasz miatt szop többezer ember. Bementek a rendõrök, elkobozták a sok szart, de utánna elzavartak mindenkit. Szerintem ez okozta az egészet. Egy fesztiválon is elveszik a veszélyes eszközöket, de nem zavarják el a többi normális embert is.

bigfoot
ez elég hülyeség!!!

mikor az mtv székházat szétverték azok is békés tüntetõk voltak nem?
sztem ha a te kocsidat gyújtották volna fel te is szarrá akarnád rúgni a tüntetõket!!!

ezt mikor láttad okoska? vagy neked is csak mondták a haverok mi?
ilyen sztorikat én is tudok kreálni, csak én nekem nem kell mese hogy erkölcsi alapot szerezzek a mondanivalómnak.

-the invisible-

bigfoot
miért mit csináljanak vele??dobják el a pajzsot és a sisakot és várják hogy betörjön a fejük???
parancsot teljesítenek!!!és dobálják õket!!!szept ben nem egy rendõr sérült meg mert megverték/megdobálták õket!mostmár jobban feltudnak lépni és ez jó

te is ennyit tudsz kb.. pár tüntetõ nem akart kivonulni vizsgálatra (tele voltak szúró- és vágóeszközökkel amúgy..)

amúgy meg, szánalmasnak tartom azt, hogy nem lehet normálisan megünnepelni ezt az ünnepet. erre vagyunk mi képesek, magyarok.

közben meg fütyülnek a felvonulási téren. bunkó tahó parasztok

-the invisible-

Taranov
Azt a részét nem láttad, amikor az idõsebb embereket, a babakocsis csajt ütötték a Nyugatinál. A sál pedig azért kell, mert ártatlan embereket is elõvesznek utólag, aztán járhatnak a bíróságra.

Taranov
És a rendõrök visszadobnak.

Taranov
A legdurvább az volt, amikor ~100 rendõr leterített egy tüntetõt, majd futottak tovább, de elõtte mindegyik belerúgott egyet a földön fekvõ emberbe, vagy odavágott a gumibotjával.

bigfoot
hát nem tom én bekapcsoltam a tévét azt azt láttam hogy sok fiatal sállal a fején macskakõvel dobálja a rendõröket!nah azoknak a fejét én is beverném a rendõrök hejébe