Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
nah végre egy ember!!!!!
teljesen egyet értek veled!!!!

megverték? nézz utána ok?

-the invisible-

Taranov
Mi az, hogy asszisztáltak a jelenlétükkel? Ha én kimegyek a lakásomból, azaz egy közterületen jelen vagyok, kinek asszisztálok?
Egyébként mégis mit várnál? Hány rendõrt menekítsenek ki?
Arról ne feledkezz meg, hogy mégiscsak -legalábbis ebben az esetben- ellenfelekrõl van szó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Zenszkij
Orbán meg egy balhészító mocskos diktátor

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
ilyet má, nekitámadni a rendõrnek, nem lõnék rá, letörném a derekát, remélem vér fog folyni, rohadt huligánok

a.carkey
Ja, Dávid.

A medve nem játék.

a.carkey
Ja. Az a csaj marha meggyõzõ volt, majdnem elsírta magát élõ adásban úgy megrémült 200 méterrõl a rendõrségi támadástól.

A hír tévés faszi legalább a helyszínen volt, szemben a lovasrohammal. Érdemes nézegetni a videókat!

A medve nem játék.

Zenszkij
az aki e mellé áll az hazaáruló, rosszabb mint Gyurcsány

A 168 órával meg erõsen tévedsz.
Nem vagyok szegfû meg narancs sem, csak simán "egészségesen jobboldali" és nem hiszem hogy Orbán lenne a megoldás.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Taranov
Az utolsó felvetéseddel kapcsolatban: nem véletlen, hogy sok ember két társaságot utál Magyarországon: a cigányokat és a rendõröket. Én igyekeztem eddig megbékélni a rendõrökkel, bár autósként gyakran kötnek belém ok nélkül, de ezekután azt hiszem, hogy kritikusabb szemmel fogok rájuk nézni.

Az nem semmi, hogy Révész Máriuszt verték meg. Hallottam az esetrõl a HírTV-ben, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly politikusról van szó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Zenszkij
rohadt tüntetõk, tüntetõk???? huligánok

Blasta
Te marha, a TV2-n látni az egyik legjobb közvetítést a rákóczy úton történtekrõl...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kurvajó, ahogy a felvetéseidet tényként tudod beállítani 😄DD valóságos hõsök, jajj oda ne rohanjak!!

képzeld, a tv2 és az rtl klub, meg az MTI és az index közvetítõi is kinn vannak..

-the invisible-

a.carkey
Most küldtek gázszámlát: enyhén szólva megemelték a díjat. Még nincs január 1., de már érzeni pár dolgot. Tulajdonképpen még semmi sem történt, de már 2x szétszedték Budapestet. Ez van.

A medve nem játék.

bigfoot
szal azt mondod hogy csak lopnak?hazudnak is!!!mind1ik,ezért vannak bennt!ha nem hazudnának nem lennének bennt

A szomszédom lányának van annyi esze hogy ma újpesten aludjon a nagyanyjánál és csak holnap jöjjön haza mert nem akarja hogy akárcsak vétlenül is megverjék a rendõrök.
Igaza van.
A rohamrendõrök között sem hemzsegnek a sokdiplomás humanisták szal aki korpa közé keveredik...
Nem kell rossz idõben rossz helyen lenni.

Taranov
Miért? A Balkánnál fejlettebb helyeken megtehetné a miniszterelnök ezt? Szerintem nem.

a.carkey
Lopással egyetértek, hazugsággal nem.

A medve nem játék.

Taranov
Nem tudom, hová mehetek tüntetni.
És akkor most a vállalkozókat ellehetetlenítõ csomagról nem beszéltem, mert arról nem szabad ezen a fórumon.

bigfoot
fideszes vagy szal tök mind1 hogy mutatnék e vagy sem,egyebként nézz rá és meglátod!

én is azt mondom hogy legyen új kormány!csak ne a parlamentbe lévõkbõl legyen hanem egy teljesen új!!mert akik most benn vannak a parlamentbe azok lopnak csalnak hazudnak felváltva épp ki van hatalmon

a.carkey
Hagyjuk. Nem tudod meggyõzni õket, és felesleges büntipontot kapni Gyurcsány miatt.

A medve nem játék.

Taranov
A HírTV tudósítói pedig valóságos hõsök, hogy oda mernek menni, és közvetítenek, miközben az MTV-n és az RTL Klubon film megy, a TV2-n pedig az a Kuncze Gábor mesél, aki pártjával megtagadta a szereplést a HírTV-ben feltehetõleg a kellemetlen kérdések miatt.

a.carkey
Mindegy. Hagyjuk. Holnap meglátjuk mi lesz még ma este ...

A medve nem játék.

ja, elõtte meg ütötték verték a tobbi rendõrt ...

-the invisible-

a.carkey
Nincs.

A medve nem játék.

Taranov
Bizonyítékot akarok látni az Orsósra, a cigány jelzõre, és az említett beszédre.

a.carkey
Te meg sok 168 órát olvasol!

Megjegyzem ma, egy mozgássérült, láthatóan bottal járó srácot és a családtagját, aki nem ment el mellõle, nehogy baja essék IS lazán ágyúzták vízzel és kapott gázt is. Ezt a Tv2 felvételén látszódott jól ...

A medve nem játék.

Taranov
Már hazaértem. Nekem nem hiányzik, hogy megverjenek, de nagyon nem veszem jó néven, hogy nem hagyják, hogy békésen tüntessek. Mondják meg, hogy hová lehet menni és hol lehet Gyurcsány lemondását követelni.

EGY daraab rendõrt, NEM volt felfegyverezve és azok hozták ki akik végig a csõcseléknek aszisztáltak a jelenlétükkel.

Nem gyengén vagy demagóg...

a.carkey
Lásd #1155!

A medve nem játék.

Taranov
Nem vaktában lõtték, hanem fejmagasságban a tömegbe.

bigfoot
ezt meglehetne oldalni egy pártal is😊

a.carkey
Nem rémlik, mert nem így hívják, csak egy Werberi fordulattal lett ezáltal és más által is démonizálva.

"Révész Máriuszt fejbe lõtték
Révész Máriusz megkérdezte a rendõröket, hogy miért erõszakoskodnak a Fidesz rendezvényén, mire fejbe lõtték gumilövedékkel, állította egy szemtanú az Indexnek. A fideszes politikust a honvédkórházba vitték."

"BREAKING NEWS
Bezárt a Múzeum cukrászda, jelentették tudósítóink. Ez történelmi pillanat, mivel a Múzeum körúton lévõ cukrászda az év minden napján, éjjel-nappal nyitva szokott lenni."

Megjegyzem: Minek csukják le a 3 cigányt az olaszliszkai eset miatt, ha a rendõrség hasonlókat tesz egy földön fekvõ emberrel, ráadásul több rendõr, egymás után ...?

A medve nem játék.

akkor nekem egy 4. párt kéne, ha elverek egy cigányt akkor nem csukjanak le! <#hehe>

Taranov
A felgyújtott vízágyúból a tüntetõk a vállukon hurcolták ki a lefegyverzett rendõröket, majd mentõt hívtak hozzájuk. Ez a korrekt "harc".

És a legtöbb külföldi médiumban Magyarországot balkánként emlegetik aminek a hosszútávú kára elég ööö NAGY!
Mindezt egy zavargásért ami SEMMIN sem fog változtatni.

bigfoot
orsós/orbán nem rémlik?

egyebként attól hogy nem gondolod még mond ilyet,mivel mindegyik politikus egy *******

kéne egy 3.párt!!!ami kikergetné az egész parlamentet!!a lényege az lenne hogy egységes jogok!magyarán ha elver egy cigány azt is lecsukják!

Taranov
Érdemes nézni a HírTV-t, az elõbb egy szakértõ nyilatkozott arról, hogy mennyire embertelen módszerekkel dolgoznak a rendõrök.

A Rákóczi úton abszolút békés tüntetõk gyülekeztek, kirakatbetörések, kõdobálások nem voltak, ennek ellenére a tömeg eltolása helyett 25-30 dekás könnygázgránátokat lõttek a tömegbe, amelyek nagyon komoly sérüléseket tudnak okozni.

Taranov
Itt egy-egy ember autója teljesen lényegtelen, ha pont az enyém lett volna, az nem változtatna a helyzeten.
Ennek a tüntetésnek oka van, a zavargásokat kiváltó tényezõket kell megszüntetni, nem elvenni az emberek utolsó reményeit is a változásra.

Egyébként egy korábbi kérdésedre válaszolva:
Azt tudjuk tenni, hogy felhívjuk a nemzetközi megfigyelõk figyelmét.
Már így is több külföldi médiumban a legantidemokratikusabb politikusok közt emlegetik Gyurcsányt.

én úgy érzem, nincs az én szabadságommal semmi baj. sõt, a jogaim is biztosítva vannak. kíváncsi vagyok neked ki korlátozza a szabadságod 😊

-the invisible-

tudod aki van olyan naív hülye hogy egy rendõr-tüntetõ adokkapok közelébe megy annak talán jót is tesz ha fejbebasszák gumibottal.

a.carkey
Nem tudom ki az az Orsós, de társítom, és meglepõdnék, ha tõle kikerülne egy ilyen beszéd, sõt nyilvánosan ilyet mond a Fidesz pártértekezletén.

A medve nem játék.

bigfoot
és a rendõrök pedig csak álltak és nem ütöttek vissza!!!

És te?
Most is laptopról netezel a helyszínrõl?
Nem.

akkor nem néztél tévét.. a pajzs alatt ütötték a zsaruk lábát az emberek...

-the invisible-

Taranov
Úgy tunik, Magyarországon akkor is kell gázálarc, ha október 23-án este a belvárosban akarsz sétálgatni, kirakatokat nézegetni.

a.carkey
Majd ha fejbevágnak egyszer az utcán a rendõrök, mert csak pont akkor mész haza, mikor egy nagygyûlés véget ér, akkor majd látod is. Ennél jobb érvem nincs.

A medve nem játék.

bigfoot
Orsós Viktor is mondott ilyen beszédet,attól hogy került nyílvánosságra,ha most õ lenne hatalmon akkor leszarnám ha kikerült volna a beszéde,mert nem õrá szavaztam azért mert tudom hogy hazudik,és sztem a tüntetõk nem mszp re szavaztak mert tudták hogy hazudtak és nincs értelme hogy hõbölögjenek,az mszp seknek van!

egyebként utálom a mai politikát!!mind2 pártot,mind2 egy nagy szar,

Taranov
Kíváncsi vagyok rá, hogy mit tettél volna 48-ban és 56-ban.
Végülis mindegy, nem muszáj küzdeni a szabadságért és a demokratikus jogokért.