Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A rendõrök felrúgták a tüntetõkkel kötött megállapodást, hogy maradhatnak a Kossuth téren. 22-én este odamentek és feloszlatták a tömeget. errõl-ennyit.

a.carkey
LOL!

"10.23. 19:26 Kivizsgálják a tankos ügyet
A Honvédelmi Minisztérium vizsgálatot indít, hogy kiderüljön, hogyan tudták beindítani a tüntetõk az Erzsébet téren a tankot, tudta meg az Index. Úgy tudjuk, a tankok olyan állapotban álltak a téren, hogy azt "csak úgy" nem lehetett volna beindítani, sem akkumulátor, sem üzemanyag nem volt benne."

😊

Csoda? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Tévében csak rendõröket lehetett látni, ahogy köveket dobálnak.

A medve nem játék.

Bandee1987
Nemtom, én csak pár emberrõl hallottam, hogy kövekkel dobálnak, azok is még a kossuth térnél csinálták ezt. Viszont annál több rendõri brutalitásról hallottam.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bigfoot
hát mer kurva nagy kövekkel dobálják a rendõröket azért

a.carkey
Tök mindegy. Olyan 50. évforduló volt ez, ahol nem volt nép a hivatalos rendezvényen, csak nagyfejûek, mindezt a nép pénzén, többmilliárdért. Ja, és volt egy tüzijáték, de ez sem a népnek. A nép az M1-en nézhette. Szép.

A medve nem játék.

Bandee1987
Valaki megmondaná nekem, hogy miért oszlatják a tömeget a rendõrök erõszakkal, gumilövedékekkel és füstgránátokkal a városban? Október 23-án ezekszerint már ünnepelni vagy akárcsak az utcára kimenni is TILOS?

a.carkey
Fasza! Most mutatja a tévé, hogy a büdös komcsi rendõrség puskát fog a tüntetõkre ...

Gratula!

A medve nem játék.

ott sajnos nincs választási lehetõség sem

Bandee1987
e-mailben kaptam valamit ma, amit szeretnék veletek is megosztani:

NEM RASSZIZMUS, UTÁLAT!

Egy ismeretlen személy leírta egy helyen, hogy miért utálják a

NEMCIGÁNYOK A CIGÁNYOKAT:

Utállak! Ez az ÉN véleményem.

Nem a bõröd színével van a bajom. Az életeddel.

Tele vannak veled a börtönök. Ellopod, amiért megdolgoztam.

Bántasz engem, bántod a gyermekemet. A feleségemet molesztálod.

Büdös, mosdatlan vagy.

Ha visszaütök, ha véleményt mondok, meghurcolnak. Benne leszek a

tévében, hogy rasszista vagyok.

Pedig nem azt utálom, aminek születtél. Azt utálom, ami lett belõled.

Ha a vonaton mellém ülsz többedmagaddal, félelem és undor fog el.

Nem tudsz emberek közt viselkedni. Ha tudnál, lenne munkád is.

A jogaiddal tisztában vagy, de a nevedet nem tudod leírni.

Folyamatosan segítõ jobbot nyújtunk neked, de kihasználsz. Csak a

segélyt látod.

Nem is akarsz több lenni, mint ami vagy: Cigány.

Cigányból csak akkor lesz roma, ha meg tanul EMBERKÉNT ÉLNI!!!!

Van belõled néhány, akiknek sikerült. Mert õ is akarta.

Én õket hívom romának. És elismerem õket. És szívesen dolgozom velük.

De téged megvetlek. Azt akarom, hogy elmenj!

2006. október. 15-én ismét bizonyítottak a Cigányok.

Idézet az egyik hírújságból:

„….. az elsõdleges adatok szerint Olaszliszka belterületén vasárnap

délután egy autós elütött egy helyi lakost. (8 éves cigánylány)

A baleset áldozata könnyû sérüléssel úszta meg az esetet. A balesetet

okozó autóst azonban a helyiek az autóból kirángatták és olyan

súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette.

Lapinformációink szerint egy ötvenfõs csoportosulás lelkén szárad az

önbíráskodás, aminek szemtanúja volt a tiszavasvári férfi két, autóban

ülõ 14, illetve 5 éves kislánya is. Egy látogatónk pedig úgy tudja, az

áldozat egy háromgyermekes családapa volt…"

NINCS EZEN MIT SZÉPÍTENI! A baleset „áldozata" 8 napon belül gyógyuló

sérüléseket szenvedett, az „elkövetõ" gyerekei és felesége, egy életre

szóló „károsodást" szenvedtek. És mennyit szenvedett az „elkövetõ" míg

gyermekei szeme láttára MEGGYÍLKOLTÁK….

Emberhez méltó viselkedés ez??!!

Én szeretném, ha tovább küldenéd, de ha nem teszed, akkor sem fog

semmi rossz történni veled.

Taranov
Szerintem itt hamarabb fog megtörténni, mint Amerikában.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

a.carkey
Remélem itthon is hasonló történik majd ...

A medve nem játék.

Remélem következõ amcsi elnöknek már emberi lényt fognak választani, ebbõl a majomból ennyi elég volt <#levele>

a.carkey
Kínos! 😊

"Meg akarták verni a magyar zászló miatt Pintér Tamást
2006. október 22. 11:04

MNO
A Magyar Kaszkadõr Szövetség elnökét akarták tegnap este megverni a Kossuth téren. Pintér Tamás épp vitorlás hajójának zászlóját vitte haza, amikor a Parlament elõtt egy kocsiból négy férfi ugrott ki, és rövid szóváltás után megütötték a filmes szakmában csak Oroszlán becenéven ismert férfit.

Pintér Tamás a Színház és Filmmûvészeti Egyetem docense. Több mint 400 filmben dolgozott, az ország összes színházában megfordult már mint mozgástervezõ, akciórendezõ. Szerinte csak ennek köszönhetõ, hogy nem történt komolyabb baja.

„Hoztam haza a hajózászlót. Itt jöttem a zebrán, és megállt egy vadonatúj BMW. Elkezdett dudálni és elkezdtek velem ordítozni, hogy mi ez te rohadt (...) hajléktalan, idesz... a térre… És én nem értettem. Azonnal ütöttek, de persze elkaptam a fejem” – nyilatkozta Pintér Tamás a HírTv-nek. „Nem tudnak leütni, attól ügyesebb vagyok. És aztán én ütöttem le õket. Majd odaálltak mögém a téren lévõk. De hát ilyen nincsen. Ez nem létezik, hogy az ember nem sétálhat Magyarországon egy magyar zászlóval? – mesélte az esetet Pintér.
(hirtv.hu)"

A medve nem játék.

GregSB
Ûrflottát épít az USA

Ennyit az újabb Holdraszállásról <#szomoru2>

http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1000853

húaa, ezeknek szavazójog?

az unalmas azért erõs.

Taranov
Nevetséges.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

a.carkey
Az M1-en a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bolsevik
híradóban azt mondja az egyik balfasz, hogy a külföldiek az elmúlt hetek eseményei miatt maradtak el a fõvárosból. Mondja mindezt okt. 23. elõtt.

Aha, biztos. Semmiképpen sem azért, mert unalmas, büdös, koszos, káoszközlekedéssel megáldott, szétbaszott fõvárosunk van, ahol nem lehet parkolni, szétszivatják a vendéglõk a külföldieket, és már jó idõ sincs ...

A medve nem játék.

Komolyan nem is tudom hogy ki volt a hülyébb, a faszi aki alig tus úszni de kivisz három kiskorút a vízre, a kiscsaj aki nem tud úszni de vizibiciklire száll vagy a 2 másik akik tudtak úszni de õk se segtettek illetve csak túl késõn az egyik.

Darwin-díj az egész bandának.

bigfoot
kiket?

Taranov
Az ország negyedét meg kéne sajnos.

Brolly
a rendõröket is meg kéne verni.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Punker
********************************* 😞(((((

moderáltam magam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Milyen ürüggyel?

Kalóz Pepi
Nem hír, és nem is fogjátok olvasni sehol:
Szerencsnél és Keresztúrnál a rendõrök visszafordítják a gyásszalagos autókból álló konvojokat.
<#wow2>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Taranov
Én mindent értek, a kollégának nem volt teljesen világos, amit mondtam a #1103-ban.

Amse
te mit nem értessz?

joebacsi
itt igazából csak az "érintõképernyõ"-s tábla az érdekes, amit láttunk példát mind megvalósítható simán akár flashben is, mint ahogy ez a nyílt forráskódú példa is mutatja (a golyók "megfoghatóak" egérrel)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
MIT sketching

Ez valami nagyon komoly tech lesz.
Kíváncsi vagyok mennyi idõ kell neki hogy szélesebb körben elterjedjen, és viszontlássuk fizika órákon középsuliban/egyetemeken.

Taranov
Figyelj. Van egy falu, ahol csak cigányok élnek. (Legalábbis ebben az utcában nyilván)
Ott megölnek egy embert. Hogy derül ki, hogy mi történt? Ki jelenti be a rendõrségen?

bigfoot
ezt nem értem?

én azt mondom ha nem lettek volna ott a férfi lányai és úgy ölik meg a cigányok akkor nem lenne benne a tényekben hanem csak úgy mint a többi ilyen hír eltünne a sülyestõbe!

Taranov
Nem olyan biztos az, a magyarok sosem fognak lázadni, az túl nagy erõfeszítést igényelne.

a.carkey
"Ítéletidõ tombol a görög szigeteken: többen meghaltak. Kréta nyugati részén, valamint a török partokhoz közeli szigeteken szükségállapotot rendeltek el.

Több száz lakóházat öntött el a víz, az Égei-tengeri kompok a kikötõkben vesztegelnek a helyenként 100 kilométeres széllökések miatt. Krétán sárlavina temetett maga alá egy teherautó-sofõrt, Rodosz partjainál egy brit házaspár fulladt vízbe, egy ugyancsak brit turistát autójával együtt sodort el az ár."

(radio.hu)

A medve nem játék.

a.carkey
Maguk alatt vágját a fát ezek a szerencsétlenek ...

A medve nem játék.

a.carkey
"Tárnokon egy ütközés után kést rántottak a cigányok

A HavariaPress úgy tudja, hogy szerdán, a koraesti órákban egy pár haladt Opel Astra típusú autójukkal Tárnokon, mikor egyszer csak egy romákkal teli Opel Vectra oldalról beléjük ütközött. Az elsõbbséget meg nem adó Vectrában ülõk nem akarták elismerni felelõsségüket, ezt nyomatékosítva a vita hevében többen kést is rántottak, majd gyomorszájon ütötték a vétlen Astra sofõrjét. A cigányok ezután leszerelték autójukról a rendszámot és elmenekültek a helyszínrõl. A sérült férfi orvosi ellátásra szorult, sérülése szerencsére 8 napon belül gyógyuló. A rendõrök jelenleg is keresik a menekülõ romákat, akiket szerencsére a leszerelt rendszám ellenére sikerült már beazonosítani."

NC!

A medve nem játék.

Taranov
Hát akkor kérdés, hogy hogy derült volna fény az esetre, mert arra kicsi az esély, hogy a cigányok feljelentik a fajtársaikat.

bigfoot
sztem tuti az ez a gyerek nah mind1
a cikk egyebként elég érdekes!
egyebként sztem csak azért került be a hírekbe ez az eset mert ott volt a két kislánya is,ha nem lett volna akkor tuti be se számoltak volna róla

Taranov
Mi az a fajgyulölet? Nem kevered véletlenül a tisztánlátással?

Taranov
Ilyet fehér ember nem csinál.
A cigányok képtelenek beilleszkedni, zérótoleranciát kéne tanusítani velük szemben. Ez az egyetlen reménységünk. A szerencsétlen autóvezetõnek meg inkább fel kellett volna vállalnia a cserbenhagyást, és elhúzni a faluból jó messzire, utólag pedig értesíteni a rendõröket. Õk úgyis tudják, hogy mi megy ebben az országban, fõleg a keleti felében.

Kalóz Pepi
Na de rögtön ki is osztotta -öléggé tiisztességesen- a következõ hozzászóló. Aki szintén roma.
Csak a rend kedvéért.
Mellesleg utána az origós csapat sem volt semmi...<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#miaz>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Brolly
jah, és hogy mit írt egy cigány egy fórumba:
"felháborító ami történt.már megint minket,ROMÁKAT fognak meghurcolni.holott a fajgyûlölõ tanár egy ROMA kisgyereket gázolt el.örüljön,hogy a fajgyûlölõ gyermekei nem jutottak hasonló sorsra.és szerencsétlen családtagok akár 15évet is ülhetnek.ez magyarország...😞"
ennyit a megbánásról a cigányok részérõl.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
no comment

Brolly
"A feldühödött roma - szemtanúk állítása szerint - ekkor a busznak esett neki. Betörte annak ajtaján az üveget. A randalírozásnak végül a gödöllõi rendõrök vetettek véget" és most csak a rendõrök vetettek véget ennek, ennyire szerencsétlen nyomik nem lehetnek ezeka magyarok, bakker, nem hiszem hogy egyedül votl a sofõr a kibaszott buszon, félnek egy gennyes cigánytól, nem értem ezeket.

"Mindezt természetesen csakis a gyûlöletkeltés céljával írtuk meg."

Iróniának szánták, de sajna übernagyon igazuk van.

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
volt iylen barcikán is nyárvégén, nyárbucsuztató buliba razziázott 100 rendõr, aztán hetekig ment a per, hogy most mér nem renesen bulizni.... pedig megérdmelik

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
"Akkor ezek szerint egy demokrácia tehetetlen velük szemben?!"

sajna igen, legalábbis minden fejlettnek mondott országban ez van, de hát én mindi gmondtam hogy a demokrácia életképtelen elképzelés.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"