Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"10.23. 19:26 Kivizsgálják a tankos ügyet
A Honvédelmi Minisztérium vizsgálatot indít, hogy kiderüljön, hogyan tudták beindítani a tüntetõk az Erzsébet téren a tankot, tudta meg az Index. Úgy tudjuk, a tankok olyan állapotban álltak a téren, hogy azt "csak úgy" nem lehetett volna beindítani, sem akkumulátor, sem üzemanyag nem volt benne."
😊
Csoda? 😊
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
Gratula!
A medve nem játék.
NEM RASSZIZMUS, UTÁLAT!
Egy ismeretlen személy leírta egy helyen, hogy miért utálják a
NEMCIGÁNYOK A CIGÁNYOKAT:
Utállak! Ez az ÉN véleményem.
Nem a bõröd színével van a bajom. Az életeddel.
Tele vannak veled a börtönök. Ellopod, amiért megdolgoztam.
Bántasz engem, bántod a gyermekemet. A feleségemet molesztálod.
Büdös, mosdatlan vagy.
Ha visszaütök, ha véleményt mondok, meghurcolnak. Benne leszek a
tévében, hogy rasszista vagyok.
Pedig nem azt utálom, aminek születtél. Azt utálom, ami lett belõled.
Ha a vonaton mellém ülsz többedmagaddal, félelem és undor fog el.
Nem tudsz emberek közt viselkedni. Ha tudnál, lenne munkád is.
A jogaiddal tisztában vagy, de a nevedet nem tudod leírni.
Folyamatosan segítõ jobbot nyújtunk neked, de kihasználsz. Csak a
segélyt látod.
Nem is akarsz több lenni, mint ami vagy: Cigány.
Cigányból csak akkor lesz roma, ha meg tanul EMBERKÉNT ÉLNI!!!!
Van belõled néhány, akiknek sikerült. Mert õ is akarta.
Én õket hívom romának. És elismerem õket. És szívesen dolgozom velük.
De téged megvetlek. Azt akarom, hogy elmenj!
2006. október. 15-én ismét bizonyítottak a Cigányok.
Idézet az egyik hírújságból:
„….. az elsõdleges adatok szerint Olaszliszka belterületén vasárnap
délután egy autós elütött egy helyi lakost. (8 éves cigánylány)
A baleset áldozata könnyû sérüléssel úszta meg az esetet. A balesetet
okozó autóst azonban a helyiek az autóból kirángatták és olyan
súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette.
Lapinformációink szerint egy ötvenfõs csoportosulás lelkén szárad az
önbíráskodás, aminek szemtanúja volt a tiszavasvári férfi két, autóban
ülõ 14, illetve 5 éves kislánya is. Egy látogatónk pedig úgy tudja, az
áldozat egy háromgyermekes családapa volt…"
NINCS EZEN MIT SZÉPÍTENI! A baleset „áldozata" 8 napon belül gyógyuló
sérüléseket szenvedett, az „elkövetõ" gyerekei és felesége, egy életre
szóló „károsodást" szenvedtek. És mennyit szenvedett az „elkövetõ" míg
gyermekei szeme láttára MEGGYÍLKOLTÁK….
Emberhez méltó viselkedés ez??!!
Én szeretném, ha tovább küldenéd, de ha nem teszed, akkor sem fog
semmi rossz történni veled.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Meg akarták verni a magyar zászló miatt Pintér Tamást
2006. október 22. 11:04
MNO
A Magyar Kaszkadõr Szövetség elnökét akarták tegnap este megverni a Kossuth téren. Pintér Tamás épp vitorlás hajójának zászlóját vitte haza, amikor a Parlament elõtt egy kocsiból négy férfi ugrott ki, és rövid szóváltás után megütötték a filmes szakmában csak Oroszlán becenéven ismert férfit.
Pintér Tamás a Színház és Filmmûvészeti Egyetem docense. Több mint 400 filmben dolgozott, az ország összes színházában megfordult már mint mozgástervezõ, akciórendezõ. Szerinte csak ennek köszönhetõ, hogy nem történt komolyabb baja.
„Hoztam haza a hajózászlót. Itt jöttem a zebrán, és megállt egy vadonatúj BMW. Elkezdett dudálni és elkezdtek velem ordítozni, hogy mi ez te rohadt (...) hajléktalan, idesz... a térre… És én nem értettem. Azonnal ütöttek, de persze elkaptam a fejem” – nyilatkozta Pintér Tamás a HírTv-nek. „Nem tudnak leütni, attól ügyesebb vagyok. És aztán én ütöttem le õket. Majd odaálltak mögém a téren lévõk. De hát ilyen nincsen. Ez nem létezik, hogy az ember nem sétálhat Magyarországon egy magyar zászlóval? – mesélte az esetet Pintér.
(hirtv.hu)"
A medve nem játék.
húaa, ezeknek szavazójog?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aha, biztos. Semmiképpen sem azért, mert unalmas, büdös, koszos, káoszközlekedéssel megáldott, szétbaszott fõvárosunk van, ahol nem lehet parkolni, szétszivatják a vendéglõk a külföldieket, és már jó idõ sincs ...
A medve nem játék.
Darwin-díj az egész bandának.
A medve nem játék.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
moderáltam magam
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerencsnél és Keresztúrnál a rendõrök visszafordítják a gyásszalagos autókból álló konvojokat.
<#wow2>#wow2>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ez valami nagyon komoly tech lesz.
Kíváncsi vagyok mennyi idõ kell neki hogy szélesebb körben elterjedjen, és viszontlássuk fizika órákon középsuliban/egyetemeken.
Ott megölnek egy embert. Hogy derül ki, hogy mi történt? Ki jelenti be a rendõrségen?
én azt mondom ha nem lettek volna ott a férfi lányai és úgy ölik meg a cigányok akkor nem lenne benne a tényekben hanem csak úgy mint a többi ilyen hír eltünne a sülyestõbe!
Több száz lakóházat öntött el a víz, az Égei-tengeri kompok a kikötõkben vesztegelnek a helyenként 100 kilométeres széllökések miatt. Krétán sárlavina temetett maga alá egy teherautó-sofõrt, Rodosz partjainál egy brit házaspár fulladt vízbe, egy ugyancsak brit turistát autójával együtt sodort el az ár."
(radio.hu)
A medve nem játék.
A HavariaPress úgy tudja, hogy szerdán, a koraesti órákban egy pár haladt Opel Astra típusú autójukkal Tárnokon, mikor egyszer csak egy romákkal teli Opel Vectra oldalról beléjük ütközött. Az elsõbbséget meg nem adó Vectrában ülõk nem akarták elismerni felelõsségüket, ezt nyomatékosítva a vita hevében többen kést is rántottak, majd gyomorszájon ütötték a vétlen Astra sofõrjét. A cigányok ezután leszerelték autójukról a rendszámot és elmenekültek a helyszínrõl. A sérült férfi orvosi ellátásra szorult, sérülése szerencsére 8 napon belül gyógyuló. A rendõrök jelenleg is keresik a menekülõ romákat, akiket szerencsére a leszerelt rendszám ellenére sikerült már beazonosítani."
NC!
A medve nem játék.
a cikk egyebként elég érdekes!
egyebként sztem csak azért került be a hírekbe ez az eset mert ott volt a két kislánya is,ha nem lett volna akkor tuti be se számoltak volna róla
A cigányok képtelenek beilleszkedni, zérótoleranciát kéne tanusítani velük szemben. Ez az egyetlen reménységünk. A szerencsétlen autóvezetõnek meg inkább fel kellett volna vállalnia a cserbenhagyást, és elhúzni a faluból jó messzire, utólag pedig értesíteni a rendõröket. Õk úgyis tudják, hogy mi megy ebben az országban, fõleg a keleti felében.
Csak a rend kedvéért.
Mellesleg utána az origós csapat sem volt semmi...<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#miaz>#miaz>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
"felháborító ami történt.már megint minket,ROMÁKAT fognak meghurcolni.holott a fajgyûlölõ tanár egy ROMA kisgyereket gázolt el.örüljön,hogy a fajgyûlölõ gyermekei nem jutottak hasonló sorsra.és szerencsétlen családtagok akár 15évet is ülhetnek.ez magyarország...😞"
ennyit a megbánásról a cigányok részérõl.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Iróniának szánták, de sajna übernagyon igazuk van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sajna igen, legalábbis minden fejlettnek mondott országban ez van, de hát én mindi gmondtam hogy a demokrácia életképtelen elképzelés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"