Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaZoK
elég nagy a zúzás, láthatólag a rendõrök taktikázgatnak...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

A forint árfolyama biztos megint esni fog....

0Fritz0
Megyek! 😊
Ez az én szemszögem: Ha lõnének rám, akkor vagy nem maradnék ott, vagy nem csodálkoznék azon, hogy megsérülök.
Lehet, hogy hülyeség, de így gondolkozom. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez aztán országimázs......

chalezlopez
Komcsi hazug gyurcsány mondjon le! Ti meg benyalhattok egy gombóc fagyiba!!

Vamos Argentina!

Punker
TS-re ne gyere mert amit ezért kapsz.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Aki nem akar megsérülni az menjen el onnan.
Aki meg ott marad, az meg ne csináljon úgy, mintha valami váratlan dolog történne, amikor lerohanják õket.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

GregSB
Azon a napon amikor volt az elsõ zavargás láttuk mire jó ha a rendõrök passzívak, és nem csinálnak semmit: semmire, sõt folyamatosan támadták õket. Ezek után én nem csodálkozom hogy így állnak most a tüntetõkhöz. Jó lenne ha nem csak a média szûrõjén át látnátok a másik oldalt, nekem egy volt osztálytársam és barátom ott van most az elsõ vonalban a rendõri oldalon, sokat beszéltem vele az elmúlt hetekben, el sem tudjátok képzelni idegileg mennyire leterhelõ, és kimerítõ amit csinálnak.

a.carkey
Élõben: mell és fejmagasságban lõvik a gránátot! "Szakszerû" oszlatás ...

A medve nem játék.

Bandee1987
hírtv tudósító:"Az emberek NEM támadnak a rendõrökre, NEM szedik fel az utcaköveket, NEM dobálnak, max a könnygázgránátot vissza"

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey

A medve nem játék.

0Fritz0
Nah, holnap megint gyalogolhatok a mindent ellepõ szemétben és ekkor még csak el sem jutottam a bejárati ajtóig... 😊

" Becélozták, majd háromszor lõttek a sárga mellényes fotósra
A nyakán is eltalálták gumilövedékkel Tálos Lõrincet, a Tilos Rádió munkatársát, aki sárga mellényben, feltartott kézzel, egy fényképezõgéppel próbálta megközelíteni a járdán a rendõrsorfalat a Nemzeti Múzeumnál. Tálos elmondta, csak dokumentálni akarta az eseményeket, feltartott kezével jelezte is, hogy fotós, mégis rálõttek a rendõrök. Az egyik lövés a nyakán találta el, és csúnya sebet ejtett rajta, bár történetét saját szavaival mondta el. "

" Az Uránia közönségét is kizavarták a rendõrök

Azokat a fiatalokat is kikergették a rendõrök a Rákóczi úti Uránia moziból, akik egy vetítést néztek végig, majd a zavargások miatt inkább bent akartak maradni, hogy ne kerüljenek veszélybe."

joebacsi
hírtv is annyira torzít legalább, mint a többi média, csak spec a másik oldalra 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Taranov
Köszi, megyek. Remélem van alapja is annak, amit mondtál, és nem könnygáz fog ott várni.
Na szevasztok srácok.
Én azt javaslom nektek, hogy az éjszaka folyamán azon gondolkodjatok el, hogy mi válthatta ki ezt a felháborodást, normális-e az, hogy bármi/bárki ezt váltja ki az emberekbõl, és milyen változtatásra lenne szükség a rendõrség soraiban ahhoz, hogy annak a többszázezer embernek egy része, aki a tévében nézi jelenleg is a történéseket, ne az általatok vandálnak titulált tüntetõknek adjon igazat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Zenszkij
jaaaah 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bigfoot
mindenki hazudott és lopott és csalt ez az igazság,mondom ezért vannak ott!!!------->>mármint a politikusok vannak ezért a parlamentbe

Taranov
Nem hallottam ma kirakatbetörésekrõl.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Fejbelõtték. Az nagyon jó egyébként, hogy a teljesen lényegtelen dolgokba kötsz bele. Mivel a tévét is nézem, és közben folyamatosan gépelek, nem tudok minden részletre figyelni.
Ti az egysoros hozzászólásokkal jóval több, ám kevésbé részletes infót tudtok megosztani.

bigfoot
te mekkora suttyó vagy!!!
attól hogy szereti a Fradit még nem ver rendõröket!!!ez olyan mintha te szurkolnál az ute nak és néznéd a mecseit meg minden,holott egy rakat utés veri a rendõrt,attól neked még nem kell

Zenszkij
nem, nem ezért vannak ott..............fogd már fel nem ezért vannak ott, õk ellenünk cselekednek, ellenünk ez huliganizmus.....balhé

Taranov
Bizonyítékot!

Taranov
És ezekután ránézek a fradis logódra. Hát nem kis ellentmondás 😄
Gondolom nem jársz meccsre.
A fentieket csak zárójelben jegyeztem meg.

bigfoot
mindenki hazudott és lopott és csalt ez az igazság,mondom ezért vannak ott!!!

Haxoror al és Zenszkij el értek egyet, õk is elítélik ami most megy,és még több minden ben is megegyezik a véleményünk

Taranov
Most nem is Orbán a téma.

Taranov
Látom-látom, nem kell marházni.
Én azt egy szóval nem mondtam, hogy az MTV, a TV2 és az RTL Klub tudósítói nincsenek kint, csak megnéztem, hogy épp milyen musor megy az említett csatornákon.

Taranov
Még szerencse, hogy õket nem verik meg. Van, aki jobb helyen dolgozik, úgy tunik.

Zenszkij
nem hazudtak hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaa

Taranov
Eddig a rendszerváltás óta csak Gyurcsány hazudott. A többiek csak túloztak, nem tudták tartani az összeg ígéretet, de a 4 (illetve 2) éves kormányzás alatt mindig számonkérték magukon az ígéreteket, csak a végére csúsztak el. Ez igaz Medgyessyre is, nemcsak Orbánra.

Zenszkij
te nem tanulsz apám haha

Taranov
Nézzétek a HírTV-t. A Rákóczi úton ismét békésen tüntetnek, vannak nõk is, és kevesen takarják el az arcukat sállal. (még nem elég rutinosak)

Zenszkij
HÍRTV apám akkora jobboldali csatorna mint állat, ez kb olyan mintha 56-ban a moszkva1-et néznéd haha

Én meg a 12. kerben lakom és mifelénk a fehér számít fehérnek és a fõnarancs sajnos már nem fér bele.

Kár úgy beállítani mintha a két tömb támogatói között lenne valamilyen intellektuális vagy akármilyen külömbség mert nincs!
Megvezetett birkák vannak csak mindkét oldalon.

Zenszkij
HAHAHAHAA, fogná be a pofáját a rohadék, mit okoskodik itt a szemétje, ítélné el ezt a huliganizmust inkább minthogy mellé állnya....koszos cigány a putriból

Taranov
Nézzétek megint a HírTV-t. A Rákóczi úton teljesen békés tüntetõk, kevesen takarják el az arcukat sállal (még nem elég rutinosak) és vannak nõk is.

Taranov
Látod, ez az igazság, amit mondasz. Viszont amellett, hogy igaz, nagyon szomorú is.

bigfoot
és szerinted a szakértõi kormánynak nem orbán akarna lenni a vezetõje??csak távolról nézné azt??

Taranov
Orbán pontosan ezt javasolta. Egy szakértõi kormányt javasolt, amiben nincsenek pártpolitikusok, azaz nem kéne tartanotok sem tõle, sem Rogántól, sem Ádertõl, sem Szíjjártótól.

Azt egyébként tudom, hogy nincsenek az alábbiakra bizonyítékok, ez egy költõi kér(d)és volt a részemrõl.

Más: én a 3. kerületben lakom, ami mégiscsak egy budai, és viszonylag elegánsabb, kulturáltabb kerület (bár nem nevezhetõ kifejezetten drága kerületnek), de gyakran megfordulok Kõbányán. Nem véletlen, hogy utóbbi kerületben van telefirkálva minden az Orsós névvel, és az Orbánt illetõ cigány jelzõvel. Na most azt nem kell részleteznem, hogy hol lakik több primitív ember, ebbõl pedig mindenki arra következtet, amire akar, de én tudom az igazságot.

Az értelmesebje amikor elkezdõdött az ostrom ELMENT a térrõl mert semilyen formában sem akart a részese lenni egy olyan eseménynek.

A tüntetés és a zavargás között VAN különbség.

Bandee1987
Más kérdés, hogy az a pár "rozsdás vasdarab" hogy került többszáz millióba...

Zenszkij
itt nem errõl van szó, hanem a nyugalomról, amit ezek veszélyeztetnek........mindig a békére fogok szavazni, de az nem a narancslé

a.carkey
Részemrõl is mentem.

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor miért került ennyibe egy ünnepség? Mert a Kossuth téren nem volt nép, a Felvonulási téren is alig. De milliárdok azért elmentek gondolom itt is, közpénzbõl ...

A medve nem játék.

Bandee1987
érdekes, eddig még 1 kirakat sem volt betörve ma vagy kocsi felgyújtva, pedig megtehették volna...

nem 😄DD

Nem tudod elfogadni hogy valaki úgy is lehet magyar hogy nem tagja a fidesznek? 😊

nah jó, részemrõl ennyi

jah, Taranov, Hõsök terére mehetsz, oda tart mindenki.

-the invisible-

Zenszkij
haha, érdekes én nem voltam ott, asszisztálni, na hagyjuk má, maradjon otthon ne sétafikáljon vazzeg

Taranov
Ennek is megvoltak az elõzményei. Részletezzem?

GregSB
Ha ezek az állatok nem lennének a sok értelmes focidrukker már szétverte volna a belvárost.