Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Simán, lehetsz népjóléti miniszter.
Laza meló, nincs sok munka vele. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SHADOWEYES7
medumáltuk,de adjál már valami jó poziciót!!okk???<#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sadist
Mehetsz tüntetni az utcára? Bírálhatod a kormányt? Elmehetsz a parlamenti választásokra 4 évenként? Azt ikszelhetsz be, akit akarsz? Félned kell valamilyen megtorlástól, ha akár csak baráti körben elhangzik egy kormányt bíráló szó?

Igen, szerintem szabad demokrácia van, csak néhányan mindenáron megpróbálják az emberek fejébe verni, hogy el vannak nyomva, meg hogy nincs demokrácia, meg a szabadságjogaikat eltiporják stb stb

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

0Fritz0
Akkor legyek én.
Annyi zsetonért és persze a nemzetért elvállalom. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
most részükrõl mindeggy,itt már elvekrõl van szó!!!

És ki lenne helyettük mert azt hallotam, hogy a másik oldal vezetõjét sem akarják néhányan közülük.

SHADOWEYES7
mindkettõt.

A tüntetõk mit akarnak miniszterelnök vagy kormányváltást?

szabadság, demokrácia, egyenlõség...ezek üres szavak.

SHADOWEYES7
Október 23-án a rendõrség teljes tömegoszlató arzenálját bevetette, az eddigi tudósítások szerint csak a kutyás alakulatokat nem vezényelték még ki egyelõre az utcákra.

A rendõrség már kora délután könnygázt használt a Kossuth térre igyekvõ tüntetõk ellen. A könnygáz összetételérõl nincsenek pontos információk, de valószínû, hogy a viszonylag veszélytelenebb, az MTV-ostrom alatt használt CS, vagyis orto-klorobenzilidén-malononitril helyett ezúttal a szeptember 20-án elõször bevetetett a CN fantázianevû klóracetofenont alkalmazták, amely erõsen toxikus vegyület, és a száj és az orr nyálkahártyáját, és az egyensúly és a tájékozódási képesség elvesztését is okozhatja.

A rendõrség tudósítóink szerint nem csak könnygázt, de a rendvédelmi szerveknél október elején rendszeresített paprikasprayt is bevetett. A szer alapanyaga a csilipaprikából kivont, nagy koncentrációjú kapszaicin, s tulajdonképpen a paprika csípõs érzetét keltõ anyagot használja fel hatóanyagként. A paprikaspray Nyugat-Európában már jól bevált, elterjedt tömegoszlató szer, aminek a hatását nem semlegesíti - eltérõen a vegyi úton ható CS és a CN-gázoktól - az alkohol és a kábítószer.

Újdonság még a terepjáróra szerelt nagy teljesítményû, sorozatlövõ könnygázágyú, amit a rendõrség a szeptemberi zavargások alatt nem vetett be. A Deák térnél lovasroham is volt, a lovasrendõrök azonban szeptember 21-én hajnalban már a Blaha Lujza térnél is részt vettek a tömegoszlatásban.

Négy óra elõtt a Deák téren a rendõrség vízágyúkat is bevetett, amelyekbe ezúttal festékkel vegyített vizet töltöttek. A kék és zöld színû folyadék egyrészt síkossá teszi az utat, így megnehezíti a tüntetõk életét, másrészt lemoshatatlanul megfesti azt, akit eltalált, így megkönnyíti a késõbbiekben a rendõrökre támadók azonosítását. Festékpatront eddig nem vetetett be Magyarországon a tüntetõkkel szemben a rendõrség, de szeptember 28-án, a Markó utcában a fõügyészségség épülete elõtt már felkészültek a festékkel töltött vízágyú használatára.

A rendõrség emellett gumilövedéket és vaktöltényekkel töltött lõfegyvereket is bevetett a tömegoszlatás érdekében. A gumilövedék nem okoz komolyabb sérüléseket, csak kisebb zúzódásokat, de veszélyes lehet, ha lágyrészeket vagy a szemet találja el, illetve, ha egy méternél közelebbrõl talál el valakit.

SHADOWEYES7
Molotov-koktél a Ferenciek terénél
A Blaha után a Ferenciek terénél, a nagy barikádnál is elkezdték gyártani a Molotov-koktélokat. Az emberek üvegeket keresnek, benzinük már van.

Sadist
Anyám borogass! Elég jól mehet a sorod, ha az autód felgyújtását rezdüléstelen arccal végignéznéd...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SHADOWEYES7

Sadist
Atyaég, na jólvan, ennyi hülyeséget is rég olvastam :|

Az a legszomorúbb az egészben, hogy megint Magyarországgal van tele a BBC, a Reuters, meg kismillió hírcsatorna, csak sajnos nem az 50-edik évforduló, hanem az újabb zavargás és huligánok miatt.
Gratulálok annak a sok száz vadbaromnak. Így kell ünnepelni.

bertino
még csak most utálod ?
a kezdetektõl így mûködik ez...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
Mintha most nem volna meg a szabadság, és a demokratikus jogaid.

Sadist
És ugyan miért? Ha én elfingom magam, hogy olvassák fel a TV-ben, hogy én vagyok a királycsávó, akkor teljesíteniük kell? Ne nevettess már.

SHADOWEYES7

Protesters waving Hungarian flags force a police car to stop after a confrontation in Kossuth Square

Sadist
"A HírTV-ben többször elismételték, akik számomra az egyetlen hiteles tévécsatornát jelentik."

Egy olyan csatorna, amelyik megtûr ilyen Bayer, Bencsik, Csintalan féléket? Elég butuska vagy.

Sadist
Ha én agyonverlek, a földön is rugdoslak, majd a fejedhez nyomok egy pisztolyt és mégsem húzom meg a ravaszt, akkor én vagyok a hõs, mert megakadályoztam a halálodat?

A fidesz robbantotta ki a két világháborút is. Nem tudtad?

SHADOWEYES7

Sadist
Mit vársz? Minden rendõr mögött ott legyen mindegyik csatorna egy-egy kamerája, hogy nehogy lemaradjanak a nézõk arról, ahogy valaki egy kõvel bezúzza a rendõr plexipajzsát?

SHADOWEYES7
most mondta a hirekben ,hogy molotov koktélokat gyártanak tucatszám,na azt ha a rendõrökre dobják elszabadul a pokol!!

Sadist
Uramisten, te komolyan elhiszed ezt a szakértõi kormányos baromságot? Mégis ki lenne a "szakértõ"? A pénzügyminiszter lenne pl. a Corvinus dékánja, az agrárminiszter meg Pista bácsi szecsõrõl? Mi alapján választanák õket? Amit ezek akarnak az abszolút demokrácia ellenes.

SHADOWEYES7

A nyugati kizsákmányoló tõke most legalább kétszer is meggondolja,hogy ilyen országba munkahelyet teremtsen.

SHADOWEYES7

Sadist
Jó poén, mi? Nem tudom észrevetted-e, de amikor áthajtott azon a hírdetõtáblán több ember nyakába hullottak a szilánkok. Belegondolni is szörnyû, hogy mi történt volna, ha esetleg valaki a tank alá kerül.

SHADOWEYES7

a.carkey
A TV2 jelenleg erõsen csúsztat. Hihetetlen. "Megsérült egy rendõr"-nek, sõt "több rendõr"-nek ad ki egy képen mozgó zsarut ért "támadást", aki szemmel láthatólag a sajátjai könnygázát lélegezte be, ami ugye hánytat, mint korábban megtudtuk. (A rendõr meg hány.) A rendõrségi szóvívõ meg "vsz hasbalõtték"-nek állítja be a dolgot, méghozzá úgy, hogy a szóvívõ szájába pont a TV2 adta mindezt. Bravó!

Mari bácsi meg szépen beszopja Ózdon ...

A medve nem játék.

SHADOWEYES7
van már térd meg boka védõ!!!

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

Mi lett volna ha a tank tele van benzinnel és nem áll le?
akkor belevezették volna a rendõrökbe????

a.carkey

A medve nem játék.

joebacsi
hmm nem találom már ezt a képet a tankról, nincsmeg valakinek a link?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ezeket a megnyílvánulásokat látván, már azon sem csodálkoznék ha lõ fegyverek is elõkerülnének a tüntetõk részérõl.
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PíszLávJuniti
azon csodálkozom, h a tüntetõk nem rukkoltak elõ komolyabb eszközzel. a tank jó poén volt azt tegyük hozzá 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
ld usa 😊
bírom hogy az mszp faszi amikor megszólalt vmelyik csatornán nyilatkozta hogy az egészet a fidesz okozta, meg az õ tüntetõik vandálkodnak stb.. ehhez képest a helyszíni tudósító azt kommentálta, hogy a tömegben beszélgetett jópár emberrel, és azok se orbánt, se gyurcsányt nem fogadják el. persze félre torzítani szépen lehet sokmindent.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Szerintem meg vessék csak be.Azok akik annak ellenére ott maradnak, hogy lövik õket azok ellen teljesen jogos a gumilövedék és használata.
itt a tank: Tank

a.carkey
"10.23. 22:28 A rendõrök étteremben is ütöttek
A Péterfy Sándor utcában két olyan sérülttel is beszéltünk, akik egy Kecskeméti utcai étteremben voltak, amikor rájuk támadtak a rendõrök. Az egyik sérült az étterem dolgozója volt, szerinte a rendõrök mindenkit ütöttek, akit értek."

"10.23. 22:27 Révész Máriuszt ütötték is
A Péterfy Sándor utcai kórházba eddig 22 sérültet vittek be, de folyamatosan érkeznek az ellátásra szoruló emberek. Kis László ügyeletes fõorvos elmondta, két embert kellett eddig bent tartani. Az egyiknek a szeme sérült. A másik Révész Máriusz, aki a körülményekhez képest jól van, tudtuk meg a fideszes képviselõ családjától. A családja szerint Révész Máriusznak a fejsérülésen kívül a testén is ütésnyomok vannak."

A medve nem játék.

vizes
Aha...

THX

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

0Fritz0
És nem szedünk túszokat! 😊

Punker
teamspeak-en tárgyaljuk az eseményeket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

vizes
TS?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

blackmetal
vagy a rendõr pajtásoknak nem kéne pár száz max ezer ember ellen bevetni a gumilövedéket

\"For those about to rock-we salute you!\"