Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laza meló, nincs sok munka vele. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Igen, szerintem szabad demokrácia van, csak néhányan mindenáron megpróbálják az emberek fejébe verni, hogy el vannak nyomva, meg hogy nincs demokrácia, meg a szabadságjogaikat eltiporják stb stb
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Annyi zsetonért és persze a nemzetért elvállalom. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A rendõrség már kora délután könnygázt használt a Kossuth térre igyekvõ tüntetõk ellen. A könnygáz összetételérõl nincsenek pontos információk, de valószínû, hogy a viszonylag veszélytelenebb, az MTV-ostrom alatt használt CS, vagyis orto-klorobenzilidén-malononitril helyett ezúttal a szeptember 20-án elõször bevetetett a CN fantázianevû klóracetofenont alkalmazták, amely erõsen toxikus vegyület, és a száj és az orr nyálkahártyáját, és az egyensúly és a tájékozódási képesség elvesztését is okozhatja.
A rendõrség tudósítóink szerint nem csak könnygázt, de a rendvédelmi szerveknél október elején rendszeresített paprikasprayt is bevetett. A szer alapanyaga a csilipaprikából kivont, nagy koncentrációjú kapszaicin, s tulajdonképpen a paprika csípõs érzetét keltõ anyagot használja fel hatóanyagként. A paprikaspray Nyugat-Európában már jól bevált, elterjedt tömegoszlató szer, aminek a hatását nem semlegesíti - eltérõen a vegyi úton ható CS és a CN-gázoktól - az alkohol és a kábítószer.
Újdonság még a terepjáróra szerelt nagy teljesítményû, sorozatlövõ könnygázágyú, amit a rendõrség a szeptemberi zavargások alatt nem vetett be. A Deák térnél lovasroham is volt, a lovasrendõrök azonban szeptember 21-én hajnalban már a Blaha Lujza térnél is részt vettek a tömegoszlatásban.
Négy óra elõtt a Deák téren a rendõrség vízágyúkat is bevetett, amelyekbe ezúttal festékkel vegyített vizet töltöttek. A kék és zöld színû folyadék egyrészt síkossá teszi az utat, így megnehezíti a tüntetõk életét, másrészt lemoshatatlanul megfesti azt, akit eltalált, így megkönnyíti a késõbbiekben a rendõrökre támadók azonosítását. Festékpatront eddig nem vetetett be Magyarországon a tüntetõkkel szemben a rendõrség, de szeptember 28-án, a Markó utcában a fõügyészségség épülete elõtt már felkészültek a festékkel töltött vízágyú használatára.
A rendõrség emellett gumilövedéket és vaktöltényekkel töltött lõfegyvereket is bevetett a tömegoszlatás érdekében. A gumilövedék nem okoz komolyabb sérüléseket, csak kisebb zúzódásokat, de veszélyes lehet, ha lágyrészeket vagy a szemet találja el, illetve, ha egy méternél közelebbrõl talál el valakit.
A Blaha után a Ferenciek terénél, a nagy barikádnál is elkezdték gyártani a Molotov-koktélokat. Az emberek üvegeket keresnek, benzinük már van.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Az a legszomorúbb az egészben, hogy megint Magyarországgal van tele a BBC, a Reuters, meg kismillió hírcsatorna, csak sajnos nem az 50-edik évforduló, hanem az újabb zavargás és huligánok miatt.
Gratulálok annak a sok száz vadbaromnak. Így kell ünnepelni.
a kezdetektõl így mûködik ez...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Protesters waving Hungarian flags force a police car to stop after a confrontation in Kossuth Square
Egy olyan csatorna, amelyik megtûr ilyen Bayer, Bencsik, Csintalan féléket? Elég butuska vagy.

Mari bácsi meg szépen beszopja Ózdon ...
A medve nem játék.

akkor belevezették volna a rendõrökbe????
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
bírom hogy az mszp faszi amikor megszólalt vmelyik csatornán nyilatkozta hogy az egészet a fidesz okozta, meg az õ tüntetõik vandálkodnak stb.. ehhez képest a helyszíni tudósító azt kommentálta, hogy a tömegben beszélgetett jópár emberrel, és azok se orbánt, se gyurcsányt nem fogadják el. persze félre torzítani szépen lehet sokmindent.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Péterfy Sándor utcában két olyan sérülttel is beszéltünk, akik egy Kecskeméti utcai étteremben voltak, amikor rájuk támadtak a rendõrök. Az egyik sérült az étterem dolgozója volt, szerinte a rendõrök mindenkit ütöttek, akit értek."
"10.23. 22:27 Révész Máriuszt ütötték is
A Péterfy Sándor utcai kórházba eddig 22 sérültet vittek be, de folyamatosan érkeznek az ellátásra szoruló emberek. Kis László ügyeletes fõorvos elmondta, két embert kellett eddig bent tartani. Az egyiknek a szeme sérült. A másik Révész Máriusz, aki a körülményekhez képest jól van, tudtuk meg a fideszes képviselõ családjától. A családja szerint Révész Máriusznak a fejsérülésen kívül a testén is ütésnyomok vannak."
A medve nem játék.
THX
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "