Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ne vitatkozz hülyékkel mert lesüllyetsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal"
szóval részemrõl off-line, mert nem értitek mit akartam mondani
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
-the invisible-
nekem csak nem tetszik ez az egész. nem értek egyet a tüntetõkkel sem, de akkorsem hiszem, hogy a pár hulligán miatt mindenkit rommá kell verni akit érnek...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Függetlenül attól, hogy delikvens most éppen a Fehér Rózsaszál-, vagy a Zöld Nárcisz párt hû követõje.
Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen vadállat. 😊
Különösebben nem vagyok oda a rendõrökért, de ahogy idézték is: "aki kuplerájba jár ne csodálkozzon, hogy megbasszák".
Abba is érdemes belegondolni, hogy a rendõröknek is vannak politikai nézeteik, mégis az egész politikát kidobhatod a kukába, amikor szembenézel a tömeggel.
Múltkor azért fikázták a fakabátokat, mert túl gyengének bizonyultak, most meg azért mert bekeményítettek.
A probléma ott van, hogy ezekkel az utcai balhékkal nem fog változni semmi, mert a nemzet nagy része még mindig otthon ül és ha tényleg változást akarnának, akkor talán is nem lenne szükség ilyen összecsapásokra.
Ez az egész jó kis feszültség levezetõ torna, de ezzel még csak a cirkusz van megoldva, a kenyér nem.
UFF 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
miután felszólították, hogy húzz onnan ja...ha ilyeneket mondasz, akkor ki is az iq fájter?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
vagy oda se menj, talán ez a legegyszerûbb
-the invisible-
-fradi vissza az nb1-be! mocskos hazug mlsz!
-mindenkinek ingyen lonsdale pulcsikat! mocskos nyugati karvajtõke!
-gyõzikét vissza a képernyõre! mocskos hazug rtl klub!
stb stb. kreatív ember a magyar 😊
-the invisible-
amúgy nemtudom mennyien voltatok kinnt személyesen is, én kinnt voltam az mtv ostrománál, és ott tényleg csak annak lett baja, aki a balhét kereste...szóval ez az "ártatlan járókelõk" duma nemkicsit torzítás
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem más, hanem ez a kérdés
"de mondom, ha nincs kit rúgni akkor nem is rúgnak."
jah és akkor mi meneküljünk el az utcáról, mert különben a rendõrök megrugnak...
-the invisible-
ezt én is írtam, de azért mégis... (bár úgy hallottam néha elfelejtették a felszólítást)
"érdekes, a kamerás csávót miért nem kapcsolták le?"
1. talán mert utána vették észre és csaknem verhetnek hókon egy kamerást...
2. aki rugott tovább is sétált nem vette észre a kamerát...
a rendõrök minden esetben LEGALÁBB háromszor (ez a kötelezõ) felszólítják a tömeget, hogy menjenek onnan, mert különben oszlatni fognak. ha valaki ottmarad, akkor ne háborogjon hogy verik, kapott elég idõt hogy elmenjen (miért vannak ott olyan kevesen szerinted?)
érdekes, a kamerás csávót miért nem kapcsolták le? talán azért mert az nem szólt be a rendõröknek (mint ahogy valószínûleg a megvert csávó igen)
az hogy az arra járó rendõrök belerúgnak, más kérdés, te is tudod hogy sokan nem valami iq fájterek. de mondom, ha nincs kit rúgni akkor nem is rúgnak.
-the invisible-
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A békés tüntetõ meg szvsz nem kiabálja azt, hogy "gyilkosok!".
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ajánlom figyelmetekbe ezt a videót
Rendõri túlkapás? nanáhogy 😉
érdemes lassítva nézni a videót, az elsõ nézelõdõ megússza egy ütésel, oldalra ki tud szaladni. a következõ már nem ilyen mázlista. az elsõ rendõr megütve meglöki a fószert aki nekiesik az éppen érkezõ rohamrendõröknek akik szó nélkül leteperik, majd! minden 2. rendõr elsétálásában belerúg, vagy beleüt a fekvõ emberbe majd szépen tovább rohan rohamozgatni.
ez szerintem ami szar ebbe a "kurva" országban.
persze ismerem a mondást, hogy "aki kuplerájba jár ne csodálkozzon, hogy megbasszák", de szerintem ez már sok.
Kár, hogy nem kötelesek fizetni a zavargások alatt bekövetkezett károkra.

-the invisible-
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Hétfõ éjjel a világ szinte minden fontos internetes hírszolgáltatója vezetõ hírei között számolt be a budapesti zavargásokról. A tudósítások sztárja természetesen a Deák téren elkötött T-34-es.
Index ([email protected])
2006. október 24., kedd 1:55
"A rendõrség tüzet nyitott a tüntetõkre" – ezzel a címmel kezdi tudósítását a CNN hírcsatorna weboldala. A nemzetközi kiadás vezetõ híre órákon át a budapesti zavargás volt. A tudósításból – amely egyébként a Reuters hírügynökség anyaga – kiderül, hogy persze csak gumilövedékkel és könnygázgrántokkal lõttek a rendõrök.
A tudósítás szerint a rendõrség a szélsõjobboldali tüntetõket szorított ki a belvárosból a Fidesz nagygyûlésének irányába. A Reuters/CNN természetesen kiemeli azt a momentumot, amikor a tüntetõk elindították, és a rendõrök ellen vezették a Deák téren kiállított T-34-es harckocsit. A hírügynökségi jelentés néhány mondatban bemutatja a konfliktus hátterét, fölidézi az õszödi beszédet követõ botrányt, a társadalmat mélyen megosztó politikai válságról ír.
A brit BBC internetes híroldalán is vezetõ helyen voltak a budapesti események. A BBC.co.uk egyébként igen bõséges, szinte mellékletnyi anyaggal készült az 1956-os forrdalom 50. évfordulójára. A brit közszolgálati médium tudósítása azt emeli ki, hogy körülbelül ezer Kossuth téri kormányellenes tüntetõ feloszlatásával kezdõdött a 23-i zavargássorozat. A tankos jelenet itt is nagy hangsúlyt kap, a cikket illusztráló fotón a Kossuth-címeres T-34-es könnygázfüstben halad a rendõrségi vízágyúk felé.
Nick Thorpe, a BBC budapesti tudósítója szerint a zavargásokban jóval kevesebben vesznek részt, mint ahányan békésen demonstráltak/ünnepeltek október 23. alkalmából a fõváros utcáin, és néha képtelenség volt megmondani, hogy az utcákon haladó zászlókat lengetõ csoportok közül melyek kormány ellenes demonstrálók, és melyek ünneplõk csupán. A tudósító gumilövedéktõl fejsérülést szenvedett, vérzõ tüntetõt is látott.
Vízágyúkról, könnygázról, gumilövedékekrõl és persze az elkötött T-34-esrõl ír a baloldali brit Guardian internetes kiadása is. A lap úgy véli, hogy az erõszakos, a rendõröket kövekkel dobáló tüntetõk legtöbbje szélsõjobboldali. A tudósítás alapja a CNN-en is közölt Reuters-anyag.
A két legtekintélyesebb amerikai lap közül csak a Washington Post online kiadása hozta vezetõ hírei között a budapesti eseményeket, a New York Times nem ítélte ennyire fontosnak a dolgot. A WP a CNN-hez és a Guardianhez hasonlóan a Reuters tudósítását hozza.
A legnagyobb példányszámú amerikai újság, a USA Today viszont szintén a vezetõ anyagai között közli az AP hírügynökség tudósítását Budapestrõl. Az összetûzések leírása mellett ismerteti Orbán Viktor délutáni beszédét, a népszavazási kezdeményezést, illetve arról is ír, hogy Sólyom László lemondta a részvételt Felvonulási téri emlékmû avatásán.
Rohamoztak a rendõrök az Erzsébet hídnál. Az autóból és építõanyagból építettek barikádot a tüntetõk, amit a rendõrök két oldalról is hókotrókkal, könnygázzal és vízágyukkal támadták. Legalább egy tucat embert letartóztatták. A sebesültek száma százra emelkedett. Percrõl percre.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Október 23.2006.10.23.
Hát azért az este legviccesebb bakiját sikerült elkövetnie a Tv2-nek. A "játéktankokról" van szó. Az esti Híradóban ugyanis többször is elmondták, jól megnyomva a szót, hogy játéktankokat kötöttek el a tüntetõk. Ez egyrészt azért esett nekem rosszul, mert gyerekkoromban volt játéktankom, de abba nem lehetett beülni, másrészt azért, mert elsõ hallásra is hülyeség. Életnagyságú játéktank, beindíthatós! Ekkora baromságot.
A Tv2 becsületére legyen mondva, hogy most jóvátették a hibát, és a Hadtörténeti Múzeum szakemberével elmondatták, hogy ez hatástalanított tank volt, nem játék.
Október 23.2006.10.23. - szabóZ HírTV MTV tv Tv2 zavargás
A konkurens tévécsatornák is rájöttek arra, hogy a tüntetõk nem bántják a HírTV-t. Mindenki más meg ugyebár az országot rabszolgasorban tartó kozmopolita nagytõke kiszolgálója, ezért a többi tévéstáb akkor vannak biztonságban, ha nem nagyon reklámozzák magukat. A Tv2 közvetítõkocsiját ezért egy HírTv-s molinóval álcázták, a Magyar Televízió pedig a felvételek tanúsága szerint külföldi, bérelt közvetítõkocsival tudósit az eseményekrõl. Pedig van nekik saját, nem is egy.

Fél tucat, futballszurkolóra emlékeztetõ huligán hétfõn este rövid ideig randalírozott a budapesti Dohány utcai zsinagóga elõtt. A lovas rendõrök által a Dohány utca felé terelt demonstrálók közül néhányan antiszemita rigmusokat kiabálva fenyegetõzõ hangon közeledett a zsinagógánál szolgálatot teljesítõ rendõrök felé. Ávósoknak nevezték õket, és azzal fenyegetõztek, hogy "megölik õket".
A tüntetõk közül néhányan védelmükbe vették a rendõröket és csitítani próbálták társaikat. Azok közül ketten - arcukat sállal betakarva - letépték a zsinagóga kerítésénél lévõ, novemberi koncertet reklámozó molinót, majd egy mellette lévõ másikat is leszakítottak a kerítésrõl. Közben az MTI tudósítója felett egy sörös üveget hajítottak a zsinagóga bejáratához.
A néhány perces incidens alatt a Fidesz rendezvényérõl hazaigyekvõk közül többen hangosan kérdõre vonták a fiatal rongálókat. (MTI)"
A medve nem játék.
A medve nem játék.