Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Én eddig féltem írni tüntetésrõl akárhova is mert , h visszakövetkeztethetõ politikára.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

itt mondjuk nem rendõrt támadnak épp:

kis molotov koktél:

ennyi elég lesz vagy rakjak még?

-the invisible-

Szvsz légy csendben ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kalóz Pepi
Azért szomorú, hogy tegnap egy olyan ünnepet kellett volna ünnepelnünk, ami a szabadságról szól....ma meg azon megy a vita hogy mennyire és kit szabad megverni a rendõrnek.
Szomorú.
Miért nem rendeltek el kijárási tilalmat, hogy az utcán lévõk ne zavarják a mégegyenlõbbeket a szabadság áhítatos ünneplésében?

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

A tüntetõnek nem kell a rendõrre támadni ahhoz, hogy a rendõr feloszlathassa az ILLEGÁLIS GYÜLEKEZÉST.
Amelyik tüntetõ pedig ellenáll, az ellen jogosan alkalmaznak erõszakot is. Pont.

Ha rendõrre támad, az már más ügy. Akkor lelõném mint egy kutyát. És nem gumilövedékkel.
Lassan szando aranyköpéseket is nyithatnánk.

(Látom te nem a való világban élsz.<#idiota>)

Pontosan. Ilyen helyzetben a rendõr nem fog mérlegelgetni, hanem aki a tömeggel van, az ellen eljár. És teljesen jogosan, miután ugye többször fel is szólították a tömeget az oszlásra - hiába.
A riporternek is úgymond munkaköri kockázat, hogyha bemegy a tömegbe, õt is elkaphatják, vagy eltalálhatják. Érdekes, a legtöbb riporter miért tudott tisztes távolságból is dolgozni...
Azok meg egyértelmûen kapnak kártérítést, akik nem voltak vétkesek a dologban, mint pl a család, akihez berepült az ablakon a könnygáz gránát. Az ügyészségi eljárás kereteiben, és nem a rendõrségtõl, mert nem az õ dolguk ezeket rendezni.
Szando, hányszor kerültél te kapcsolatba rendõrséggel életed során, hogy ennyire okos vagy?

Mutass egy képet a tegnapi napról, ahol tüntetõ, a rendõrre rátámadt.

😄DDDDDDDDD

-the invisible-

most ezen mi nem tetszik? nehogymár még a rendõrök vizsgálódjanak! ha valami óriási kár ért (kitörött egy ablakod, húha!), akkor fordulhatsz az ügyészséghez, és ha igazad van kapsz.
lassan már a rendõröknek kell fizetni a felgyújtott kocsik tulajdonosainak is, mi?

-the invisible-

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

erre mondj példát, mert én csak egy ilyet hallottam, egy étteremben, de azt is csak egy mondat erejéig.

amúgy ne értsetek félre: nem azt mondom hogy esetleg nem történhetett egy-egy túlkapás vagy tévedés, de ez csak pár rendõrt érint a többszázból (többezerbõl), és nem hinném, hogy ezekért az egész rendõri vezérkar a miniszterrel együtt lenne a felelõs. tessék feljelentést tenni, és ki lesz vizsgálva.

ha fel van baszva az agyad te is csinálsz olyanokat amiket visszagondolva nem tettél volna meg. ennek rendõrök esetében természetesen következményei kell, hogy legyenek, de nem kell ezen ennyire meglepõdni...

-the invisible-

prezi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

a.carkey
Hazamentek az Erzsébet hídtól is.

Mellesleg:
Jogállam, yeeee!

"Gergényi Péter közölte, hogy a zavargásban részt vettek és megsérültek közül senkinek nem fizetnek kártérítést, mivel mindenki, aki ott volt, szándékegységet mutatott a rendbontókkal. Révész Máriusz sérülésével kapcsolatban sem indul vizsgálat, erõsítette meg reggeli bejelentését.

Nem kaphatnak kártérítést azok sem, akiknek a könnygázgránátok betörték az ablakaikat. A rendõrségi eljárást kifogásolók közül mindenkinek azt javasolta, forduljanak ügyészséghez."

Különösen az az anyuka, aki a buszmegálóban volt, az a pasi, aki a feleségével jött fel a metroból, meg azok az emberek, akik a Fidesz rendezvényén voltak, és éppen tartottak hazafelé, mikor nekikestek a rendõrök ...

Mondjuk egy ügynöktõl mit várjon az ember?!

A medve nem játék.

Ejnye

1. Nem megyek olyan emberek közé akik provokálják a rendõröket.
2. Ha felszólítanak a távozásra megteszem és nem játszom az agyam továbbra is.
3. Ha mégis olyan hülye vagyok, hogy az elsõ két pontot nem vettem figyelembe akkor megérdemlem a verést.

Punker
és azokkal mi van akiket a munkahelyükön vertek össze? nem az a gond hogy a törõzúzó embereket elkapják hanem az hogy 2x annyit vernek közben össze akik nem csináltak semmit amitõl jogosan kattan be az addig békés ember is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mondjuk lassan összedobhatnánk egy Hajnalcat aranyköpések könyvet is, az elsõ oldalon ez lenne ofkóz:

"Ha jól tudom, akkor egy szál fû kb. 3000 Ft-ba kerül és kb. fél órás hatása van. Ezt viszonyítva egy üveg rövidpia kb. 2000 Ft és órákig részeg vagyok tõle."

<#idiota><#idiota>

-the invisible-

"Ha nem támadtak volna ártaltan emberekre a rendõrök, akkor azok szép nyugodtan hazasétáltak volna"

az ártatlan emberek, na azok haza is sétáltak. akik meg kinn maradtak azok meg nem ártatlanok, mivel egy be nem jelentett tüntetésen vesznek részt. persze fogalmad nincs a jogszabályokról, de azért beleokoskodsz. sajnos ezzel nem te vagy egyedül ebben az országban 😞 de mondjuk utánaolvashatnál picit ha már az interternet elõtt ülsz, 5 perc az egész. index.hu, origo.hu, stb.

-the invisible-

ugye tudod hogy ez is poltika amit itt te generálsz? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lol

Rendõrök nélkül... persze, és csak ott álltak volna mint egy fasz a tér közepén, hogy

"most akko' mi legyen fõnök, kire dobáljuk ezeket? :0"

Aztán unalmukban hazamennek mi?

Arróla törvényrõl uyge hallottál már, hogy az engedély nélküli gyülekezéseket a rendõrségnek fel KELL oszlatnia? Nem beszélve arról, ha szélsõjobboldali huligánok még vandálkodnak is...
De persze azt az autót is biztos a rendõrök burították, meg gyújtották fel. Meg az építkezési kellékekbõl is õk építettek barrikádot...

Ilyen hozzászólások után kezdem megérteni a tüntetõk indíttatásait. Néha túl sokat várok értelmileg másoktól, na.
Te meg nem nézted a Tv-ben az élõ képeket.

te meg bebizonyítottad, hogy fogalmad nincs a dolgokról.

-the invisible-

Lol.

Rendõrök ismét bebizonyították, hogy mennyire igaz az a mondat, miszerint:

Rendõrök nélkül nincs balhé.

Ha nem támadtak volna ártaltan emberekre a rendõrök, akkor azok szép nyugodtan hazasétáltak volna, ehelyett mi lett...<#szomoru1>

Aki ellen intézkednek mindig is úgy fogja beállítani, mintha nem lennének pártatlanok. Ezen felesleges is vitatkozni.
elvileg. Jó lene, ha gyakorlatilag is az maradna.

Ezen én is nagyon lefáradtam, mikor meghallottam. Ez a nõ nem volt komplett, de ahogy mondta, már az is kész röhely volt, próbálta többször is elnyökögni. Szánalmas. :/

elvileg talán de gyakorlatilag nem, fõleg msotanság 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a rendõrség 100% politikamentes, elvileg 😊

-the invisible-

nézted a közvetítést az astoriánál? összeszámoltad, hogy hány tüntetõ volt akkor ott, amikor a rendõrök elkezdték tolni õket?
segítek: pár ezer embernél nem voltak többen.
és a fidesz gyûlésen mennyien voltak? becslések szerint kb 40ezren. akárhogy is nézem, a tömeg nagy része el tudott a gyûlésrõl vonulni (mert ugye a rendõrség mindig biztosít utat, ahol el lehet menni - ez is kötelezõ), aki ott maradt, az szándékosan tette. és így még jól is jött ki a helyzet, mert a randalírozók nagyjából egy helyen voltak, így könnyebb volt feloszlatni õket ugyebár.

-the invisible-

amig politika mentes zsvzs mindent meg lehet..., kérdés ez menyire fog sikerülni 😛

Ki nézi már azt olyankor? Pláne, akinek másnap reggel hatkor szól az ébresztõ... én már eltettem volna egy késõbbi dátumra.

ugye azért a rendõrök intézkedéseit meg lehet beszélni?

-the invisible-

<#eljen><#eplus2><#eljen>

Nem. Fenyegetésnek majd azt vedd, amikor bevágok 4-5 bant, ha nem fejezitek be ezt a témát. MOST.
...és három évig fog a csürhe Magyarországnak közvetlen anyagi és hosszútávú nemzetközi károkat okozni miközben nem ér el SEMMIT!

Sadist
Ezt vegyük fenyegetésnek?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Count Adyn
El kéne végre fogadni hogy ezt elkúrta a rendõrség, hogy stilszerü legyek,
a kialakult helyzetért éppugy felelõs a csürhe mint a rendõrök. MTV t védték volna olyan erõvel mint amiennel a csürhét beleterelték a tömegbe aztán jól megverték mind. Ott kellet volna keménykedni...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Egyet szeretnék még jelezni: ha Gyurcsány marad, akkor hamarosan lesz még egy március 15., és aztán még három évig jópár nemzeti és állami ünnep ...

A medve nem játék.

0Fritz0
"A magukat magyar népnek kikiáltó idiótáknak ..."
Tehát: Aki nem bólogat velem az dögöljön meg...
Micsoda hazafi lehet az író, ki így egységbe tudja kovácsolni a nemzetet. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Embörök, mit szólnátok, ha mindenki befejezné a személyeskedést? 😊
(Most tuti, hogy az én anyám jön... 😄 )

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey

Ezt ajánlom figyelmedbe! Amit tegnap a Bárdos házaspár összefröcskölt a Tv2-n, az több volt mint a tények elferdítése. Õk nem az M1 volt, ahol a két barom össze-vissza fosta a szót baromságokról: jé, autó, jé Bakony volán, stb. Ez a Sváby féle Tv2 volt, és rohadtul ferdítettek a tényeken.

A rendõrség szar szemét módon meg akarta agyalni az Astoriánál tüntetõket is. Erre a majom ORFK meg össze-vissza hazudozik, hogy a tüntetõk mentek az Astoria felé ...

Még az abszolút Orbán ellenes Tótawének is feltûnt ez a részlet az indexen, aki mint Lendvai, kb. úgy szokta megközelíteni a Fideszt ...

Add össze és uralkodj

A medve nem játék.

joebacsi
feltettem egy kérdést, nemkell rögtön behisztizni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bigfoot
te vagy olyan sutyó hogy nem érted
ha rendõr lennél vagy ismernél egy rendõrt és beszéltél volna vele nem járna feleslegesen a pofád

joebacsi
"Rendõri túlkapás? nanáhogy 😉"
te azt mondtad, hogy rendõri túlkapás, mimeg azt, hogy szerintünk nem, és ezért hülyék vagyunk mert nem értünk téged...<#wilting>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

amúgy nagyon durva volt tegnap látni azt a kurvasok rendõrt az erzsébet hídnál :o
azt hiszem, ezzel egyértelmûen az volt a céljuk, hogy megmutassák, "srácok, holnap így gyertek ki az utcára!"

-the invisible-

Az mtv ostrománál meg az volt a baj hogy miért nem védték meg a tévét, miért voltak szervezetlenek, miért voltak kevesen.

Most megmutatták milyen a határozott fellépés.