Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal sicc
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Te nekimennél azoknak a mentõsöknek, akik 5 perc múlva a Te sebeidet ápolják?Ennyire hülyének azért ne nézzenek már minket!A mentõ szolgálat és a Rendõrség szorosan együtt mûködik a feledataik ellátása során.Nekem személyes tapasztalatom is van ezzel kapcsolatban, amikor egy baleset helyszínére a mentõsök vittek ki minket, mert nekünk nem volt autónk.
Természetesen az ártatlan sérûltek helyzete teljesen más.Sajnos biztos, hogy olyanok is megsérûltek, akiknek nem lett volna szabad.Ezt teljes mértékben elismerem.De egy ilyen felfokzott helyzetben nem mindig lehet külömbséget tenni békés és mondjuk még öt perce követ dobáló vandálok között.
õ szegény Révész Máriusz<#szomoru1>#szomoru1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ha tudnánk ki az akkor estleg érteném miért lett leretusálva.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A rendõrök közölték a Kossuth téren gyülekezõ 20-25 emberrel, hogy ha tíznél többen vannak, szabálysértést követnek el, így arra buzdították õket, menjenek haza. A többségük el is indult, négyen maradtak. A területen hatvan-hetven rendõr van.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mi a helyzet a mentõk(és biztosan néhány ártatlan ember) verésével ?
Tbg
2006. október 24., kedd 22:00<----------------------------most nemrég
Hivatalos személy elleni erõszak kísérlete miatt nyomoz az ügyészség a tankot beindító, majd egy ideig vezetõ idõs férfi ügyében. A büntetõjogász szerint inkább közúti veszélyeztetés állhat fenn, egy btk-t jól ismerõ olvasónk szerint az idegen gépi meghajtású jármû eltulajdpnítása, használata is fennállhat. Akár így, akár úgy, 7,5-tõl 12 évig terjedõ szabadságvesztést kaphat az idõs harckocsis.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat
hirdetés
Mivel a Deák téren elkötött T-34-es tank sofõrje a téren felállt rendõrsorfal felé vette az irányt, hivatalos személy elleni erõszak kísérletének bûntette elkövetésével gyanúsíthatják meg a tankot vezetõ férfit, akit késõbb a rendõrök elõállítottak, mondta el a Fõvárosi Ügyészség szóvivõje, Morvai Attila az Indexnek. Az ügyet az ügyészségi vizsgálja.
Töltse le a Quicktime verziót.
A sofõrt ezért akár hároméves szabadságvesztésre is ítélhetik. Morvai ugyanakkor elmondta, minõsített bûncselekményrõl is szó lehet, mivel a tank fegyvernek minõsül, ezért akár öt évet is kaphat a tank alkalmi sofõrje.
Némileg aggályosnak érzi a hivatalos személy elleni erõszak kísérletének bûntettét ebben az esetben Tóth Mihály büntetõjogász, aki inkább a hivatalos eljárás "fenyegetéssel történõ akadályozását" tartja valószínûbbnek, ugyanakkor úgy véli, komoly félelmet nem kelthetett a tank, a rendõrök reakcióján legalábbis ez nem látszott.
Közúti veszélyeztetés?
Tóth szerint leginkább a tett közúti veszélyeztetésnek minõsítése a legvalószínûbb, a tank vezetõje, ahogy az Index felvételén is jól látható, mások testi épségét veszélyeztette, amikor a tömegben kanyargott a jármûvel. Ezen szerinte az sem változtat, hogy a helyszínen kaotikus állapotok uralkodtak, "rendes" közlekedés pedig nem volt.
"A közúti veszélyeztetést a törvény 3 évig terjedõ szabadságvesztéssel bünteti. A büntetés kiszabásánál a bíróságok általában azt mérlegelik, hány személy került veszélybe, milyen az elkövetõ (közlekedési) elõélete, itt nyilván a sajátos, szokványostól eltérõ körülmények is felvethetõk" - fogalmaz a jogász.
Egy olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a 327-es paragrafusa alapján is büntethetik a férfit, ha bebizonyosodik, hogy más tulajdonában álló, idegen gép meghajtású jármûvet vett el, és használta. Ennek büntetése legfeljebb öt év szabadságvesztés, ha erõszakkal vagy bûnszövetségben követték el (nyolv év, ha fegyvert is használt hozzá).
Ha tehát a veterán harckocsist mind a három bûncselekményben vétkesnek találják, akkor a legmagasabb büntetési tétel legfeljebb másfélszeresét, azaz 7,5-12 év börtönbüntetésre ítélhetik a páncélos nosztalgiázió sofõrét.
Szemtanúk szerint nem kellett aksit hozni a tankhoz
Bár a Hadtörténeti Múzeum igazgatója azt állítja, a tank eltulajdonítása elõre kitervelt akció volt, amihez akkumulátorokat kellett a tüntetõknek magukkal hozniuk, több, a tank beindításánál jelen lévõ olvasónk cáfolta az igazgató szavait.
Szerintük a tankot a fiatalok feszítõvasakkal kinyitották, de nem tudták beindítani, amikor egy idõsebb ember vállalkozott a feladatra. A férfi azt állította, 56-os veterán, és a harckocsizóknál szolgált, így rövid idõ alatt, beindította a páncélost.
Egy olvasónk, akinek ismerõsét a sofõrrel együtt elõállították, azt mondta, nem azért álltak meg végül a jármûvel, mert elfogyott a gázolaj, hanem azért, mert túl veszélyesnek találták a furikázást.
nem kell a mellébeszélés...
Szerinted az jogszerû, ha mész az utcán és egy zsaru rádfog egy fegyvert csak úgy, rádnéz egy maszk mögül és elküld a francba, aztán továbbmegy és még azonosítani sem tudod? Egyelõre ez még nem Amerika ...
A medve nem játék.
Stabilan tartjuk az átlagot. 😄
Pá
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A medve nem játék.
Nem minõsül lõfegyverhasználatnak:
-a tárgyra leadott lövés
-a figyelmeztetõ lövés
-a vétlen lövés
-az önmaga ellen irányuló lövés
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A medve nem játék.
Nézd, Révészt láttam, az atyát láttam képen, a babakocsist, az esernyõst láttam, a fegyverek emberekre fogását láttam. De lehet, hogy rosszul láttam a felvételeket ...
A medve nem játék.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A történelmet a gyõztesek írják, nem a legyõzöttek.
(hatásos szöveg, mi? 😄 )
Itthon meg a földön ülõket is megsorozták gumibottal, máshol meg lazán lehet a vasúti sineken üldögélni és várni, hogy felszedjék õket a rendõrök: nõk a nõket, férfiak a férfiakat.
A medve nem játék.
Mellesleg, Hitler embereit sem 1941-ben vették elõ, hanem 1945-ben, még ha õk akkor már azt mondták, hogy parancsot teljesítettek. Meglepõdnék, ha egy esetleges nem baloldali kormányzás során a tegnapi napot - ha addig ki nem vizsgálják - ne vizsgálnák ki. (Beleértve annak a majom rendõrnek az ügyét is, aki anno 2002-ben az Erzsébet hídon elõkapta a fegyverét és ráfogta a tüntetõkre. Az is "jogszerû" volt ...)
A medve nem játék.
Ugyanis õk ismerik egymást, sok helyre együtt vonulnak a mentõk, a rendõrök és a tûzoltók.
Meg azt a kék-piros rucit is nehéz lenne összetéveszteni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A medve nem játék.
amúgy meg az hogy az agyatlan kopasz törvényt sért az nem jelenti azt hogy a rendõr is megteheti.
azért nálunk is jópénzért osztogatják a beszerzõk
Az egyensúly helyreállt.
Ismerõs a mentõknél dolgozik és õ mesélte azt, hogy akik a rendõrsorfal elõtt izmoznak és dobálják õket hatalmas arccal, kivétel nélkül ártatlan áldozatokká válnak, amint elkapják õket.
Eddig még a legnagyobb kopasz is kussban várta végig, amíg megnézik a sebeit, mert õ csak véletlenül arra járt és nem is érti, hogy miért bántották…
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Nos pontosan:
A Vipera közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minõsül, mivel az ütés hatásfokát növelõ eszköz.
De, azt viszont már kevesen tudják, hogy a normális Viperának leszerelhetõ mag van a végén és így ellátható pl.:kis tükörrel is, ami a jármûvek alvázának átvizsgálására is alkalmas.
a lényeg hogy szemrebbenés nélkül hazudik a manusz