Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gyakorlóra, legyen az 65 mintájú szürke vagy az új tipusú un.bevetési egyenruhára a Rendõr NEM köteles szolgálati jelvényt illetve névtáblát elhelyezni!
#1585: Egy csomó aláírásban van pl csúnya szó is. Lehetne azokat is moderálni vagy ilyesmi, nem?
[/spam]™
-the invisible-
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A csõ átmérõje kb. 18.52 mm, a lövedék ennél valamivel nagyobb, hogy normálisan meg legyen vezetve a csõben.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
meg tudnátok mondani hogy mekkora az átmérõje annak a gumilövedéknek, amit a rendõrök használtak? egy vitát döntenétek el vele... 😄
htx elõre is
practitioner of the forbidden arts of death
Sztem hagyjuk ezt a témát, mert itt vannak egy-ketten, akik nincsenek tisztában a dolgok menetével és ezzel NEM BÁNTANI akarom õket!Egyszerüen nincs rálátásuk a dolgokra.
Szegény MANCS!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
és olyan rossz, hogy Mancs "elhunyt" 😞
RIP
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szegény..Nagyon bátor kutyus volt 😊
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
#1564 Nyugateurópa és nyugateurópai tüntetõk
Nem volt bennük belpolitika.
Tüdõgyulladás miatt életét vesztette Mancs, a világhírû miskolci mentõkutya. A borsodi megyeszékhely speciális mentõszolgálatának keresõkutyája vasárnap hunyt el. A németjuhász eb tizenhárom éves volt, ami emberi léptékkel számolva 91 esztendõt jelent. Mancs pályafutása során a világ szinte minden, katasztrófa sújtotta pontján járt, és mentett ki embereket összedõlt épületek, romos házak alól, így számos ember – fõleg gyermek – köszönheti neki az életét.
Megjárta már Törökországot, Algériát, Kolumbiát, Indiát és Egyiptomot is. Földrengés sújtotta területeken kiszimatolta a romok alá rekedteket, páratlan szimatának köszönhetõen akár a hét méter mély víz alján fekvõ holttestet is képes volt jelezni. Mancs az utóbbi idõben már nem volt aktív, „nyugdíjba" vonult, mivel izomsorvadásban szenvedett, két hátsó lábát már nehezen használta.
Halála is nagy valószínûséggel ezzel áll összefüggésben: Lehoczki László, a Miskolci Spider Mentõcsoport és a Karitatív Szövetség frontembere ugyanis elmondta, hogy Mancs úgynevezett felfekvéses tüdõgyulladás következtében vesztette életét. A legendás mentõkutya utóda a hatéves Radar: a fiatal eb szinte mindent Mancstól tanult.
Helyesen:
Utoljára szólok hogy fejezzétek be a témát, mind az események belpolitikai hátterének a feszegetését ÉS a rendõrség szakszerû (vagy sem) eljárásával kapcsolatost is.
Így talán egyértelmûbb lett volna szvsz és megspórolok 2 büntetõpontot, azt hittem a virs lee féle mutogatásra gondolsz mint nemkívánatos témára.
"máshol meg lazán lehet a vasúti sineken üldögélni és várni, hogy felszedjék õket a rendõrök: nõk a nõket, férfiak a férfiakat."
Na ez az amikor valaki nem él, hanem visszaél a demokráciával mert nem érti a mûködését, az utcán/vasúti sinen/fának kötözve nem igazán lehet semmit sem elintézni, a rendszer nem így mûködik (szerencsére)
De tökmindegy mert a rendõrnek ott és ITT is az a feladata hogy a RENDET fenntartsa, így döntöttek és sikerült is további kavarás nélkül kezelniük a szituációt.
Németországban valami tüntetésen (azt hiszem valami neonáci ellenes tüntetés volt) néhány kopasz kicsit agresszíven viselkedett, mikor meg elõvették a baseball ütõt, a rendõrök azonnal nyúltak is a fegyverükhöz és rántották csõre. Utána kopaszkánk kicsit visszább vett az arcból.
Ha megtalálom a videot majd belinkelem.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez egy szakma, amit lehet felkészülten, és képzetten végezni, vagy nem.
A vagy nem jött le a képekbõl.<#sniffles>#sniffles>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
talán ha visszaolvasol, fel is tûnik
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A következõkben pedig kérném a politikai jellegû híreket is mellõzni. Elég ha a csapból is azok folynak, nem kell még itt is.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"