Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor most értelmezd a mondatot kérlek 😄
-végeztem-
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
meg trükkök százai, amirõl nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük.
-the invisible-
"Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbõsége, meg trükkök százai, amirõl nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen."
szerintem nem kell mondanom kitõl származik.
Aki csaló az az is marad.
http://www.opendemocracy.net/bad_democracy/
"This page is temporarily unavailable due to technical difficulties
with the Bad Democracy polling system."
Néhány napja még az volt kiirva, hogy feltörték a website-ot. Nem a magyarnemzetben, hanem a fenti linken, saját szememmel láttam. Szted miért? ez egy külföldi nagy oldal, nem kis "elismerés" lenne ha megszereznék a cimet.
nem véletlen hogy levették az azonositot magukról, próbálj már kicsit a dolgok mögé látni, és ne elsõre bekanalazni azt a szemetet amit a szádba raknak
A gránátokkal egyébként nem egy kirakatot basztak be a rendõrök, nem beszélve azokról az éttermekrõl ahova bementek felfordulást csinálni.
én még soha nem csináltam olyat, hogy egyedül, csak úgy állok egy utcában. vagy vártam valakire, vagy hugyoztam, vagy hánytam. de csak úgy nem áldogáltam. fõleg akkor nem, ha látom, hogy 10 rendõr rohan felém. (meg hallom is elõtte, hogy jönnek)
-the invisible-
"12 - Konnygazgranatok az Astorianal allo bekes tomegbe (10.23.).wmv"
a békés tömeg meg azt skandálja, hogy "ÁVH! ÁVH!" 😄D
egyébként ebbõl 1 videó van, ami tényleg durva, amikor a magányos csávót verik. de tényleg, ennek az elõzményei miért nincsenek a videón?
egyik haverom, aki a ferenciek terén lakik, mesélte, hogy a házba bementekültek egy csomóan, és lefeküdtek a függõfolyosón. persze mentek utána a rendõrök és keresték õket. ilyeneket kerestek az építési kordon mögött is valszeg.
haverom meg kiállt az ajtóba, cigizgetett és nézte ahogy kapják el õket 😄
-the invisible-
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Tényleg magyarázd már el.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
íme.
méghozzá ezen belül is ez: 03 - Maganyos ferfi bantalmazasa a Vaci utcaban (10.23.).wmv
Ajánlom, hogy nézd végig, még akkor is ha a Fidesz oldalán van amit te elvbõl nem nézel, ugyanis attól még nincs megszerkesztve, vágatlan, eredeti videóanyag, mint az összes többi. Képek is vannak 1ébként dögivel.
Abból a fasziból is ártatlan arrajáró lett, amint leteperték a földre, aki elõtte 2 perccel még betontalpas táblát baszott a rendõrök közé.
Ettõl kezdve azt se hiszem el nekik ha kérdeznek.
Majd a bíróság ha bizonyítottnak látja valamelyik oldal állításait (mert ugye demokráciában min. 2 oldal álláspontját szokták meghallgatni az itélet elõtt - igaz Mr. Demokrácia?), akkor majd igazat adok - az adott oldalnak.
Csak egy dolgot állíts, ami a rendõrök ellen szól, és megdönthetetlen bizonyíték van rá. Mert félinformációkból, mendemondákból mindenki olyan hírt kreál amilyet csak akar.
Szerinted az Astoriánál a Fidesz gyûlés az elõre be nem jelentett, jogsértõ megmozdulás volt? Csak mert arról hazajövet vertek meg több tucat embert és dobtak könnygázt az ártatlan tömegbe. De ha még "csak" a gyûlésrõl hazamenõket bántalmazták volna! De nem! Mindenkit aki arra járt, több olyan videó is van, ahol teljesen egyedül sétáló embert vert meg 10-20 rendõr egy tök üres utcában... Étterembe is bementek és mindenkit agyonvertek kérdés nélkül. Névtelenül, felfegyverkezve, egy rakás rendõrrel az oldalukon nagy volt a pofájuk!
btw mien néven ismerlek én?😊 kecskemét hm gyanus vagy😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
-the invisible-
-the invisible-
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
te is nagyon jól tudod, hogy ez nem okt. 23-án kezdõdött. volt elõtte autógyútogatás, több tucat rendõr sérült meg, felgyújtottak egy épületet, kirakatokat törtek és romboltak Budapesten.
és még azt se mondhatom, hogy biztos "fingod sincs róla" hogy ez mi után következett, mert kb két hónapja történt, 3-4 napig folyamatosan.
az meg egyszerûen szánalmas, ahogy azt bizonygatod, hogy mindenki ártatlan volt... SENKI nem ártatlan, aki egy elõre be nem jelentett, jogsértõ megmozduláson vesz részt!
ez itt törölve, bocs.
-the invisible-
én egy pillanatig sem tagadtam, hogy voltak túlkapások, és az is sajnálatos, hogy a rendõröket nem lehet azonosítani semmilyen módon.
ugyanakkor viszont megértem õket is, hogy frusztráltak, és értem hogy miért voltak páran túlságosan agresszívek, de egyetértek azzal, hogy ezt rendõrök nem engedhetik meg maguknak. Azokat az embereket viszont nem értem meg, akik a többszörös felszólítás ellenére sem vonultak el, mi több, az elsõ sorban álltak - ezzel felvállalták hogy akár bajuk is eshet. tévedés, ha valaki azt gondolja, hogy van olyan, hogy véletlenül kerülsz a rendõrsorfal közepére.
összességében viszont azt gondolom, hogy a rendõrök helyesen jártak el, még akkor is, ha esetleg a kelleténél több könnygázt vetettek be, és néhol rendezetlenek voltak. az is dícséretes, hogy nem szorították be az embereket a Dunába, hanem megálltak a híd elõtt, és megvárták, míg a nagy részük hazavonul.
ha ezt elolvasod, és ráadásul aközé a (sajnos) kevés ember közé is tartozol, akik hajlandóak elfogadni más véleményét (ne adj Isten még meg is fontolni, hogy esetleg igaza van), akkor láthatod, hogy ezt az álláspontot nem az egyik párt vezérétõl vettem át, hanem ez az én személyes véleményem, ami nem egyoldalú, mint a HírTV vagy az ATV. Mert nekem senki se mondja meg, hogy mit gondoljak.
Félek hogy ilyen hozzáállás egyre ritkább ebben az országban.
-the invisible-
De alapvetõen az sem érdekelne, ha igen. Több mint 50 ezren szavaztak, ami mond valamit, és pont.
De te voltál az, aki a TV2 szavazását is elbagatelizáltad, akkor ez miért olyan fontos.
Szerinted akkor normális, hogy 1-2 héten át 80%-al vezeti ferike a legrosszabb demokrata versenyt, majd másnapra megfordul az eredmény? Mert akkor te sem vagy normális. Mellesleg, ezt az oldal szerkesztõi is odaírták, hogy feltörték, és olyan kódot építettek az oldalba ami szavazatokat generált. Csak mostmár ez a része sem jön be az oldalnak. És az indexen is írták, amire aztán nem mondhatod, hogy milyen elfogult jobboldali 😊
ad1, szerinem az mtv ostrománál valahogy nem láttam se gumilövedéket, se semmi brutalitást a rendõri oldalról.. ámbár a másikról.
ad2, ha ez mind ártatlan ember volt, akkor ki csinálta a felfordulást a városban? Ki baszta be a kirakatokat, dobálta a rendõrökre a táblákat, köveket, és ki gyújtotta, burította fel az autókat, rongálta meg a buszokat, villamosokat?
Persze biztos ezt is mind a baloldali összeesküvés.
Igazán remek látni, hogy a világon máshol is tudnak majdnem olyan kegyetlenek lenni ezerbõl egy esetben, terroristákkal, mint nálunk ártatlan emberekkel. Ha a franciákkal jössz, elárulom, hogy ezek a felvételek kb a vandálok egy hét pusztítása után történt, egy hétig még csak egy gumilövedéket sem lõttek ki térdmagasságban sem, míg nálunk a rendõrök ártatlan emberekkel bántak úgy, mint ott az egy hete vandálkodókkal, akik tényleg vandálok voltak, kocsikat gyújtogattak tömegével egymás után, stb. Úgy hozol fel példákat, hogy halvány fingod nincs arról, hogy ott mi után következett ez és kiket vertek. Nálunk ok nélkül csinálták, nem egy hét után, hanem ott azonnal, szóval nem jött össze ez a példa, egyáltalán nem. Ennyi erõvel mutogathatsz terrorista akciók megfékezéseit is, hogy ott milyen brutálisak voltak, csakhogy nálunk ártatlan emberekkel történt mindez, teljesen indokolatlanul. Ez az, ami teljes mértékben felháborító.
vannak amerikaiak, angolok, távolkeletiek benne
vajon ezeket a hírTV miért nem mutatta be?
-the invisible-
itt kb fele-fele az arány azok között akik azt mondják, hogy túlságosan aggresszívak voltak meg akik azt, hogy nem. ebbõl most vonogathatnék következtetéseket, de szerintem mindenki meg tudja tenni magának.
a lényeg, hogy egyik vélemény sincs túlerõben, ellentétben azzal, amit te állítasz.
-the invisible-
akkor nézd meg a francia rendõrökrõl egy éve készült felvételeket.
-the invisible-
Fogalmazzunk úgy, hogy ami itt megy, olyan és ahhoz hasonló sem megy sehol a nagy Európai Unióban, ami a mintapélda kellene, hogy legyen.
október 30. hétfõ 15:36
Európában Hollandiában a legnagyobb az egy fõre jutó pénzvagyon, Magyarországon egyike a legalacsonyabbaknak - derül ki az osztrák nemzeti bank felmérésébõl, amit az Eurostat 2005-ös adatai alapján készített el 17 európai ország figyelembe vételével.
E szerint Hollandiában 93 415 euró (hozzávetõleg 24,5 millió forint) az egy fõre jutó vagyon (készpénz, bankbetét, részvények, egyéb értékpapírok, élet- és nyugdíjbiztosítás). A második helyen Dánia áll, a harmadikon Nagy-Britannia, majd Belgium és Olaszország következik, 75 ezer, illetve 57 ezer euróval.
A legkevesebb az egy fõre jutó pénzvagyon Litvániában, 3110 euró (814 ezer forint), illetve Magyarországon, 6975 euró (hozzávetõleg 1,8 millió forint). Ausztria a középmezõnyben foglal helyet, 44 ezer euróval (11,5 millió forint). "
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elõbb utóbb valaki meghal. És akkor is tuti a rendõrök lesznek a hibásak.
A politikusok meg méginkább egymásra mutogatnak majd.
Pepi: Az a gond, hogy a demokráciát már most is szabályosan játsszák. Egyedül azok szerint nem, akiket elvernek a rendõrök. Keresik az indokot folyamatosan, amivel visszaugathatnak, és fenntarthatják a hangulatot hosszútávon. Magyarán kemény érdekek állnak a dolog mögött. Tehát ha kiengeded a börtönbõl a csürhét, azzal pont nem a demokrácia oltárán áldozol.
Erre a helyzetre már nincs ilyen "csettintek" jellegû megoldás.