Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Pff, Californiai rendõrök....

Hír
Videó a YouTubeon

A hír röviden: Srácnak nem volt könyvtárbérlete, ezért többszöri felszólítás után megragadták õt hogy kivigyék. Õ elkezdte üvoltözni hogy "ne érjetek hozzám!" (videó eleje). Erre mit kell csinálni? Hát persze hogy a sokkoló a megoldás! Összesen vagy 6x használtak rajta elektromos sokkolót.

A jövõben ha valakinek nem lesz valahova jegye/bérlete azt le is lõhetik? Szánalmas.

GregSB
bertino
fasza, terjed a "jó" híre ennek a csóri városnak 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Cora és az egérkaka.
(homár)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kishawer
azért ez már kabaré:
klikk

Si vis pacem, para bellum.

A mindenit, ezen röhögõgörcsöt kaptam... Miközben heréjét fájlalva összegörnyedt, még lábon is lõtte magát. Bravó. <#taps><#taps><#taps>

Aha <#idiota>

Amse
<#lama>

"adófizetõ emberek százait bántalmazza teljesen ok nélkül, brutálisan."

Feltételezni sem merem, hogy ezt komolyan írtad...
scorpeeon
"Valószínûleg azok, akik sállal, sapkával bebugyolálva mentek tüntetni, tudták jól elõre, hogy mit fognak ott mûvelni."

Valószínûleg azok, akik sisakban, azonosítószám nélkül mentek oszlatni, tudtál elõre, hogy mit fognak ott mûvelni.

"A több évre lecsukás pedig jó lesz elrettentésnek."
Mert a törvénytelen rendõri eljárások és brutalitások nem jók?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Csak a dolgát végezte? Ezt akkor lehetne mondani, ha a rendõrnek az lenne a dolga, hogy adófizetõ emberek százait bántalmazza teljesen ok nélkül, brutálisan. Méghogy végzi a dolgát. Szánalmas, és az is aki ilyet mond. Neked vagy fogalmad nincs arról, hogy mi történt ott (pedig mutattam neked videót, pl az egyfõs tömeg oszlatásáról), vagy te is az agymosottak népes táborába tartozol, akit ennyire könnyû félrevezetni.

Egyébként én 5 évet kaptam azért, mert csúnyán néztem egy rendõrre, miután 6szor meglõtt gumilövedékkel, fejen lõtt könnygázgránáttal és utána megrugdosott. Szerencsére itt a börtönben engednek netezni <#banplz>
(te magadtól vagy ilyen, vagy valaki segít/fizet ezért??

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

n3whous3
A sok kis (már bocsánat) sz*ros megérdemelte, hogy jól agyonverték a rendõrök. Mit kellett nekik hõbörögni, mint egy hülyegyerek?

Nem sokan tudják úgy látszik, hogy mi a demokrácia. Nem azt jelenti, hoy mindent megtehetsz, hanem azt, hogy vannak jogaid, meg kötelességeid. És azt, hogy vannak törvények amiket be kell tartani. Valószínûleg azok, akik sállal, sapkával bebugyolálva mentek tüntetni, tudták jól elõre, hogy mit fognak ott mûvelni.

A több évre lecsukás pedig jó lesz elrettentésnek. Elrettenit az áltüntetõket attól, hogy kijárjanak törni-zúzni. Mert nagy részük áltüntetõ. Szerintem mindenki látta-hallotta, hogy NEM TUDTÁK megmondani, miért is vannak ott tüntetni.

púúúúú

Már ne is haragudj, de az ember aki sörösüveget dob a rendõrre, azt csak csukják is le. A rendõr meg a dolgát tette ott, rendet rakott.
Te egyébként mennyit kaptál?
bertino
felesleges is rajta vitatkozni 😊
elmismásolt dolog

scorpeeon
Nagyon király. Több évre csuknak le ambereket mert sörösüveget dobott a rendõrök felé, a rendõrökkel meg nem tudnak mit csinálni, akik ütöttek-vertek-lõttek mindenkit. Nagyon király. Így volt ez elõre kitalálva. Nem kispályások ezek, az egész megvolt szervezve. Milyen qrv@nagy véletlen, hogy pont elõtte vezették be a törvényt, hogy nem kötelezõ az azonosítószámok viselete. Ha bevezették, de ebben is rengetek ellentmondás volt.

Kalóz Pepi
Persze hogy nem.
És törvényesen nem lesz semmi, ez benne a szép.

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

bertino
ebbõl uccse lesz semmi...

Kalóz Pepi

1800g/100=18g
18 gramm kokszot betolt a gyerek 😄 nemsemmi

-the invisible-

prezi
kemény...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

bertino
"Mint utóbb kiderült, a felszállás elõtt lenyelt csaknem két kilogramm kokaintól."

ez nem semmi

GregSB

a.carkey
Mi a baj? Nincs benne cukor.

"Legyünk barátok! Legyünk barátok!

😊

A medve nem játék.

Bezony, ez a világgazdaság legaktuálisabb problémája<#nyes>

Kalóz Pepi

joebacsi
mûsorvezetõ "geci" 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
énse nagyon ismertem, de a hallottak alapján teljesen igaza volt, az más kérdés hogy elég bután reagált rá, révén az árral szemben értelmetlen evezni...a média gecik (ez elég találó volt tõle 😊) úgyse fogják azt mondani, hogy bocsi, mi voltunk a faszok, amiért olyan témát feszegettünk, amirõl megállapodtunk korábban, hogy mellõzzük...most meg beállítják, hogy igazából õ a "bohóc"...
az ilyen hajdu péter félék se sokkal jobbak a politikusoknál...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ki az a Hajdú péter ?

Semmi gond, ez csak azt jelenti, hogy nem jártok sûrûn színházba(ha már a televízió képernyõjérõl nem ismerõs) 😊 Egyébként szomorú a története, hogy miért néz így ki, hogy került ebbe az állapotába de ez nem tartozik ide.

Detto, szal tök komolyan kérdeztem amit.
Ezen fellépése alapján kb egy kategória anettka lantos haverjával... aki ugye "mûvész" ember, de valójában intézetben lenne a helye.
prezi
ezt a palit most láttam kb életemben elõször 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

sza23
Éppen ezért nem így kellett volna reagálnia.

ezt ugye nem kérdezted komolyan...

-the invisible-

PAUDITS BÉLA
színész

Színház és Filmmûvészti Fõiskola 1971.

1970 - Városmajori Színpad
1971 - József Attila Színház
1973 - Madách Színház
1983 - szabadfoglalkozású
1985 - a Halló Orfeum vezetõje
1989 - Madách Színház (vendégjáték)
1993 - 1997 - Toronto
1997 - szabadfoglalkozású

Jászai Mari-díj 1993.

Jah, mekkora cirkuszt rendezett már 😄 Majd felrobbant mérgében...
(õ egyébként bohóc, vagy mi?)
Paudits legecizte Hajdú Pétert <#nyes>
Láttam reggel, azt hittem nagy botrány lesz belõle..

Most akkor mi lesz a "a békés tüntetõkre tolták a randalírozókat a rendõrök" címû dumával? <#nemtudom>
😄ASFSAFASDASDASDSSS

-the invisible-

lol
azért takarták le, mert a rendõrök évekre becsuktak olyat aki semmit nem csinált, koholt vádakkal, ávh-s módszerekkel, rájuk törve a lakást.
a.carkey
"furcsa" vagy és látni hogy fogalmad sincs a rendõrség létszámáról és mûködésérõl, vegyél egy nagy levegõt és gondold át hogy ennek mi lenne a következménye rövid és hosszú távon.

figyelj, ugyanúgy ahogy a rendõrök, a dobálózók is letakarták az arcukat. õket sem lehet videóról azonosítani.

-the invisible-

PíszLávJuniti
" 2 oldal álláspontját szokták meghallgatni az itélet elõtt "
csakhogy azonosíthatatlan rendõrök olyanok a bíróság elõtt mintha nem is léteznének, és ezt õk is nagyon jól tudták. ha valamit saját névvel ( azonosítóval ) kell vállalni, sokkal megfontoltabb az ember.
tehát hol van itt a demokrácia?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mármint amit idéztem? szerintem nincs mit értelmezni rajta, csak az nem érti meg aki nem akarja, de hagyjuk is, ahogy mondja punker, off.