Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hír
Videó a YouTubeon
A hír röviden: Srácnak nem volt könyvtárbérlete, ezért többszöri felszólítás után megragadták õt hogy kivigyék. Õ elkezdte üvoltözni hogy "ne érjetek hozzám!" (videó eleje). Erre mit kell csinálni? Hát persze hogy a sokkoló a megoldás! Összesen vagy 6x használtak rajta elektromos sokkolót.
A jövõben ha valakinek nem lesz valahova jegye/bérlete azt le is lõhetik? Szánalmas.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(homár)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
klikk
Si vis pacem, para bellum.
(velvet)
Feltételezni sem merem, hogy ezt komolyan írtad...
Valószínûleg azok, akik sisakban, azonosítószám nélkül mentek oszlatni, tudtál elõre, hogy mit fognak ott mûvelni.
"A több évre lecsukás pedig jó lesz elrettentésnek."
Mert a törvénytelen rendõri eljárások és brutalitások nem jók?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egyébként én 5 évet kaptam azért, mert csúnyán néztem egy rendõrre, miután 6szor meglõtt gumilövedékkel, fejen lõtt könnygázgránáttal és utána megrugdosott. Szerencsére itt a börtönben engednek netezni <#banplz>#banplz>
(te magadtól vagy ilyen, vagy valaki segít/fizet ezért??
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem sokan tudják úgy látszik, hogy mi a demokrácia. Nem azt jelenti, hoy mindent megtehetsz, hanem azt, hogy vannak jogaid, meg kötelességeid. És azt, hogy vannak törvények amiket be kell tartani. Valószínûleg azok, akik sállal, sapkával bebugyolálva mentek tüntetni, tudták jól elõre, hogy mit fognak ott mûvelni.
A több évre lecsukás pedig jó lesz elrettentésnek. Elrettenit az áltüntetõket attól, hogy kijárjanak törni-zúzni. Mert nagy részük áltüntetõ. Szerintem mindenki látta-hallotta, hogy NEM TUDTÁK megmondani, miért is vannak ott tüntetni.
púúúúú
Te egyébként mennyit kaptál?
elmismásolt dolog
És törvényesen nem lesz semmi, ez benne a szép.
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
18 gramm kokszot betolt a gyerek 😄 nemsemmi
-the invisible-
ez nem semmi
(origo)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az ilyen hajdu péter félék se sokkal jobbak a politikusoknál...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ezen fellépése alapján kb egy kategória anettka lantos haverjával... aki ugye "mûvész" ember, de valójában intézetben lenne a helye.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
-the invisible-
színész
Színház és Filmmûvészti Fõiskola 1971.
1970 - Városmajori Színpad
1971 - József Attila Színház
1973 - Madách Színház
1983 - szabadfoglalkozású
1985 - a Halló Orfeum vezetõje
1989 - Madách Színház (vendégjáték)
1993 - 1997 - Toronto
1997 - szabadfoglalkozású
Jászai Mari-díj 1993.
(õ egyébként bohóc, vagy mi?)
Láttam reggel, azt hittem nagy botrány lesz belõle..
-the invisible-
A medve nem játék.
-the invisible-
csakhogy azonosíthatatlan rendõrök olyanok a bíróság elõtt mintha nem is léteznének, és ezt õk is nagyon jól tudták. ha valamit saját névvel ( azonosítóval ) kell vállalni, sokkal megfontoltabb az ember.
tehát hol van itt a demokrácia?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler