Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért a privatizációt felülvizsgálnám, és ahol visszaélés tapasztalható, ott államosítanék.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ki lehet számolni, hogy az 50 ezer alatti ellátáshoz aktív életében mit tett le az asztalra a delikvens. Semmit.
Forza.
hint: öregségi nyugdíj, özvegyi nyugdij, stb - azaz, ha nem dolgoztál le 40 évet. ha ledolgoztál, akkor ennél most is jelentõsen több jár!
Forza.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Forza.
„Megkezdjük a tárgyalásokat egy új típusú együttmûködésrõl” – közölte a Matolcsy-minisztérium csütörtök délután. Erõsödik a forint.
Forza.
Érdekes
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.11.17. 12:20:44
@kvpsgb:
Ne kavarj!!!!
Károlyi velejéig romlott volt és hozzá nem értõ.
Horthy kiváló államférfi volt. Olyasmiket ért el, amit senki nem 500 évre visszamenõleg.
Ami akkor nem sikerült neki, annak külsõ okai voltak. Külsõ okai, teccik érteni, külsõ okai. Visz a major! Olyan mint amikor mész az uccán, és a fejed búbjára esik egy tégla. Nem te vagy a hibás. Horthy nem volt hibás sem a Don-kanyarért, bár én a helyében sok mindent másként csináltam volna, mert utólag ilyen qva okos vagyok.
Tény, hogy Horthy idejében még az Úristen is vígan nézett le ránk az égbõl.
(Fogadok, hogy ezt sem fogod érteni. :-)
Kockacukrot érdemelsz.
Live for nothing or die for something.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Hát ja...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azért a színvonal az meg van ezen a szenny csatornán is...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Te ennyire szélsõséges vagy hogy szerinted ha nem lenne legalizált népírtás akkor mindenki megoldaná magának?
Arty buta vagy!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.