61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • ManoNegra
    Olvastam egyszer egy badarságot, hogy a miniszterelnök, és a kormány, az szolga, nem uralkodó. Kinek a szolgája most a kormány? Vagy ez is egy olyan lózung, mint az alkotmányos "jogaink"?
  • Danny1987
    Evakuálja iráni követségét Nagy-Britannia
  • Garfield
    Az aktuális kormánypárt, aki igenis tisztában volt a gazdaság helyzetével a választási kampány során,és állítólag felkészült a kormányzásra, így sejthette mi vár rá. Amit te javasolsz, az a kormányzati felelősségnek a választókra kenése. A kormányzás nemcsak játék és mese, hallottál már a gonosz Hókuszpókról/megszorításokról?
  • ManoNegra
    Tudod egy darabig el lehet lavírozni a langyos húgyban, de eljön az a pillanat ahonnan nincs tovább. Na hogy onnan hova tovább, azt a döntést ki vállalja fel?
  • Garfield
    Szóval szavazzon arról a nép, hogy akarnak-e megszorítást? Van egy tippem a végeredményről...
  • immovable
    Ezt várhatod akár életed végéig. Ilyet egy politikus nem tesz, mert legközelebb a helyi tánckar zsűrijébe sem válasszák be és nekik az újraválasztás a fontos, nem a "PÓ'GÁROK" helyzete. Csak a hatalom a cél. Ezt láthattad gyurcsotánynál és viktátornál is. Körömszakadtáig harcolt a már "meztelen" ferike is hatalomhoz, ugyanezt teszik a törpe is.
  • ManoNegra
    Én azt várnám el a mindenkori miniszterelnöktől, hogy kiálljon a nagy nyilvánosság elé, és kerek perec elmondja milyen lehetőségeink vannak, ezeknek mik a következményei, és népszavazást írjon ki! Döntsön a nép, ahogy egy igazi demokráciában szokás.
  • immovable
    Köznevelési törvény: törvényes lesz a koki?

" A gyermek és a tanuló nem vethető alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak."

Michl szerint ez a mondat beszűkítené a jogértelmezést, és gumiszabállyá silányítaná ezt a nagyszerűséget.

ichl egyébként az az ember, aki a saját módosítóját is módosítózza, mert annyira képben van és rettenetesen tudja mit akar. Mármint azt, hogy ő mit arról fogalma nincs, de, hogy a párt mit azt megsúgták neki. A 4856/27 módosítóban még azt mondja, legyen fakultatív a hit és vallásoktatás. A 4856/módosítóban meg már azt mondja, a fakultatív szó nem kell, vagyis legyen kötelező a hit és vallásoktatás.

Engem járattak fakultatíve kötelezően hittanra, anno. Vert is minket a pap. Majd mikor otthon ezt elmondtam apám bement és mutatott a csuhás gennynek egy "férfias játékot". Egyből fel voltam mentve. Látom szép új világ jön újra. csak a fidesz!!!
  • Garfield
    Te pont azt a részletet hagyod figyelmen kívül, ami a leglényegesebb, vagyis hogy gyorshajtásért önmagában nem ez jár. Akkor jár ez, ha a kedves elkövető sz*rik nagyívben a hatóságra és nem hajlandó végrehajtani a határozatban foglaltakat. Azaz ez a büntetési forma az elkövetői magatartáson kívül díjazza bónuszban a szándékosan nem jogkövető magatartást is, így a kettőért együtt már teljesen jogos: ha másképp nem megy, akkor majd ért az ostor szavából.
  • Borg
    A megoldást. A név mindegy.
  • ManoNegra
    Azért azt az "értékelhetetlen jelzőt" idézhetnéd, ha már idebüfiztél Te is.
  • ManoNegra
    Sajnálom, nem áll a hátam mögött egy egész apparátus, sem fizetett szakértők garmadája, így tőlem csak ennyire futotta.

Bocsáss meg kérlek...
  • Lantee
    Nem mintha bármit is tudnék Bokros munkásságáról, lévén 1996-ban 17 évesen volt teljesen mással voltam elfoglalva, mint a napi politikai ügyek elemezgetésével, DE!

Annyira imádom, amikor egy EMBER (jelen esetben az ember neve Bokros Lajos) nyilatkozik valamit, amit minden logikusan, értelmesen gondolkodó szakértő elfogadhatónak tart, érdemesnek találják arra, hogy legalább érdemben beszélgessenek róla. Bokros Lajos, ha másról nem is, de arról híres, hogy abban az időben elég durva csomagot tett le az asztalra, de attól tényleg lendületbe került az ország.

Ide meg bebüfögi néhány vérnarancs (vagy még rosszabb) egy minden szempontból megkérdőjelezhető videót, néhány értékelhetetlen jelzővel, és akkor az úgy van! Alternatívát nem mondanak, ötletük nincsen, de azért nekik van igazuk. pfff
  • ManoNegra
    Vagy inkább nézzük azt, mi lenne akkor, ha a lélektani határ alatti szavazatszám gyűlik csak össze? Van ilyen határ, amikor azt mondják, hogy nincs meg a támogatottság?
    Egyébként én nem tudom mit kellene csinálni, de azt sejtem, hogy ha még többet vesznek el, (márpedig el fognak) annak nem lesz jó vége.

Esetleg nevet vársz tőlem?
  • Borg
    Akkor nézzünk nem ikszelhetőt.
  • immovable
    Egy kutyaszar mindkettő.
  • ManoNegra
    Mert akkor még volt miből válogatni. Jobb lett azóta a helyzetünk, vagy rosszab?
  • arty
    Amikor legutóbb jött, az szopás volt, de legalább nem vittek MINDENT.
  • ManoNegra
    Az ikszelhetők között nem fogsz találni még nagyítóval sem!!
  • Borg
    Felsorolhatnád az alternatívákat.
  • ManoNegra
    Jah, szerintem is jöjjön Bokros, aztán azt is elveszi, ami még megmaradt!!
  • arty
    röhej, hogy ezt a populista senkit meri valaki Bokroshoz hasonlitani...
  • remark #56518
    Ha mondta valaki, ha nem, a gyorshajtásért végső soron ez jár. Arányos? Nem látom értelmét ebben az esetben annak hogy elvesszünk a részletekben. A gépezet se nagyon vizsgálgatja az egyéni élethelyzeteket.
  • immovable
    Milyen Bokros lesz Orbán?
  • Bronx South
    Dehogy nincs megadóztatva... havi 5k rugó (esetleg több).
  • polluxware
  • NYUZGA
    Nem hiszem. Tudják ők, hogy a politikusaink marhák. :)
  • pedobear
    Majd lehet atomot küldenek ezért a kis hibáért.

• jhetedikj
    Kicsesztünk Iránnal.
  • NYUZGA
    Azt komálom, amikor a politikusokat basztatja. :)

A videó jobb alsó sarkában a CC-re kattintva bekapcsolhatod a feliratot (Turn On Captions)
  • NYUZGA
    Nagy fazon volt. Imádom. :)
  • pedobear
    Egy Diósgyőr szurkoló beszaladt a pályára ezért 2 év büntetést is kaphat. Egy cserbenhagyásos gyilkos meg 1 év felfüggesztettel megússza. Beszarás, mintha nem is lennének törvények.
  • pedobear
  • Danny1987
    Íme, az új megoldás: saját vacok már egymillió forintból kihozható
  • Garfield
    Ki mondta, hogy el kell menni a végsőkig?
  • Garfield
    Ja, értem, nagyvonalúan átugrod a pénzbüntetést, amit simán befizethetne az illető, de kuruckodik.
  • remark #56504
    Azok tetvek lesznek.
  • remark #56503
    Mert végső soron azt kapsz érte. Azért.
    Most viszont lelépek.
  • remark #56502
    Hülye.
  • Vlala #56501
    Ki mondta, hogy kimondta? Inkább csak kiírt valaki betveket egymás után.