Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmivel nem várok többet, mint amit õk vártak tõlem 2006-ban. Ugyan akkor még nem tettem meg, de 2007-ben már én is csak legyintettem.
Valahol mélyen még sajnálom is azokat, akik a fidesz teljesen nyilvánvaló hazugságkormányzása (Be kéne már ismerni, hogy elkúrták) ellenére nem látják, hogy teljes idiótaként kezelik.
Elolvasgattam az MNO-n ezt az IMF-es hírt, és még ott is úgy írják, hogy EZ MOST AZTÁN TERVEZETT IMF TÁRGYALÁS, AHOL MÁR VÉGRE MI FOGUNK DIKTÁLNI!!! MUhhhahahaha
Am van ebben is ráció. Über brutál megszorítások kellenek jövõre, így kapóra jön az IMF, mert rájuk lehet kenni az egészet, illetve, hogy ide kergették az országot a pénzügyi oligarchák + mer'az'a'nyócév!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az az elképesztõ, hogy Orbán mintha nem nem ebben a világban élne.
a kormány megbízta a nemzetgazdasági tárca vezetõjét, hogy gazdasági növekedést segítõ, erõsítõ tervet terjesszen a kabinet elé, Matolcsy György pedig úgy döntött, ennek fontos része egy pénzügyi biztosítás, amelyet az IMF-fel kíván megkötni.
A hárombetûs intézmény Matolcsy szerint, november 14-én: három nappal ezelõtt még a kormányzati politikát az IMF ellen hangolta Matolcsy.
És akkor ezt így most hogy???
A Matolcsy-beszéd azért is érdekes, mert Orbán már ekkor is megemlíti a növekedési tervet, amirõl ma beszélt, és aminek feltehetõen már akkor is tudottan része az IMF, csak akkor kérdés, hogy Matolcsy miért beszél f*szságokat négy nappal késõbb?
Arra a felvetésre, hogy az IMF-nek lehetnek feltételei, azt mondta: "majd meglátjuk, nem nagyon hiszem, hogy a magyar gazdaság mostani állapota mellett, amelyet erõs alapok jellemeznek, nekünk kölcsönre volna szükségünk. Tehát mi, ha pénzre van szükségünk, akkor kimegyünk a pénzpiacokra, bocsátunk ki állampapírt, kötvényt, kincstárjegyet, azt megveszik".
1. Ha nincs szükségünk kölcsönre az IMF-tõl, akkor miért mennénk ki a pénzpiacokra?...
2. Mostanában hányszor próbálkozott az ÁKK kötvénykibocsátással - sikertelenül?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Inkább az a szánalmas aki ezért képes hitelt felvenni,mert ebbõl ugye az következik h eleve nincs pénze,csak azért akarja megvenni mert ,,akcijós" ..a végén pedig a 80ezres tv-bõl csinál egy 120ezreset amiért már 3"-al nagyobbat is kaphatott volna ha szorgalmasan gyûjtöget.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Utánanéztem és a 37-es LED tv amit árultak az 20k-val olcsóbb mint ha a legolcsóbb webshopból rendelnéd ahol ráadásul a gari is kétséges...
Ha ezt tudom, lehet én is elgondolkoztam volna rajta ..80k egy olyan tv-ért nem pénz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
és mindezt egy tévéakció alapján? <#wow3>#wow3>
akkor már inkább: tizenévesek késeltek
és okos a kis mocsok, megtanulta a leckét: "Az ügy gyanúsítottja vallomásában elmondta, hogy a bûncselekmény elkövetésére õt egy számítógépes játék inspirálta, amelyet mintegy másfél éve játszik rendszeresen. "
lehet majd a wesztbalkánoshoz hasonloan dilettáns törvényt hozni erre is ... 😞
Forza.
és nézhetjük úgy is, hogy ennyire nagy a válság, hogy az emberek ennyire ki vannak éhetve, hogy valami akcios legyen 😊
Forza.
Az egész társadalom úgy romlott, ahogy van. Az hagyján, hogy a pénzrendszer egy totális átverés, a gazdaság totálisan leépülve, de hála a médiának, az emberek is síkhülyék. 2012 tényleg úgy néz ki, hogy a világvége lesz.
Nem is tudom, mi segíthetne ezen az emberiségen.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
hármasával kell venni mert akcijóóós
gyász...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ManoNegra: ez is miattad van <#wink>#wink>
Sajnos még így két generáció után is elborítja az agyamat a vörös köd az államosítás gondolatára, mert tudom, hogy mennyire megrokkant tõle családunk apai ága.
Forza.
Ami már érdekesebb: 36. § (5) bekezdés: Mindaddig, amíg az államadósság a teljes hazai össztermék felét meghaladja, az Országgyûlés csak olyan központi költségvetésrõl szóló törvényt fogadhat el, amely az államadósság a teljes hazai össztermékhez viszonyított arányának
csökkentését tartalmazza. Ezalól elvileg szintén kivétel lehet a fenti szabály avisszaeséssel (36.§ (6) bekezdés), azonban felmerül, hogy vajon hogyan képzelik a "nemzetgazdasági egyesúly helyreállítását" egy olyan költségvetéssel, amelynek nem célja az államadósság csökkentése?
Igen, vannak elõszelei az államosításnak, pletyka szintjén is lehetett hallani tervezett bankszámla zárolásról (kihangsúlyozom pletyka, nem szeretnék rémhír terjesztésértésért eljárást), de nehogy azt hidd hogy én ehhez tapsolni fogok. Ezek mind azt jelentik, hogy már nem nagyon van mit odaadnunk...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A magántulajdon elvétele ezzel szemben igencsak személyesen érintene. Márpedig, oda tartunk, hogy itt nemsokára megint kulákozás lesz ...
Forza.
anno 1987
Talán túl kényelmetlen lenne szembenézni a máig élõ népi hagyományokkal.
Itt pontosan mire gondolsz?
He? Akkor miért, mi ellen is kellett eddig szabadságharcolni? Az egy dolog, hogy ezek a jóképességûek minden nap felköpnek, de hogy önként alá is álljanak...