61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Lantee #56580 Aki ezt meg beveszi, és ezután már nem fog rendes mennyiségű folyadékot (vizet, teát, gyümölcslevet, bármit) bevinni a szervezetébe, az meg is érdemli!
Mondjuk kicsit összetettebb a dolog, mint azt a weboldal sugallja, de égbekiáltó baromság volt a szavazás, az biztos. -
#56579 Tegnap óta a víz hivatalosan nem jó a kiszáradás és annak első jele, a szomjúság ellen sem. Ezzel a bölcs határozattal zárult a szavazás az Európai Parlamentben és a jövő hónaptól kötelező érvényűvé válik nem csak nálunk, de az Egyesült Királyság területén is. -
#56578 Pontosan. Ahogy egyesek bánnak a gyerekeikkel az eléggé elképesztő. Sajnos láttam pár esetet a környezetemben. Állami gondozottból rengeteg van, úgy tudom nincs hiány örökbe fogadható csecsemőkből sem. Maga a procedúra viszont eléggé szigorú ha jól emlékszem.
Véletlenek a szexben vannak, ez egy ösztöntől vezérelt cselekedet, tessék nézni az MTV-n a Kismamák című műsort. 16-17 éves amerikai anyukák...
Rossz családi környezetben nevelkedett gyermek felnőtt kori viselkedése visszaüthet ilyen vagy olyan módon. Rossz alatt nem azt értem, hogy szegény családban, hanem inkább azt ha le se szarják szülők és ezt megérzi a gyerek. Sajnos "normális" családokban is efelé megyünk, nevelje a TV a gyereket stb. -
#56577 Mondom en hogy te valami alomvilagban elsz... -
remark #56576 Én annak hívom az abortuszt, aminek gondolom. Nem érdekel a mások által meghozott szabályrendszer, aminek kb. annyi a célja, hogy jobban érezzük magunkat.
Gyerek véletlenül nem csúszik be. Ha az anya/apa ennyire tudatos a gyereke jövőjével kapcsolatban, akkor legyen tudatos más khm. helyzetben is.
Orvosi okokból javasolt abortusz vagy bűncselekményhez köthető az más kérdés szerintem. -
#56575 "És a gyakorlatban az működik, hogy öljük meg időben, nehogy esetleg a család maga ölje meg?"
az abortusz nem gyilkosság, 3 hónapos korig végzik, amig csak magzatról beszélünk.
másfelől mi van akkor ha véletlenül csúszik be egy gyerek, és a terhesség tönkrevágná az anya karrierjét, ezáltal lehetetlenné téve a gyereke normális körülmények közötti felnevelését? söt, nem is kell felnevelnie, csak szülje meg, és adja örökbe, csakhogy addig is más majd betölti a munkát amit ö addig végzett.
mi van a nemi eröszak áldozataival?
nem annyira egyszerü ez, hogy szülje meg aztán ha nem kell adja örökbe... igy is elég megalázó procedúra egy abortusz, de legalább a nő életét nem töri ketté.
-
ManoNegra #56574 pusztuljon a nemzet, méltatlan erre a földre
-
remark #56573 És a gyakorlatban az működik, hogy öljük meg időben, nehogy esetleg a család maga ölje meg? Ez olyan mint az nyugat-féle prevenciós támadás és vérengzés, kizárólag a béke jegyében. Meghalnak ezrek, néha milliók, és hangoztatjuk, hogy erre azért volt szükség, mert máskülönben szörnyű helyzetbe kerültünk volna. Szerintem pedig MOST vagyunk szörnyű helyzetben. -
#56572 nyugodjon békében
egy értékes magyar ember -
#56571 Gondolom a jobbikot az EU-tól befolyó pénzek is zavarják... vagy nem? -
ManoNegra #56570 Mi lesz így Vitéz Lászlóval? Nyugodjék békében! -
#56569 Nem más téma. Semmiféle pénz nem jár egy alkalmazottnak a cég nyeresége után. Pláne nem olyan cégnél, ahol massziv veszteségek vannak és az eladás csak veszteséget csökkentett, semmiféle valódi bevétele nem képződött a mávnak.
Ahogyan az államtitkároknak sem jár az a pénz.
Lehet, hogy az egyiküknek jobban jön az az ötvenes, de járni egyiknek sem járna. -
#56568 Elhunyt Kemény Henrik
-
#56567 14 milliárddal támogatjuk a briteket -
Ironman2 #56566 Kevered a szezont a fazonnal.Ez teljesen más téma amiket hablagyolsz.Itt a szegény vasúti dolgozókat említettem.Tőlük nem sajnálom azt a pénzt.Kit érdekelnek az államtitkárok.Idáig is lenyúlták a pénzt,ezután is lenyúlják,akár bal(lik),akár jobbik jön,egykutya mindegyik. -
#56565 Igen, egy naiv utopiában valóban mindenkinek inkább ki kellene hordania és örökbe adnia a gyermekét annak, aki örökbe fogadná.
Ez viszont itt magyarország és ide a gyakorlatban is működő törvénykezés kell/kellene. Ami mondjuk nem jár a mostaninál több állami gondozottal, megölt gyermekkel :) -
remark #56564 Lehet lehetne találni más módot is arra, hogy akinek nem kell a gyereke az ne verje szét egy kalapáccsal. -
#56563 -
#56562 manyupot selmgecin lehet majd behajtani;)
-
#56561 csak annyira gáz amikor ezek a tetvek köpködik a kizsákmányoló komcsikat meg zsidókat
eközben a nemzeti színnel a hátukban kilóra megveszik az itt élők jogait..
mondjuk hagyjuk is..
pusztuljon a nemzet, méltatlan erre a földre -
#56560 Tisztában vagy vele, hogy most kvázi TE fizeted azt a jutalomat a vasuti dolgozonak, amit TE esetleg idén nem kapsz az alkalmazódtól?
Tisztában vagy vele, hogy az ő 5 milliárdjukkal szemben mire, hova nem juttat a fidesz 1 fillért sem?
Tisztában vagy vele, hogy semmiféle jogcimen nem járt nekik az a pénz? Vagy ők szerinted kvázi-részvényesek? Ha igen: a vezsteségeket miért nem a dolgozók állják?
Dehogy vagy... :((
---
http://index.hu/belfold/2011/11/30/az_allamtitkarok_bankszamlajaert_is_mi_fizetunk/
Tehát keresnek 1 millát.
Tudjuk, hogy számtalan bank kínál 100-150ezres fizetés mellé 0 forintos bankszámlavezetést.
Ironman2 szerint biztos csak irigy vagyok, jól jön karácsony előtt az az 50ezer ezeknek a férgeknek. -
#56559 én sem..
sőt!!!!!!!!!!!
de sztem ő se erre célzott -
Ironman2 #56558 Én nem sajnálom egyik vasúti dolgozótól se azt a pénzt,még ha 5000 ft is jut belőle,gondoljatok bele hogy így karácsony elött milyen jól jön nekik.Aki meg ellenzi,abból az irigység tör fel. -
Ronny #56557 Heim Péter -
Ronny #56556 Azért azt tegyük hozzá, hogy Bokros sem egy nagy szám, és az elmúlt napokban közzétett 10 pontjával elvesztette a maradék hitelét is.
Matolcsynál persze jobb választás(nála mindenki jobb), de kicsit olyan a helyzete, mint a vakok között a félszeműnek. -
#56555 +ó -
#56554 pillér=fillér
-
#56553 szar melós meg örül a pilléreknek amit elé dobnak a porba, és buzgón csokolgatja az uraságok kacsóit
megérdemli ez a nép az evolúcióját -
#56552 gaskó hogy bepucsított megen..
szarembergeciszakszervezetigerinctelenfasz -
#56551 http://index.hu/belfold/2011/11/30/a_kdnp_nem_adna_penzt_abortuszra/
kdnp fáradjon el megtekinteni pár kalapáccsal szétvert, kukába, vécébe dobott újszülöttet. az embertelen gondolkodásukkal ezek szaporodásának ágyaznak meg. okos. -
#56550 épp linkelni akartam :)
döbbenet. megyek tiltakozni énis, hogy anno a cég ahol meloztam részlegeket outsourceolt és ebből bevétele lett, akkor nekem onnan valamicske JÁR - ezekszerint :///
megamugyis, telik rá, nem?! -
#56549 Vasutasok, nyuggerek, nektek félni nem kell. A köztünk élő kommunizmus mindig segít nektek.
-
#56548 Olyankor kiáll az ellenzék és azt mondja, hogy "Hazudik, nincs baj, nem kell megszoritás, stb". És innentől azt hiszem már ismered a történetet ;)
(mondjuk azóta "betiltották" a népszavazást a költségvetést érintő kérdésekben, elvégre immár nem ők vannak ellenzékben) -
#56547 Eddig akkor érvénytelen lett volna a szavazás.
Viszont nemtudom olvastad-e az uj választási törvény tervezetét? :DDD -
ManoNegra #56546 Azokat csak akkor vettük észre, amikor már elmentek. -
Pares #56545 Bezzeg az izraeli kémrepülőgépekkel nincs baj. -
#56544 Akkor követem sok ismerősöm példáját és lelépek. -
#56543 Harminc éve nem látott brit sztrájk -
#56542 Izland elismeri független államként Palesztinát -
#56541 Vagyonadóra kényszerítheti Orbánékat az IMF
Ha az ingatlanadót bevezetik akkor szívás lesz mindenkinek.