Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

inkább õt kéne betiltani...
#2283-ja irigy, gondolom szerepelt jópárban és ez ártana a hírnevének ha kiderülne...xD

A türelem rozsdát terem.

R.I.P!

A türelem rozsdát terem.

sza23
nyugodjon békében!

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PíszLávJuniti
loál 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

banok
irigy.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey
joebacsi
jah, bár azért elgondolkodtató, hogy képet még egy darabot nem lehetett látni, pedig azzon azért kevésbé lehet hazudni 😊
így leírva franc se tudja, hogy hogyan is van valójában...
amúgy ez nem igazán politikamentes, nagyon nem kéne erõltetni

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bevetési ruhában?

Kék bevetési ruha? Hány ország hadseregében van ilyen?
Hogy is van az az "agymosó média"-dolog?

Tájékozódásképp

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
Amúgy király pillanatban, pont március 15. elõtt. Ez különösen annak fényében rémes, hogy a MAZSIHISZ elnöke bejelentette, hogy szerintük mi várható ...

A medve nem játék.

Havariapress ugyanez

bevetési ruhában?

amúgy így hülyeség, hiszen aki nem megy el olyan mintha szavazna, én azt csinálnám ha csak 3an mennek el szavazni a 100ezer lakosból, és abból 2 arra szavaz hogy ne épüljön akkor ne épüljön, mert 3 emberbõl akit érdekel a téma 2 nem akarja, 99.997-et meg egyáltalán nem érdekli.

Ha most azt nézzük, hogy a leadott szavazatok milyen arányban voltak, és hogy ne épüljön semmi, mert a szavazók többsége azon volt, akkor hogy is volt anno december 5-én?

a pécsiek leszarják hogy mi épül baranyában, mivel nem érdekli õket Pécs, akkor felõlem alkaloida😄-kiképzõ bázis is mehet... majd vki jól megszórja õket... akkor meg lehet filózni, amúgy is a NATO népszavazáskor aki igennel szavazatott azt hitte, amit magyarorzságon mindig mindenki hisz, hogy semmit sem kell tenni a nato tagságért...

a görög demokráciában aki nem ment el szavazni azt számûzték! kötelezõ volt a részvétel.

A többség azzal hogy el sem ment szavazni végül arra szavazott hogy nekik tökmindegy mi fog történni.

A lehetõséget megkapták, nem éltek vele, így jártak...

Talán így. De hogy nem mentek el, az csak azt jelzi, hogy nem nagyon izgatja õket a téma.
Punker
68% nagyrészének se fog tetszeni, de belátja hogy valahova kell rakni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én valahogy nem látok ebben logikai hibát.
Ha a 33% vett csak részt a szavazáson, akkor mindegy hogy õk mire szavaztak, õk nem a többség. Másrészt, akit érdekelt a téma, az elment szavazni, tehát logikus az is, hogy az ellenzõk többsége ott volt. Ez tfh 32%, mert a szavazók 94%-a szavazott nemmel.
Ehhez képest 68% le se szarta kb.
a.carkey
A Tubesen épül a lokátor

"... a népszavazáson kialakult arányok – nem az eredmény – egyértelmûvé teszik, hogy aki nem értett egyet a radar építésével, az nagy valószínûséggel részt is vett a szavazáson. A többség azonban nem ellenezte a lokátor-építést ..."

Ezt a logikát ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mindenesetre morbid.

bertino
xDDDDDDDDDDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
sztem élvezte, csak utána gondolta, hogy kibasz a csávesszel 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

GregSB
Spriccen a replõn

Csak nekem furcsa ez a helyzet? Oké hogy van olyan hogy mélyes alvás, de arra nem felébredni hogy valaki feltûri a pólódat és letapiz...

nagyon helyes 😄

a.carkey
a.carkey
<#help><#vigyor3>Gyere mán, Virág, Peti bácsi fasságokat akar kérdezni tõled!
<#vigyor3><#levele><#banplz>

A medve nem játék.

GregSB
Stap jor biznisssz <#ejnye1>

joebacsi
Klímahazugságok
egy csöppnyi tisztábbanlátás 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jútúbon is van pár
tényleg elég jópofa ez a projectoros megoldás egy spéci "vásznon" 😊

scorpeeon
Aztaqrv... Kell egy ilyen! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

szõrõzs:/

M@TriX
Nem bírták az autók a szennyzett üzemanyagot

meglátjuk nálunk meddig bírják 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Balfasz hippik gyülekezete. <#levele>

M@TriX
Fecóra marha nagy hatással vannak a demonstrációk... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a.carkey

A medve nem játék.

M@TriX
Nekem akármit mondhat, én akkor sem veszem majd be a kormány szövegeit.

Max ha az ölébe ültet és elmeséli, hogy is van ez... 😉

M@TriX
hát majd meglátjuk, de mint olvashatod a szakszerv nem akárkik ellen lép fel...

valszeg média generált. vagyis pl a móri után is nagy volt nyomás, hogy eredmény legyen, fõleg a média részérõl, itt pedig kb ugyanerrõl van szó, mivel rendõrök fejét akarják (napilapok, tv-k stb, mert ugye jogos-jogtalan sérelmekért most meg kell hurcolni valakit/vkiket), a nagykutya meg kiskutyák bedobásával tereli el magáról a figyelmet... mert az amúgy tényleg furi hogy 4en, azaz négyen (!) felfeszítenek egy hûtõt, egy 125 forintos ásványvízért... oké vannak állatok mindenhol, de ez így akkor is bûzlik, adom, hogy a szakszervezetnek igaza van.

M@TriX
nem semmi vádak vannak benne...

M@TriX

GregSB
Õt is?<#hehe>

banok
1000 euróért én is megdugok bármilyen nõt. 😊

Buta picsa vagyok, akit meg lehet baszni
Na de ennyiért? <#vigyor3>

-the invisible-

banok
lol