Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ezekután tudom értékelni a jó kis kõbányai közbiztonságot. Ha cigányok jönnek szembe, mindig beszólnak, de még sosem mertek hozzámérni. (Ja de, mert egyszer leköptek, de nem lehet mit csinálni)
Gondolom csak akkor támadnának, ha visszaszólnék, vagy rögtön ütnék, ami persze nagy butaság.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mi hamarabb fogunk kihalni, attól tartok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bertino
kb 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
miskolcon? szerintem egyáltalán ki se mentek......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Hát én elsprinteltem volna a fenébe.
De ha felvették a térfigyelõ kamerák, hogyhogy nem mentek a rendõrök idõben?

GregSB
Már 31 halott 😞

dúrva

állítólag a helyi "cigányság" egyik taja volt("asian looking")

GregSB
Újabb amcsi egyetemi lövöldözés 22 halottal.

Lehet tippelni hány nap kell nekik hogy ráfogják a kántörsztrájkra, vagy a GTA-ra...

Bandee1987
Ilyeneket írtanám ki a gecibe.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

fel lesz rakva akkor mégegyszer, egy link, szintén ezzel a videóval, ezt már nem fogják a netrõl legyalulni

pont ez dumálktuk lent,

lehet hogy ott az egísz calád... mint a hetven fõ... csak õk éppen akkor kábelt lopnak...

Match
aztakurva!
Én azt nem értem amikor a hülyegyerek megy neki a srácnak, akkor miért nem csapja le?
ok, hogy 3-an vannak, de a másik kettõ az nem volt ott kötekedni csak az a kis seggdugasz...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Úgyis leveszik pár nap múlva ezt is. Csak az az érdekes, hogy amikor néger, kínai, fehér verekszik azt nem kell levenni, de amikor cigányos szar van fent, akkor pár nap után leszedik. Pedig ez csak a valóságot mutatja be. Hetente többszáz hasonló videót lehetne készíteni, és szerintem készül is térfigyelõ kamerák segítségével csak nem szivárognak ki mint ez.

lesznek majd ártatlan áldozatok is....

Taranov
En meg csak egyet sem.

Van rendes cigány is, de én csak 1-el találkoztam 21 év alatt. Szerintem ez nem véletlen.

Match
" valahogy megtanúltak "beszélni"."
Ezen olyan jót röhögtem 😄 Ok, gondolom csak véletlenül elírtad, de pont ilyen szöveggel 😄 na mindegy 😄

Amúgy az olaszliszkai eset után gondoltam arra, hogy ha pár skinhead csinálna egy cigány verõ szervezetet, nekik adnám az adóm egy százalékát...

Az egyik legjobb haverom egyébként cigány...jobban elítéli az ilyeneket mint én...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Aztán jöhet betámadni az összes internetezõ cigánygeci akik pl levetették youtube-ról a videót. KB LESZAROM. ENNYI!!!

"Brutálisan bántalmazott három tinédzser fiatalember két férfit és egy nõt"

Nem 3 "tinédzser fiatalember" hanem 3 cigány. A tinédzser szót azt emberekre szokták használni. Ne emeljük már fel magunk közé ezeket a barbár geciket. Ezek nem emberek csak valami genetikai csoda folytán valahogy megtanúltak "beszélni".

bertino
Miskolci helyzet

senki se csodálkozzon...

Nem annyira meglepõ módon általában eleve csak azokat támadják meg akikrõl nem feltételezik hogy vissza tudna ütni, persze néha rábasznak pl a lengyel video amikor a boxoló srác nõjét vágta pofon az egyik, mókás volt a folytatás... <#hehe>

Szal, az üssön vissza aki vissza is TUD! <#nezze>

"This video has been removed due to terms of use violation."

LOL
nc...

letörölték😞

Fent van még valahol?

tehát sokszor vannak a srácnak olyan mozdulatai, mint aki még fel se fogta, hogy õt most ki akarják rabolni, és õ még mintha meg akarná dumálni, békésen a dolgot.

és ennek kell beidegzõdnie minden embreben, hogy ilyenkor már nincs béke, és nem rajtad múlik (múlt)

és nem fordítoka soha hátat

jha azt írtam az elején lent, hogy lehet hogy van még a család (cirka 50 fõ) és nézi.

de akkor is iszkiri, vagy védem magam.

akkor elfutok, de a problémám az, hogy miután becsókolt 1-2 pofont és már látható h semmi agresszivitásnak sem adja jelét, meg se fordul a fejében az attak, és ugye el se menekül, akkor miért nem vált defenzívbe? a fejét

(és ugye a felvétel is úgy kezdõdik, hogy törölgeti a vért a fejérõl, a kis kolompár meg követi), magyaráz és gyengéden fogja (oltári hiba) a kolmpár két kezét, és közben meg rúgja a kolompár, pont oda célkoz, az ilyenkor becsókolhat úgyis hogy 2 percig fel se kell... szal még ekkor jól járt...

szóval semmi védekezés sem....
(tudom könnyû a netrõl ugatni, de voltam már hasonló szituban, volt hogy sikerült, és volt hogy a pénztárcám, telóm bánta, igaz mindegyik esetben számomra ismeretlenek)

Punker
az hogy 3-at látsz a képen nem azt jelenti hogy 3-an voltak, amúgy meg 95%-ban ha visszaütsz késsel mennek neked.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ha miskolci lennék esetleg pont a környéken laknék, akkor én se ütnék vissza.

mert nem értem a srác inaktivitását sem, mert ott áll mint egy péró és tûr... vissza se üt, el se fut... ennyire leblokkolt volna?

Nemhiszem, hogy ott volt a család.
Ennek a fajnak a hím egyedei általában éjszaka vadásznak 5-6 fõs csoportokban és csak azokra a fiatal társaságokra támadnak rá akik kevesebben vannak.

amúgy meg teljese egy értelmû, hogy a támadó srácok, nem igazán a borsodi svábsághoz tartoznak, nem tipikusan tót népviseltben voltak, sõt még ruszinnak is gyengék......szóval...

de ezt már lassan meg kéne szokni, hogy lassan mindig õk.... és csak õk...

mostanában eléggé megszaporodtak a "C"-ék által elkövetett bûntények....

kábel és felsõvezeték lopás az egész országban, hegyeshalomtól záhonyig, és mind mind "C", az egyiket még a pár ezer volt is megnyomta de balszerencsére életben maradt,

amúgy 1 hete szintén miksolcon egy helyi kreol basvillával szúrt le egy embert (nem halt meg amúgy)... tehát még a megállós jelenet "elmegy".

amúgy nem látjuk azt amit nem muatat a kamera, pl. hogy ehelyezkedik el az egész "C" család, azaz 50 fõ, talán ezért is tûnik kicsit mamlasznak a srác...

a.carkey
Tegnap volt az Umberto Ecoval egy riport. Az oktatás kapcsán megjegyezte:

"Kennedy Hardward-i diplomája ma kevesebbet ér, mint egy francia érettségi."

A medve nem játék.

most láttam indexen, nem tudtam melyik topicba betenni, szörnyû. 😞
rákos lány blogja
a halála után a szülei folytatták. 16+...talán :S

PíszLávJuniti
gondolom gázpisztoly volt, ha nem lett életveszélyes sérülése.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

scorpeeon
<#wow3>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bertino
Magyarországnak változásra van szüksége

micsoda ujdonság, azért érdemes végigolvasni

a.carkey
"... nagygyûlésen hirdették ki a faluban, hogy drótkerítést húznak a határon, mert félõ, hogy nyomorgó osztrákok menekülnek a virágzó Magyarországra ..."

"A szocializmusban minden évben volt egy nap, amikor nem kellett a zöld- és a pirossávos engedélyekkel vacakolni: április negyedike. A biztonság kedvéért tucatnyi IFA-val hordták ide a katonákat, akik hermetikusan lezárták a környéket: szó szerint minden bokorban lapult egy katona. Mesics Ferenc egy április 4-én barátjától megkérdezte, hogy hány óra van, mire a bokor válaszolt: negyed tíz."

Nemesmedves 2007

A medve nem játék.

<#wilting>

Jogosítványt mindenkinek!!! <#wow3>

bertino
:ASD:AD:ASDASD:AD:ASD:ASDSDA:

de szar... nc

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

scorpeeon
Nemtom hogy nemvolt még de akkor most legyen:
Fábry@Kereszttûz

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

bertino

bertino
<#wow2>