Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint? Ezt nem igazán értem.

a.carkey
Bagoly mondja verébre?

A medve nem játék.

Szegényt már sehogy. De biztos megoldották 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

És hogyan szólítja? Apai ágon "apa", anyai ágon viszont "nagyapa" lenne a helyes megszólítás.

Az apjánál, vagyis az apánál 😄

Ez több problémát is felvet. Pl. kinél hagyja a gyermeket, amikor elmegy írni, olvasni tanulni az iskolába?

😮

guardian hero
Nem semmi... Azt hittem, urban legend, de nem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Mi köze van ennek a topikhoz? Az, hogy a humorosba és a fotóinkba berakod, még elfogadható, de hogy ide minek..

azurrio
Ki találkozott már ezzel a kevésbé szégyenlõs nénivel?
Állítólag, jó pár helyen látták már a városban..

Nemááá, hát akkor Télapó sincs?

A tréfát félretéve, "Héttörpe" nevû kommenter "talán focizni kellene megtanulnunk" megszólalásának minden betûjével egyetértek.

guardian hero
És ismét ledöbbenhetünk, mi, magyarok.

Még alig ébredtünk fel a sokkból, hogy kiderült: a politikusok hazudnak! - most újabbb trauma ér minket. A sportvezetõk is hazudnak!

Mi jöhet még ezután? Legközelebb az ügyvédekrõl derül ki, hogy nem mondanak igazat?? Lehet, hogy a TV-Shop is átverés???

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

a.carkey

A medve nem játék.

Szerintem szimplán annyi a tömör lényege, hogy a Hooligans gitárosának egyáltalán van barátnõje...

(Tyû, de rosszmájú kedvem van.)

Divergencia
a média teszi talán, de túl szenzációhajhász az egész hír.
a "hooligans énekesének barátnõje" lol. ennek van érdemi jelentõsége?
nem lehet hogy a csaj feltûnést akar?

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Ez nem az egészségügyrõl szól hanem arról hogy egy szar drogos évtizedekig garázdálkodhat mert a társadalom tolerálja õt...

0Fritz0
Minek etetni, ruházni.
Séta folyópartra és egy laza fejlövés.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Match
Tudom hogy élnek, olvastam a cikket.
Vannak gyerekei is...úgyhogy nem nyugtattál meg .)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Teljes család, a Suzuki Swiftben hátul gyermekek is ültek. Mindenki kisebb sérülésekkel megúszta, biztosan él még.

Match
Ebbe az a szar, hogy ismerek egy T. Zoltán nevû embert, aki sacc / kb 32 éves, és szokott lilafüred környékén járni, bár abban nem vagyok biztos hogy suzukija van.
Ezer éve nem beszéltem vele...Felkutassam az email címét és írjak hogy "Élsz még?"..

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

a szokásos, mostanában nagy divat egymásnak esés megy ott is...

sza23
Én csak bele olvastam, de hajam égnek állt.....

sharpshooter

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Szépek a hozzászólások. Ennyit tudsz, Magyarország...

bertino

Naná, a rendõröknek amúgy sem túl nagy a népszerûségük...

Nekem ez - a mai erõszakolós történettel együtt - már nem is kicsit mesterséges botránykeltésnek tûnik.
A Blikk megint alkot
Ez az újság jobb, mint a vénasszonyok, az egyik még csak 300 kilós kõrõl tud, a másik már tonnásról, de az sem véletlenül, hanem valaki szándékosan akart végezni a családdal. Grat.

banok
A rendõr viccek nem véletlenek! <#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rendõrtiszt kamera elõtt lop majd' fél milliót? Ennyire nem lehet balek...

GregSB
<#wilting>

bertino
ez igen

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lehet, hogy valami ilyesmi van a háttérben. A sheriffhelyettes mégsem vihette el a balhét...

GregSB
"A seriffhelyettes meglepõdött, mert a fiút évek óta ismerte, és nem narkósként gondolt rá."

Aha, szerintem simán benne van a pakliban hogy a seriffé volt az ültetvény, csak megkérte a sárcot hogy gondozza szbadidejében 😄DDD

guardian hero
Jaja, csak az én fejemben az a kép élt, hogy minden pénzünk az olajból van, amiért ugye nem kellett semmit tenniük, és csupa értelmetlen luxusbaromságra szórják el. De nem volt igazam, legalább tanultam valami újat, respect Dubai 😊

Taranov
A turizmusból és a kereskedelembõl élnek szerintem. Ügyesen csinálják.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

guardian hero
Ok, igazad van, utánanéztem 😊 Sajnos nem fogja õket megrendíteni az olaj elapadása, pedig olyan jó volt elképzelni 😄

guardian hero
Hanem mi? Azokat a mesterséges szigeti villákat nem hiszem, hogy bérbeadják, hanem eladják. Viszont senki nem fog ottmaradni, ha elkezd lecsúszni az ország.

Punker
Dubai-ban már most nem az olaj a fõ bevételi forrás, sõt!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Gazdasági fellegvár. Nem hiába építenek ezerrel ilyen létesítményeket, tisztában vannak vele hogy az olaj az véges.

Ott van a három mesterséges sziget-csoport (két pálma meg a Föld), amin már az összes sziget el van adva / ki van bérelve. Azkat szerinted 2Ft-rt adják bérbe? <#ravasz1>

guardian hero
Megnézném mi lesz ebbõl a komplexumból majd pár évtizeddel az olajkészletek kiapadása után <#hehe>

Most gondolj bele, azt végigvilágítani sem egyszerû, hát még légkondizni...

M@TriX
na akkor a feleségemmel Dubai-ba nem megyünk 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Az index fogalmazására értettem. Keményen meg tudják magyarázni a dolgokat.