Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Vagy roma<#fejvakaras>

A medve nem játék.

guardian hero
Biztos rendõr írta a vírust is!!! <#idiota>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Az FN ennyit konyít a témához, ez kb. a "léteznek számítógépes vírusok, féljetek" horderejû hír volt. (de lehgalább nem rendõr)

guardian hero
Imádom az ilyen konkrétumokban gazdag híreket. Valamely gépek meg vannak fertõzve valamivel, ami valamit csinál, de valamilyen módon eltávolítható, viszont valamely más módokon nem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

a.carkey
Ha már így személyeskedsz ...

Amirõl írsz, az mindig is volt. Én sem lepõdök meg, nem élek álomvilágban, majd kezdek bégetni, hogy egy rendõr átlag 80.000 forintból, hogy tud becsülettel megélni, ha csak 1 helyen dolgozik, hogy jusson neki a legújabb mobilra, kocsira, nyaralásra, csajokra, stb.

Ha egy postás lop, észreveszik, mégha csak párezret emel is el. Ha egy rendõr, akkor van rá esély, hogy nem, ennek ellenére nem minden rendõr tolvaj, vagy szemétláda, sõt ...

Viszont, amit Te pl. nem látsz át az az, hogy ha anno (okt. 23), nem szórakoznak, hogy volt-e rajtuk azonosító vagy sem, jól léptek fel vagy sem, stb, és helyre teszik a dolgokat, mondjuk Gergényi sem azt mondja pofátlanul, hogy leesett róluk, majd a helyén marad, akkor nem lenne ez a hype sem. Ha akkor elvarrják a szálakat, nem lenne ez téma, sem a többi ami a napokban elõkerült, ill. "fel lett fújva".

A faszt sem érdekelte, hogy egy fradi-újpest elõtt/alatt/után pár magárol megfeledett szurkolót, hogy hagytak helyben. De amikor a család jön ki színházból, és megy a kocsijukhoz, és ekkor közöttük landol egy könnygázgránát, na az már más.

Szóval, ha anno elvarrják a szálakat, ma sem lennének felfújva, hypeolva az ehhez hasonló ügyek.

A medve nem játék.

joebacsi
nagyon helyes, bár gondolom a prividnek is örül 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Ok, Borgnak válaszoltam privátban erre, mert itt nem akarok politizálni ...

A medve nem játék.

joebacsi
ha már a média így hájpolja ezt a témát, neked mi a francnak kell?
sztem már rohadt unalmas...
lehet, hogy érdekes téma az olyanoknak, akik eddig a kis álomvilágukban el se tudták képzelni azt, hogy "rendõrbûnözés", most meg hogy "fel lett nyitva a szemük" ez alapján akarják megítélni az egész rendõrséget...mind1, igazából nincs ezen mit csodálkozni, még akkor se lepõdnék meg, ha hirtelen az emberek jelentõs része elkezdene bégetni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
gondolkozz egy kicsit...

a.carkey
Mi köze ennek a témához?

A medve nem játék.

a.carkey
Minden esetre egyeseket (GYF) "reménnyel tölt el a rendõrség". Jó neki ...

A medve nem játék.

a.carkey
a hooligans-es csávó elmondta, hogy nem a barátnõje, hanem csak közeli ismerõse

Szerintem pont azért nyúltak mellé a zsaruk, mert egy "sztár" nõjét fogták ki. Ha csak egy hétköznai lány lett volna nem biztos, hogy így alakult volna a történet.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szerintem ti csak azért nem hisztek a csajnak, mert a bulvársajtó kihangsúlyozta, hogy valamelyik hooligans-esnek a barátnõje.

Elõzetesben a rendõrök.

Punker
nem egybõl, de mintát kötelesek venni, ahogy kötelesek jelenteni jópár sérülést is azonnal a rendõrségnek, utána már csak a gyanusítottól kell vérminta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egybõl DNS vizsgálat 😄 MO, 2007 😄 persze...
Punker
ha látlelet van, akkor dns vizsgálat megmutatja ki is volt benne

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Arról van orvosi látlelet, hogy valószínûleg valaki tényleg erõszakoskodott vele. Nem pedig arról, hogy az 5 rendõr (közül az egyik).
Ez a sztori még így is meglehetõsen kamuszagú, hogy kijelölt 5 rendõrt a lehetséges felhozatalból.
Ugyanakkor ott a többi furcsa tényezõ is, miszerint 5 rendõr szolgálatban nem mászkál együtt, hacsak nem tüntetést oszlatnak. Ráadásul REBISZ-esek járõr egyenruhában? (bár nemtom, lehet szoktak így is flangálni az utcán)
Mindenesetre ebbõl a történetbõl még bármi lehet. Én leginkább politikai háttérre tippelnék a rendõrség lejáratására, dugtak egyet kicsit hevesebben a barátjával + volt valami igazoltatási összetûzésük a rendõrökkel, és már kész is volt az alátámasztható sztori.
Divergencia
egymást ritkíthatják.

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Divergencia
"akkor higyj egy nõnek ha ló legel a sírján"

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

joebacsi
ez nem vitás 😊

GregSB
Jó, nem azt mondom mindent elhiszek amit a híradóban hallok, de azért a Blikktõl mégiscsak autentikusabb. 😊

joebacsi
nem kell ezen annyira kiakadni...a rendõrök is emberek, közülük is páran elõbb vagy utóbb visszaélnek a helyzetükkel, ott ahol lehetõségük van rá...de valahogy engem se tud nagyon érdekelni a dolog különösebben attól, hogy felhájpolt a média egy ilyen hírt, attól függetlenül, hogy igaz vagy sem...

felrakni õket egy indiai járatra és kész...

scorpeeon
Ilyet ember nem is csinálna 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

a.carkey
Csak következtetek az eset leírásából:
romák voltak?

A medve nem játék.

Punker
ez se gyenge:

"

Csütörtökön, még az elsõ tanítási óra elõtt egy nyolcadikos, 17 éves fiú ököllel megverte egy diáktársát egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei falu általános iskolájának udvarán. Következõ szünetben a két fiatalt az igazgatói irodába rendelték.

A megvert fiú kishúga közben hazaszaladt és szólt szüleinek, akik felháborodva rontottak az intézménybe - olvasható a rendõrség honapján. Amikor az épület elõterében az anya meglátta fia bántalmazóját, egy zsebébõl elõkapott, 7,5 centiméteres késsel a kamaszra támadt és lapockája környékén megsebezte. A dühöngõ asszonyt az egyik tanár fogta le.

A megvágott fiú könnyû sérülést szenvedett. A Nyírbátori Rendõrkapitányság a 32 éves nõ ellen súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával indított eljárást. A verekedõ kamaszt pedig garázdasággal gyanúsítják."

GregSB
Ha már híradóban is mondják akkor OK, csak a blikk miatt voltam szkeptikus 😊

(nem láttam a híradót)

Punker
hát ma este több híradóban is ezt mondták + hogy szembesítésen a csaj felismerte õket meg ilyenek.....

GregSB
Ez tuti? Nem olvastam az összes hírt de a legelsõben még ez szerepelt:

"A Blikk úgy tudja ambuláns jelentés készült a lány sérüléseirõl."

Blikket nem venném készpénznek 😄

Punker
lehet? ember orvosi látlelet van róla.....

Ha jól tudom még nincs ítélet az ügyben szal egyelõre csak lehet hogy megerõszakolták.
A rendõrök sztoriját hihetõbbnek tartom, nem azért mert olyan kurva nagy rendõrbarát lennék hanem azért, mert az õ sztorijuk a hihetõbb 😊

Bandee1987
Itt nem az a lényeg, hogy a Hooligans gitárosának a barátnõje vagy sem. Történnek erõszakok Magyarországon, igen. De ezek nagyon nagy részt nem rendõrök által elkövetett tettek. Ezért különösen felháborító, hisz olyanok tették, akiknek a törvényt kellene betartatniuk.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

pl téged?

Engem valahogy hidegen hagy hogy a "Hooligans gitárosának a barátnõje" így utólag már nem is akarta...

Bandee1987
Igazad van, nem olyan nagy dolog ez, hisz "csak" megerõszakoltak egy lányt , kit érdekel...

Hallottam hogy egy Bajai zöldséges megverte az anyósát, pár hónapja sopronban ugyanez volt!
Már nem merek zöldségeshez menni!
Biztos minden zöldséges ilyen agresszív állat és az anyósuk után a vevõk következnek!
Látom én ám az összefüggéseket és hogy hova fog ez vezetni! <#csodalk>

Bandee1987
Egyre érdekesebb ez a magyar rendõrség: elõször 460000 ft ellopása, most meg egy lány megerõszakolása. Mi lesz itt még?

Rendõrök voltak az erõszakolók.

guardian hero
Találó 😄

Nekem errõl ez a vicc jut az eszembe.

guardian hero
Vajon mikor történt a bejelentés? És miért nem feljelentés? És miért is voltak helyszínelni a rendõrök a pasinál? Ha betörés miatt, akkor valahogy nem lep meg, hogy értéktárgyak tûntek el...

Kezd gusztustalan lenni az ügy.
Jut eszembe, az én Bugattimat is elcsórta a szemét. <#gonosz2>

És a tudat, hogy nem csak asszonyok használják a neveddel fémjelzett vibrátort.

0Fritz0
Azért meggondolandó, hogy 12 és fél milla, vagy a tudat, hogy asszonyok ezrei lihegik kéjesen a neved.
Végül természetesen a pénz gyõzne. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kahn legyõzte a vibrátorgyártót
május 16. szerda 16:00

Ahogy korábban hírül adtuk Michael Ballack és Oliver Kahn zokon vette, hogy vibrátorokat nevezett el róluk, egy német cég. A tavalyi világbajnokságon kirobbant balhé során a Bayern München és a Chelsea játékosa perrel fenyegetõzött. Beváltották. A hamburgi bíróság 12 és fél millió forint kártérítésre kötelezte a szexuális segédeszközök gyártóját, a Beate Uhse-t - adja hírül a Yahoo news.

Bár a cég nem a sztárok teljes nevét használta, hanem "Olli K." és "Michael B." névvel illette a vibrátorokat, a bíróság ezt nem vette figyelembe. Hacsak az a 10 ezer euró nem számít. Ugyanis a kártérítés összegénél eredetileg ennyivel többet követeltek a focisták.

Jah, álló helyzetben fejmagasságba is kellett volna egy damil.