61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Garfield #56620 Ha pl. két ember együtt tölt egy éjszakát, akkor ha ebből gyerek lesz, azt mindennek lehet nevezni, csak épp véletlennek nem.
Ha az a két ember úgy tölt együtt egy éjszakát, hogy NEM akarnak gyereket az együttlétből, ennek érdekében megteszik a megfelelőnek gondolt ellenlépéseket (óvszer, tabletta, spirál, akármi), de ennek ellenére lesz gyerek belőle, az igenis véletlen. -
remark #56619 Aha, hogyne. Számodra mi nem szómágia? -
#56618 Nem ravasz taktika: hozzá nem értés -
#56617 Fellegi csapatkapitány a Rogán-Pleschinger duó támogatásával indul harcba, mi pedig első meglepetésünkben csak pisloghatunk értetlenül, mint Kusza Szem számmágus a közgazdaságtan alapjait magyarázni próbáló 11 közgazdászra: hát a csapatunkat diadalról diadalra vezető csodacsatárunk, a gazdasági élet Torghelle Sándora hol marad? Túl izgatottan zihált a bécsi bevásárlás izgalmában, és beslejmesedtek a hangszálai? Vagy Orbán Vezénylő Tábornok pihentetni kívánja ezekben a vérzivataros, pofaégős időkben aprócska kedvencét?
Aztán - ha nem is bombameglepetésként - robbant a hír: az IMF nem akarta Kusza Szemet.
-
#56616 Szómágia v2.0 install.... -
remark #56615 Nem az álláspontoddal van bajom! De neked az enyémmel van. Ahogy másnak is van, csak ők nem zavarnak el máshova. -
#56614 -
#56613 Tudom hogy az álláspontom sokaknak nem tetszik, de ez van kérem, ezt kell "szeretni". -
remark #56612 Nyissunk egy olyan topikot, ahova átrakhatod azokat, akik álláspontja zavar. -
remark #56611 Nem azért írtam amit írtam, hogy téged, vagy bárki mást meggyőzzelek. Közöltem olyan információt, amit én igaznak ismerek. Ami létezik és működik, arra nem lehet azt mondani, hogy az nem létezik és nem működik, így én nem is fogom.
Ha pl. két ember együtt tölt egy éjszakát, akkor ha ebből gyerek lesz, azt mindennek lehet nevezni, csak épp véletlennek nem. A gyerek pedig nem játék, bár tudom hogy ma az a nézet uralkodik, hogy MINDEN játék, azaz minden átalakítható az ember kénye-kedve szerint. -
#56610 Kéne nyitni egy filozofáljunk topikot és oda át lehetne fáradni azoknak, akiknek "szómágia menése" van. -
Garfield #56609 A középkorban még csak-csak elment ez az "azért szexelünk, hogy gyereket csináljunk" dolog, de ezen kissé már túlléptünk, akár tetszik a végeredmény, akár nem, "ez van kérem, ezt kell szeretni": mára a szex az örömszerzés egy módja is. Ergo azért, mert lefekszenek egymással, még nem jelenti azt, hogy gyereket akarnak, azaz a gyerek bőven lehet nem tervezett eredmény. (A kérdés csak az, hogy az érintettek ezt hogyan kezelik.) Aki ezt gy kezeli le, hogy aki fél a "véletlennek" nem mondható gyerektől, az ne szexeljen, így is lehet csinálni, csak akkor nem kell csodálkozni, ha az asszonypajtással gondok lesznek egy idő után, ha a szex csak gyerekcsinálási alkalmakra korlátozódik. -
#56608 Semmi. :-) -
ManoNegra #56607 Most mi van? :-) -
#56606 -
#56605 hehe akkor ott volt meglepetés. :D -
ManoNegra #56604 -
remark #56603 Látod, amint konkretizálsz, azt az álomvilágot is magunk mögött hagyjuk, amivel azonosítottál.
Ha két ember "együtt tölt egy éjszakát", akkor ha ebből gyerek lesz, az nem véletlen. Nem véletlen, mert ők ketten csináltak valamit, aminek egyenes következménye az a gyerek. Amit csináltak, az se véletlen, így annak, ami nem véletlenül esett meg, a következménye se véletlen. Úgyhogy aki nem akar "véletlen" gyereket, az töltse az éjszakát alvással. Ha meg gyerekük lesz, akkor ezt a dolog súlyának megfelelően kezeljék. Ez nem vicc, ez nem játék, még akkor sem, ha a "Jennifer Lopez klipekből" - meg a többi szemétből - ez jön le.
Tudom hogy az álláspontom sokaknak nem tetszik, de ez van kérem, ezt kell "szeretni". -
#56602 "Gyerek véletlenül nem csúszik be."
Nem konkretizáltam, de emiatt volt a reakcióm :-)
(Kollegámnak két(!) véletlen gyermeke is van, pedig fogamzásgátlót szedett a párja, amik ugye 99.5%-sak. És ugye tudjuk, hogy tökéletes módszer nincs, minden 200. ember simán "babukja".) -
remark #56601 Én magam is egy álom vagyok csupán, nem is létezem. -
#56600 Ha a korrupt hatalom akarja, akkor szart eszel és pisit iszol. -
#56599 és hogy jön ide a víz tisztasága? -
Bokros: Ez teljességgel értelmetlen
-
#56597 Mai hírek: (így lehet a végén repül 1-2 atom)
Tüntetők rohanták meg Irán svédországi nagykövetségét
Lelőtték Irán pesavári konzulátusának PR-igazgatóját
Kedélyes sörözés a brit nagykövetségen
Megkéseltek egy brit parlamenti képviselőt
Készen áll az Irán elleni támadás terve
Kész az Irán elleni támadás terve
Irán közvetve támadja Amerikát
Iraki erők megrohamozták az iráni menekültek táborát
Brit pénzügyi szankciók Irán ellen
-
ManoNegra #56596 Gondolom egészségünk megőrzésével van kapcsolatban, ami kapcsolatban van a tiszta vízzel is... -
#56595 A Tesco veszi át az esztergomi tömegközlekedést
-
#56594 tudom, hogy miről szól, nem néztem meg.
szóval hogy jön ide? -
#56593 Ilyen hamar végignézted?
-
#56592 és ez mégis hogy jön ide? -
#56591 Akkor cáfold ezt is, ha tudod. :)
Élelmiszeripar Rt.
-
#56590 tévedtem, de a cikk még így is szenzációhajhász. -
#56589 ahogy az sem, hogy a pizza zöldségnek számít az USA-ban. -
#56588 ezt a "hírt" már annyiszor cáfolták...
nem történt ilyesmi... -
#56587 hiszem, hogy normális kormányzással elérhettük volna - de legalábbis jobban élhetnénk mint most!
ami azért ilyen kevés év alatt nem lett volna rossz, ahoz képest, hogy honnan indultunk 89-ben -
#56586 A Muzulmán Testvériség vezet Egyiptomban -
#56585 Izrael felszabadítja a palesztinok zárolt pénzét -
#56584 :DDDD hát ennyi, ilyen szinten hülyének vannak nevezve az emberek...amin nem csodálkozok-lehet konteózni srácok -
#56583 Bíróság előtt a Fogel-család másik gyilkosa is -
#56582 Na a fejlett bölcs nyugat amihez fel kell zárkozni.
Faszom csináljon irán atomot és ne izraelre dobja hanem nyugat-európára.
-
#56581 ez már volt itt téma párszor.
Ha te azt hiszed azért vagyunk eu tagok hogy majd egyszer elérjük a nyugati színvonalat(ezzel ámítják a parasztokat) akkor tévedsz.
A piaccal többet nyernek mint mi a támogatással.
Ez van.