Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé kicsi az esélye, hogy a jelenlegi helyzetben az IMF bármilyen programról is megegyezzen Magyarországgal - írja a Financial Times szerkesztõségi blogjában a francia Société Générale feltörekvõ piaci elemzõi részlegének vezetõje. Benoit Anne szerint nem elképzelhetetlen, hogy az IMF most elégtételt vesz a korábbi sérelmekért, és a "következõ szög a koporsóba" egy hitelminõsítõtõl jöhet az esetleges leminõsítéssel.
Szép kilátások...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha a körülöttük levõ arab államok egyszer összefognak, besózott szántóföld marad a zsidó államból.
Inkább kussolniuk kellene, meghuzni magukat és jó viszonyt keresni - de nem! Még nekik áll feljebb, szinte idegelik az egész világot, mintha direkt háborút akarnának. Szvsz ez ostobaság és egyszer visszaüthet.
Abban látom a párhuzamot, hogy a vikiék ugyan ezt tették: magunkra haragitottunk mindenkit, holott lám IMF nélkül hova tartottunk... (oké, lehet h IMF is csak elodázni tud, most ezt hagyjuk). Ezt miért kellett? Miért kell játszani a janit, ha tudjuk, hogy nem vagyunk janik???
Forza.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Vagy beszélhetünk Dániáról is. Ott annyi víz van, aztán a zsidók mégis a mi kis szerencsétlen hazánkat választják? Hogy van ez? Miért pont egy méreténél fogva jelentéktelen, gazdaságilag esélytelen, se tenger, se hegy ország érdekli azokat a gaz cionistákat?
Jaja. Az amerikai átlag-fiatal meg mindig kvantumfizikai elõadást és társadalomismereti mûsorokat néz. Biztos ezért az USA a világ ura.<#nevetes1>#nevetes1>
Ezt kifejtenéd bõvebben? Tudom, nehéz kérés, de ha lennél szíves a magyarázatodból kihagyni a "kommunista" a "zsidó" és a "liberálbolsevik" szavakat, valószínûleg jobban megérteném, hogy mire is gondolsz pontosan.
Az elsõ a régebbi vitákhoz kapcsolódik, mikor azt mondtam hogy a zsidók igenis elfoglalják MO -t, erre azt a választ kaptam hogy miért kéne bárkinek is egy ilyen kis ország mint a miénk. Én tudom hogy miért kell nekik, de itt többen kiröhögtek, tehát õk nem tudják.
"felvásároljuk Manhattant, Magyarországot" - Biztos okuk van rá. <#rolleyes>#rolleyes>
Továbbá. Nem tudom hogy feltûnt-e bárkinek is, jópár(!) éve itt csak folyamatos elkúrás megy, ismeretlen magánkezekbe való eladások, stb. Maradjunk az elkúrásnál. Szerintem nem sok olyan ország van itt Európában, ahol a szarabbnál szarabb kormányok váltják egymást, leépítve az országot. Én ezt csak is hátsó érdektõkével tudnám magyarázni, akiknek érdekük hogy ez az ország a földel egyenlõ legyen.
Továbbá. A Magyarok tömegei hagyják el az országot a jobb élet reményében, az egészségügy padlón, azaz nem kap a beteg megfelelõ ellátást és társai.
Lehetne itt még folytatni a sort, én nem azért zsidózok mert jólesik. Ha a franciák vagy németek csinálnák azt amit a zsidók akkor nem a zsidók lennének szídva,
Nem lehet az almát a körtéhez hasonlítani. Vagyis lehet, de nincs sok értelme.
"Arra a felvetésre, hogy az IMF-nek lehetnek feltételei, azt mondta: „majd meglátjuk, nem nagyon hiszem, hogy a magyar gazdaság mostani állapota mellett, amelyet erõs alapok jellemeznek, nekünk kölcsönre volna szükségünk. Tehát mi, ha pénzre van szükségünk, akkor kimegyünk a pénzpiacokra, bocsátunk ki állampapírt, kötvényt, kincstárjegyet, azt megveszik”."
Tehát olyan kurva jók vagyunk, hogy csinálunk amit akarunk.
Shimon Peres:
"Egy olyan kis országtól, mint a miénk ez fantasztikus - felvásároljuk Manhattant, Magyarországot, Romániát, Lengyelországot. Nem látom, hogy problémáink lennének. Köszönhetõen tehetségünknek, kapcsolatainknak, dinamizmusunknak bármit megtehetünk."
(szabadfordítás szabadfordítása, ergo vszeg nagyon pontatlan)
Baromi vaknak kell lenni, hogy ne ugyan azt a magabiztos, arrogáns hozzáállást lássuk e két nyilatkozatban (utóbbiba meg mindenki pluszban még azt lát bele, amit csak akar).
Forza.
így propagandázzál, meg kg fideszezzél.
Javaslat import termékekkel kereskedõ cégeknek árajánlat szövegébe: "Forintban adott árajánlatunk bármely kormánytag legközelebbi gazdasági jellegû nyilatkozatáig érvényes."
<#idiota>#idiota>