61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#56660 Magyarok takarodjatok Magyarországra!
Hol is van kedves Martonyi külügyminiszterünk?? -
Vlala #56659 Szent Gárda FAIL
Szerdán kitört egy helyi tömegverekedés, ahol HÁROM ember KÖNNYEBBEN megsérült. Szerda estére az egésznek vége lett.
Egyenruhás betanított majmaink szombaton demonstrációt akarnak tartani, amelyről Vona szerint Juhász Oszkár, a helyi kiskirály nem tud, Juhász szerint viszont igen.
Gabika! Mielőtt más nevében hazudsz és ködösítesz, legalább kérdezd meg, mit mondott tegnap... -
#56658 1989-óta NINCS országleltár. Vajon miért ???
"Nos, ezek után megrendülten kell szembesülnünk azzal a ténnyel, hogy a magyar statisztikai rendszerből 1989-ben nyomtalanul eltűnt a nemzeti vagyonnak nemcsak a részletes és áttekinthető lajstroma, hanem még a fogalma is."
Nem uj a hír, de én kérném a megfejtéseket. :) -
#56657 biztos megmásították az adatokat, hazudnak meg csalnak.... :o -
Vlala #56656 Akinek van pénze egyiptomi útra, az különben is megdögölhet. Matolcsy szerint tuti, hogy adócsaló, halál reá. -
#56655 Az egyiptomi baleset sem volt véletlen, azok a magyarok meg akartak halni. Hiszen elutaztak egyiptomba, felszálltak a buszra, stb ...
Inkább olvastak volna otthon. -
#56654 Lengyelország - 4+ % bővülés
nem ugy volt, hogy ilyet az eu-ban nem lehet? ;-) -
#56653 :)))
(ekkora baomságot, te jó ég :))) ) -
ManoNegra #56652 És ez így helyes. -
#56651 Egereken 100%-os hatékonyságú a HIV elleni vakcina -
Garfield #56650 Te most miről beszélsz? Ki foglalkozott itt a másik személyével? Én abszolúte hozzászólásokról beszéltem ott, amire te válaszoltál. -
remark #56649 Na, egy részlet már kezd világos lenni: vannak a jó közgazdászok, és vannak a rosszak. A jók munkáját lehetetlenítik el? Kik a jó közgazdászok? Lenne pár neved? -
remark #56648 Azt sugallod, hogy a "közgazdászok" azt tennék, ami a "megfelelő", csak épp nem hagyják őket. Kik nem hagyják? A kormány? És ki adta a megbízást a "megfelelő" környezet kialakítására? És mit mondott a megbízó, hogy mi számít megfelelőnek? Vagy ti találtátok ki? Mi alapján? Kútfő?
Ezeket a kérdéseket nem lehet számok nélkül megválaszolni?
Ahhoz képest hogy nem akarsz számok nélküli "szómágiába" belemenni, elég sok homályos - azaz számok és konkrétumok nélküli - dolgot írtál már össze eddig is (alkalmazod a "szómágiát"?), a homályos részekre vonatkozó kérdéseket pedig diszkréten elutasítod. -
Ronny #56647 a gazdaság leépítéseben igen nagy szerepük volt. :)
Annyiban igazad van, hogy ezeknek a médiában futtatott politika közeli "közgazdászoknak" a véleménye általában annyit sem ér, mint egy-két képzettebb fórumozó magánvéleménye.
-
ManoNegra #56646 Ezt a "poént" parlamentben is el kellene sütni... -
Ronny #56645 Nem fogunk gazdasági kérdésekben számok nélküli szómágiát játszani. -
#56644 Érdekes amit írsz picinyem, de ha jól tudom, akkor a gazdaság leépítéseben igen nagy szerepük volt. :) -
remark #56643 Megfelelő környezet? Milyen szempontból? Kinek a szempontjából? Ahány szempont és igény, annyiféle "megfelelő környezet". A termelés az egy szempont a sok közül. -
Ronny #56642 Sarlatánok! Mindegyiknek azon jár az esze, hogy honnan lehet még pénzt elvenni, de érdekes módon az egyiknek sem jut eszibe, hogy termelni is kéne valamit.
Drágám, az új ötletek piacra vitele a vállalkozók dolga. A közgazdászok legfeljebb a megfelelő környezet kialakításában tudnak segíteni, ami a mi esetünkben pont a gazdaságot fojtogató, előle minden forrást elszívó szociális és bürokratikus rendszer leépítése lenne. -
#56641 "11 közgazdász" ???
Sarlatánok! Mindegyiknek azon jár az esze, hogy honnan lehet még pénzt elvenni, de érdekes módon az egyiknek sem jut eszibe, hogy termelni is kéne valamit. -
#56640 Az IMF-et nem lehet átverni. Ők nem magyarok. :) -
#56639 Isten mindig bemászik ablakon ha le kell aratni a babérokat -
ManoNegra #56638 Azt hiszem, mi - egy-két kivételtől eltekintve - nem nagyon értünk egyet semmiben. De ez még nem ok arra, hogy ne tartsuk tiszteletben a másikat. Az egy másik kérdés, ha valaki káromkodik,vagy kritikán aluli a viselkedése, de azt a moderátorok dolga helyretenni. Akik mellesleg elég sokszor kértek már mindenkit, hogy ne a hozzászólóval, hanem a hozzászólásával foglalkozzuk. -
#56637 Szerintetek Orbán és a többi elvtársa szereti a pénzt?
-
remark #56636 Ha meg szedi a gyógyszert és arra számít hogy mégis lesz gyerek, akkor azt mondja hogy tervszerűen lett gyerek, nem? Csak attól lesz valami véletlen, hogy mi az adott ember elképzelése. Az én elképzelésem pedig az, hogy ha valakik együtt hálnak, akkor nem kell csodálkozni hogy gyerek lesz belőle. Így számomra az a gyerek nem véletlen gyerek, mert én számítottam rá, hogy lesz gyerek.
A jogkövető magatartás a gyorshajtással szűnt meg, nem azzal, hogy nem fizette be a bírságot. Ezért logikus nálam az, hogy a gyorshajtásért jár a börtön. A jog meg valamiért ezt logikusnak tartja, hogy ha te túl gyorsan mész, és ezzel letérsz a megszabott útról, akkor téged a végén lesitteljenek. Ez is egyfajta logika, amit meg lehet magyarázni, csak épp számomra ez túlzás. Ennek a véleményemnek adtam hangot, hogy ez túlzás.
És nem te unod a beszélgetést, hanem én hagytam abba. Nem untam, hanem értelmetlennek találtam, mert nem egyezik az álláspontunk, és kész. És nem is kell egyeznie. Lezárhatjuk akkor a témát? Mert úgy látszik itt mindenkinek a terhére vagyunk csak. -
remark #56635 Nyugodtan lehet az a véleményed, ami. Én is leírom, hogy nekem mi a véleményem. Hol van itt a probléma? Az izzadság ott kezdődik, hogy megpróbálsz meggyőzni. -
remark #56634 -
#56633 Én nem kezdtem vele. Most is ő szólt hozzám. -
Garfield #56632 Már alapból nem minden szexuális együttlétből lesz automatikusan gyerek, így ha a kifejezett védekezés ellenére mégiscsak összejön, az számomra igenis véletlen, így a "véletlen" és a "nem szándékolt" közt semmi különbséget nem látok ebben az esetben, de már untam ezt az izzadságszagú és sarkított szavakon lovaglást, mint ami a "gyorshajtásért börtönt" kérdés kapcsán is ment. -
#56631 +1 -
ManoNegra #56630 Akkor inkább hagyd. Látod, Garfield megtalálta a tartalmat. -
#56629 Tehát a linkednek annyi köze volt #56579-hez, mint kb ennek.
De azért te elmondhattad, hogy buzi kormány, meg felsőbb hatalom. Okés :) -
Garfield #56628 Akkor a "véletlen" helyett használd a "nem szándékolt" kifejezést, jó? -
#56627 Nincs tartalma. -
ManoNegra #56626 Csak halkan kérdem, miért a stílusával foglalkozol, miért nem a hozzászólása tartalmával? -
#56625 ..na megyek lottózni. -
remark #56624 Addig véletlen, míg te annak tartod. Ennyi. Az meg hogy ki miről mit tart, az a magánügye. Nem fogom azt írni, hogy az X véleménnyel fáradjatok át egy másik topikba. -
#56623 Nem tudtad, hogy véletlenek nincsenek, csak valaki annak nevezte el őket VÉLETLENÜL! -
neB #56622 Te gondolhatod azt hogy nem akarsz gyereket de a spermád nem. Mivel neki ez az egyetlen funkciója ezért akarattól függetlenül is gyereket akar csinálni. Ergo az agyad azt gondolja hogy véletlen de a tested azt mondja hogy ez egy tudatos folyamat volt. -
remark #56621 Szerintem nem igenis, hanem inkább neked ez a véleményed, amit én tiszteletben tartok.