Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elolvastad végig?

Ugyanis a büntethetõség leszállítása esetében 12 és 14 év közöttiekkel szemben szabadságelvonás nem alkalmaznának. A tárca olyan, a jelenlegi rendszerben nem szereplõ programokat szeretne kidolgozni, amelyek képesek a bünelkövetõvé vált gyermek integrációs esélyeit növelni.

Mi ez, ha nem idiotizmus?
Nem sittelik le ha lelövi mondjuk a haverod egy ilyen takony hanem kap egy ejnyebejnyét. Akkor mi az értelme?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem, azoknak a büdös kölköknek adunk, akik 12 éves korban már megszabadítják az embert pénztárcájuktól, értéktárgyaiktól, stb.

Sajnos egy bizonyos kisebbségben a gyermeket elõbb tanítják lopni, mint olvasni, mert "az Életre nevelik a gyereket".

Sajnos Magyarországon ez nem rendõri akció, hanem kisebbség elleni, rasszista megnyilvánulás, egy kis rendõri túlkapással megspékelve. Ahogy ügyvédeinket ismerem, a rendõrök többet fognak ülni, mint a kukoricások.
(Az autó kétes származásáról lapzártáig nem érkezett hír...)

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
A fejlett technikának valóban nem tesz jót, viszont láttam egy mûsort, amiben a Föld mágneses terének a megfordulásáról volt szó. Ez sem rögtön megy végbe, hanem rövid, de kb 100 évre tehetõ, addig viszont jóformán nincs mágneses védelme. Mégis, az élõlények történetében már X szer lejátszódott folyamatnak nincsenek kimutatható hátrányos következményei.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Svájci pár kikötlözött Zalába az erdõbe, naon arik😊)

"- A legtöbben azt hiszik, hülyék vagyunk, és jó dolgunkban már nem tudtunk mit kitalálni, ezért kezdtünk itt Magyarországon farmert játszani. De nem errõl van szó - mondja a férfi. - Egyszerûen betelt a pohár. Arra eszméltem, hogy negyvenegynéhány évesen hajnalban kelek, hajtok megállás nélkül, és soha semmi nem elég. Nap mint nap látod a tévében a reklámokat, amik azt sugallják, hogy vesztes vagy, ha nem a legutolsó divat szerint öltözöl, ha nem a legújabb mobiltelefonod van, ha nem trendi az étkezési szokásod. Ha van kétszobás lakásod, akkor háromszobás kell. Megvetted a Volkswagened? Legközelebb Audit vásárolsz, s ha az is megvan, akkor plazmatévéért meg egzotikus utazásért küzdesz, egyre jobb fényképezõgépet, kamerát, számítógépet akarsz. "

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bertino
és még mindig tart ez a rohadt meleg :|
aludni nem tudtam tõle éjjel

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Én láttam vízosztást Hajdúszoboszlón...
banok
ilyen vízosztást még én se láttam pedig gyakran mászkálok a városban délután.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

akyyy
én cnn-en láttam pont európát..mutatta a nagyobb városokat, 30, 29, 25, 20.... budapest 39 😄 30nál magasabb csak ott volt

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Gyakrabban kell az esõrõl beszélni... cirka 3 percig esett az esõ a Budai oldalon Bp-en.. de a port se verte el, és azonnal felszáradt ahogy földet értek a cseppek....

bertino
ez egy ilyen idõszak :|

Nézni is rossz....

kongó 30fok, Casablanca 28, Dakar 30, Tripoli 34, Fokváros 18, Addis abeba 19

😊 azt írtam, hogy -hat, lehúzódhat délebbre, de szombat-vasránapra jelez esõt Kassára a BBC,

esetleg Vácot még elcsípheti az esõ hétfõn, de nagyon nem jön délre... mert "szétszárad"

bertino
nemmondod, miskolcon nyoma sincs... 😞

Küldjétek délre!!

bertino
barcikán

most nézem, szombat-vasárnap a Kárpátokban (szlovákiában) és Kárpátlaján lesz esõ, ami lehúzódhat Nagyvárad felé... szal max Borsod - Nyírség felé lesz vmi a 7végén, de ma hol volt esõ??

Zuhéééééééé??? hol????

Rekettyéspusztán biztos 😄 Itt Budapesten csak az életszínvonal esik.

akyyy
vagy ki van rá írva, hogy klórral meg nemtom mivel kezelt ezért egézsgére ártalmas...

amugy mondták is hogy kisebb enyhulés, szél, vagy csapadék max kedden....ahoz képest most volt egy kis zuhé

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ahogy nézem az angol és francia idõjárásjelentéseket, továbbra is hazdunak Magyarországon (megj. ugyanez volt Romániában is, csak ott kipattant a balhé h a nemzetbizonság miért szabályozta az ottani meteorológusokat)

mert volt itt már h szerda lesz a legmelegebb, aztán csütörtök, kiderül hogy ma... meg a hõmérsékleti adatok is furák.. az itteniek...

közben elfelejtik leírni hogy vasárnap is 41fok, hétfõn vmit lehûl, de nem nagyon mert kedden 40-4fok lesz. Msot meghosszabbították a hõségriadót szerdáig... de ez is kamu, mert még jövõ7 szombaton is hõségriadó lesz....

A vízosztásról megannyit, hogy szinte sehol a városban (móriczon, moszkván, nyugatinál tuti nem), legtöbb helyen még a szökõkutak is ki vannak kapcsolva, nehogy felfrissitse magát az ember...

joebacsi
😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#vigyor>

M@TriX
Én meg ezen röhögtem fel ebben a nagy melegben...

"Leó nem férfi!" 😊 élõ adásban...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah, de azt is bírtam, hogy júliusban tesztelnek és talán augusztus végén már lesz légkondi... bazz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bandee1987
nem, de spóroltunk kemény 2 milliárdot (valójában mégse, hisz utólag beszerelni a klímát sem olcsó mulatság)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Count Adyn
Ezen feltöhögtem
Komolyan, nem lehetett tudni elõre hogy nyáron meleg lesz bazze, és mindenki megdöglik a villamoson a melegtõl?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

0Fritz0
Schwarzi is megmondta: "Menj el a marsra! Menj el a marsra! Menj el a..." 😊

Aki meg Hofi sírját rongálja, az dögöljön meg.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az védené a bolygót a napszéltõl, ha nincs mágneses tér akkor szívás a felszínen mászkálni.

guardian hero
A mágneses tér hiánya milyen szempontból probléma, azon kívül, hogy nem fog mûködni az iránytû? (meg esetleg a vándormadarak eltévednek 😄)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987
egyetértek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
sry
nem láttam...
Kár hogy nem írják hogy hogyan fogják megoldani azt a problémát hogy a Marsnak nincs mágneses tere.

btw ha találnak ott valami életet akkor is terraformálva lesz a bolygó "nincs jogunk" lol akkor majd adunk magunknak rá jogot és onnantól lesz rá jogunk 😛

Konkrétan #3087 <#idiota>

desigo
Ellopták Hofi sírjának díszeit

hát úgy konkrétan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dögöljön meg !
bertino
Alien effektus

és ha visszafele sül el ? <#idiota>

Ez a mondat szerintem csak egy udvarias gesztus a nagyközönség részére. Ha xy úgy dönt akkor teljesen mindegy, hogy mi van ott..

PíszLávJuniti
De már volt arról szó, hogy Földi baktériumot vittek fel a Pathfinderrel, és az ott kipusztíthatott valamit.
Persze, nem a saját kárunkra kell élni hagyni, mint ahogy most sem mi vagyunk kalitkában, azért hogy az állatok szabadon élhessenek. Nem egybõl kéne legyalulni, hanem "kikutatni" az ottani létet, és azt a saját hasznunkra hajtani.

guardian hero
"Ha valamiféle életet találunk, nincsen jogunk elpusztítani azt, hogy földi kolóniák számára lakhatóvá tegyük a bolygót"

Ez mekkora faszság! Ha õseink így gondolkodtak volna, nem lennénk most sehol. Játszhatjuk, hogy mi vagyunk a jóságos önzetlen atyaúristenei a világegyetemnek, csak marhára nem így van. Ha túl akarunk élni, másoknak pusztulniuk kell, ez a természet törvénye. Lehet, hogy a nagy jólétben úgy tûnik, hogy pár mikróbáért nemes lélekkel feláldozhatjuk az emberiség jövõjét, de ha csak kicsit is szorul a nyakunkon a hurok, a saját fajtársainkat is kiirtjuk a túlélésért, nemhogy pár egysejtût!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

desigo
te jó ég
micsoda nagy fogás 😊
Ezen sírok, elképzelem a szitut, ahogy a rendõrök dörzsölik a tenyerüket valami nagy drogfogásra vágyva, amikor is Kolompár kinyitja a csomagtartót ami tele van kukoricával <#nyes><#taps>