Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Koncepciótlan, ocsmány, izlésficamos. Brutálisan csúnya.
A medve nem játék.
"Ezzel szemben K. András DNS-ét és szagát több bûnjelen is azonosították"
Én speciel kényszermunkára ítélném, amíg meg nem pusztul, azzal legalább hasznot is hajt.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Frankó meleg volt már ma, s hol van még a vége...
itt egy jó mûholdkép romániáról (Erdély kivételével már mindenhol learatták a búzát), keletebbre még rosszabb, fõleg a fõvárosukban...
Erdély zöldel, Havasalföld kiszáradt

ha megkérdeznék az embereket ezután a cikk után h mi legyen a sráccal sztem 10-bõl 8 az életfogytiglanra és halálbüntetésre szavazna
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
A bíró egy rendbeli aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, egy rendbeli erõszakos közösülés és egy rendbeli kifosztás bûntettében találta bûnösnek a fiatalkorú K. Andrást....
14 év után már minek visszaengedni a társadalomba?? ez már ilyen marad, egyszerûbb mindenkinek ha kötelet kapna...
cikkkkk
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
„Az összeadott pár, Kinga és Éva valójában nem is leszbikus, csupán a párt aktivistájaként vállalta az úttörõ szerepet.”
Az azért komoly, hogy a kecsegek zászlóvivõi pont a heterók.
Bár az is igaz, hogy ha sok a kanbuzi, akkor több nõ marad nekünk. 😊 (már ha nem lesz mindegyik nyali-fali leszbi)
(De ez igazából egy másik totyik témája )
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ezzel szemben a média a rendõrséggel karöltve csinált belõle egy bombagyártó-terroristát (az emberek nagy része meg ugye ez alapján ítélkezik)
szóval nálam a "kis suttyó" díjjasok jelen esetben inkább az utóbbiak 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Ha "csak" az történt, hogy..."
Lehet hogy még az se történt szal...
Ha egy rendõr olyan hülye, hogy helyszínelés közbe ellop párszázezer forintot a biztonsági kamera elõtt, akkor miért ne erõszakolhatna meg egy másik rendõr egy 21 éves lányt szolgálat közbe. Nem azt mondom, hogy megtette, hanem azt, hogy meg is tehette. Csak a 4 rendõr és Zsanett tudják, hogy mi történt. Amíg ki nem derül az igazság addig, nem kéne senkit se hazugsággal vádolni. Se a rendõröket, se Zsanettet.
De legalább már tudom, hogy ki vagy. Bye.
Regards,
"Tomcat azt is elmondta, hogy valótlan volt a rendõrség azon állítása, hogy több büntetõeljárás is folyik ellene, magyarán meghamisították a bûnügyi nyilvántartást. Rég lezárt ügyeket vettek újra elõ, hogy legyen okuk elõzetes letartóztatásba helyeztetni õt."
Szerinted állítana ilyet, ha nem lenne igaz? Pillanatok alatt kideríthetõ lenne a bíróság részérõl, ha ez hazugság lenne.
Regards,
Mert te pont az ellenkezõjét csinálod. Ha akármilyen vád éri a rendõröket(vagy a kormányt), akkor már rögtön hazudnak, mindenki egy hülye ribanc vagy szarkavaró... Igen igazad van egy rendõr nem hibázhat, õ nem ember. Csak tudod az a gáz, hogy minden utolsó senkit felvesznek rendõrnek, kb olyan "szakma" mint a biztonságiõr. Ész kb SEMMI nem kell hozzá, kondíció pedig minimális.
A Zsanett ügynél is egy bohócnak állítottad be Zsanettet és az ügyvédjét, naponta linkelted a búlvárszarokat, hogy Zsanett hazudik, stb... Persze lehet, hogy hazudik, de amíg nem zajlott le a tárgyalás addig nem kéne ilyen feltünõen azt állítani, hogy a rendõrök nem csináltak semmit. Ott voltál, hogy ennyire tudod?
Tomcat nekem kúrvára nem szimpatikus, és sok dolga nem tetszik, de simán el tudom képzelni, hogy mondvacsinált vádakkal tartották fogva.
Amúgy nem akarom megbántani a rendõröket, mert nekem is van rendõr haverom, meg van olyan is aki most fog menni rendõrnek tanulni, ezt csak azért írtam le, mert nem értem, hogy miért véded így a rendõröket. Köztük is lehet bûnözõ és van is. Ebbe 100%-ig biztos vagyok!
dogcook (vendég)
kazincbarcikai 30-as srác vagyok parnert keresek,olyat akinek van kankutyája és segítene abban hogy megdugjon engem a kutyus.utazni sajnos nem tudok környékbeliek jelentkezését várom.
[email protected]
<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?