Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
A magyar Starsky és Hutch...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a.carkey
Nemrég kényszerbõl "megcsodáltam" Bukarestet. Na az az a város Európában, amit anno vki lebaszott az égbõl, és ahogy esett, úgy maradt.
Koncepciótlan, ocsmány, izlésficamos. Brutálisan csúnya.

A medve nem játék.

PíszLávJuniti
Tényleg van ilyen ?:o
"Ezzel szemben K. András DNS-ét és szagát több bûnjelen is azonosították"

Én speciel kényszermunkára ítélném, amíg meg nem pusztul, azzal legalább hasznot is hajt.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kellemesebb téma, de nem az...

Frankó meleg volt már ma, s hol van még a vége...

itt egy jó mûholdkép romániáról (Erdély kivételével már mindenhol learatták a búzát), keletebbre még rosszabb, fõleg a fõvárosukban...

Erdély zöldel, Havasalföld kiszáradt

a.carkey
Néztétek az M1en a Kék Fényt? A csávó lazán leköpte a bírónõt ...

A medve nem játék.

leoon
nevetséges...olyan törvényeket hoznák már manapság h sztem õk sem értik azokat
ha megkérdeznék az embereket ezután a cikk után h mi legyen a sráccal sztem 10-bõl 8 az életfogytiglanra és halálbüntetésre szavazna

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Bandee1987
nem vágyom vissza az átkosba, de akkoriban az ilyet felakaszották volna (ami nagyon helyes).

A na cigány kölök csak 14 évet kapott!! ez röhej

A bíró egy rendbeli aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, egy rendbeli erõszakos közösülés és egy rendbeli kifosztás bûntettében találta bûnösnek a fiatalkorú K. Andrást....

14 év után már minek visszaengedni a társadalomba?? ez már ilyen marad, egyszerûbb mindenkinek ha kötelet kapna...

cikkkkk

A poén hogy amikor tojás dobálásért vitték be, akkor a rendõrök a mostaniál "súlyosabb" besorolású pirotechnikai eszközt vettek tõle mint amit most gyárthatott volna, majd szabadulása után visszaadták a rendõrök, mivel nem történt semmilyen törvénysértés.

Bandee1987
Épp ez a lényeg - a saját fajtájukat ne kíméljék, csak a magyarokat hagyják végre békén.

bertino
fight <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
ezek még a saját fajtájukat sem kímélik...
Bandee1987

Ott buktál le egyébként, hogyha tényleg letiltottad volna (ilyet egyébként nem is tudtam, hogy lehet), akkor honnan tudnád most, hogy róla van szó ha egy üzenetét sem kaptad meg? lol
Attól, hogy nem irtom a macskákat, még nem vagyok macska. A melegekkel szerintem pont ez a helyzet. 😊

0Fritz0
Mily igaz. <#eljen>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Csak annyi hiányzik hogy ahelyet hogy az elfogadottságért harcolnának inkább fogadják el azt a tényt hogy betegek, hogy VELÜK van a baj, hogy a normális többséget zavarja az amikor az utcán reklámozzák a másságukat, ja és hogy fogják fel végre hogy a megtûrtségnél többet soha nem fognak elérni.

banok
igen. dolgoznak, fizetnek adót. mi hiányzik még?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
talán õ úgy érzi, hogy mindenkit ugyanazok a jogok illetik meg függetlenül attól, hogy ki hova dugja a farkát..

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jah, Cat topikja aki amúgy nem buzi csak minden egyes alkamat megragad hogy kiálljon PONT mellettük, de õ nem buzi... <#hehe>

Na pont most jutott eszembe egy kivétel, Rómában már elkezdték helyretenni õket de ott sem a sajátjaikat hanem a román importot, azok tényleg olyan szinten primitívek hogy még az ottani jogvédõk se nagyon állnak ki mellettük.

Nem lesznek helyre téve, eddig SEHOLSEM lettek helyretéve és kétlem hogy pont nálunk törne meg elõször a jég...

Egy normál államban "joga annak van, aki betartja kötelességét". Talán innen kellene kiindulni.

Punker
nem élnének túl 1 hetet.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Azokat a jogvédõket beraknám 1 hétre cigányok közé lakni. 1 hét után sztem õk lesznek a legnagyobb "rasszisták" ebben az országban.

Punker
ááááá sokat balhéznak helyre lesznek téve, annyi az egész hogy az idióta jogvédõkkel kell kezdeni...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sza23
Figyeljétek meg, hogy egy-két éven belül nem fogunk velük bírni.....<#rinya>

Bandee1987
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legalább nyírták volna ki egymást

0Fritz0
Idétlen, igénytelen bohóckodás:
„Az összeadott pár, Kinga és Éva valójában nem is leszbikus, csupán a párt aktivistájaként vállalta az úttörõ szerepet.”

Az azért komoly, hogy a kecsegek zászlóvivõi pont a heterók.
Bár az is igaz, hogy ha sok a kanbuzi, akkor több nõ marad nekünk. 😊 (már ha nem lesz mindegyik nyali-fali leszbi)

(De ez igazából egy másik totyik témája )

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
tény hogy tomket nem egy szentlélek, de most perpillanat annyi a bûne, hogy füstbomba elõállításához alkalmazható alapanyagokat találtak vele együtt egy lakásban, amit valószínûleg a magamutogató buzzancsok kaptak volna meg ha elkészül, és valahogy én személy szerint nem nagyon bántam volna a dolgot, ha összejön 😊

ezzel szemben a média a rendõrséggel karöltve csinált belõle egy bombagyártó-terroristát (az emberek nagy része meg ugye ez alapján ítélkezik)

szóval nálam a "kis suttyó" díjjasok jelen esetben inkább az utóbbiak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Punker
kiváncsi vagyok most milyen szöveggel mennek majd sírni hogy a rendõrök bántották õket.

bertino
éljen a XXI. század

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pont arról beszélek hogy ha Józsi és Béla összeverekszik a kocsma elõtt akkor egyik mellet sem állok ki de amikor arról van szó hogy az egyik érintett rendõr akkor alaphelyzetben inkább az õ sztoriját tartom hihetõbbnek mivel az esetek 99%-ban tényleg az õ sztorija az igaz, vannak olyan esetek is amikor a rendõr a bûnelkövetõ de ez SOKKAL ritkább.

"Ha "csak" az történt, hogy..."

Lehet hogy még az se történt szal...

Egyik mellett se kell kiállni. Arra ott az ügyvédjük. Ha "csak" az történt, hogy Zsanett felajánlotta a szolgálatait a büntetés elkerülése végett, akkor is bûnösök a rendõrök, mert egy az, hogy szabálysértés(vagy bûncselekmény), a másik meg hogy mindnek menyasszonya van. És a rendõrök is bûzlenek, de tök mind1.

A Zsanett sztori az elsõ pillanattól bûzlik, akinek amúgy általában baja volt a rendõrséggel az rögtön brutális hatalommal visszaélésrõl kezdett beszélni, ez inkább részlehajlás mint az amikor vki kiáll a rendõrök mellett (szerintem normális ember alapból inkább a rendõrnek kéne hogy higyjen, persze tudom a rendõrök között is vannak bûnelkövetõk de akkor is...)

Senki nem mondta, hogy ne tehették volna meg. Csak ugye bizonyítékot erre nem találtak sõt, a csaj többször is ellentmondásba keveredett a saját vallomásaival.
Jajj tudtam, hogy ez lesz. Én nem védek senkit. Se tomcatet, se a rendõröket, se Zsanettet, csak már idegesít, hogy mindenhol a rendõröket kell védeni.

Ha egy rendõr olyan hülye, hogy helyszínelés közbe ellop párszázezer forintot a biztonsági kamera elõtt, akkor miért ne erõszakolhatna meg egy másik rendõr egy 21 éves lányt szolgálat közbe. Nem azt mondom, hogy megtette, hanem azt, hogy meg is tehette. Csak a 4 rendõr és Zsanett tudják, hogy mi történt. Amíg ki nem derül az igazság addig, nem kéne senkit se hazugsággal vádolni. Se a rendõröket, se Zsanettet.

Nemes egyszerûséggel letiltottalak a faszba privát üzenetek terén.
De legalább már tudom, hogy ki vagy. Bye.
skinnyman
Jah, és errõl a tarts magad elé tükröt dumából jut eszembe: privátüzeneteket nem szoktad csekkolni? Vagy csak válaszolni luxus?

Regards,

skinnyman
Igaznak kell lennie amit állít, különben nem mentették volna fel minden vád alól másodfokon. Nem sok agy kell pedig ezt felfogni.

"Tomcat azt is elmondta, hogy valótlan volt a rendõrség azon állítása, hogy több büntetõeljárás is folyik ellene, magyarán meghamisították a bûnügyi nyilvántartást. Rég lezárt ügyeket vettek újra elõ, hogy legyen okuk elõzetes letartóztatásba helyeztetni õt."

Szerinted állítana ilyet, ha nem lenne igaz? Pillanatok alatt kideríthetõ lenne a bíróság részérõl, ha ez hazugság lenne.

Regards,

A Zsanett ügyben nem kellett beállítani õket bohócnak, megtették azt maguk. Ehhez képest szerinted az õt állítólagosan megerõszakoló rendõröknek nem jár az ártatlanság vélelme, míg ennek a kis suttyó tomcatnek meg feltétel nélkül igen, és mindenképp igaz amit állít... Szóval nem pont Vlala-t kéne részrehajlással vádolnod, elõbb tarts tükröt magad elé.
Rendõr e vagy?

Mert te pont az ellenkezõjét csinálod. Ha akármilyen vád éri a rendõröket(vagy a kormányt), akkor már rögtön hazudnak, mindenki egy hülye ribanc vagy szarkavaró... Igen igazad van egy rendõr nem hibázhat, õ nem ember. Csak tudod az a gáz, hogy minden utolsó senkit felvesznek rendõrnek, kb olyan "szakma" mint a biztonságiõr. Ész kb SEMMI nem kell hozzá, kondíció pedig minimális.

A Zsanett ügynél is egy bohócnak állítottad be Zsanettet és az ügyvédjét, naponta linkelted a búlvárszarokat, hogy Zsanett hazudik, stb... Persze lehet, hogy hazudik, de amíg nem zajlott le a tárgyalás addig nem kéne ilyen feltünõen azt állítani, hogy a rendõrök nem csináltak semmit. Ott voltál, hogy ennyire tudod?

Tomcat nekem kúrvára nem szimpatikus, és sok dolga nem tetszik, de simán el tudom képzelni, hogy mondvacsinált vádakkal tartották fogva.

Amúgy nem akarom megbántani a rendõröket, mert nekem is van rendõr haverom, meg van olyan is aki most fog menni rendõrnek tanulni, ezt csak azért írtam le, mert nem értem, hogy miért véded így a rendõröket. Köztük is lehet bûnözõ és van is. Ebbe 100%-ig biztos vagyok!

Olvasgattam pár hozzászólást, itt a kedvencem:
dogcook (vendég)

kazincbarcikai 30-as srác vagyok parnert keresek,olyat akinek van kankutyája és segítene abban hogy megdugjon engem a kutyus.utazni sajnos nem tudok környékbeliek jelentkezését várom.
[email protected]

<#nyes><#taps>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Meghallgattam a pontfm riportját tomcattel. Érdekes...nagyon erõs vádak hangzottak el a rendõrséggel szemben. Ha tomcat télleg tudja ezeket bizonyítani (márpedig túl nyugodtan, magabiztosan beszélt arról, hogy ezeket mind alá tudja támasztani) akkor itt lesz még 1-2 érdekes fordulat szerintem.