Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vagy ha el akar menni dolgozni és nem veszik fel.
Ezek legalább tesznek valamit az elõbbre jutásukért és nem úgy,hogy elmennek lopni...
A medve nem játék.
A viccet félretéve remélem gyorsan levadásszák...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
4 év múlva egyszercsak idézést kaptam, hogy jelenjek meg ekkor és ekkor tanúként, mert ha nem rendõrök kísérnek majd be.
Ennyi idõ kellett ugyanis ahhoz, hogy tárgyalják az ügyet!
A bírósági teremben elkapott a röhögés. Az egyik nagyon okos ügyvédnõ arra kért, hogy szóról-szóra meséljem el az aznapi törénteket, beleértve példul azt, hogy hány szelet lekváros kenyeret kentem, hányszor voltam wc-n.
Persze miután kikacagtam magam (borzasztó kellemetlen volt) fegyelemre intettek, majd felolvasták az akkori vallomásom és csak bólogatnom kellett.
- A boncolás kb. este 8:30-kor kezdõdött.
- És Kovács úr halott volt ebben az idõpontban?
- Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott hogy miért boncolom.
- Doktor úr, mielõtt elkezdte a boncolást, ellenõrizte az egyén pulzusát?
- Nem.
- Ellenõrizte a vérnyomását?
- Nem.
- Ellenõrizte a légzését?
- Nem.
- Tehát lehetséges hogy az egyén életben volt, amikor elkezdte a boncolást?
- Nem.
- Miért olyan biztos ebben, Doktor úr?
- Mert az egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban.
- Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt?
- Igen, lehetséges hogy az egyén életben volt és most ügyvédként praktizált valahol...
<#idiota>#idiota>
2004. õszén mentem bringával az út szélén álló kocsisor mellett, mikor egy szembõl lekanyaródó autó szélvédõjén találtam magam. Az égiek úgy gondolták, hogy még van dolgom itt a földön, ezért egy kis lábzúzódással megúsztama dolgot. Hátizsák volt rajtam és azzal nyomtam be a szélvédõt, majd továbbgurultam a motorháztetõn. Mentõ rendõrség ki, a srácot kihallgatták, engem nem nagyon, mert vittek is a mentõk a kórházba ahol aztán 2 perc után kizavartak 😉
Szóval kissé aggódtam, hogy mit mondott a srác de aztán mind1. A bringámon elfordult a kormány és leesett a lánc, ennyi "károm" történt.
Aztán pár hónappal késõbb jöt egy levél a bíróságról, hogy beinvitálnak tanuként. Hijj, mondom, kissé aggódni kezdtem, de mivel tanu vagyok ügyvéd sem kellett. Egyszál magamban kellett kiálnom életem elsõ tárgyalására. Még jó hogy midnig is szerettem az ügyvédes filmeket.
"Tisztelt bíróság"... 😉
Naszóval a lényeg
A vádlott védõügyvédje arra hivatkozott, hogy a reggeli dugóban álló kocsisort a biciklisnek balról kellett volna elõznie ezért a védence nem lehet hibás. Hiszen én az álló kocsisor mellett jobbra, az út szélén haladtam. A Bíróság azonban figyelembe vette a Kresz ide vágó bekezdéseit amibõl kiderült, hogy az egy nyomon haladó jármûvel az út szélén kell közlekedni, ha más kijelölt útvonal nem áll rendelkezésre.
Szóval neki kellett volna figyelnie rendesen, hogy nem jön e senki.
A ítélet még aznap jogerõre emelkedett, K. Gyula L. eljárás alá vont személynek 50.000Ft-ot kellett befizetnie a pénztárba és 3 hónapra a vezetõi engedélyét is bevonták. Anyagi kára csak a vádlottnak volt, ugyanis az autó sárvédõje, a szélvédõje és a lámpája is megsérült.
Szóval marha felkészült volt ez az ügyvéd is... 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"a Miskolci Városi Bíróság, valamint a megyei fõügyészség nem jogi személyek, így ellenük per nem indítható.", "a bíró és az ügyész hivatali kötelességének teljesítése miatt felelõsségre nem vonható."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A medve nem játék.
(Persze nem akarok lovagolni ezen a bénaságom, meg nekem sem erõsségem a német, csak érdekesség képpen gondoltam bedobom 😉 hogy mennyire csak hányják magukból a bulvárt.)
Was macht die Nackte an der Tanke?
"Der Ferrari „F 430“ kostet ab 140000 Euro. Ob es deshalb nicht mehr für ein Sommerkleidchen reichte? Die nackte Tätowierte steigt nach dem Einkauf auf den Beifahrersitz: Bewerten und kommentieren Sie das Foto"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
és tiszátba kell lenni vele, hogy a "roma" szó cigányul (asszem a lovari) "embert" jelent... szal ki a rasszista?? mert én csak egy "gádzsó" vagyok õ meg "roma".. Így szerintem lovari nyelven mindenki "roma" õk meg cigányok... A sváb meg a bajor se hívja magát "mensch"-nek...
kezd egyre nagyobb szájuk lenni, és egyre több a bûncselekmény a rovásukon.. napról napra...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Persze, csak miután kipakolták a zsebeiket...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az összes újságot,jogászt stb...
100 milla az elütött lány szüleinek (akinek semmi baja nem lett)
1 milliárd nem vagyoni kártérítés. Ez pedig a hátrányos helyzetû cigányok megsegítésére kell fordítani...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Fotó: Bors
Úgy ült be a Porsche anyósülésére, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, hogy meztelenül ment vásárolni
Forrás
azért a nõ szerintm nem nézki annyira jól, hogy egy Ferrari-t egy Porsche-vel összekeverjen valaki...
"NA ÉS?"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az olaszliszkai cigányok közül az, amelyiknek a lányát elsodorta a Thaliás tanár, beperelte az ügyészséget, min. 100 millára (legfelsõ határ 1 milliárd forint!!! 😊, hogy az ügyészség õt lincselõnek bélyegezte meg, és így folyik ellene eljárás ... 😊
Ítélet szeptemberben.
A medve nem játék.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha lelõ egy pajtit, akkor jobb is, hogy nem sittelik le - odabent elég nehéz lenne balesetnek álcázni 😊 😊