Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
fehér embert is alig vesznek fel bakker...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Azért az más,ha egy roma ember dolgozik és kirúgják azért mert nem fehér.
Vagy ha el akar menni dolgozni és nem veszik fel.

Ezek legalább tesznek valamit az elõbbre jutásukért és nem úgy,hogy elmennek lopni...
a.carkey
desigo
Kiment az osztrákokhoz és megtudta,hogy a kinti tanárok mennyit keresnek majd otthon kiborult 😊

A viccet félretéve remélem gyorsan levadásszák...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a.carkey
Nem én beszélek róla, hanem az újság. Én csak belinkeltem, hogy milyen nagy formátumú, UNESCO díjas, többszörös professzor, az AIDS és a rák ellenes gyógyszer kifejlesztéséért is mennyit dolgozó személyrõl is van szó, és mindezt azért, hogy ha már valaki panaszkodott, hogy nem költözött el az örök vadászmezõkre, legalább megismerje az is Ágnes kilétét, aki még sohasem hallott róla.

A medve nem játék.

Egy olyan újságról beszélsz, ahol a nap celebje Gáspár Gyõzõ. No comment.

Mehetett volna Jimmy mellé Oslo-ba... 😊))))))

Ezt igazán nem kellett volna <#gonosz1>

a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ehhez nekem is van egy sztorim. 14 évesen gyerek fejjel belekeveredtem egy lopásba, ismerõsömék lakásából elemelt egy pár aranyat egy srác miközben haverokkal ott voltunk. Volt rendõrségi kihallgatás, a tolvaj srácot lekapcsolták.
4 év múlva egyszercsak idézést kaptam, hogy jelenjek meg ekkor és ekkor tanúként, mert ha nem rendõrök kísérnek majd be.
Ennyi idõ kellett ugyanis ahhoz, hogy tárgyalják az ügyet!
A bírósági teremben elkapott a röhögés. Az egyik nagyon okos ügyvédnõ arra kért, hogy szóról-szóra meséljem el az aznapi törénteket, beleértve példul azt, hogy hány szelet lekváros kenyeret kentem, hányszor voltam wc-n.
Persze miután kikacagtam magam (borzasztó kellemetlen volt) fegyelemre intettek, majd felolvasták az akkori vallomásom és csak bólogatnom kellett.

- Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
- A boncolás kb. este 8:30-kor kezdõdött.
- És Kovács úr halott volt ebben az idõpontban?
- Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott hogy miért boncolom.
- Doktor úr, mielõtt elkezdte a boncolást, ellenõrizte az egyén pulzusát?
- Nem.
- Ellenõrizte a vérnyomását?
- Nem.
- Ellenõrizte a légzését?
- Nem.
- Tehát lehetséges hogy az egyén életben volt, amikor elkezdte a boncolást?
- Nem.
- Miért olyan biztos ebben, Doktor úr?
- Mert az egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban.
- Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt?
- Igen, lehetséges hogy az egyén életben volt és most ügyvédként praktizált valahol...

<#idiota>

M@TriX
errõl amúgy eszembe jut életem elsõ és eddig utolsó bírósági pere, akit érdekel elolvashatja 😉 (az ügyvédi felkészültségrõl jutott eszembe)

2004. õszén mentem bringával az út szélén álló kocsisor mellett, mikor egy szembõl lekanyaródó autó szélvédõjén találtam magam. Az égiek úgy gondolták, hogy még van dolgom itt a földön, ezért egy kis lábzúzódással megúsztama dolgot. Hátizsák volt rajtam és azzal nyomtam be a szélvédõt, majd továbbgurultam a motorháztetõn. Mentõ rendõrség ki, a srácot kihallgatták, engem nem nagyon, mert vittek is a mentõk a kórházba ahol aztán 2 perc után kizavartak 😉

Szóval kissé aggódtam, hogy mit mondott a srác de aztán mind1. A bringámon elfordult a kormány és leesett a lánc, ennyi "károm" történt.

Aztán pár hónappal késõbb jöt egy levél a bíróságról, hogy beinvitálnak tanuként. Hijj, mondom, kissé aggódni kezdtem, de mivel tanu vagyok ügyvéd sem kellett. Egyszál magamban kellett kiálnom életem elsõ tárgyalására. Még jó hogy midnig is szerettem az ügyvédes filmeket.
"Tisztelt bíróság"... 😉

Naszóval a lényeg
A vádlott védõügyvédje arra hivatkozott, hogy a reggeli dugóban álló kocsisort a biciklisnek balról kellett volna elõznie ezért a védence nem lehet hibás. Hiszen én az álló kocsisor mellett jobbra, az út szélén haladtam. A Bíróság azonban figyelembe vette a Kresz ide vágó bekezdéseit amibõl kiderült, hogy az egy nyomon haladó jármûvel az út szélén kell közlekedni, ha más kijelölt útvonal nem áll rendelkezésre.
Szóval neki kellett volna figyelnie rendesen, hogy nem jön e senki.
A ítélet még aznap jogerõre emelkedett, K. Gyula L. eljárás alá vont személynek 50.000Ft-ot kellett befizetnie a pénztárba és 3 hónapra a vezetõi engedélyét is bevonták. Anyagi kára csak a vádlottnak volt, ugyanis az autó sárvédõje, a szélvédõje és a lámpája is megsérült.

Szóval marha felkészült volt ez az ügyvéd is... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
az ügyvédjük ennyit sem tud? basszus....

"a Miskolci Városi Bíróság, valamint a megyei fõügyészség nem jogi személyek, így ellenük per nem indítható.", "a bíró és az ügyész hivatali kötelességének teljesítése miatt felelõsségre nem vonható."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a.carkey

A medve nem játék.

M@TriX
ha megadják nekik a mi (én) adómból én komolyan igénybe veszem az "el lehet menni"... felszólítást

M@TriX
egy kis érdekesség még, az eredeti cikk erre található:
(Persze nem akarok lovagolni ezen a bénaságom, meg nekem sem erõsségem a német, csak érdekesség képpen gondoltam bedobom 😉 hogy mennyire csak hányják magukból a bulvárt.)

Was macht die Nackte an der Tanke?

"Der Ferrari „F 430“ kostet ab 140000 Euro. Ob es deshalb nicht mehr für ein Sommerkleidchen reichte? Die nackte Tätowierte steigt nach dem Einkauf auf den Beifahrersitz: Bewerten und kommentieren Sie das Foto"

Sadist
Persze hogy nem lincselés, csoportosan elkövetett gyilkosság.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csak nem Tuza Péter?

A Romapress is lincselést ír, szal lehet ott kezdeni a pert.. persze õket nem lehet... hiszen újsáíróik a rendõrök verejtékét szokták törölgetni.. ugye a kökényesy....

és tiszátba kell lenni vele, hogy a "roma" szó cigányul (asszem a lovari) "embert" jelent... szal ki a rasszista?? mert én csak egy "gádzsó" vagyok õ meg "roma".. Így szerintem lovari nyelven mindenki "roma" õk meg cigányok... A sváb meg a bajor se hívja magát "mensch"-nek...

kezd egyre nagyobb szájuk lenni, és egyre több a bûncselekmény a rovásukon.. napról napra...

guardian hero
Ez vicc. A jogásztársadalomnak ki kéne magával vetnie az ilyen komolytalan, szemét alakokat... Jah, hogy az összes jogász ilyen? De jó...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Count Adyn
Az Ügyvéd úr próbálja ki személyesen, aztán mesélje el hogy lincselés vagy sem. Ja bocs, nem tudja mert megölik közbe. Áhh, erre már nem is tudok mit mondani...:/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csak merjen szólni az ember bármiért is.

0Fritz0
A tanár gyerekeit miért nem akarja a folyóba lövetni?
Persze, csak miután kipakolták a zsebeiket...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
MEgmagyarázta,hogy nem is történt lincselés ezért beperelnek mindenkit.
Az összes újságot,jogászt stb...

100 milla az elütött lány szüleinek (akinek semmi baja nem lett)
1 milliárd nem vagyoni kártérítés. Ez pedig a hátrányos helyzetû cigányok megsegítésére kell fordítani...
desigo
Most van a tv2-n az ügyvéd aki perel...
prezi
ez. kemény.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ennyit róluk. 😊

0Fritz0
Igényes vécépapír, igényes riportokkal. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

M@TriX

Fotó: Bors
Úgy ült be a Porsche anyósülésére, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, hogy meztelenül ment vásárolni

Forrás

azért a nõ szerintm nem nézki annyira jól, hogy egy Ferrari-t egy Porsche-vel összekeverjen valaki...

Magyarországon C-t perelni? Hol élsz Te? Az rasszizmus meg diszkrimináció! 😞

Hát ennek nem kicsit kamu szaga van.
Na ez Magyarország vazzze,,,, ezt nem hiszem el.... elmentem hányni egyet...

A durva az, hogy ugye 72 ütés-rugás nyom volt a tanár fején... csak a fején!!! akkor mi ez ha nem lincselés? Én azonnal perelném vissza a lincselõ cigányt meg az ügyvédjét is az Ügyészség lejáratása és megsértése miatt...

Én is, de kamionnal. 😊

0Fritz0
Akkor elmegyek cigánynak.

egy klasszikust idézek (aki tudja tudja, aki nem, nem)

"NA ÉS?"

bertino
mekkora lol lesz, ha megnyeri...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mi indokolja a 100 milliót? A becsülete? Hadd ne sajnáljam...

Bandee1987
hát én beszarok

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Kékfény.

Az olaszliszkai cigányok közül az, amelyiknek a lányát elsodorta a Thaliás tanár, beperelte az ügyészséget, min. 100 millára (legfelsõ határ 1 milliárd forint!!! 😊, hogy az ügyészség õt lincselõnek bélyegezte meg, és így folyik ellene eljárás ... 😊

Ítélet szeptemberben.

A medve nem játék.

PíszLávJuniti
Én kényszer munkára ítélnék mindenkit, egy gyerek is tud pl boritékot hajtogatni vagy bármi könnyebbet a kõfejtéstõl. De a mostani divat szerint, szerintem ez jó elgondolás.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Demokratikus keretek között (éljen! éljen!) ennél messzebb nem mehet el az állam.

Én bevágnám a fiatalkorúakba azt, aki megérdemli.. Hamár a kivégzés nem etikus 😄

PíszLávJuniti
de még mindig jobb, mint a mostani elbírálás, hogy ne csináljunk vele semmit, mert majd benõ a feje ha 14 lesz..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ez NEM idiotizmus.
Ha lelõ egy pajtit, akkor jobb is, hogy nem sittelik le - odabent elég nehéz lenne balesetnek álcázni 😊 😊