Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Szegény magyar rendõrök! Nálunk nem tehetnek semmit! Õket mindenki csak veri és ha egy kisujjal is hozzányúlnak bárkihez, egybõl beperelik õket! Brühühühü!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

guardian hero
Az ilyet ott a helyszínen agyon kell lõni, már amikor karddal közelít, és nem áll meg. Persze nálunk a rendõrök nem tehetnek ilyet, inkább vágják le a fülüket, még akkor is olcsóbban ússzák meg, mintha lelövik a támadót, és ezzel kockára teszik az egzisztenciájukat. Röhej.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Ami késik, nem múlik.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igen, de nálunk mégsem szakadnak le, mert nem vagyunk hüle amerikaiak. 😊

van egy olyan érzésem, hogy a mi hídjaink klasszisokkal szarabb állapotban vannak, mint amit ott a minneapolisi meo átengedett felújjítás címén.

"Ki kardot ragad, kard által vész el"

a.carkey
Huh, egy pillanatra nem Gyõzi ugrott itt be ... 😊

A medve nem játék.

Gyõzikéké a világ. Minél jobban útál valakit a közvélemény, annál több pénze van.

joebacsi
britney mégse annyira hülye, mint amilyennek látszik 😊
2 éve nem csinál semmit, már csak egy elhízott kurva, lemezkiadásnak még a közelébe sincs, viszont minden héten oda kerül az újságok címlapjára valami baromsággal, ami pénzben kifejezhetõ értéket jelent neki folyamatosan...mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy te is rákattintottál valamelyik mûbalhéjára...ennyi 😊

itthon is ebbõl él a "sztárok" nagyrésze, mint ahogy a "legnagyobb" magyar mûkurva is elmondja...ez a mûbalhézós "hülye" ribanc produkció nagyon jól eladható terméket jelent a mai szutyok világban 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Britney sem agyrákban fog meghalni. Azok még tejfogak, minek azokon fehéríttetni?

joebacsi
jajj, inkább örülne neki, amilyen rondácska átlagangolnõ szegénykém, kb ez lehet az eddigi legnagyobb elismerés amit a nõiessége kaphat 😊
meg ez a popsincsípés se egy nagy szám, de mondjuk egy jó kis klasszikus puncifogásos seggrepacsi után megnéztem volna, hogy tudná így folytatni a riportot 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fenékbe csípés élõben 😄
A videót nézzétek meg 😊

joebacsi
az nem baj, legalább kicsit felszaladnak az ingatlanárak itt a kárpátmedencében 😊

Ha az én autómra dõlne egy "egyensúlyíát vesztett" motoros, az tuti, hogy nyolc napon túl gyógyulna 😊

Mérget vennék rá, hogy lesz, hiszen már a jelenlegi miniszterelnök is pedzegette a témát. Választásnál jól fog jönni.. 😊

Ez gondolom nem azt jelenti, hogy lesz is népszavazás róla. Csak lehetne.

"...Zanetti, annak ellenére hogy maga is muszlim, már halálos fenyegetést is kapott mûvéért."

"kár, hogy nem én találtam ki 😊"

Tényleg? <#hehe>

joebacsi
kemény...kár, hogy nem én találtam ki 😊

Visszavonták a kártérítési keresetet

természetesen Olaszliszka, és a krapek azért mondott le a százmilliós kártérítésrõl, mert "nem akartak ellenérzést kelteni a romákkal szemben." Hát nem megható?

Egy részlete:
"Szentendre - Megdöbbentõ, drámai diagnózist közölt Antal Imrével (71) a kezelõorvosa a SOTE onkológiai osztályán. A beteg humorista talán most elõször került olyan helyzetbe, hogy még viccet se süssön el. Egy szót sem tudott kiejteni, a kórházban ugyanis közölték vele: három-hat hónapja van hátra. Imruska összetört a hír hallatán."

guardian hero
Nem tudom elolvasni a cikket (a blikk.hu content filteren van 😄), de annyiszor keltették már halálhírét, hogy tuti száz évig él!

azt mondják eldurvult a sex és abban halt meg a nõ ibizán <#wow1>

OK. Addig is ne add fel. 😊

bertino
anyám 2 éve nem talál melot itt, én csak 2 honapja
az is igaz eléggé szélsõséges szakmám van, ettõl függetlenül ahova mehetnék és beadtam a jelentkezést még nem szoltak vissza
szolni fogok neked mikor sikerült elhelyezkednem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Salgótarján. Állítólag itt sincs, én mégis találtam. Biztos mákom volt. (De ha nem találtam volna, akkor ott van Hatvan, Pest, Cegléd, stb. 😊 )

bertino
merrefelé laksz ?
próbltál már miskolcon a végzettségednek megfelelõen munkát találni ?

Nem. VBégzettségednek megfelelõen is találhatsz munkát.

bertino
nahja, akkor mondhatjuk, hogy utcaseprõket mindig fevesznek...

van különbség azért

Ez nem így vn, aki akar, az talál magának munkát. Aki nem, az talál magának kifogást.

Azért itt más játszott szerepet.

"A MÁV nem tudta bebizonyítani, hogy a kiszervezettek származása nem játszott szerepet."

Tehát az "'azé, mer én c... vagyok?" elv itt is érvényesül: ha nem tudod bebizonyítani, fizethetsz.

Be kellene mr perelgetnünk õket szép sorban, mert megkülönböztetik magukat.