Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Bár azok lettek volna. Csak nem miniatûrben 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Szerintem azok nem is galambok voltak, hanem miniatûr japán katonai repülõgépek. 😊

desigo
kapott egy sorozatot 😊

scorpeeon
Ezután mondja bárki, hogy a galambok nem betaníthatóak 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

0Fritz0
Inkább azon csodálkoznék, ha erre 50 évet kéne várni.
Tudod, "globális felmelegedés"... 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
igen, brittek csináltak még a századfordulón üdülõkempingeket a búroknak, de úgy rémlik elõtte a spanyolok is csináltak hasonlókat még kubában (emlékezetbõl rémlik valami, már nem tudom hol olvastam, de az amcsik tényleg tévedés volt, bár ki tudja...annyira nem ástam bele magam kifejezetten 😊)
meg amúgy is, ha 10 embert megkérdezel itthon, hogy mi történt tavaly a tv ostromnál tízféle választ kapsz, így honnan tudjuk, hogy mi történt egy (vagy akár fél) évszázaddal ezelõtt...a múlt valahogy folyamatosan változik 😊

õszintén azon se csodálkoznék, ha 50 év múlva petõfi, mint a melegek jogaiért küzdõ és életét adó harcos jelenne meg a csodálatosan toleráns, és globalizálódott világunkban 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"...a szociális munkások attól féltek, hogy homofóbnak tartanák õket, ezért nem ellenõrizték megfelelõen a két nevelõszülõ férfit."

Itt a lényeg, a hozzád hasonló hisztizõ jogvédõk miatt már olyan szinten megy a paranoia hogy most egy csomó gyerek EZÉRT szívott, ez a cikk nem a buzikról vagy a pedofilokról szólt hanem a jogvédõk idióta cirkuszolásáról, hogy ha valaki színesbõrû vagy homokos akkor már szinte nem is mernek vele foglalkozni mert rögtön jön egy rakás balfasz aki rinyálni kezd.

scorpeeon
Szegény buzik, el vannak nyomva. Buzi-e vagy? <#wilting>

Mármint "pedofil"-t akartál írni, nemdebár?

Azért a link címébõl kilógó ordas elõítélet kapcsán megkérdezném: min is változtat a szülõk nemi identitása? A heteroszexuálisoktól elszenvedett bántalmazás, szexuális erõszak mennyivel is jobb a gyereknek, hmmm? Csak ez utóbbiakból valahogy sosem születnek ilyen olyasfajta hírek, miszerint "A hivatalnokok miatt molesztálhatta nevelt lányát a heteroszexuális apa": hogy nézne már ki, nem passzolna bele a rendkívül primitív szintû elõítéletekbe. Heteroszexuális gyerekmolesztáló? Jujj, jujj, errõl nem beszélünk, deviancia csak devianciával párosítható, a buzik, na azok, igen, azok molesztálják szegény gyerekeket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey

A medve nem játék.

M@TriX
Blicc over

Jobb, mint a Centrum parkoló, kíváncsi leszek mennyi évre visszamenõleg lesz a buli 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
Lazább börtönt hozhat az új Btk.

Hát ez vicc
Jóhogynem 5 év múlva kiengedik az életfogytost...
Nyugodjék békében.

guardian hero
"az elsõ koncetrációs tábor pedig az amcsikhoz kötõdik"

Én úgy tudtam, hogy a britekhez, Dél-Afrikában. Hacsak az indiánok rezervátumait nem számítjuk, de az azért más volt szerintem. Tudnál valami forrást adni?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

joebacsi
az elsõ koncetrációs tábor pedig az amcsikhoz kötõdik, dehát a történelmet a gyõztesek írják, így inkább a holokausztot hájpolják, pedig a másik oldalt is voltak legalább akkora volumenû megmozdulások 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

M@TriX
Ma is talán a Fókusz-ban lesz riport az illegális zeneletöltésrõl.

De azt még mindig nem tudom felfogni miért nyivákolnak, hogy nem éri meg "slágert" csinálni, mert mindneki csak letölti. Nem véletlenül veszek régi CD-ket inkább.

Arra nem gondoltak, hogy minõséget kellene csinálni, ez vonatkozik a filmesekre is. Nem azért nem járok moziba nem szeretnék, de nincs mit nézni. Mondjuk ez pont mostanában nem igaz, mert most volt pár jó film, de a korábbi egy évben szinte semmi.

Meg amíg esetleg összedobnak egy slágert ami még jó is lenne, de dobnak mellé még 8 szar számot, aztán elkezdik árulni akkor ne csodálkozzanak.

Vagy haladniuk kellene szépen a korral aztán pár forintos netes letöltéssel terjeszkedni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A lényeg az, hogy a primitívebb felhasználókat megrémítsék. Mitõl fél a primitív user? A vírusoktól, na meg attól, hogy a Nagy Testvér figyeli. Na, akkor ezzel kell fenyegetõzni...

scorpeeon
"A filmet õk maguk töltik fel az ismertebb helyekre, de a filmet egy speciális vírussal látják el, ami hazavágja a merevlemezt, tudtuk meg a kalózellenes producertõl. „Innentõl mindenkinek a saját felelõssége, megkockáztatja-e" – mondta Kálomista."

Hûha, ezt viccbõl, vagy komolyan mondta? Csakmert aki annyit ért a gépekhez, hogy torrentezik, annyit már tud, hogy egy film.exe-t nem fog megnyitni, legfeljebb film.avi-t, film.wmv-t. És aki valamennyit is ért a gépekhez, annak a tûzfala/vírusirtója megfogná kapásból ha meg is nyitná vki barom. Harmadrészt tudod mikor fognak ezek profi vírust csinálni. Negyedrészt egy alapvédelemmel ellátott gépre gyakorlatilag lehetetlen olyan vírust írni, ami bármelyik hardvert is hazavágná, és majd pont õk fognak ilyet írni. Ha vicc volt akkor nagyon gyenge vicc volt, ha komolyan gondolták, akkor ilyen szánalmas bandát még nem láttam.

guardian hero
Egyébként lehet, hogy le vagyok maradva, de egy videofájl hogyan tartalmazhat vírust? Vagy feltöltöttek egy 2k-s .exe fájlt film címén, és azt várják, hogy azt majd a userek lefuttatják? 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ez gonosz dolog volt.

#3515: azt hiszem, nemcsak a film címe lesz zuhanórepülés. Már ha ebbõl valami is igaz, mivel az "ismertebb helyek"-en minden filmbõl több verzió létezik, és tuti, hogy lesz vírusmentes kalózverzió is 😊

Havas beszólt 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

guardian hero
Magyar akciófilm? Akkor se nézném meg, ha õk fizetnének érte 😄

Te jó ég <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
joebacsi
nem lesz, mert "megegyeztek"
ez is vicces egy kicsit, dehát kár rajta csodálkozni 😊

Mr_no_NaMe
Ma akkor lesz BKV sztrájk vagy nem lesz? Tehát megyeke suliba vagy nem? 😄
PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Az állatok mérgezése nem szép dolog.

PíszLávJuniti
mostanában volt róla javaslat, hogy a 14 éves büntethetõségi kort vigyék lejjebb 12 re.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
elvileg a szülõt rónák meg ilyen esetben, és ha visszaesõ akkor elvennék tõle meg stb..
de mivel jaj szegény akkor állami gondozásban nõne fel és milyen rossz lenne neki.

én speciel aki 12 éves korára visszaesõ beadnám az állatkertbe kajának.

Itt valami bûzlik.

joebacsi
hol, a mesében? 😊
legalásan ez ellen semmit nem tehetsz, még örülhet az említett vállalkozó, hogy visszakapta, ami az övé 😊

pár éve hozzánk 10 centis hóba másztak be nagyfater udvaron tárolt vas cuccaiért, a kihívott rendõrökkel sírva röhögtünk vagy 5 percig, mert egészen a putriig vissza lehetett követni a nyomukat 😄

joebacsi
cigányoknál bevett dolog, hogy a kölköt küldik el, mivel õket nem bûntetik...még írni-olvasni se tud, de a fémek kilónkénti árával tisztában van...

PíszLávJuniti
elméletben úgy mûködik..

Sadist
A szarral megszégyenített falu. És érdekes módon megint a brazilok...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

10% van belekalkulálva minden útépítésbe általában. A megrendelõ az utolsó 10%-ot akkor szokta kifizetni, ha a vállalt garanciaidõben az útnak nincs baja, azonban ha rossz a teljesítés és a vállalat nem javítja a hibákat, akkor ez a 10% fedezi az építtetõ ezen költségeket. Úgyhogy ez a 7 milliárd aprópénz, be volt ez tervezve.
Szerintem az lenne reális, ha ilyen ügyekben a szülõt vennék elõ.

desigo
Eljárást kezdeményeztek egy nyolc éves és egy tizenkét éves gyerek ellnen.

ASdasDASDasdASDASDASD
Én sztrájkolok holnp

Az index mindíg hozza a formáját

Sadist
Úgyis kiengedik max 20 év múlva jó magaviseletért. Hány olyan ember volt eddig, aki ténylegesen életfogytig volt börtönben?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Öt illemhelyet helyeztek el Nyírmihálydiban

Az említett népcsoportot ismerve tuti, hogy télre eltüzelik mindet...

Igen, mondasz valamit. 😊