Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GVH felhívja a figyelmet arra, hogy a jogerõs ítélet után a közbeszerzést akkor megrendelõ Nemzeti Autópálya Rt. kártérítési pert indíthat az elmarasztalt társaságokkal szemben. Az érintett cégek feje azonban nem csak az esetleg késõbb kirovandó kártérítés miatt fájhat, hanem azért is, mert a további közbeszerzésekbõl kizárhatják õket, illetve legfeljebb 10 százalék értékhatárig engedélyezhetnek nekik alvállalkozói közremûködést.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez mekkora szánalom!
78 filmben szerepelt és még nem szedte össze az árát?!
Inkább kunyerál.
Undorító...
Amúgy gratulálok az eredményhez.
dolgozom, haggy44
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
scorpeeon
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2-"újra ás újra be fogom ide másolni" ergó kapsz még pár hét bant..
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
örüljetek hogy kapunk valamit kézhez 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
dolgozom, haggy44
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Nade mi van mondjuk a pedagógusokkal akinek pl. két éve nem emeltek a fizetésén. Mihez kezd a sztrájkoló pedaj társadalom? Max kiröhögik...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A téma:
Engem nem zavar, ha valakik végre nyugati színvonalú fizetésért küzdenek és nem elégszenek meg azzal, hogy nálunk csak az árak nyugatiak.
Az ilyen "Más sem kap ennyit!" szövegtõl meg mindig köphetnékem támad.
Ez tipikusan a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" õsparaszt típusú 1.0-ás gondolkodás.
Nemcsak náluk kéne balhézni az évi 6-7%-os "béremelés" ellen (Igazából ez a pénz még a szinten tartáshoz is kevés az inflációhoz képest. Gyakorlatilag minden egyes évvel kevesebbet keresnek mindazok, akiknek ennyivel "emelik" a fizetését), hanem mindenhol csapni kéne az asztalt.
A multiknak, nagy cégeknek még így is simán meglenne a pénze, csak hát ugye apucinak új kell mindenbõl.
Meg aztán nem ártana néha olyan törvényeket hozni, ami segítené a magyar vállalatoknak.
Szerintem sokan szívesen kipróbálnák végre, hogy mi is az a létbiztonság. 😊
Na ebben már megint van belpolitik, szóval…
UFF
Nyugodjék békében!
<#sir>#sir>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
htnx 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
itthon ha valakit megagyalsz félholtra, akkor sem kapsz ennyit :S
Pazdet: 100-at? Épeszû ember 20-szal megy...
dolgozom, haggy44
De fenébe a politikával, bulvárt ide! :o)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero