Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Nem éppen. A politikusok által úszított magukat nem vállaló ártatlanokat taposó férgeket véded. Ez qrvára nem rendõrségi és nem is társadalmi kérdés. asshole.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

guardian hero
Hol látsz Te az én hozzászólásaimban bármiféle politikai utalást??? Ezek rendõrségi, illetve társadalmi kérdések. Idióta.

Te vagy az, aki képtelen meglenni a szánalmas politikai fröccsögés nélkül.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

scorpeeon
Úgy tûnik, a tied méggyengébb: #3580, #3586. Elkezdhetnék visszalépdelni a topicban a te hsz-eidet keresvén, mert kb minden 2. errõl szól, de sztem felesleges.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

guardian hero
Látom gyenge a felfogásod:

"A politizálás ebben a topikban ugyanúgy tilos, mint máshol!"

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

scorpeeon
Ennyi agymosott barmot... <#wow3>
Egyébként rájöttem, hogy nem is a gyurcsány a f@sz, meg pártja (najó, persze õk is azok), mert amit csinálnak az alapból egy vicc. A f@sz az az aki ezek után így gondolkodik és rájuk szavaz, mint itt egyesek. Az ilyenek miatt szar ez az ország.

guardian hero
Fenyegetések miatt új helyszínen a kézilabdagála.

"A rendezõnek küldött fenyegetések miatt nem a Parlament elõtt, hanem a Körcsarnokban tartják meg jövõ kedden a Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett kézilabda-fesztivált - jelentette be Mandur László, az Országgyûlés alelnöke csütörtökön a Parlamentben.

Azért döntöttek a helyszín megváltoztatása mellett, mert a kézilabda szövetség több fenyegetést is kapott, hogy meg fogják zavarni a rendezvényt, mert annak idõpontja egybeesik a tévészékház tavaly történt feldúlásának egyéves évfordulójával - közölte Sinka László, a szövetség elnöke."

Errõl beszélek basszus, most már egy erõszakos kisebbség fog diktálni, vagy mi a fasz van? Õk szabják meg, hogy ki, hol, mikor, mit csinálhat??? Az ilyeneknek nem csak a szemét kéne kilõni...

(Mielõtt valaki beszólna: ez nem belpolitika, semmi köze a politikához. Sokkal inkább a cigánykérdéshez hasonlítható, hiszen ugyanúgy egy antiszociális kisebbség miatt szop a normális többség.)

Odamennek a zavargás mellé egy kurva kocsiért a GYEREKEKKEL, gratulálok, ez kb olyan mint ha kirándulni mennének az erdõtûzbe aztán a tûzoltókat hibáztatnák amiért nem mentették ki õket idõben ill összevizezték a ruhájukat.

Épeszû férfi ha zavargást lát akkor elsétál a családjával az ellenkezõ irányba és messzebbrõl taxit hív, a család fontosabb a kocsinál.
Esetleg miután a családot taxiba rakta EGYEDÜL megpróbál visszamenni a kocsiért, én speciel hagynám a francba és csak másnap mennék érte.

Ha a gyerek könnygázt kap akkor az az elsõ hogy orvoshoz viszik és nem az hogy az asszonnyal együtt odamegy pattogni a rendõrökhöz körbemutogatni a szerencsétlen "mártír" gyerekeket.

A barátod a feleségével együtt idióta balfasz akikre kutyát se bíznék nem hogy gyereket. <#levele>

0Fritz0
"Mire közéjük csapódott egy könnygázgránát."

Gondolom sem az a több száz rendõr és tüntetõ, sem a hangzavar nem zavarta meg õket abban a halálos nyugalomban, hogy a saját gyerekeikkel egy zavargásba sétáljanak.
Ez ember ilyenkor nem tömegközlekedik, nem hív taxit, hanem beveti magát a jóságba.
Evidens 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Õket ez nem érdekli, úgyis gazdagok.
Legalábbis a kossuth tériek is olyan lelkesen csinálták ott a semmit hónapokon keresztül, de hogy ki dolgozott helyettük a pénzükért az jó kérdés.
guardian hero
Rossz idõben voltak rossz helyen. Ettõl függetlenül, ha jól értelmezem, nem bántalmazták õket, sõt, azonosította magát az intézkedõ rendõr. Innentõl nem tudom, mi a probléma.

(Megjegyzem, lehetett tudni elõre, hogy mi lesz aznap a városban, én ki sem mozdultam egész nap. Én is sérelmezhetném, hogy a "tüntetõk" korlátoztak szabadságomban, elvettek egy egész napot az életembõl, hiszen nem csinálhattam miattuk azt, amit szerettem volna a hétvégén. És ugyanez várható most õsszel is, tele van a faszom az egésszel, nem vagyok idõmilliomos, hogy a büdös csürhéhez alkalmazkodjak!)

a.carkey
Nézd. Barátaink jöttek hazafelé színházból, gyerekekkel, a Deák felé, mert ott parkoltak. Mire közéjük csapódott egy könnygázgránát. A gyerekek közé. A férj erre megkereste a zsarukat, szóvátette, mert át akart jutni a parkolóba az autójához. A rendõr meg több társa jelenlétében leugatta, hogy tûnjön a gecibe, meg is fenyegette, pechére mert a feleség bekapcsolta a mobiljának a rögzítõjét és a hülye zsaru még a nevét is megmondta. Szerinted a gyerekek is dobáltak? Tán ünneplõ ruhában vertek? Vajon a 4 éves fiú vagy a 6 éves lány ütött elõször a rendõrökre két sírógörcs között?
De rákeféltek a zsaruk - mert a férj nem hagyta annyiban -, és feljelentést tett mint amerikai állampolgár (is egyben). Elõször leugatták, meg elpróbálták küldeni a picsába, mire õ megjelent a nagykövettel. Na kemény seggnyalás indult, és meg lett kb. két percen belül azon rendõrök fényképe, akik esetlegesen ott lehettek. A férj megtalálta, sõt a nevét is bemonda, így azonosította. Az ügy folyik tovább, nincs vége.

A medve nem játék.

Utólag mindenki "békésen sétál hazafelé." Persze, majd hülye lesz terhelõ vallomsát tenni maga ellen...

Homeless: Az ilyeneknek lehet eladni a DVD-visszatekerõt 😊

a.carkey
Rendõrök senkit sem vertek. Ez tény! (Az azonosító nélküli biztonsági õrök annál inkább aktívak voltak ...)

A medve nem játék.

Múltkor a naplóban volt egy rész a holdraszállásról. Na ott az egyik szakértõ nagyon jó definíciót mondott az összesküvés-elmélet gyártókra.
Nem szó szerint idézek: a megrögzött összeesküvéselmélet gyártók semmit nem hisznek el amit tudományosan megmagyaráznak nekik. Sõt egyenesen azt gondolják, hogy hazugság.

És ez milyen igaz, elég csak benézni az nwo topicba, ahol egyesek meg vannak róla gyõzõdve, hogy bush egy !földönkívüli hüllõ!, és hülyének(agymosottnak) nézik azokat akik ezt nem hajlandóak elhinni.<#alien>

Ja, meg kresztáblát is véletlen baszta a rendõrök közé. Mikor földre nyomták, akkor meg már ment a duma, hogy õ csak hazafelé igyekezett éppen...
guardian hero
Az is érdekes, hogy "békés tüntetõk" hogyan tudtak megsebesíteni 399 rendõrt... 326 sérült civil és 399 sérült rendõr, már a számok alapján sem úgy tûnik, hogy a rendõrök verték a civileket...

a.carkey
Azért akiket az Astoriánál vertek, ott egyeseknél max. fehér bot volt, ami veszélyes eszköznek számított ...

A medve nem játék.

Ezekkel a "békés tüntetõk"-kel az a baj, hogy amíg nem ismered az érem másik oldalát, nem ítélhetsz helyesen. Nézd meg a tavaly októberi eseményeket, egyesek szentül állítják, hogy õk csak békésen álltak, amikor jöttek a rendõrök, és minden elõjel nélkül (érdekes, én hallottam a tévében a felszólítást) megtámadták õket. Ezért természetesen elõ kellett venni a molotov-koktélokat, baseball-ütõket, mert ilyesmi mindig van egy békés tüntetõnél...

Békés tüntetõket támadott meg a belga rendõrség

Azt hiszem nyugodtan élhetek azzal a gyanuperrel, hogy azért bántak velük ilyen kedvesen, mert nem valami trendi multikulti eszme miatt tüntettek. Szép új világ...

Felesleges, hagyd.
scorpeeon
Ez így nem elég nehéz, ha mindig az utolsó a helyes megfejtés 😊 Ahhoz kapcsolódóan írt valamit, de belpolitikából vett rá elõ példát. Ezekszerint ha csak példát veszek elõ, nyugodtan politizálhatok? Pl: Milyen szemét az a bush. Majdnem olyan szemét, mint a gyurcsány. (És akkor külpolitikáról írtam én is valójában, a belpolitikát csak arra vettem elõ, hogy hasonlítani tudjam valamihez a bush-t)

joebacsi
mostanában 1 darab ilyesmi nem ideillõ cikk volt (speciel az nekem se tetszett, elég megnézni csak a kommentjeit hozzá), az is egy hónapja...néha becsúszik, van ilyen, de nincs belõle rendszer, így nem igazán bölcs dolog általánosítani belõle...
ha nagyon gyûlölködni akarsz, meg megmondani a tutit, menj el a helyi késdobálóba, ott pár sörike mellett szokták váltani a világot, úgy még talán még élvezetes is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hmm, újabb rávezetõ kérdés 😊
Elõtted borg milyen témában írt?
a. különélés
b. külgazdaság
c. különcség
d. külpolitika

több segítség továbbra sincs 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Szerintem a belgyógyászat, bár lehet, hogy az urológiát is be fogják tiltani...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
no viszont, hogy ne csak offtopik legyen, jöjjön most közkívánatra egy örökzöld 😄

scorpeeon
Egyébként meg ahhoz képest, hogy tiltott téma az SG-n, nem egyszer errõl van szó több helyen. A politikai cikkekrõl nem is beszélve ami után megkérdezhetõ, hogyha az oldalnak szabad politizálni, a felhasználóinak miért nem?

scorpeeon
Nemtom feltûnt-e, hogy nem csak úgy beírtam, hanem válaszoltam. Nem én hoztam elõ a témát...

joebacsi
rávezetõ kérdés:
Milyen téma tiltot az esgén?
a. belgyógyászat
b. belvizsgálat
c. beltenyészet
d. belpolitika

segítség nincs! 😊

scorpeeon
?

joebacsi
nemkéne...inkább tanulj meg olvasni

scorpeeon
Überjójó példa. Így van, biztosan nem a mostani kormány tehet arról, hogy az ország helyzete katasztrófális, bár 5 éve kormányoznak, õk mind ártatlan bárányok! A Fidesz tehet róla csak és kizárólag! Bár 2002-ben pont dicsérte mindenki az ország helyzetét köztük a komcsik miniszterelnökjelöltje is (késõbb minisztere - természetesen d209 elvtársról van szó), õk mind hazudtak! Már akkor a csõd szélén voltunk és a vörös barátaink hiába próbáltak megmenteni mindenk 5 év alatt, mégsem sikerült, mert a Fidesz annyira elrontott mindent 5 évvel ezelõtt.

Ez mindenhol így megy, egész közeli példa is van ugyebár. - Ugassunk a kormányra bármi bajunk van, mert úgyis õk tehetnek róla.
Ez a legkézenfekvõbb megoldás: az aktuális katasztrófáért, káreseményért, vagy csak úgy az anyagi helyzetünkért, netán az ország helyzetéért õket lehet felelõssé tenni, mert más bûnbakot nehéz lenne találni, meg azon már gondolkodni kéne hogy ok-okozati összefüggéseket VISSZAMENÕLEG vizsgáljon meg az ember.
A Bush gyereket is jól lejáratják most, kurvaélet hogy többet nem választják meg, pedig csak egy báb, pont mint az eddigi elnökök. Csak éppen így esett, hogy az olajár válság, meg a terrorizmus éppen az õ elnöklése idejére élesedett ki.
a.carkey
Mennyi ilyet olvasni.
Ez olyan, mint anno a viccben, hogy vki hall valamit, pl. Leningrádban Volgákat osztogatnak, ez megjelenik a sajtóban, pedig Moszkváról van szó, és Ladákat fosztogatnak ...

Minden esetre szép kis összesküvés elmélet.

Miért ilyen korán, ha sokakat akartak megölni, miért így omlik össze, stb.?

Az épület nem egy fa. Nem úgy omlik össze egy épület, mint ahogy egy fa döl ki. Ha robbantják, ha nem, az nem jobbra vagy balra dõl, hanem magára esik rá. Ha felrobbanna és összedölne egy tízemeletes épület ("panel") ami szemben van a házunk elõtt, az sem ránk dõlne, a szemközti házra (bár szemetet kapnánk belõle), hanem saját magára rogyna rá. (Ls. földrengések, gázrobbanásos összedölés, stb ...)

Miért ilyen korán ha sokakat akartak megölni?
Már a szerzõ is megmagyarázza, hogy miért. Mert reggel "korán" ennyien utaznak a géppel, és csak így van esély, hogy ne támadjanak le 4 terroristát 300an, akik késekkel hadonásznak, mindezt 10 sec után.

Csõdbementek volna a légitársaságok ha ennyien utaznak csak?
Csõdben is voltak. Már régóta. 9/11 csak rátett erre egy lapáttal. Az AAt és a UAt is 9/11 után államilag állították talpra. Rakat más társaság meg bezárta kapuit.

Média.
Amerikában tök máshogy megy mint itthon. Ráadásul New York nem egy falu, hanem a világ egyik legnagyobb városa, ráadásul nem Bronx 114. kerületében támadtak, a getto kellõs közepén, hanem Manhattenben, ahol egy rakat TV társaság, kábel tévé és amatõr videós mûködik. Megjegyzem!!! Amikro pár hónappal késõbb lezuhant egy Boeing New Yorkban Queensre, AZT IS felvették kamerával, pedig egy elég szar környéken csapódott be ...

Bush.
Egyszerûen utálja a média amióta megválasztották. Pozitívot itthon még nem hallottam róla. A kinti pozitívumai meg egyszerûen tudatosan nem jutnak el Magayrországra, mert ez egyesek érdeke. A liberálisok mellesleg azóta gyûlölik, amióta azt a barom Gore-t megverte a választásokon. Az ottan média jelentõs része pedig liberális kötõdésû. Elég megnézni 1 db részt az Elnök emberi (West Wing) sorozatból! Na ezért az a sok faszság ami róla és a republikánusokról kering ...

Tanuk és a robbanás.
Robbanásokról miért ne lehetne beszélni egy olyan baromi nagy épületben mint a WTC volt, ahol többkilométernyi vezeték, kábel, egyéb gyúlékony és robbanékony cucc, stb. volt az épületben. Ráadásul ki tudja mit tároltak az irodákban ami szintén gyúlékony, robbanékony volt.

Négyjegyû kód?
Ha mint terrorista bemegyek a pilótafülkébe, és rögtön ahogy beléptem elvágom a pilóta torkát, a másodpilótát meg megkéselem, szemen szúrom vagy hasonló, megnézem ki adja le a 4 jegyû kódot amit csak a kapitány és a másodpilóta ismer? A Stewardess? Némelyik kávét sem tud fõzni ... Többnyire egyik sem az Airport filmeken szocializálódott ...

A Légierõ?
A helyén volt, egyszerûen nem kaptak parancsot, csak a 2. gép becsapódása után jó idõvel, pont mert zûrzavar volt az irányításban. Na azután zuhant le Pennsilvaniaban a 93as járat, és egy darab gép sem szállt fel, ill ami fent volt le is szállt. Ha ma lenne egy hasonló, már mint kisérlet formájában sem történhetne meg, azonnal lépnének. Na ezért is térítettek el az arabok egyszerre ennyi gépet, mert tudták, hogy utána ugyanezzel nem tudnak próbálkozni. Röhejes az is, hogy nem lehetlekoordinálni afganisztánból egy támadást. Kell hozzá egy net, és kész. Ne röhögtesenek már!

CIA.
Persze hogy rögtön hozta az adatokat. Ha egy ügyre 100 ember helyett pillanatok alatt 17 ezer embert állítanak rá, kicsit felgyorsulnak a dolgok, ha meg mindenkit, pláne. Amúgy ha ránéztek az utaslistára, látták a neveket, beléptek a számítógépükre, és 1 perc múlva a direktor asztalán volt a papír, hogy a gyanús utasok közül ki hol született, mi az anyja neve, vagy a kedvenc színe. Gondolom a sejt, ahová tartozott/tartozik az is rajta volt a papíron ...

Névtelenség?
Ki mondta, hogy névtelenek akarnak a terroristák maradni? Senki. Pont ez a lényegük. Nem emlékszem olyan terroristára, aki névtelen akart maradni. Az egyetlen ok, hogy nem haltak meg többtízezren, az még az is lehetett, hogy nem akartak azonnal atomot a pofájukba (mert ugye az is felmerült, amikor az elsõ amerikai tengeralattjáró tomahawot küldött Afganisztáni célpont ellen, hogy atomtöltettel kezdjék, elrettentésül ...)

Megtalált cuccok. (Kazik, Korán, hanganyagok, levél, egyebek)
Miért ne irhatott volna búcsúlevelet az egyik arc? A kazettákat miért ne találhatták volna meg elõrenyomuló amerikai katonák Afganisztánban? Szaddam is lebukott, nem?
Nem ment fel a gépre a csomag? És? Megtalálták ami benne volt? Ez van. A családom hányszor szopott már egymás után utazások során, hogy vagy nem jött meg a bõrönd, vagy meg volt sérülve? Hányszor nem kaptuk meg a postától a megrendelt csomagot? Hányszor jött meg sérülten. Ez van. Ahol nem japánok dolgoznak, nincs pontosság és csak gond van. Érdekes módon Japánban pl. nincs probléma, mert nem bevándorlók dolgoznak a postázóban a reptereken. Amerikában meg ...

Útlevél megmaradása.
Az hogy valaki leír valamit, pl. egy újságíró, az még nem feltétlenül igaz is ... Annyi hülyeséget leírtak és bemondtak azon a héten, hogy ez is bõven belefér. Leírták azt is, hogy a tûzoltók azért mentek be, mert megmondták nekik nem omlik össze egyik torony sem. Mert egy tûzoltó parancsnok az olyan, hogy mérlegel, mi? Vagy építész? Lófaszt. Az a feladatuk, hogy bemenjenek, mentsenek, akkor nem kérdõjelezik meg a parancsot. Bemennek. Elgondolkodnak rajta, hogy gond lehet, de kb. ennyi. Pont ezért volt bámulatos amit akkor tettek, és többtízezer ember nekik köszönheti az életét ...
Amúgy ekkor futott be itthon a Gorka Sebestyén is, és sok baromságot hallottunk aznap Baló macitól, majd másoktól is.

Dátumokkal való játék?
Hány ilyen van? Az indexen legutóbb Diana halálával kapcsolatosan elemezték ki a kapcsolatot Morrissey és a Smith két albumával kapcsolatban. Röhejes az is ... Tök véletlen az egész.
Ennyi minden történ még szeptember 11-én ... (Katt szept. 11re!)

Ez a 3 részlet tipikusan az összeesküvés elméletet támogatja, de bár nem itthon, tuti van a neten olyan, ami mindezt megmagyarázza. (Nem kerestem.)

A többi részlet (rádiótelefont lehet-e ténylegesen használni repülõn, stb, én speckó sosem próbáltam, fingom sincs róla, gondolom más sem, így az emberek simán elhiszik azt, amit itt is írtak róla ...)

Na kb. De ez csak a szvsz. Ha már belinkelted ezt a hosszú Mosonmagyaróvári Városi Televíziós anyagot. 😊

A medve nem játék.

Errõl lehetne vitázni, mert mindenkinek más az álláspontja a World Trade Center tragédiájáról. Az a furcsa, hogy mindenkinek van valami igaza, egyrészt Amerika is tehet róla, másrészt viszont teljesen értelmetlen volt ez a terrorakció.
De légyszi, ne itt.

Joebácsi: nevezük õket inkább csürhének. A terrorista valamilyen célért küzd...

SHADOWEYES7
nem akartam ebbõl vitát,csak 1 napos emlékezés lett volna! de mind1 😞

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

guardian hero
Elég szomorú, hogy szerinted seggnyalás megemlékezni többezer ártatlan civil haláláról.

joebacsi
szvsz nem kéne erõltetni...max emlékezzünk meg a március 15-dikei és az október 23-dikai terroristáinkról (mert ugye a mai toleráns világban leginkább ez a megfelelõ kifejezés rájuk), és ne nyaljuk itt is bushék seggét ha egy mód van rá...
jó meghalt párezer(?) ember...és?
akinek volt köztük hozzátartozója, azoknak részvétem, de ilyen erõvel drezda bombázásáról is megemlékezhetnénk ugyanígy...ja, hogy nem az azt elkövetõ "terroristák" ellen kell ma gyûlölködni? bocsánat...

desigo
MEgint ki szívta meg?
Aki bement 9 elõtt dolgozni...

Az a durva,hogy ilyen pontossággal idõben ilyen közel egymáshoz több támadás is sikeres lett.
Azóta,hogyhogy semmi hasonló nem volt?
SHADOWEYES7
kivegyem?
vagy kerestek linkt?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Csak a zene nem kéne alá.
SHADOWEYES7
09 11 évfordulója alkalmából,és megemlékezésbõl maradhat a video??

(és boccs ha széthúzam a topikot, de már linket, nem csak mentést találtam)

3.

A nyomozati munka furcsaságai

A megtáltosodott CIA

Amilyen váratlanul érte a támadás az USA-t, olyan gyorsan produkáltak eredményeket: már délután 4 órakor hivatalos bejelentésben azonosították a támadó szervezetet Oszama bin Laden terrorszervezetével.

Terroristák, akik névtelenek akarnak maradni, de jó széles nyomokat hagynak

Egy terrortámadásnál a mindenkori elkövetõ terrorszervezet mindig jelentkezik és kinyilvánítja követeléseit, ill. propagálják elképzeléseiket (lásd RAF, ETA, gerillák, stb.). Csak a titkosszolgálatok nem tesznek ilyet, ha gyilkosságot vagy terrorakciót követnek el, illetve esetenként magányos elkövetõket prezentálnak tettesként. A 2001. szeptember 11-i merényletek után SENKI nem jelentkezett. A tettesek nyilvánvalóan ismeretlenek akartak maradni. Mégis olyan óvatlanok voltak, hogy egy autót, melyben a Korán egy példánya volt, valamint egy arab nyelvû repülési útmutató otthagytak a bostoni repülõtér elõtt, holott tisztában voltak azzal, hogy soha többet nem térnek oda vissza.
Ilyet csak akkor tesz valaki, ha szándékosan hamis nyomokat akar hátrahagyni.

Gyanúsan gyors háborús kedv

Már a támadások utáni elsõ órában kijelenti Bush elnök, hogy a támadást iszlám terroristák követték el. Nemcsak az elkövetõket, hanem az õket esetleg bújtató országokat is háborúval fenyegeti. Még a legcsekélyebb bizonyíték sem áll senki rendelkezésére az elkövetõket illetõen, Bush ennek ellenére túl gyorsan tesz világpolitikai hatású kijelentéseket.
Mint késõbb kiderült, az Afganisztán és Irak elleni agresszió tervei már régen készen voltak, s a Közel-Kelet átrendezési forgatókönyve is megvolt. Az USA a mai napig ezt követi, nem zavartatva magát a nemzetközi felháborodástól és légbõl kapott állításainak valótlanságától.

Kétségbevonható bizonyítékok (1.)

A bizonyítékok gyorsan jöttek, mintegy hívásra: állítólag Bostonban megtalálták a terroristák autóját. Majd megtudhattuk, hogy 2 táskát nem csekkoltak be, s ez a 2 táska véletlenül éppen a terroristáké, melyek tartalma: Korán, arab nyelvû repüléshez való útmutató, egy búcsúlevél útmutatóval a terrorista társaknak. Ez enyhén szólva eléggé valószerûtlen. Egy fanatikus iszlám terrorista soha nem adná fel poggyászként a Koránját, maximum kézitáskában magával vinné a fedélzetre. Profi pilótáknak nincs szükségük Boeing használati utasításra az utolsó pillanatban, és profi terroristáknak nincs szükségük klisészerû utasításokra, mint ahogy az az állítólagos búcsúlevélben áll: "Ellenõrizzétek fegyvereiteket, késeiteket. … mosollyal az arcotokon haljatok meg."

Kétségbevonható bizonyítékok (2.)

Szeptember 13.-án a médiából megtudhattuk, hogy a WTC romhalmazában találtak egy útlevelet, ami az egyik terroristáé volt. A felrobbanó repülõgépek állítólag még az acélt is megolvasztották. Képes egy útlevél, ami papírból van arra, hogy egy ilyen infernóból kirepüljön anélkül, hogy kigyulladna?
Mekkora annak a valószínûsége, hogy pont az egyik elkövetõ útlevele repül így ki a gépbõl sértetlenül?

Kétségbevonható bizonyítékok (3.)

Kabulban egy újságíró hozzájutott egy laptophoz, amin a terrortámadás tervei (valamint az al-Kaida számos más terve, rengeteg információ a hálózatról, stb.) voltak a merevlemezen. Vajon egy titkos terrorszervezet hagyja, hogy a mûködésének titkos adatai kikerüljenek a kezébõl?

Ahogy egy terrorista sosem cselekszik

Az iszlám terroristák számos olyan jelet hagytak maguk után, amik több mint valószínûtlenek. Több cselekedetük a szakértõi vizsgálatok tekintetében egyáltalán nem egyezik egy fanatikus iszlám hívõtõl elvárhatóakkal. Lássunk néhányat:
- Az egyik eltérített gépen a telefonhívások szerint az eltérítõk vörös fejkendõt viseltek. Az iszlám szent színe a zöld, egy fanatikus hívõ nem hord vöröset, különösen meghatározó idõszakban.
- A pilótafülkét a terroristák tollkésekkel (itthon schnitzer néven ismert) és mûanyag papírvágó késekkel foglalták el, olyan gyorsan, hogy még vészjelet sem tudtak leadni a pilóták. Ezzel igen valószínûtlen, hiszen a személyzet kiképzéséhez hozzátartozik az ilyen helyzetekre való felkészülés. Ugyanakkor az egyik gépeltérítõ bombát vitt fel a fedélzetre (a telefonálók szerint). Hogy lehet, hogy egy bomba feljut a gépre, de normális fegyvereket nem tudtak felvinni?

Túlélõ terroristák

Röviddel a támadás után közzé tették a 19 gépeltérítõ nevét, ám hamarosan kiderült, hogy ez a lista "hasból" született, ugyanis többen jelentkeztek, hogy köszönik szépen életben vannak és semmi közük sincs az eseményhez. Mintegy 7 személyrõl egyértelmûen bizonyítható, hogy életben vannak.

Bizonyítékok megsemmisítése

Ha nem a repülõgépek becsapódása, hanem ténylegesen robbantások okozták a két torony teljes összeomlását, ennek a nyomai fellelhetõek lennének a romok között. Pontosan ez a vizsgálat maradt el. Valamilyen rendeletre hivatkozva, még mielõtt egy vizsgálóbizottság összeállhatott volna, a romokat gyorsan eltakarították! William A. Manning, az amerikai tûzoltó magazin, a Fire Magazine fõszerkesztõje ezt a tettet nyilvánosan a "bizonyítékok megsemmisítésének" nevezte.

2002 március 6.-án a kongresszus tudományos bizottsága azt közölte, hogy a vizsgálatokat akadályozzák, mert "Néhány fontos acéloszlop-maradvány eltûnt, MÉG mielõtt a vizsgálatot végzõk a szerencsétlenség helyszínére érkeztek volna!" A fémroncsok gyors eltakarításáért egy cég, a Newark-i "Metal Management" volt felelõs. Csak Sanghaj-nak több mint 50.000 tonna szétroncsolt fémtartószerkezetet adtak el ócskavasként. A cég ragyogó teljesítményével mellékesen 3 millió dollárt keresett.

A bin Laden beismerõ videó.

2001 decemberében hirtelen elõkerül egy videófelvétel, amit USA-csapatok állítólag és véletlenül Dzsalalabad-ban találtak. Egy afgán város poros romjai között, az amerikai katonák találnak egy videokazettát. Minden városban amerre járnak, minden videokazettát megnéznek? Nem afgán felirat állt a kazettán, hogy ennyire feltûnt nekik? Vagy esetleg angol nyelvû? Vagy a kazettának egészen más a története?

Mindenesetre a kazetta éppen a megfelelõ idõben került elõ, amikor a kezdeti háborús eufória már lecsengõben volt, s így a világ közvéleménye megint felrázódott. Maga a felvétel nagyon sötét és a rajta lévõ hangok is igen rosszul hallhatóak. A döntõ mondatok elhangzásakor bin Laden arca nem is látszik a sötétben. Bin Laden ismerõi szerint nem az õ hangja és beszédstílusa hallható a felvételen. Más szintén kritikus megfigyelõk szerint meg sem lehet állapítani, hogy a rosszul megvilágított turbános alak egyáltalán a hírhedt terrorista-e.

Nagyon valószínûtlen, hogy bin Laden (aki tagadja, hogy a felvételen õ van) egy videokamera elõtt hencegne a merényletekrõl, illetve, hogy menekülõ al-Kaida tagok pont ezt a videofelvételt felejtenék magukkal vinni! Amit bin Laden a felvételen mond, az pont az amit a háborús kedvû amerikai vezetõk hallani akarnak. Amit állítólag bin Laden a videón mond, az gyakorlatilag lehetetlen: mégpedig, hogy a merényleteket õ és Mohammed Atta szervezték meg Afganisztánból és arab országokból, és hogy a társaik gyakorlatilag a merényletekig nem is tudták mi az akciók célja!! Ennek ellenére mégis képesek voltak 2 gépet mérnöki pontossággal nekivinni a WTC tornyoknak, illetve 1 géppel rázuhanni a Pentagonra, mégpedig elõzetes ismeretek nélkül!!

Misztikus érdekesség - játék a dátumokkal és számokkal

Szeptember 11-e már korábban fontos események dátuma volt.
1978. 09. 11-én írták alá a Camp David-i egyezményt.
1990. 09. 11-én röviddel az Irakiak kuvaiti inváziója után tartotta meg idõsebb Bush elnök azt a beszédét, melyben elõször követelte nyilvánosan az “Új világrend” szükségességét.

Napra pontosan 11 évvel utána, 2001. 09. 11-én történtek azok a merényletek, melyek után a világ nem úgy néz ki többé, mint korábban. Ez pedig 23 évvel történt Camp David után, amire Wilson regénye, az “Illuminatus” emlékeztet minket, melyben a hátsó hatalmak számára olyan fontos 23-as számról van szó.

A Pentagon épülete, ami szintén érintett volt a merényletekben, kapcsolódik a dátumhoz. Az okkult jelentésû ötszög alakú épület alapkövét ünnepélyes ceremónia kíséretében, 1941. 09. 11-én tették le, melynek 60. születésnapját egy “különleges” tûzijátékkal ünnepelték.
09. 11-tõl pontosan 111 nap van hátra az év végéig.
Rögtön a merénylet után sokaknak feltûnt, hogy a dátum az USA általános segélyhívó számával, a 911-el egyezik.
Ezekkel a dátumokkal és számokkal különbözõ okkult tényezõk vannak kapcsolatban. Iszlám terroristák soha nem használnák a számmisztikában és az asztrológiában - mely praktikák szerintük a “sátán eszközei” - jelentéssel bíró dátumot akciójuk idõpontjához. Ez a számmisztika a talmudi Kabbala-nak felel meg. Ezen irányzat képviselõi MINDEN lépésüket bonyolult technikákkal elõre kiszámítják, mely technikák a nem beavatottak számára teljesen érthetetlenek.

(Mosonmagyaróvári Városi Televízió)

2. rész

Szokatlanul üres repülõgépek

Járat AA 077: 289 Hely, 64 utas (a gép 3/4-e üres)
Járat AA 011: 351 Hely, 92 utas (a gép majdnem 3/4-e üres)
Járat UA 175: 351 Hely, 65 utas (a gép 4/5-e üres)
Járat UA 093: 289 Hely, 45 utas (a gép 4/5-e üres)

Az American Airlines (AA) és a United Airlines(UA) mindig ilyen kevés utassal repül? Mert akkor rég tönkrementek volna. Éppen ezért, ha egy társaság gépén kevesebb, mint a helyek 50% van eladva, a légitársaságok általában lemondják az utat, illetve más járataikkal kombinálják, mert egy légitársaság sem engedheti meg magának félig teli gépek üzemeltetését. Fõleg ebben az esetben, mert az utak különösen hosszúak voltak (a Keleti parttól Kaliforniáig), s ilyen utaknál a nem gazdaságos utasszám igen magas veszteséget jelent. Egyébként pedig normális esetben soha nem történik az meg, hogy egy gép 75-80% -a üres.

Aznap azonban 4 gép szállt fel egyszerre, ilyen kevés utassal! (www.eirna.com)
A merénylethez nagy Boeing gépekre volt szükség, teli tankkal (45.000 l kerozin), ám relatív kevés utassal, de nem emberségbõl, hanem azért, hogy a 289, vagy 351 utas nehogy lefegyverezze az elkövetõket. Ez valós veszély volt, és ez be is következett, a 4/5-ig üres UA 093-as járaton, ahol az utasok védekeztek, s ezáltal a gép idõ elõtt le is zuhant.

Melyik terrorszervezet képes elérni, hogy telitankolt repülõk, hosszú távú járatként, kevés utassal induljanak, annak ellenére, hogy ez a légitársaságnak magas anyagi veszteséggel jár?

A filmfelvételek avagy a hipergyors média

A CNN-nek voltak saját irodái a WTC-ben, ezt a CNN többször megerõsítette non-stop híradásai közben. A CNN azonban soha nem jelentette, hogy bárki meghalt volna munkatársai közül a WTC porig rombolt épületeiben. A CNN és vezetõje, Walter Issacson olyan gyorsan ott volt az esemény helyszínén, hogy a második becsapódást már élõben közvetítette.

Késõbb bemutattak egy felvételt az elsõ becsapódásról, melyet véletlenül egy amatõr készített. Állítólag hallotta a közeledõ gép hangját, és elkezdett filmezni. A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, rá se keres, csak az épületre van állítva, ahol SEMMI nem történik, majd pont ott, azon a ponton csapódik be az elsõ gép, ahova néz a kamera.

Melyik amatõr lenne képes egy repülõ hangjára így reagálni, majd találó elõrelátással a megfelelõ toronyra irányítani a kamerát?

A tornyok váratlan és megmagyarázhatatlan összeomlása

A szeptember 11-i események legnagyobb hatású eleme a WTC tornyainak összeomlása. De sokak szerint ennek NEM lett volna szabad megtörténnie, a gépek becsapódása NEM indokolta a dolgok ilyen irányú alakulását. Ugyanis:

1. Az épületek tervezésénél figyelembe vették a 737-es Boeing karakterû gépek becsapódása okozta hatásokat. A szeptember 11-én becsapódott 767-es típus valamivel nehezebb, de méreteiben közel azonos géptípus. Így elméletileg nem omolhatott volna össze egyik torony sem.
2. Az északi toronyba csapódó repülõgép (8:46-kor) üzemanyaga begyulladt, de mindössze 17 perc múlva már gyakorlatilag el is oltották, csak kisebb tûzfészkek voltak az érintett emeleteken. Ehhez képest másfél óra múlva, 10 óra 28 perckor omlott le az épület, ami nehezen indokolható.
3. Kétségessé teszi a történetet az a tény, hogy a kerozin égési hõmérséklete mindössze 375 Celsius fok. Az épület acéltartóinak meglágyulásához több mint 800, megolvadásukhoz mintegy 1300 fok kell, amit kerozin égésével nem lehet elérni!
4. A tûzoltóság szakemberei, akik szakértõnek mondhatók, csak azért mentek föl a tornyokba, mert meg voltak arról gyõzõdve, hogy nincsenek közvetlen veszélyben. Azóta bebizonyosodott, hogy az elsõ tûzoltócsapatok Orio Palmer és Ronald Bucca vezetésével a 78. emeletig, azaz a becsapódás helyszínéig eljutottak. Egyikõjük sem tudósított 1300°C forróságú tûzrõl és olvadó acéltartókról, és még statikailag instabil elemekrõl sem, amit az is bizonyít, hogy erõsítést kértek. Pár perccel késõbb a torony leomlott!
5. A déli toronyba 9.03-kor csapódott be a repülõ. Az ütközés koránt sem volt olyan súlyos, mint az északi toronynál, ugyanis a felvételek szerint a gép nagy része leszakadt a becsapódáskor, többek között nagyobb mennyiségû kerozin sem juthatott az épületen belülre, mert az üzemanyag nagy része egy hatalmas tûzgömb formájában a szabadban égett el. A 236 külsõ oszlopból alig 40 sérülhetett komolyabban, a 47 központi tartóból is 4-5 károsodhatott nagyobb mértékben. Ezt a károsodást ki kellett volna állnia az épületnek.
6. Sok szakértõnek az épületek összeomlásának felvétele a házbontásoknál alkalmazott precíziós robbantást juttatta eszébe. Mindkét épület példaszerû pontossággal saját függõleges tengelye mentén omlott össze. Nehéz elképzelni, hogy a két aszimmetrikus terhelést okozó becsapódás, melyek egymástól is erõsen eltérõ terhelést jelentettek, szinte hajszálpontosan ugyanolyan módon döntötték romba a két épületet.
7. Belsõ robbanásra utal az a jel, hogy az összeomláskor az épülettõl oldalra nagy ívben repültek jelentõs méretû épületrészek. Ezt a hivatalos "rakott-palacsinta" verzió nem magyarázza.

A tanúk robbanásokról beszélnek

Több túlélõ, akik ki tudtak menekülni az épületekbõl, egymástól függetlenül, élõ TV-interjúkban számoltak be robbanásokról. Pl. Steve Evans is, aki a BBC-nek így nyilatkozott: "Történt egy robbanás. Nem gondoltam, hogy ez egy robbanás volt, de a torony teljes alapzata megremegett! És akkor, amikor már mi kint voltunk, bekövetkezett a második robbanás, majd azt követte egy egész sorozat robbanás.
Döbbenetes, hogy ez a robbanás, a robbanások sorozata ilyen pusztítást végzett.”
Egy színesbõrû üzletember, aki teljesen porosan rohant ki a WTC-bõl, a következõket mondta a dán DR-TV1-nek: "A nyolcadik emeleten egy hatalmas robbanás letaszított a lábamról."
A német Sat1 csatorna szintén élõben mutatott embereket, akik a tornyokból menekültek kifelé. Egyiküket, Tom Canabant azonban még interjú közben, bekapcsolt kamera elõtt állított meg két FBI ügynök, majd elvezették.
Azonban több tûzoltó is hallotta a robbanásokat. Louie Cacchiolo, szintén tûzoltó, a következõket nyilatkozta a People magazinnak: "Az embereimet felvittem lifttel a 24. emeletre, hogy evakuáljuk az ott lévõ irodai dolgozókat. Amikor utoljára jöttünk lefelé, egy bomba robbant."
Valóban mindkét torony precízen zuhant önmagára, csak port és romokat hagyva maga után. Robbantási szakértõk szerint magasfokú precizitás kellett volna ahhoz, hogy a tornyok ilyen szabályosan omoljanak össze.
Egy igen tekintélyes robbantási szakértõ rögtön, a romok helyzetét látva azt a feltevését hangsúlyozta, hogy az épületeket robbanóanyag segítségével döntötték romba. Ez a szakértõ, Van Romero az Újmexikói Bányászati Technológiai Intézet alelnöke volt.

Biztonsági anomáliák a Pentagonnál

8.45-kor csapódott az elsõ gép a WTC elsõ tornyába, 9.03-kor a második. 9.30-kor Bush már háborúról beszél Amerika ellen. Mégis, 9.47-kor, egy órával az elsõ merénylet után, a VILÁG legjobban biztosított épületébe, melynek saját radar- és rakétarendszere van, a Pentagon épületébe is belezuhant egy repülõgép. A Pentagon elleni merénylet nem következett be váratlanul. A gép már egy órája letért az elõírt légifolyosóról, és akkor már az egész országban, s különösen a biztonsági erõknél, legkésõbb 9.03-óta a legmagasabb készültségi fok volt elrendelve.
A Pentagon körüli anomáliák száma igen magas, ezért errõl külön is olvashatnak a “Vadászat a Boeingre” címû részben.

Kétes eltérítés

Megegyezés alapján, ha a gépet eltérítik, a pilótáknak egy négyjegyû kódot kell leadni a légi irányításnak, akik ebbõl tudják, hogy baj van. De a négy eltérített gép közül egyik sem adta le a vészjelet, csak a gép adatait sugárzó adókat kapcsolták ki hirtelen.
Máig kérdéses, hogy lehetett eltéríteni komolyabb fegyverek nélkül a gépeket, hiszen a terroristák fémbõl készült fegyvereket (lõfegyverek, komolyabb kések) nem tudtak átvinni utasként az ellenõrzéseken. A hivatalos verzióban szereplõ mûanyag kések és doboznyitó schnitzerek ellen pedig nem olyan nehéz védekezni, ezekkel nem lehet sakkban tartani egy repülõgépnyi utast és személyzetet!

Hol volt a légierõ?

Az USA keleti partján a városok egyetlen megapolisszá olvadnak össze. Katonai védelmükrõl számos légibázis gondoskodik ahol a legmodernebb F-15 és F-16 típusú elfogó vadászok állomásoznak. Ezeknek a gépeknek a riadótól számítva 1 percen belül a levegõben kell lenniük és gyakorlatilag bármelyik eltérített gépet 3 percen belül képesek lettek volna elfogni, és szükség esetén még a célpontok elõtt kilõni. Hol voltak ezek a gépek, amikor a légiirányítás elveszítette ezeket a gépeket, és bejelentette a hadseregnek az eltérítéseket?!

Telefonhívások a repülõkrõl

Az eltérített gépekrõl állítólag igen nagy telefonforgalmat bonyolítottak az utasok. Hogy ezt az állítólagos terroristák hogyan engedték, kérdéseket vet fel, de van egy nagyon érdekes mûszaki jellegû probléma is: egy 800 km/h sebességgel közlekedõ repülõgép olyan gyorsan lép át egyik adótorony körzetébõl a másikba, hogy a mobiltelefonok nem képesek ezzel lépést tartani. Ráadásul a telefonok 7-800 méteres magasságban elveszítik a kapcsolatot. Ennek ismeretében igen érdekesnek tûnik, hogyan adhattak az utasok csaknem élõ közvetítést az eltérített gépen uralkodó állapotokról.

Az 5., 6., 7. számú torony története

A WTC elleni támadás során a komplexum több épülete is kigyulladt. Az 5. és 6. számú épület teljesen kiégett, de statikailag stabil maradt és nem omlott össze. Ezzel szemben a 7. torony az ikertornyokhoz hasonló precizitással roskadt magába. Történt ez annak ellenére, hogy semmi nem indokolta ezt.

Ifjabb Goerge Bush nyilatkozatai és rejtélyes viselkedése szeptember 11-én

Bush elnök 9 óra elõtt látta az elsõ gép becsapódását. A Fehér Ház hivatalos weboldalán 2 interjú található Bush elnökkel, melyekben arról kérdezik, hogy hogyan érezte magát, amikor a merényletekrõl hallott. 2001 december 4.-én válaszként Bush a következõt mondta:

"I was sitting outside the classroom waiting to go in, and I saw an airplane hit the tower - the TV was obviously on. And I used to fly myself, and I said, well, there's one terrible pilot. I said, it must have been a horrible accident.
(Az osztályterem elõtt ültem, vártam, hogy bemehessek, és láttam, hogy egy repülõgép a toronyba csapódott - nyilván be volt kapcsolva a tévé. Megdöbbentem és azt mondtam, hát borzasztóan rossz egy pilóta. Bizonyára egy szörnyû baleset volt - mondtam.)

Ugyanezt nyilatkozta az õt kérdezõknek 2002 január 5.-én.

Képzeljük csak el: Az Egyesült Államoknak, mint világhatalomnak az elnöke azt látja, hogy az USA és a világgazdaság egyik fõ szimbólumába belerepül egy utasszállító gép, de õ nagy nyugodtan, napirendje szerint bemegy egy osztályterembe és elmagyaráztat magának egy praktikus olvasással kapcsolatos tanulási módszert. Õ úgy gondolja, hogy ez a baleset egy "borzasztó rossz pilóta hibájából" adódik. Elõször is, köztudottan a New York feletti égen repülési tilalom van érvényben, másodszor pedig soha nem tenne ilyet egy utasszállító gép pilótája.

Már az elnöknek ez a személyes magyarázata is kissé valószerûtlen. A két becsapódás között 18 perc telt el. Bush várt egy kicsit, majd fogadták az iskolában, ahol gyerekekkel is találkozott, és a magyarázatokat is végighallgatta.

Mennyi ideig tarthatott ez? Bizonyára 10-15 percig, a szigorú, zsúfolt, és gyors napi programját feltételezve. Ez azt jelenti, hogy amit Bush a képernyõn látott, az maximum 3-8 perccel az elsõ becsapódás után lett leadva. Csakhogy ebben az idõpontban még egy TV állomás sem sugározta az elsõ becsapódás képeit. Mit láthatott Bush elnök?

Szeptember tizenegyedikével kapcsolatos kételyek
Az amerikaiak átverték az egész a világot?

2001. szeptember 11-én a világ szinte élõ adásban nézhette végig a World Trade Center ikertornyai ellen véghezvitt támadást majd azok leomlását. Ezzel párhuzamosan értesülhettünk további két repülõgép történetérõl, melyek közül egy a Pentagon épületébe csapódott, míg a másik az utasok bátorságának köszönhetõen ártalmatlanul zuhant le egy ritkán lakott területen.

A döbbenet csendjét a felháborodás és a bosszú hangjai váltották fel, majd az Amerikai Egyesült Államok két háborút is indított. Az elsõt Afganisztán, a másodikat Irak ellen, s úgy tûnik, hamarosan újabb harcok is indulnak Irán és/vagy Szíria ellen. Ezek mind a szeptember 11-i események egyenes következményei.

De néhány figyelmes ember, akiknek rossz szokásuk, hogy észreveszik a gyanús dolgokat és szóvá is teszik ezeket igazságot követelve, már a merénylet után néhány nappal hallatta hangját. Azóta pedig ezek a gyanús jelek egyre csak szaporodnak. A teljesség igénye nélkül néhányat itt bemutatunk.

Az olvasó feladata lesz az, hogy eldöntse, mennyire helytállóak ezek a gyanúk és valóban az történt-e 2001. szeptember 11-én, amit az országok vezetõi elmondtak nekünk, vagy a világ egyik legnagyobb megtévesztõ showmûsorának rászedett áldozatai vagyunk, melynek egyenes folytatása volt az afganisztáni és a II. iraki háború.

Lássuk a gyanús elemeket:

Furcsaságok szeptember 11. elõtt

Egy különös bérlet és biztosítás

2001. július 23-án bérlõt cserélt a WTC komplexum, az új bérlõ egy Larry Silverstein nevû vállalkozó. Ezután egy 3,5 milliárd dollár értékû biztosítást kötöttek az épületekre, mely egy új elemet tartalmazott: terrortámadás esetére szóló biztosítást. Ez a biztosítás a megkötésétõl számított 48. napon már aktuálissá is vált

Egy érdekes kinevezés

A támadás elõtti napokban kapott egy új biztonsági igazgatót a WTC, aki történetesen az FBI azon részlegén dolgozott korábban, amely Oszama bin Laden tevékenységét figyelte. John O'Neil vizsgálta ki az Al-Kaidának tulajdonított korábbi merényleteket, de amikor eredményeket mutatott volna fel, "fentrõl" állították le, majd hazahívták. O'Neil néhány nappal a támadás elõtt vette át a WTC biztonsági szolgálatának vezetését. A tornyok összeomlásakor életét vesztette.

Tõzsdei spekulációk

Néhány nappal a támadás elõtt érdekes tõzsdei spekulációk indultak útjukra. A WTC-ben irodát bérlõ vállalatok, a WTC biztosítói és azon két légitársaság (UA - United Airlines és AA - American Airlines) részvényei ellen irányuló spekulációra fel kellett volna figyelni. Ezen cégek részvényforgalma megtöbbszörözõdött (akár a szokásos forgalom 10-15-szeresére). Ennek hátterében az a spekuláció állt, miszerint a cégek részvényeinek értéke néhány napon belül jelentõsen esni fog. Független nyomozati szervek felfedezték, hogy a legaktívabb személy a börzei tranzakciókban egy bizonyos A. Krongard nevû úriember volt, aki a CIA Executive Director-ja, azaz a CIA hivatalban lévõ igazgatója (lásd pl. itt vagy itt), aki számos nagy pénzintézetben rendelkezik jelentõs érdekeltségekkel.

Szervezési nehézségek

Egy összehangolt akció, melyet lehetetlen külföldrõl koordinálni. 1 órán belül 4 nagy hatótávolságú utasszállítógép eltérítése olyan magasszintû komplex szervezést igényel, amit semmilyen terrorcsoport nem képes külföldrõl létrehozni. Minden biztonsági rendszert ki kellett játszani, s mindazt úgy, hogy semelyik ország titkosszolgálata ne szerezzen róla tudomást; s ez gyakorlatilag ma már képtelenség, azaz lehetetlen (mûholdas megfigyelés, telefon-internet kommunikáció megfigyelése), fõleg, ha a szervezést egy arab országból vagy Afganisztánból irányították volna.

Alkalmatlan pilóták

Mint azt hivatalosan állítják, a géptérítõk mindenféle gyorstalpalókon és könyvekbõl tanultak repülni. A nagy méretû és nagy sebességû utasszállítókkal való repülés hatalmas tudást és gyakorlatot követel, fõleg a célpont precíz eltalálása végett. Ehhez képest azon oktatók, akinél az állítólagos terroristák tanultak, úgy nyilatkoztak, hogy az arab pilótajelöltek angol nyelvtudása és egyéb képességeik egy kisméretû Cessna vezetésére is alkalmatlanná tette õket, nem beszélve a nagy utasszállítókról.
Ennek ellenére a leírások és videofelvételek szerint mindegyik eltérített gép olyan manõvereket hajtott végre, melyek gyakorlott pilótáknak is becsületére váltak volna.

Körözött terroristák nevei az utaslistán

Pár nappal a támadások után, nyilvánosságra hozták az utaslisták alapján azoknak a neveit, akiket terroristaként azonosítottak, köztük az FBI által is keresett terroristák neveit, mint Atta, Alomari, stb. Ez azt jelenti, hogy az összes terrorista a SAJÁT NEVÉRE foglalt jegyet a járatokra!!? Sõt, a támadás elõtt a saját hitelkártyájukkal fizettek és éltek vidáman, lejárt ideiglenes vízummal. Többet közülük köröztek! És senki nem vett észre semmit...

A merénylet anomáliái

Szokatlanul üres célpontok

Többen rámutattak, hogy a merénylõknek nem lehetett célja, hogy minél több embert öljenek meg. A két gép ráadásul azokon a szinteken csapódott be, ahol többnyire üres irodák álltak, hiszen a tornyok felsõ szintjeinek ebben az idõben nem volt bérlõje!

A WTC tornyokban egy átlagos napon több mint 50.000 ember dolgozott. Ha fanatikus terroristák lettek volna az elkövetõk, egy ilyen gondosan kidolgozott merényletet bizonyára akkor hajtottak volna végre, amikor "minél több átkozott kapitalista üzletember" tartózkodik a tornyokban, ergo bizonyára nem 9 óra elõtt, amikor még kevesen vannak az épületekben, és a felsõbb vezetõk sincsenek a helyükön. Kezdetben több tízezer áldozatról szóltak a híradások, ám a számok gyorsan csökkentek. Hónapokkal késõbb újra lefelé korrigálták az áldozatok számát. 2002.01.09.-én az áldozatok száma 2893, beleszámítva a repülõgépeken lévõket személyzettel, valamint a 300 tûzoltót.

Ez "csak" 1200 személy TORNYONKÉNT. Ez így is borzasztó, de akkor is marad a TABU kérdés: Hol voltak a többiek???

Rögtön egy másik tabukérdést vet fel az elsõ kérdés, mégpedig: A támadások utáni híradások szerint a WTC tornyok voltak az arab világ szemében a cionista-zsidó világgazdasági hatalom fellegvárai, és ezért lettek a támadások fõ célpontjai. Ezen körök hány magas rangú vezetõje vált a merényletek szerencsétlen áldozatává?

A Pentagon esetében is az az épületszárny károsodott, amely éppen tatarozás alatt állt és nem is tartózkodtak benne.

Már unom.

desigo
Minden évfordulón tuti...
Ezt meg még hány ezer évig fogják mutogatni?

Lál 😄DDD

Jól tette.