Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Vagy eleve mindent egy kicsit drágábban fognak árulni… nem féltem a kereskedõket. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az egy dolog, hogy mi se halunk bele, ha nem adnak vissza, de azért ez havonta párszáz forint veszteséget bõven jelenthet. Engem õszíntén szólva most is eléggé zavar, hogy benzinkútban pl. 1-2 Ft-okat elcsalnak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
volt idejük tesztelni úgy látom 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"- Van barátod?
- Nincs. Az igazi olaszos, latinos srácok tetszenek: kreol bõr, kék szem, sötét haj. Van is itt egy kiszemeltem, pont ott áll. De úgy érzem, nincs szükségem párkapcsolatra. "
Nos, igen. Talán mégis inkább olvasni kellett volna, hogy ne legyen ilyen *eci buta😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Elõször Richard Burns, most meg Õ 😞
Reméljük, hogy mégsem igaz a hír ...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A medve nem játék.
A vallási fanatizmusnál nincs veszélyesebb dolog a világon.
Kész "szerencse", hogy a vezetõ vallásokban is mindenhol jelen vannak a szélsõségesek. Sõt, még buzdítják is õket.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Esély sincs rá,hogy élve megkerüljön szegény...
Még fél évig azért legyen a híradóban...
0Fritz0: az ilyen ember az, aki "csakazértis" átmegy a piroson a kamion elõtt, mert neki egy lámpa nem parancsol.
Borg: Majd holnap felveszek egyet a telefonommal. Ki vállalja az anyuka szerepét?
Témaváltás: Megvan a cumi!
A mérkõzés bekerülhetne a Bunda-nagykönyvbe.
#3601 Igazad van, a kényelmes volán sokkal vonzóbb, mint a család biztonsága.
De hagyjuk, mert csak elbeszélünk egymás mellett.
Te a kis távolságod hajtogatod, én meg a család épségét. Innentõl ez felesleges szájkarate. 😊
#3605 A „fajtám” (bármi legyen is az) köszöni a védelmet, de ugye jár hozzá néhány kéjnõ is? 😊
Jah és nem, nem védem a rendõröket.
Nem tartom õket sokra, szerintem csak a zsetont szedik be.
„Cserébe” szar a közbiztonság és a nyomozati eredményeik is siralmasak.
De ez nem is „szeretem-utálom” kérdése.
Egyszerûen nem értem azokat a felnõtt embereket, akik egy nyilvánvalóan zûrös helyzetben „nekem mindenhez és mindenkor jogom van” stílusban azzal fárasztják magukat, hogy az amúgy is felfokozott állapotban lévõ fegyvereseknek „szóvátegyenek” dolgokat. Persze, hogy le lesznek ugatva. Aztán meg jön a durci.
A demokráciát gyakran összemossátok a „mindent lehet” anarchiával.
Lassan jönnek az infok a McLaren ügyrõl. Az elsõ hírek arról szóltak, hogy kizárták õket a 2007 és a 2008-as bajnokságból is. Egyelõre ezeket a híreket nem erõsítették meg, de azt is jelentheti, hogy még próbálják vhogy tálalni a jónépnek.
Aztán ott volt az a balfék skót bíró tegnap. Remélem abban a szállodában ahol megszállt, vki beleköpött a levesébe a szó szoros értelmében.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Most mi a baj, téged védett. <#bohoc>#bohoc>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!