Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Igen, én is erre gondoltam, eddig 98-99-nél megálltam, de mostmár nyomom tovább. Nem is szoktak szólni érte.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

0Fritz0
Valószínûleg úgy fogják kalkulálni az árakat, hogy ötre végzõdjenek. (Végre eltûnnének a hülye „Most csak x999 forint!” reklámok)
Vagy eleve mindent egy kicsit drágábban fognak árulni… nem féltem a kereskedõket. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
Ezért kell a kúton 1-2 Forinttal többért tankolni és az aprót nem odaadni <#nyes>
Taranov
Én azért ezt nem teljesen értem. Ha 8-ra vagy 9-re végzõdik az összeg, akkor is csak 5-öt kell fizetni? Tegyük fel, hogy 299 Ft az összeg, melyik kereskedõ fog 300-ból visszaadni 5 Ft-ot?
Az egy dolog, hogy mi se halunk bele, ha nem adnak vissza, de azért ez havonta párszáz forint veszteséget bõven jelenthet. Engem õszíntén szólva most is eléggé zavar, hogy benzinkútban pl. 1-2 Ft-okat elcsalnak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

desigo
Teljesen elértéktelenedett...
M@TriX
"...a cirok például a tesztek szerint 19 ezer évet kibír fagyasztva."

volt idejük tesztelni úgy látom 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
Bill Gates okos
tudja,hogy mire kell költeni a pénzt...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

0Fritz0
Néhány példa.

A lap közepétõl kezdõdik, a tetején valami szemfájdító borzadáj van.

+ ráadás. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
gondolom nem kicsit szedte magát össze a 7 év alatt...
guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Szerintem igaza van minden téren. Tényleg rengeteg baromság miatt pereskednek amerikában, és tényleg túlzott befolyása van a keresztény egyháznak az államra. Ez egy korrekt, ironikus módja annak, hogy felhívja a figyelmet ezekre a problémákra.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

desigo
Nagy az isten állatkertje...

Beperelte Istent egy amerikai politikus
desigo
Na igen, ez a "one-purpose" nõk egyik jeles képviselõje.

prezi
felháborító a mosolya

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Taranov
😄

Yvette megvalósítja a férfiak álmát

"- Van barátod?
- Nincs. Az igazi olaszos, latinos srácok tetszenek: kreol bõr, kék szem, sötét haj. Van is itt egy kiszemeltem, pont ott áll. De úgy érzem, nincs szükségem párkapcsolatra. "

Nos, igen. Talán mégis inkább olvasni kellett volna, hogy ne legyen ilyen *eci buta😊

<#szomoru1>

Bandee1987
rally-live.com-on már kinn van a cím: Colin McRae 1968-2007 😞((((

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kuci06
...sõt, állítólag a fia is a gépen volt :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
uhhh :S
Elõször Richard Burns, most meg Õ 😞
Reméljük, hogy mégsem igaz a hír ...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
Még nem erõsítették meg. Várjuk meg a BBCt!

A medve nem játék.

desigo
Nyugodjon békében! <#rinya>
a.carkey

A medve nem játék.

Taranov
Ez nem kiejezetten vallási fanatizmus, arról van szó, hogy bizonyos arab országokkal eléggé mostohán bánt Amerika, illetve látjuk, hogy a svéd (valószínûleg ateista vagy keresztény) karikaturista sem nagyon tiszteli a vallásukat. Ezt egy idõ után már nehéz lehet elviselni, és mivel az életüket lényegében Amerika irányítja (ahogy Szaddamot is az amerikai kormány iktatta be annak idején), más módszerekkel valószínûleg nem tudnának szabadulni. Ettõl függetlenül az arabok nagy része azért nem támogatja ezt a vérengzést, de az írástudatlan, agresszív embereket nem nehéz rávenni a gyilkosságra. (Gondolom az önbíráskodás az arab világban is divat, ahogy pl. a cigányoknál is)

0Fritz0
No comment. 😊

A vallási fanatizmusnál nincs veszélyesebb dolog a világon.
Kész "szerencse", hogy a vezetõ vallásokban is mindenhol jelen vannak a szélsõségesek. Sõt, még buzdítják is õket.

desigo
Egy lehetõség van még, hogy valaki elvitte, gyermekrablás áldozatául esett. Valószínû, különben már többet találtak volna belõle, egy kétéves gyermek nem tud olyan messzire elkerülni otthonról (12-16 órát alszik naponta). tehát még életben lehet.

Sadist
Nem tudom feltûnt-e, hogy te is jócskán konvergálsz az "agymosott barom" kategóriához 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

scorpeeon
Szintén a válasz felirat olvasását javaslom: itt sem én kezdtem a személyeskedést, hanem fritz barátunk, ráadásul igencsak óvodás módon, igazságalap nélkül. Én taposnék ártatlanokat? Én lenném a magamat nem vállaló? Mondja ezt egy olyan, aki sem a nemét, sem az életkorát nem adta meg az infójában? Se nem igaz, se nem vicces. Ezek után teljesen jogos volt a reakcióm, és még finom is voltam.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

desigo
Szánalom,hogy ez ma magyarországon a vezetõ hír,hogy megtalálták azt a rohadt cumit.
Esély sincs rá,hogy élve megkerüljön szegény...

Még fél évig azért legyen a híradóban...
Szerintem nem szerenécsés fajtákra osztani az SG-seket. A személyeskedés meg alapból lúzer dolog. Ezzel a stílussal menj az indexre, ott hozzád hasonlóan gondolkodókkal chatelhetsz ezen a "magas" színvonalon. Ha nem tûnt volna fel, az SG egy közösség.

0Fritz0: az ilyen ember az, aki "csakazértis" átmegy a piroson a kamion elõtt, mert neki egy lámpa nem parancsol.

Borg: Majd holnap felveszek egyet a telefonommal. Ki vállalja az anyuka szerepét?

Témaváltás: Megvan a cumi!

0Fritz0
Ezen nem fogunk összeveszni. 😊
A mérkõzés bekerülhetne a Bunda-nagykönyvbe.

0Fritz0
Témazáró

#3601 Igazad van, a kényelmes volán sokkal vonzóbb, mint a család biztonsága.
De hagyjuk, mert csak elbeszélünk egymás mellett.
Te a kis távolságod hajtogatod, én meg a család épségét. Innentõl ez felesleges szájkarate. 😊

#3605 A „fajtám” (bármi legyen is az) köszöni a védelmet, de ugye jár hozzá néhány kéjnõ is? 😊

Jah és nem, nem védem a rendõröket.
Nem tartom õket sokra, szerintem csak a zsetont szedik be.
„Cserébe” szar a közbiztonság és a nyomozati eredményeik is siralmasak.

De ez nem is „szeretem-utálom” kérdése.
Egyszerûen nem értem azokat a felnõtt embereket, akik egy nyilvánvalóan zûrös helyzetben „nekem mindenhez és mindenkor jogom van” stílusban azzal fárasztják magukat, hogy az amúgy is felfokozott állapotban lévõ fegyvereseknek „szóvátegyenek” dolgokat. Persze, hogy le lesznek ugatva. Aztán meg jön a durci.
A demokráciát gyakran összemossátok a „mindent lehet” anarchiával.

a.carkey
Mindegy. Beszéljünk másról.

Lassan jönnek az infok a McLaren ügyrõl. Az elsõ hírek arról szóltak, hogy kizárták õket a 2007 és a 2008-as bajnokságból is. Egyelõre ezeket a híreket nem erõsítették meg, de azt is jelentheti, hogy még próbálják vhogy tálalni a jónépnek.

Aztán ott volt az a balfék skót bíró tegnap. Remélem abban a szállodában ahol megszállt, vki beleköpött a levesébe a szó szoros értelmében.

A medve nem játék.

guardian hero
Simán kinézem a rendõrök 90%-ából, hogy van ilyen primkó. Más kérdés, hogy ha épp a munkámat végzem kávzi életveszélyben (ugye volt rendõr, akit fejbebasztak egy féltéglával, nem sokon múlt az élete), akkor én is ingerültebben reagálnék, ha valaki odajön pattogni.

a.carkey
Sajnos nem tudom neked produkálni az eredeti hanganyagot, de videót nézz meg párat ugyanebben a témakörben, hisz van pár érdekes felvétel a Hír Tévé és egyéb honlapokon. Ha nem is õk, mások szarrá verése, anyázása, stb. megtalálható rajtuk.

A medve nem játék.

scorpeeon
Úgy mondod, mintha valami hihetetlen lenne az eset. Volt már felvétel az egyfõs "tömeg" oszlatásáról is.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Érdekes, nekem sokkal inkább úgy tûnik, hogy téged és a fajtádat.

Én azért kiváncsi lennék erre a felvételre.
a.carkey
A számát persze nem árulta el ...

A medve nem játék.

a.carkey
Azonosította. Mondott egy nevet, de a férj nem a nevét kérdezte, hanem a számát, aminek ki kellett volna írva lennie. A zsaru közben kurva anyázta, szidta feleségét, gyerekeit, stb.

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, mikor a Madách téren ott a kocsija, és nem messze tõle meg a színház? Biztos, te is így csináltál volna ...

A medve nem játék.

prezi
elmondtam nektek haromezerhatszazszor hogy itt nincs politika ! 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Ziccer 😄D
0Fritz0
"A politikusok által úszított magukat nem vállaló ártatlanokat taposó férgeket véded."

Most mi a baj, téged védett. <#bohoc>

REALista
Mi lenne ha gondolkoznál egy kicsit?Akkor talán nem mondanál ekkora baromságokat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A politizálás ebben a topikban ugyanúgy tilos, mint máshol!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

guardian hero
Én a kérdésnek csak a rendõrségi és társadalmi vetületével foglalkoztam, ha te bármi politikait is látsz benne (miért ne látnál, Móricka értelmi szintjén vagy, mindenrõl ugyanaz jut eszedbe), akkor takarodjál az indexre, ott sírhat a szád. Itt ilyesmirõl szó sem volt, és nem is lesz.