Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Szép lassan kibújik Bush szöge a zsákból...

Készüljünk fel a III. világháborúra.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ha valakit érdekel a téma folytatása itt található.

"Olyan ennivaló vagy ma, drágám!" (bocs, ezt nem tudtam kihagyni)

Tudom, hogy nem politizálhatunk, ezért csak egy humoros idézetet szeretnék beilleszteni a leendõ október 23-ról, amit egy rendõr kreált egy másik fórumon:

A saját agressziód csapdájában verdesel. Én szeretem az embereket, függetlenül a politikai hovatartozásuktól. Téged is szeretlek, csak megvárom, amíg megengeded, hogy szeresselek :-))))
Isten világítsa meg az elmédet !

<#nyes>

Nem hallottam róla 😞

akyyy
másik topikba is irta

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

M@TriX
semmiképpen nem hír, az biztos...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Reklám avagy nem reklám: az itt a kérdés. 😊

Sziasztok!
Most olvastam egy nagyon érdekes versenyrõl, ami fõleg középiskolásoknak szól, és egy skóciai osztálykirándulást lehet vele nyerni!
http://www.turistaosztaly.hu/
Hallottatok már róla?
akyyy
nincs

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a.carkey
A másik gyerek, aki kb. akkor tûnt el, az megvan már?

A medve nem játék.

banok
ez borzasztó. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Úristen!!!
Ez ezerszer rosszabb, mintha elrabolták volna.

"A Kékfényben elhangzott, hogy az egyik labdarúgó a Siófok, a másik a Nyíregyháza játékosa."
Igen, a mûsorvezetõ mondta, Garamvölgyi viszont nem kívánta megerõsíteni. Az Index újra jobban tud mindent.

a.carkey
joebacsi
hát pl afrikában is rengeteg olajkészlet van, csak az arabokét jóval olcsóbban lehet kitermelni...ha az elfogy, akkor a mostani, egymást írtó törzseket (akik mellesleg nagyon jó felvevõ piacot jelentenek a kaláknak, illetve az amcsi csúzliknak jelenleg 😊) felváltják szépen a nyugatbarát, demoktratikus államok, szépen újra lesznek gyarmatosítva, és akkor már tõlük is jól lehet kitermelgetni 😊
szóval olaj eltart még egy jó darabig, az autógyárak sztem csak azért foglalkoznak egyedül az alternatív energiaforrásokkal, mert a sokpénzû sznoboknál is egyre trendibb a környezetvédelem, tehát mint luxusterméket is nagyon jól lehet értékesíteni...tömeges mennyiségbe hülyék lennének bevezetni, mert azzal csak maguk alatt vágnák a fát, amíg van olaj 😊
tehát igazából õk csak profitot maximalizálnak, a környezetvédelembe meg beleszarnak, max egy kis szegmensben a kettõ pont egybeesik, de ettõl azért nem kell hasraesni

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Engem inkább most, félholtra. 😊

Taranov
Remélem, csak viccelni akartál, és nem gondolod ezt komolyan.
Egyébként természetesen a Pápa is megkaphatta volna, õ is mélyen elítéli a háborúkat, a vallási radikalizmust és sokminden mást, ráadásul hívei is vannak bõven. (Mert ugye nem minegy, hogy a Pápa ítéli-e el vagy én, mert utóbbi nem sokat számít)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ennyi erõvel az aktuális Pápa minden alkalommal megkaphatná a békedíjat mivel újabban nem indítanak keresztes hadjáratokat 😊

(pedig lenne rá igény! <#hehe>)

0Fritz0
Már az hír is meglepõ volt, hogy az amerikai kocsi gyártók már komolyan kezdik venni az alternatív meghajtásos jármûvek gyártását.
Bár ez inkább annak tudható be, hogy nincs már annyi viszonylag gyenge ország, amit érdemes lenne lerohanni az olajbért, mintsem a környezetvédelemnek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Taranov
Nem tudom, hogy Al Gore a szelektív gyûjtésre buzdított-e, de könnyen lehet, hogy volt eredménye, egyébként csak nem adták volna oda neki ezt a díjat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PíszLávJuniti
a szemetet külön szedik, de a nagymamától a tinédzser gyerekig mindenkinek legalább v8-as kocsija van.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sadist
És többmillió amerikai el is kezdte szelektíven gyûjteni a szemetet? Nehezen tudom elképzelni, mert a kyotói egyezménybe is még mindig jócskán belekakálnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Taranov
Al Gore kampányolt a környezetért, és ezzel nagyon is sokat tett az emberiségért. Ha én meg tudnék gyõzni x millió embert, hogy gyûjtse szelektíven a szemetet, nagyon-nagyon sokat tennék a környezetért, és teljesen elhanyagolható lenne, hogy én szelektíven gyûjtöm-e. Ez csak egy példa.

Sadist
Még akkor is, ha dagadt és pattanásos? <#gonosz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A Nobel-díj többi változatával nincs semmi baj, csak ezekkel a szubjektíven kiosztott vackokkal. Béke, meg irodalmi Nobel-díj, ugyan már, hol segítik ezek a világ fejlõdését? Érdekes, hogy pl. matematikai Nobel-díj nincs.

"Hátramaradó vagyonom egészét a következõképpen kell kezelni: a végrendeleti végrehajtóim által biztos értékpapírokba fektetett tõke egésze képez egy alapot, amelynek kamatait évente azok között osszák ki díjakként, akik a megelõzõ évben a legnagyobb szolgálatot tették az emberiségnek."

Nekem, mint racionális beállítottságú embernek valamiért böki a csõröm, hogy egy írót, vagy valami idealista balekot is azok mellett említenek, akiknek a Nobel-díjat több évnyi, vagy évtizednyi kutatómunka elõzte meg, és valóban hasznosak az emberiség számára.

0Fritz0
Hát vessetek meg érte, de ha megérem a 99 éves kort, akkor én bevállalom azt, hogy halálra erõszakoljon egy tinédzser lány.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PíszLávJuniti
"hogy tehet ilyet valaki"
inkább: pláne kinek van hozzá gusztusa?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Taranov
Mi köze ehhez a szélsõjobbosoknak? Ezek gazdasági kérdések.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
„Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot”, hangoztatta Simon Peresz.

Perez mondta, nem a cikk durva. Mondjuk jó lenne látni az eredeti szöveget angolul.

A medve nem játék.

<#wow3>

banok
fúj b+<#zavart2><#szomoru1>

banok
na legalább lesz min csámcsogniuk a szélsõjobbosoknak..

Ez azért kissé erõs megfogalmazás.
Parád község is megvásárolta Budapestet, legalábbis augusztusban mindenütt azt lehetett olvasni, hogy Budapest Parádé...

a.carkey
Punker
és akkor mi van Arafat is megkapta pedig õ robbantgatott is <#idiota>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nincs a Nobel-díjjal semmi baj csak ne vegyél tudomást az irodalmi, béke meg hasonló nonszensz változatairól.

0Fritz0
Kár, lassan már a Nobel-díj is elveszti így a hitelét.

De a sör még mindig hideg! 😊

Gyõzike pedig a Magyar Tudományos Akadémia tagja lett. Megvették neki.

joebacsi
képmutató, álszent kisköcsög 😊
ez a békenóbeldíj is egy gyökérség ennek fényében...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
0Fritz0
Izé, akarom mondani: A sáncoki kocsmába magyar! 😉

Sáncok? Inkább kocsma. 😊

0Fritz0
Sáncokra magyar! 😊